Ultimele stiri

Video Dunărea Călăraşi - ASU Poli 2-0. Gol superb marcat de Vali Alexandru

Gol Vali Alexandru

Bătălia pentru promovarea din liga secundă continuă astăzi, în direct la Digi Sport. În uvertura rundei a 29-a, liderul Dunărea Călărași primește vizita Politehnicii Timișoara, partidă transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 17:00.

Peste 40.000 de spectatori sunt așteptați la meciul Steaua - Rapid! Ultimele detalii

steaua rapid promovare

Cristian Cârlan, directorul de marketing al celor de la CSA Steaua a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că până vineri la prânz s-au vândut deja 33.000 de bilete, dar oficialii militarilor speră ca numărul tichetelor comercializate să depășească 35.000

Întâlnire Duckadam-Talpan, înainte de Steaua-Rapid. "Am acceptat cu plăcere"

bun

Bavarezii sunt optimiști: "Vrem revanșa!". Madrilenii se plâng de traseul avut

Jupp Heynckes Bayern

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a declarat, vineri, că dubla cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, este una “uriaşă”. În replică, Emilio Butragueno, director la Real Madrid, a afirmat că madrilenii trebuie să obţină un rezultat bun în tur pentru ca în retur să fie mai liniştiţi.

(P) Napoli câştigă la AC Milan, iar în Lazio - AS Roma ambele marchează

featured1

Etapa cu numarul 32 programeaza doua derby-uri in Serie A: AC Milan - Napoli si Lazio - AS Roma. Ambele partide sunt foarte interesante pentru pariori, caci de rezultate depind in mod direct pozitiile formatilor in clasament, pe final de sezon.

Monchi știe ce forță are Liverpool: "Evaluarea mea este îngrijorătoare"

Roma Liverpool 1984

Ramon Rodriguez Verdejo, "Monchi", directorul sportiv al clubului AS Roma, a evaluat, vineri, după tragerea la sorți a semifinalelor Ligii Campionilor, adversarul pe care echipa italiană îl va întâlni în penultima fază a competiției.

Bouchard a "lovit" din nou pe reţelele de socializare

geni

Exclusiv Decizia lui Mangia în privința lui Gardoș, înaintea meciului cu Iași

Florin Gardoș iese de la vestiar

Devis Mangia (43 de ani) a luat o decizie în privința lui Florin Gardoș (29 de ani) cu doar o zi înaintea meciului cu CSM Poli Iași, care se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, în Bănie, de la ora 20:45,

Arsenal - Atletico ar fi fost finala așteptată de Abidal în UEL. Ce a spus despre eliminarea Barcelonei

Roma - Bracelona

Eric Abidal, ambasadorul finalei Europa League din 2018, a vorbit despre tragerea la sorți a semifinalelor din a doua comnpetiție europeană intercluburi. Fostul fundaș al Barcelonei, ajuns acum la 38 de ani, a vorbit și despre eliminarea Barcelonei din sferturile de finala ale Champions League.

Bayern Munchen - Real Madrid, în cifre. CR7, un adevărat coşmar pentru bavarezi

gettyimages-669939490

Exclusiv ”Budescu este șmecher și pe teren. Băluță, nu!” Vedeta Craiovei, criticată după ultima escapadă

budescu baluta

Finalul partidei de luni, de pe Arena Națională, a produs două momente neașteptate, câte unul în fiecare tabără. Constantin Budescu (29 de ani) și Alexandru Băluță (24 de ani)

Au fost stabilite cauzele accidentului de la boxele Ferrari

Francesco Cigarini accident F1

Anchetatorii au stabilit cauza accidentului de la boxele Ferrari în Bahrain, când Kimi Raikkonen a trecut cu roata din stânga spate peste un mecanic, provocându-i acestuia o fractură de tibie şi peroneu. Un senzor a fost la originea accidentului produs, în a doua etapă a sezonului 2018, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, soldat cu rănirea unui mecanic al scuderiei, a anunţat şeful echipei italiene, Maurizio Arrivabene, citat de autorsport.com.

Oficial! Bayern a găsit înlocuitor pentru Heynckes. "Va semna pe trei ani!"

Niko Kovac

Bayern Munchen a găsit înlocuitor pentru Jupp Heynckes, în persoana lui Niko Kovac, în prezent la Eintracht Frankfurt, revelaţia sezonului în Bundesliga. Hasan Salihamidzic a confirmat că tehnicianul croat în vârstă de 46 de ani va prelua gruparea bavareză.

"Am avut oferte, dar am rămas!" Motivul pentru care Băluţă nu a plecat de la Craiova

baluta

News Alert Se ştiu semifinalele din Champions League şi Europa League. Programul meciurilor

TRAGERE

Vineri, la sediul UEFA Nyon, vor avea tragerile la sorți pentru meciurile din semifinalele Ligii Campionilor și Europa League. În premieră pentru un astfel de eveniment, ceremonia UEL - programată de la ora 13:00 - va avea loc înaintea celei pentru UCL, care a fost stabilită pentru ora 14:00.

Exclusiv Adevăr sau supoziție? Motivul pentru care proiectul CSA Steaua a apărut peste noapte!

csa steaua fcsb

Meciul din Liga 4, regiunea București, dintre CSA Steaua și Academia Rapid, care se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, pe Arena Națională, a trezit la viață scandalul existent deja între actuala echipă din Liga 1

UEFA l-a iertat pe Sergio Ramos! Căpitanul Realului va putea evolua în partidele următoare din UCL

Sergio Ramos

VIDEO Real Madrid - Juventus 1-3. UEFA a decis să nu deschidă nicio procedură disciplinară la adresa fundașului Sergio Ramos, după ce a primit raportul arbitrului de la meciul de pe Santiago Bernabueu. Sergio Ramos era suspendat pentru această partidă, iar la finalul meciului s-a dus pe banca de rezerve a Realului, deşi acest lucru îi era interzis. Arbitrul a fost pe fază şi a trecut totul în raport, iar fundaşul risca să fie suspendat şi pentru următoarea partidă din Liga Campionilor, în manșa tur a semifinalelor.

"Blitzkrieg" anunțat la alegerile FRF. Lupescu și Burleanu sunt de acord într-o singură privință

burleanu lupescu blitzkrieg

Cotați cu primele două șanse la alegerile de pe 18 aprilie, pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu nu sunt de acord în multe privințe, dar un aspect este comun în ultimele discursuri ale celor doi candidați: ambii sunt convinși că învingătorul pentru mandatul pentru perioada 2018-2022 va fi decis rapid, în urma unui singur tur de scrutin.

Kahn îl "ceartă" pe Buffon. Ce-i reproşează neamţul portarului lui Juve

Kahn îl critică pe Buffon

”Le-am spus că n-avem cum să le dăm banii până la vară!” Situație disperată la o echipă din play-off

deac iasi

Play-off-ul Ligii 1 se află în plină derulare, dar la CSM Poli Iași lucrurile sunt mult mai complicate decât par de afară. Deși echipa a reușit evoluții apreciate până acum, mai ales cea împotriva FCSB-ului, scor 1-0, fotbaliștii lui Flavius Stoican au primit cea mai rea veste din partea patronatului: nu-și vor mai primi salariile până la finalul sezonului.

Craiova nu a mai marcat de 270 de minute, dar Mitriţă este optimist: "Ne putem clasa mai sus de loc 3!"

Alexandru Mitrita, mijlocaşul lui CS U

Scos din sărite de întrebările jurnalistului, Tyson Fury a plecat de la interviu: "Am terminat!"

tyson

Ionuţ Lupescu vine la Digi Sport Matinal, duminică, de la ora 11:15

lupescu

Ionuţ Lupescu este invitatul special al emisiunii Digi Sport Matinal, de duminică, 15 aprilie. Cu 3 zile înaintea alegerilor pentru preşedinţia FRF, "Kaiserul" vine în studioul Digi Sport, alături de Dan Filoti şi Viorel Grigoroiu, duminică, începând cu ora 11:15, în direct pe Digi Sport 1. 

”Ce vrei să-ți spun? A fost ca un viol!” Benatia și-a vărsat nervii pe un jurnalist

Benatia

Medhi Benatia (30 de ani) și-a revenit cu greu după faza penalty-ului, în care arbitrul englez Michael Oliver a considerat că l-a faultat pe Lucas Vazquez. Fundașul marocan, evident iritat, și-a vărsat nervii pe un jurnalist, la conferința de presă ce a avut loc după meci, atunci când a fost întrebat despre faza care a decis calificarea.

Video Hohote de râs pe terenul de tenis. Ostapenko, legată la ochi şi pusă să servească

ostapenko legata la ochi

Asta înseamnă să ai noroc! A cumpărat două bilete la loto toată viața și unul l-a făcut milionar

castigator loto

Richard Wahl, un american de 47 de ani se poate considera cu adevărat norocos. A cumpărat toată viața doar două bilete la loto, iar unul dintre ele i-a adus un câștig astronomic.

Hamilton, cel mai rapid în primele două antrenamente din China

hamilton

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în primele două antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Totuşi, în cea de-a doua sesiune cronometrată, diferenţa dintre Hamilton şi Kimi Raikkonen a fost de doar 7 miimi de secundă.

Exclusiv Situația dintre FCSB și CSA Steaua nu este singulară în Europa. ”Știați asta?”

fcsbcsa

CSA Steaua va avea parte la meciul cu Academia Rapid, care se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, pe Arena Națională, de cea mai mare susținere din partea fanilor. Scindarea suporterilor, ca urmare a scandalului iscat între FCSB și Armată

Mangia: "Nu am probleme cu Băluţă. Eu trag linie, iar a doua zi totul e în regulă"

mangia baluta

Alexandru Băluţă a fost scos din lotul Craiovei pentru meciul cu CSM Iaşi, după ce l-a criticat public pe antrenorul Devis Mangia pentru decizie de a nu-l titulariza în meciul cu FCSB. Fotbalistul a afirmat azi, într-o conferinţă de presă, că regretă cele întâmplate.

Băluţă, OUT din lot! "Îmi pare rău pentru ce am spus, nu mă aşteptam la astfel de consecinţe!"

baluta

Într-o eclipsă evidentă de formă, Băluţă a fost doar rezervă cu FCSB, luni seara. La final, s-a dezlănţuit la adresa antrenorului, spunând chiar că, dacă ar fi jucat el de la început, rezultatul era altul. Pentru această ieşire, fotbalistul a fost scos temporar din lot şi amendat, aşa cum digisport.ro a anunţat încă de acum 3 zile.

  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 21:00 LIVE Fotbal Club
  • 21:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 22:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult