Ultimele stiri

Exclusiv ”Suntem pe 15 în Europa!” Dică se laudă cu topul în care nu mai există altă echipă din Liga 1 în primele 70

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (9.04.2018)

Roș-albaștrii au revenit pe primul loc al Ligii 1, s-au distanțat la două puncte de CFR Cluj iar Nicolae Dică (37 de ani) a profitat de ocazie și i-a atacat pe cei care l-au criticat atât pe el, cât mai ales jocul echipei.

"Ţine-ţi gura!" Guardiola, în pericol! Ce îl aşteaptă după ce a fost eliminat de arbitru

guardiola manchester city

Foto Cât noroc! A greșit pariul la meciul Roma - Barcelona și a câștigat peste 42.000 de euro!

pariuri roma - barcelona

Un parior care și-a greșit biletul a dat lovitura, fără să se aștepte. Norocosul a vrut să mizeze pe victoria Barcelonei, dar a ales semnul greșit, iar când și-a dat seama a fost prea târziu să anuleze biletul. A mizat 1.000 de dolari pe biletul cu 5 evenimente, iar eroarea i-a adus un câștig de peste 52.500 de dolari (peste 42.000 de euro).

Umilinţa de la Roma a declanşat o adevărată nebunie la Barcelona, iar prima victimă poate fi Valverde

Bartomeu si Valverde

AS Roma-Barcelona 3-0. Ernesto Valverde are contract cu Barcelona până în 2020, însă prezenţa sa pe banca echipei catalane se poate încheia abrupt. Conform publicaţiei spaniole El Gol Digital, despărţirea s-ar putea realiza la finalul campionatului chiar dacă, foarte probabil, echipa va câştiga titlul în La Liga.

Video Bătaie în tribune. Bărbat agresat de fanii lui Man. City, după ce s-a bucurat în mijlocul lor la golul lui Salah

bataiemanchester liverpool

Manchester City - Liverpool 1-2. Meciul retur al sfertului de finală de Liga Campionilor, dintre Manchester City și Liverpool, a fost umbrit de un incident petrecut în tribune. Un fan care s-a bucurat ostentativ la golul lui Salah în mijlocul suporterilor "cetățenilor" a fost agresat de cei din jur.

Pierderi de aproape 50 de milioane de euro pentru Barcelona, după eliminarea din UCL

messi suparat

Catalanii sunt la pământ după ce au constatat că nu mai dețin ”cheia” pentru a pătrunde în careul cu ași al Ligii Campionilor. Eliminarea din sferturile competiției, pentru al treilea sezon la rând,

Prințul William, în culmea fericirii! A izbucnit în urale la super golul marcat de echipa favorită într-un moment crucial

printul william - Copy

Prințul William al Marii Britanii a trăit cu mari emoții meciul câștigat marți seară cu 1-0 de Aston Villa, echipa sa preferată. Ducele de Cambridge a urmărit meciul de la lojă, alături de John Carew, fostul atacant de pe Villa Park și a izbucnit în urale în momentul marcării golului victoriei în fața lui Cardiff City.

Dzeko, unul dintre eroii lui AS Roma: "Nimeni nu a crezut în noi! Puteam să câştigăm la un scor mai mare"

edin

AS Roma a reuşit minunea pe Olimpico şi a eliminat-o pe Barcelona din UEFA Champions League. Italienii au câştigat cu 3-0 manşa retur a sferturilor de finală, după ce pierduseră pe Camp Nou cu 1-4.

Exclusiv La FCSB nu mai prinde primul 11, dar prezintă interes pentru alte echipe

Dragos Nedelcu

Nicolae Dică (37 de ani) pare a nu se mai baza pe serviciile lui Dragoș Nedelcu (21 de ani), cel puțin momentan, dar acest detaliu nu-i împiedică pe intermediarii FIFA de a se interesa de mijlocalul român

Divorţ cu scandal în showbiz. "Am trăit în iad!" De unde a pornit totul

4B07392600000578-5605111-image-a-41_1523479055000

Video S-a distrat ca un copil! Președintele Romei a intrat la ”apă” după succesul superb cu Barcelona

colaj pallotta

Președintele celor de la AS Roma, James Pallotta, s-a bucurat ca un copil după calificarea en fanfare obținută de echipa lui Eusebio Di Francesco în fața catalanilor. La aproximativ două ore după fluierul de final al partidei de pe ”Olimpico”, Pallota a mers în ”Piazza del Popolo” pentru a sărbători alături de fani, acolo unde a făcut o ”baie de mulțime”.

Metz pregătește "operațiunea de comando" pentru CSM! Returul sferturilor Champions League, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

metz - csm bucuresti handbal champions league

VIDEO CSM București - Metz 34-21. Campioana Franței la handbal feminin strânge rândurile, după înfrângerea drastică de la București, din turul sferturilor de finală din Champions League. În istoria competiției, cea mai mare diferență întoarsă pentru o calificare a fost de 11 goluri, dar Metz speră până la capăt în scrierea unei noi pagini de istorie.

"Drama de pe Olimpico e deja în istoria neagră a clubului!" Steaua, în topul "dezastrelor" Barcelonei

dezastre barca

AS Roma a fost protagonista unei reveniri care a intrat în istoria UEFA Champions League. După 1-4 pe Camp Nou, italienii au câştigat cu 3-0 returul de pe Olimpico şi s-au calificat în semifinalele competiţiei.

Champions League își poate lua adio de la o legendă a competiției. "Cea mai tristă noapte a căpitanului Iniesta"

iniesta barcelona

Căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta, a apărut foarte trist la finalulo meciului pierdut de liderul din La Liga cu 0-3 pe terenul Romei în returul sferturilor Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia formația blaugrana a fost eliminată din competiție. Mijlocașul spaniol a lăsat de înțeles că acesta ar putea fi ultimul meci pe care l-a jucat în Champions League.

Exclusiv Dezvăluiri din interior! Cum a gândit Di Francesco returul cu Barcelona. ”Era sigur de victorie!”

di francesco

Marea calificare a italienilor a fost urmărită de pe stadion și de Pietro Chiodi, nimeni altul decât agentul lui Eusebio Di Francesco (48 de ani), tehnicianul celor de la AS Roma.

Exclusiv Primul om din echipa lui Becali care nu critică proiectul celor de la CSA Steaua: "Nu exclud nimic"

Nicolae Dica

Nicolae Dică se poate considera un protejat al sorţii. S-a apucat de antrenorat în vara lui 2014, la 34 de ani, şi după doar trei ani a ajuns să antreneze cea mai importantă echipă de fotbal a României, actuala FCSB, adică fosta Steaua. Şi pare o persoană extrem de calculată dacă ţinem cont şi de una dintre declaraţiile oferite de el marţi seară, la Digi Sport Special, când a dat de înţeles că un contract în viitor cu CSA Steaua i se pare perfect realizabil. Însă, alte două destinaţii sunt pentru el de neacceptat.

Cel mai rapid meci de tenis: a durat doar 16 minute!

edmund

Cea mai rapidă întâlnire de tenis a avut loc în Maroc, la turneul de la Marrakesh. Britanicul Kyle Edmund, numărul 26 ATP, a avut parte de cea mai facilă victorie din carieră: întâlnirea cu cehul Jiri Vesely (nr. 65 ATP) a durat doar 16 minute!

Foto Cele mai tari glume după Roma - Barcelona. De la "AD10S", la "O să ia și Coutinho o medalie"

totti messi

Eliminarea Barcelonei din Champions League, după o dublă manșă pe muchie de cuțit cu AS Roma, a oferit prilejul pentru apariția unui nou val de glume. Cel mai ironizat jucător al liderului autoritar din La Liga a fost Philippe Coutinho, care în această iarnă s-a transferat pe Camp Nou de la Liverpool, care s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor.

Argentinienii s-au bucurat pentru eliminarea lui Messi!

messi uimit

Fanii celor de la FC Barcelona sunt la pământ după eliminarea favoriților din sferturile Ligii Campionilor, dar sunt și oameni care-l susțin pe Messi și care se bucură de faptul că gruparea catalană a fost făcută KO de Roma.

Adina Bourceanu a slăbit 50 de kilograme. Soţia mijlocaşului arată impecabil

adina bourceanu 5

Adina Bourceanu, soţia cunoscutului fotbalist Alexandru Bourceanu, a slăbit 50 de kilograme. În prezent, tânăra este greu de recunoscut de către cei care nu au văzut-o în ultimul an şi jumătate.

”Cea mai ridicolă înfrângere din istoria Barcelonei!” Catalanii, ”puși la zid” după eliminarea din Ligă

barcelona dezastru BUN

Eliminarea catalanilor din sferturile Ligii Campionilor, pentru al treilea sezon la rând, a fost taxată prompt de presa spaniolă, în special de publicațiile care sunt de partea celor de la Real Madrid

Klopp, uluit! A crezut că e victima unei farse când a aflat de "minunea de la Roma". Cum a reacţionat

klopp roma

Video Nebunie în vestiarul Romei! Totti și Lobonț au luat parte la fiesta declanșată după eliminarea Barcelonei

as roma vestiar

AS Roma a reușit o întoarcere spectaculoasă de scor și a eliminat-o pe Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 3-0 a fost scorul pentru vicecampioana din Serie A TIM în returul de miercuri, de pe Stadio Olimpico, după 4-1 pentru catalani în manșa întâi, pe Camp Nou. Romanii au serbat calificarea în vestiar, iar la bucuria generală a luat parte și Bogdan Lobonț, unul dintre cei mai vechi jucători ai giallorossilor.

Exclusiv ”Joi mă duc iar la echipă!” Măsuri urgente luate de Gigi Becali

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CSM POLITEHNICA IASI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (1.04.2018)

Schimbarea lui Constantin Budescu (29 de ani) a produs foarte multe discuții, pornite ce-i drept de la mijlocaș, care a fost nemulțumit de decizie. Nicolae Dică (37 de ani) a explicat motivul pentru care l-a lăsat pe jucător la cabine

Primele reacţii din partea Barcelonei, după dezastrul din Ligă. Anunţul făcut de Valverde şi concluzia tristă a preşedintelui Bartomeu

roma barcelona nou

Barcelona a părăsit pe uşa din dos Champions League, după ce a pierdut o calificare ce părea la îndemână. După 4-1 pe Camp Nou, în turul sferturilor Ligii, catalanii au capotat la Roma, unde De Rossi&Co s-au impus cu 3-0. Ernesto Valverde şi Josep Maria Bartomeu au fost singurii din delegaţia blaugrana care au dat declaraţii după meci.

De la ”La Romatada”, la ”Prăbușirea imperiului catalan”. Reacțiile presei europene, după eliminarea Barcelonei

roma messi

Barcelona a fost eliminată umilitor din sferturile UEFA Champions League. Catalanii au pierdut cu 0-3, pe Olimpico, după ce câștigaseră în tur, cu 4-1. Presa din Spania a părut șocată de evoluția jucătorilor lui Ernesto Valverde.

Man. City - Liverpool 1-2. "Cormoranii" revin după zece ani în semifinalele Ligii Campionilor

Man City Liverpool

Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după zece ani de absenţă.

Roma a scris istorie! Doar două formaţii în istoria Ligii Campionilor au reuşit o asemenea performanţă

as roma

Roma a reuşit minunea în această seară, pe Olimpico, întorcând o calificare care părea compromisă, după 1-4 pe Camp Nou. Formaţia din Cetatea Eternă s-a impus cu 3-0 contra Barcelonei, în retur, devenind abia a treia formaţie din istorie care reuşeşte să revină de la un deficit de trei goluri, în fazele eliminatorii ale Ligii.

Roma - Barcelona 3-0. Catalanii, eliminați în sferturile UCL, în al treilea an consecutiv

Roma Barcelona

AS Roma a produs marea surpriză din sferturile Ligii Campionilor: a scos-o pe Barcelona din competiţie!

Salah a intrat în istoria lui Liverpool, după golul înscris contra lui Manchester City

Salah2

Mohamed Salah a intrat în istoria lui Liverpool, după golul marcat în poarta lui Manchester City, în returul sferturilor UEFA Champions League. Egipteanul a ajuns la 8 reușite în această ediție, acesta fiind un record al ”cormoranilor”, într-un sezon de Ligă.

  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult