Ultimele stiri

Exclusiv "Doamne fereşte! Chiar nu ne dorim performanţă?" Hagi a răbufnit, după criticile aduse lui Halep şi Neagu

Halep Neagu

Cristina Neagu şi Simona Halep reprezintă sportul românesc la cel mai înalt nivel. Chiar şi aşa, au existat mai multe critici aduse la adresa celor două. Gică Hagi i-a "certat" pe cei care au avut cuvintele "rele" de aruncat înspre cele două "modele pentru români".

AS Roma pune banii pe masă pentru Răzvan Marin. Suma pe care vor să o ofere italienii

Razvan Marin

După Dennis Man și Cristi Manea, despre care s-a scris că ar putea ajunge la AS Roma, un alt român se află pe lista romanilor. Răzvan Marin, mijlocașul care face furori la Standard Liege, ar putea ajunge la echipa capitolină, iar presa italiană a dezvăluit și suma pe care echipa din capitala Italiei e dispusă să o ofere

Stadion nou în Bucureşti! "Bag mâna în foc pentru asta"! Anunţul făcut de Gică Popescu

Dinamo

Gică Popescu vine cu o veste bună pentru fanii fotbalului din România. Consilierul onorific a anunţat că până la Euro 2020, turneu la care Capitala va organiza 4 meciuri, va exista un nou stadion în Bucureşti.

Alexander Zverev şi Pablo Careno Busta se vor întâlni în a doua semifinală a turneului de la Miami

zverev

Alexander Zverev, numărul 5 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), dotat cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, învingându-l în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe croatul Borna Coric, într-o partidă transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

Federația Turcă de Fotbal a stabilit viitorul lui Mircea Lucescu

lucescu-turcia-agerpres-465x390

Mircea Lucescu rămâne selecționerul Turciei. Este anunțul făcut de vicepreședintele Federației de la Istanbul, Ali Durust, care spune că scaunul românului nu este în pericol, deși naționala semilunei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia și are doar două victorii din 8 meciuri cu Lucescu pe bancă. În ultimele luni, Lucescu a fost luat des în colimator de presa turcă

Duelul campioanelor în finala de la Miami. Ostapenko o va întâlni pe Stephens

ostapenko stephens

Danielle Collins, cea care a reușit surpriza în sferturile de finală, după ce a eliminat-o pe Venus Williams, s-a oprit în semifinale la Miami, acolo unde a dat peste Jelena Ostapenko. Campioana de la Roland Garros a fost o nucă prea tare pentru americanca venită din calificări, care a pierdut cu 6-7, 3-6, după o oră și 41 de minute de joc. Astfel, letona de 20 de ani a devenit cea mai tânără finalistă a turneului WTA de la Miami, după Victoria Azarenka din Belarus, care a a câştigat trofeul la competiţia din Florida în 2009, când avea doar 19 ani

Exclusiv Planul în 10 puncte al lui Hagi. "În 4 ani, faci 'bombă nucleară' din jucători"

collage hagi

Într-o emisiune eveniment - Digi Sport Special -, Gheorghe Hagi a vorbit pe larg despre situaţia fotbalului românesc, despre ce trebuie făcut pentru revirimentul sportului "rege" în ţara noastră, dar şi despre subiecte mai puţin cunoscute din via

"Sentinţă la moarte". Albanezii de la Skenderbeu fac apel la pedeapsa drastică primită din partea UEFA

skenderbeu

"Sentinţă la moarte", "UEFA a schingiuit-o pe Skenderbeu", a scris presa albaneză, preluată de El Mundo Deportivo, după ce Comisia de Apel a UEFA a menţinut pedeapsa drastică aplicată lui Skenderbeu pentru meciuri trucate.

Video Exclusiv Cum explică Hagi repatrierea lui Ianis: "E un business, iar eu trebuie să gândesc şi ca un conducător"

ianis hagi mihai stoica

Gică Hagi a insistat ca fiul său, Ianis Hagi, să revină la Viitorul, după experienţa nereuşită de la Fiorentina, fiind convins că mijlocaşul de 19 ani poate deveni un fotbalist important al României. În acelaşi timp, managerul tehnic al campioanei din Liga 1 priveşte răscumpărarea lui Ianis ca o investiţie pentru viitor.

Video Continuă revirimentul campioanei de la US Open. Stephens s-a calificat spectaculos în finală la Miami

stephens miami

Sloane Stephens a revenit spectaculos în faţa Victoriei Azarenka şi s-a calificat în prima finală după cea de la US Open, unde a învins-o pe Madison Keys şi a devenit în premieră campioană de Grand Slam.

Exclusiv Hagi a ales cel mai bun "11" din istorie. Doar doi fotbalişti aflaţi în activitate şi-au făcut loc printre "titani"

Hagi Prim 11

În direct la Digi Sport Special, Gică Hagi a ales cea mai bună formaţie din istorie. "O să îmi fie foarte greu", i-a spus "Regele" moderatorului în momentul în care i-a lansat provocarea. Dintre fotbaliştii aflaţi în activitate, fostul mare internaţional a ales doar doi jucători: titanii Messi şi Ronaldo

Încă o zi excelentă la Europenele de haltere. Avem 20 de medalii după patru zile

Loredana Toma

România continuă seria rezultatelor de excepţie la Campionatele Europene de haltere de la Izvorani.

Video&Foto Al doilea trofeu în Emirate pentru Reghecampf. Primă importantă pentru antrenorul român

Reghe2 (2)

Laurenţiu Reghecampf a cucerit al doilea trofeu în Emiratele Arabe Unite.

"Ne respectaţi, iubim acelaşi sport?" Mesajul căpitanului lui PAOK pentru FIFA şi UEFA

paok aek arbitru raport

Căpitanul lui PAOK, Andre Vieirinha, le-a transmis un mesaj conducătorilor FIFA şi UEFA, după ce formaţia antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut cu 0-3 la "masa verde" meciul cu AEK Atena, în urma incidentelor care au avut loc la finalul partidei respective.

Hagi e decis să plece de la Viitorul: "Vreau să trec la următorul nivel!" Ce spune de Gâlcă

Hagi Special

Invitat la Digi Sport Special, Gică Hagi a vorbit din nou de despărțirea de Viitorul. Conștient că nu se mai poate lupta cu adevărat la titlu și să spere la prezența în grupele Champions League, Hagi vrea să pregătească un "club mare".

Video Hagi îşi aminteşte cifrele spectaculoase ale "Generaţiei de Aur": "Am avut posesie 70 % pe Wembley"

ENGLAND V ROMANIA

Gică Hagi se mândeşte cu performanţele "Generaţiei de Aur", care a avut posesie superioară Angliei chiar pe Wembley, într-un amical încheiat la egalitate, 1-1, pe 12 octombrie 1994.

Video Exclusiv "Nu sunt maturi, nu trebuie să dai în ei vreodată". Ce a făcut Hagi după înfrângerea naţionalei U19

tricolori prabusiti

Naţionala U19 a României a ratat dramatic calificarea la Campionatul European, primind două goluri în ultimele 10 minute ale partidei decisive cu Ucraina, pe care micii "tricolori" au pierdut-o cu 2-1. Un moment care trebuie gestionat cu atenţie, crede Gică Hagi.

Moruțan, cu moralul la pământ după "cel mai negru" meci al carierei: "Îmi era teamă să nu facă un șoc!"

FOTBAL:ROMANIA U19-SUEDIA U19, TURNEUL DE ELITA (24.03.2018)

Olimpiu Moruțan a fost extrem de afectat după eliminarea din meciul cu Ucraina (1-2), iar Adrian Boingiu, selecționerul României U19, a povestit clipele de coșmar prin care a trecut jucătorul care va evolua pentru FCSB din sezonul viitor.

Se face un nou stadion în România! Anunțul lui Dragnea

dragnea

Deși Focșaniul are echipă în liga a treia, orașul ar putea beneficia de un stadion modern, după cum a anunțat liderul PSD Liviu Dragnea.

Messi, mai multe bare decât 18 din cele 20 de echipe din Primera Division

Messi

Lionel Messi este golgheterul Primerei Division în acest sezon, însă putea marca mult mai mult dacă nu era lipsit de şansă în multe momente din actuala stagiune.

Gică Popescu: "Burleanu trebuia să arate acele documente la o lună după ce a preluat FRF"

burleanu lupescu

Lupta pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal devine tot mai dură odată cu apropierea alegerilor, iar discreditarea adversarului este o armă importantă în cursa pentru Casa Fotbalului.

"Ioniţă nu se încadrează în gândirea lui Dan Petrescu". Clujenii, convinşi că mijlocaşul se va impune

FOTBAL:JUVENTUS BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (25.02.2018)

Trimis de Dan Petrescu la echipa secundă, Ioniţă pare în acest moment să aibă şanse minime să se impună la Cluj. Lucrurile se vor schimba însă cât de curând, e convins Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului.

Exclusiv "Pace" între Popescu şi Iordănescu? Anunţul făcut de fostul căpitan al naţionalei

iordanescu popescu

Gică Popescu pare că bate în retragere în conflictul avut cu Iordănescu, după explicaţiile date de "General" în această dimineaţă, la Digi Sport Matinal.

Video Craiova, încurajată de copii înainte de derby-ul cu CFR Cluj: "Şi eu am fost ca ei"

Copii CSU Craiova

La Craiova, "Şcoala Altfel" a fost ocazia perfectă pentru profesori să îşi ducă elevii la antrenamentul lui CS U.

Gică Popescu: "Nu o să vezi nemții, francezii sau italienii tăvălindu-se". Ce sfat are pentru generaţia U19

romania u19 ucraina

Fostul căpitan al naţionalei României, Gică Popescu, a vorbit în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport, despre modul dramatic în care selecţionata U19 a ratat calificarea la Campionatul European, care părea o formalitate după primele două jocuri de la Turul de Elită.

Video Veteranii naţionalei României s-au relaxat la fotbal în sală. Andone le-a fost antrenor

Contra Raducioiu futsal

În frunte cu selecţionerul Cosmin Contra, veteranii naţionalei au revenit pe teren pentru un meci de fotbal în sală.

Calvarul lui Ronaldo: "Rotula i-a explodat". Cum a revenit brazilianul după "cea mai urâtă accidentare" din fotbal

ronaldo accidentare 2000

Fostul fizioterapeut al brazilianului Ronaldo, Nilton Petrone, a dezvăluit calvarul prin care a trecut fostul atacant după ce a suferit "cea mai urâtă accidentare pe care am văzut-o", în anul 2000.

Galerie Foto Messi și-a luat un hotel de lux în Ibiza! Cum arată stabilimentul și cât a plătit pentru el

Messi hotel colaj

Lionel Messi, atacantul argentinian al Barcelonei, și-a cumpărat un al doilea hotel, de data aceasta în Ibiza. Starul catalanilor ar fi plătit în jur de 30 de milioane de euro pentru acest stabiliment.

Boingiu a comentat momentul în care Măţan a înjurat după ce a fost înlocuit în meciul cu Ucraina

Alexandru Măţan

Adrian Boingiu a comentat reacţia vehementă a lui Alexandru Măţan din momentul în care a fost înlocuit, în minutul 63 al partidei României cu Ucraina, decisivă pentru calificarea naţionalei Under 19 la Campionatul European.

Cum a trăit selecţionerul ultimele minute cu Ucraina: "Panică generală. Haos de nedescris în teren, jucătorii erau sedaţi"

vlad dragomir

România U19 a pierdut dramatic calificarea la turneul final al Campionatului European, fiind învinsă în prelungiri, 2-1, de Ucraina U19. Selecţionerul tricolorilor, Adrian Boingiu, a vorbit despre minutele de coşmar de la finalul partidei de la Ploieşti.

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:30 Stirile Digi Sport
  • 13:45 Etapa 4 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • prunea

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Nuno Mendes (Paris SG) Lamine Yamal (FC Barcelone) FOOTBALL : Paris SG x FC Barcelone - Ligue des Champions - Quart de F

    FOTBAL: Barcelona - PSG, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0863697355

    FOTBAL: Bayern Munchen - Arsenal, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - PARIS SG v BORUSSIA DORTMUND, , Paris, France - 19 Sep 2023

    FOTBAL: Euro Fotbal, 22:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult