Ultimele stiri

Conducerea lui FC Voluntari îl sprijină pe Niculescu: "Nu e singurul vinovat". Jucătorii, băgaţi în şedinţă

Claudiu Niculescu

FC Voluntari a suferit a treia înfrângere consecutivă în play-out, 2-4 cu Dinamo, şi rămâne fără victorie de patru etape, riscând să-şi compromită poziţia în clasament şi să intre în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Trebuie să ne dăm două palme". Jucătorii de FC Voluntari își fac autocritica după 2-4 cu Dinamo

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (13.04.2018)

FC Voluntari - Dinamo 2-4. / A fost festival de goluri la Voluntari, acolo unde Dinamo a dat recital, iar ilfovenii s-au apropiat și mai mult de zona retrogradării. Ionuț Balaur a dat două goluri, însă pe primul l-a trimis în propria poartă. Fundașul de la FC Voluntari e convins că echipa se îndreaptă cu pași repezi spre Liga 2

Video Ana Bogdan s-a calificat în semifinale la Bogota, după ce a jucat două meciuri într-o zi

Ana Bogdan

Primul meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport de la Bogota este cel dintre rusoaica Anna Blinkova, numărul 115 WTA și singura reprezentantă a României din turneu, Ana Bogdan. Partida este programată la ora 18:00 și poate fi urmărită pe Digi Sport 2.

Niculescu ia în calcul demiterea și oferă declarație zilei: ”Au fost mai periculoși când aveam noi posesia”

Claudiu Niculescu

Echipa lui Claudiu Niculescu s-a făcut de râs în meciul cu Dinamo. Trei dintre golurile înscrise de oaspeți au venit după mari greșeli ale fundașilor ilfoveni. De asemenea, antrenorul ia în calcul și o posibilă demitere.

Bratu: ”Sper ca Torje să înțeleagă. El mai stă două luni”. ”Mitraliera” a redresat-o pe Dinamo

Bratu Dinamo

Florin Bratu a pus-o pe picioare pe Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare a obținut a treia victorie consecutivă, iar ”câinii roșii” au marcat 8 goluri în ultimele 3 runde.

Dezvăluiri după aproape trei decenii. Motivul pentru care Lucescu a fost dat afară de la Pisa

DigiSport - Lucescu Contra Rom nia Pariaz pe amicalul tricolorilor i c tig al turi de speciali ti 1

Prima experienţă a lui Mircea Lucescu în Italia nu a avut un final fericit. Românul a fost numit pe banca celor de la Pisa în 1990, însă nu a reuşit să termine sezonul ca antrenor al toscanilor, fiind demis după 24 de etape.

Video Mesaj superb al "tigroaicelor" de la CSM București pentru SCM Craiova înaintea returului semifinalelor din Cupa EHF

colaj csm scm

SCM Craiova poate da lovitura în meciul cu turcoaicele de la Kastamonu, din returul semifinalelor Cupei EHF. După victoria obținută în prima manșă, pe terenul adversarelor, cu 23-22, oltencele mai au doar un pas până la marea finală, având de apărat un avantaj minim, de un singur gol

Video Voluntari - Dinamo 2-4. A treia victorie la rând a alb-roşiilor. Prima dublă a lui Daniel Popa în Liga 1

dinamo voluntari

Partida de diseară, de la ora 20:45, dintre Voluntari și Dinamo, se anunță una extrem de interesantă, mai ales că va intra și în istoria fotbalului românesc. De ce? Pentru că va fi pentru prima dată când se va consemna duelul ca antrenori dintre Claudiu Niculescu (41 de ani) și Florin Bratu (38 de ani). 

Omul-cheie al transferului istoric a dezvăluit motivul real pentru care Neymar a plecat de la Barcelona

Neymar

Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski, cel care a intermediat transferul lui Neymar la PSG, a anunțat care a fost motivul pentru care starul brazilian a plecat de la Barcelona.

Video 50 de minute de coşmar pentru apărarea lui FC Voluntari. Tânărul Achim a comis două erori uriaşe

daniel popa achim voluntari

FC Voluntari a avut o primă repriză de coşmar, în meciul de pe teren propriu cu Dinamo. Ilfovenii au primit trei goluri, două dintre ele după erori uriaşe ale fundaşilor din echipa pregătită de Claudiu Niculescu.

O legendă a Barcelonei susține că a fost penalty în finalul meciului Real - Juventus

Real Madrid Juventus

Hristo Stoichkov este unul dintre marii jucători din istoria Barcelonei. Chiar și așa, bulgarul a declarat că a fost penalty la contactul dintre Benatia și Vazquez, fază care a ținut prim-planul fotbalului mondial în ultimele două zile.

Antrenorul lui Chiricheș, dorit de Chelsea. Pe cine vrea Napoli în locul său

sarri

Plecarea lui Antonio Conte de la Chelsea e dată ca sigură în presa britanică, însă londonezii tatonează deja terenul. Deși a câștigat titlul încă de la primul său sezon pe banca londonezilor, anul trecut, cu record de victorii într-un singur sezon, Conte își poate lua adio de la Chelsea după un sezon în care poate rata chiar și locurile de Champions League

PSG se așteaptă ca Neymar să revină pe teren înainte de finalul sezonului! Brazilianul este și mai optimist

Neymar

Unai Emery, antrenorul lui PSG, considera ca brazilianul Neymar va putea reveni printre titularii echipei inaintea finalului acestui sezon, după ce a fost operat la piciorul drept, și va avea destul timp la dispoziție pentru a se pregati de Cupa Mondială din Rusia, care va debuta în vară.

Video U-BT Cluj - Steaua 94-99. Dramatism în reeditarea finalei din sezonul trecut. Două reprize de prelungiri

captura baschet 2

Spectacol si dramatism în derby-ul Ligii Naționale, dintre U BT Cluj și Steaua. Reeditarea finalei de sezonul trecut a avut nevoie de overtime.

Halep, pe un Harley-Davidson. Poza care a adunat 8.000 de aprecieri într-o oră

Halep Harley

Simona Halep are timp de relaxare, înaintea revenirii pe teren, la meciul de Fed Cup, cu Elveția. Românca a postat pe Instagram o poză în care se află pe o motocicletă Harley-Davidson, iar fotografia a adunat peste 8.000 de aprecieri, după numai o oră.

Exclusiv "A fost cam tupeist și decizia excluderii a fost una justă". Ce-i reproșează Cârtu lui Mangia

baluta mangia craiova

Alexandru Băluţă nu face parte din lotul lui CS Universitatea Craiova pentru partida cu Poli Iaşi. Mijlocaşul este pedepsit după ce, la începutul săptămânii, şi-a criticat în public antrenorul pentru că nu a fost titular cu FCSB. Sorin Cîrţu a vorbit despre tensiunile din sânul echipei oltene, în exclusivitate pentru Digi Sport, și a afirmat că decizia antrenorului Devis Mangia a fost una justă.

Dănciulescu a comentat lăsarea lui Torje în afara lotului: "Trebuie să ne gândim şi la viitor"

torje

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, susţine că lăsarea lui Gabi Torje în afara lotului la meciul cu FC Voluntari este mai mult o decizie tactică decât una disciplinară. Oficialul alb-roşiilor spune că Florin Bratu a făcut echipa pentru confruntarea cu ilfovenii gândindu-se şi la viitor.

Mobilizare de trupe la Steaua - Rapid. Câți oameni vor asigura securitatea la derby-ul transmis în direct la Digi Sport 1

steauarapidcolaj

Pentru derby-ul Steaua - Rapid din Liga a 4-a, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sunt așteptați aproximativ 40.000 de spectatori. Până acum s-au ocupat deja în jur de 36.000 de locuri de pe Arena Națională, conform datelor furnizate de oficialii steliști, iar în total sunt disponibile 50.000 de bilete. Restul tichetelor sunt puse în vânzare, de astăzi, și la casele de bilete ale Arenei Naționale

Avertismente pentru Torje. "Florin îi mai spune o dată şi o să se sature" / "El trebuie să se schimbe, nu antrenorul"

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (6.03.2018)

Neînţelegerile dintre Florin Bratu şi Gabi Torje sunt departe de a se fi încheiat. Mijlocaşul a fost lăsat în afara lotului la meciul din deplasare cu FC Voluntari, după ce s-a întors cu kilograme în plus după zilele libere pe care le-a avut.

Dezvăluiri incredibile despre Wesley! ”A băut 62 de beri într-o noapte. A fost cules de sub mese”

Wesley Lopes

Wesley Lopes da Silva este unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1. Despre brazilianul ajuns la 37 de ani se știe că a avut o viață extrasportivă nu tocmai corectă.

Guardiola a dezvăluit favorita lui la câștigarea Champions League: "Să aibă norocul pe care îl merită"

Guardiola conferinta

Pep Guardiola susține că acest sezon al lui Manchester City în Liga Campionilor nu este un eșec. Echipa sa a ratat calificarea în semifinale după ce a fost învinsă în ambele partide de Liverpool. La partida retur, Pep Guardiola a fost un car de nervi, din cauza arbitrului, dar şi a jocului neconvingător prestat de echipa sa.

S-au afișat cotele caselor de pariuri la Roland Garros. Simona Halep e principala favorită

colaj halep garros

Simona Halep e principala favorită a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Ronald Garros, acolo unde se va juca pe suprafața favorită a sa, zgura. Conform caselor de pariuri, românca aflată pe primul loc în clasamentul mondial are o cotă medie de 6 pentru a-și adjudeca primul turneu de Grand Slam din carieră, după ce a ratat această șansă de două ori. În 2014 Halep a pierdut finala în fața Mariei Sharapova, iar în 2017 s-a înclinat surprinzător în fața Jelenei Ostapenko. Astfel, cine pariază pe Halep, poate obține o sumă de șase ori mai mare în caz că Simona va ridica trofeul

Jucătorii lui Juve nu au trecut încă peste controversele de la Madrid: "Dacă cineva ar fi pus mâna pe arbitru..."

penalty juventus

Giorgio Chiellini a recunoscut că nu ar fi intervenit, dacă vreunul dintre colegii săi de la Juventus "ar fi pus mâna pe arbitru", în finalul returului cu Real Madrid, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Exclusiv Torje, OUT din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Voluntari. Ce s-a întâmplat

Torje

Gabriel Torje a fost lăsat în afara lotului lui Dinamo pentru meciul cu Voluntari, care se va disputa în această seară, de la ora 20:45, pe Digi Sport 1.

Ce i-a spus Kroos lui Ronaldo înainte de penalty-ul controversat de la Real - Juventus

Ronaldo si Kross

VIDEO Real Madrid - Juventus 1-3. Campioana en-titre, Real Madrid, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după un final dramatic, în care a obţinut un penalty în minutul 90+3. Cristiano Ronaldo a transformat fără emoții, iar la două zile distanță au început să apară pe rețelele de socializare clipuri cu momentul de dinaintea executării loviturii de pedeapsă.

Prima remiză pentru Olăroiu în China

olaroiu suning

Jiangsu Suning, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, a remizat, vineri, 1-1, pe terenul lui Tianjin Quanjian, în campionatul Chinei (Super League). A fost al treilea meci cu tehnicianul român pe banca tehnică, dupa ce în primele două meciuri obținuse două victorii.

După ce a încurcat-o pe CFR, Mulţescu i-a pus gând rău şi lui FCSB: "Mi-au făcut miau-miau, dar i-am mai bătut"

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - ASTRA GIURGIU, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (8

După ce le-a permis celor de la FCSB să se desprindă în fruntea clasamentului, prin remiza obţinută cu Astra la Cluj, împotriva lui CFR, scor 1-1, Gigi Mulţescu speră să-i încurce şi pe roş-albaştri.

Foto Halep și Begu s-au antrenat împreună, înaintea meciului de Fed Cup cu Elveția

Halep Begu bun

Foto Cine minte? Lupescu sau Burleanu? Răspunsul oficial de la UEFA

colaj burleanu lupescu

După ce Răzvan Burleanu a anunțat că Ionuț Lupescu nu și-a dat, de fapt, demisia de la UEFA, pentru a candida la președinția FRF, a venit și poziția oficială a forului european. Conform unui comunicat remis către Gazetă, UEFA a precizat următoarele

Video Isco, în conflict cu un jurnalist spaniol. Ce a declanşat furia mijlocaşului şi mesajul acestuia

isco-1

Ecourile scandalului de la finalul meciului Real Madrid - Juventus, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, nu s-au stins nici la trei zile după meciul în urma căruia italienii au părăsit competiţia într-o manieră controversată.

  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 21:00 LIVE Fotbal Club
  • 21:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 22:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • 23:45 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult