Ultimele stiri

Reguli noi în Formula 1. Organizatorii vor să introducă o cursă de calificare

masini formula 1

Organizatorii Campionatul Mondial de Formula 1 analizează posibilitatea introducerii unei curse de calificare sâmbăta, care să stabilească ordinea finală de start a Marilor Premii, care vor avea loc în ziua următoare, potrivit publicaţiei Auto Motor und Sport.

Boloni își ceartă jucătorii după 3-3 cu Oostende: "N-au fost destul de implicaţi"

boloni

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, s-a arătat nemulţumit de lipsa de implicare a unor jucători ai săi în timpul meciului disputat luni acasă cu Oostende, scor 3-3, în prima etapă din Grupa B a aşa-numitului play-off 2 al campionatuluide fotbal al Belgiei, relatează site-ul walfoot.be

Mirel Rădoi, după ce a aflat salariul lui Olăroiu la Jiangsu: "Mi-e frică să nu cad din picioare"

colaj mirel oli

Cosmin Olăroiu se va umple de bani la Jiangsu Suning, acolo unde l-a înlocuit pe celebrul Fabio Capello, cel care era plătit cu 10 milioane de dolari pe an. Oli va încasa cel mai mare salariu din carieră, 7 milioane de dolari pe sezon, fiind cel mai bine plătit antrenor român din toate timpurile. Patronul noii sale echipe, Zhang Jindong, deține o avere estimată la aproape 6 miliarde de dolari, potrivit Forbes. La aflarea salariului primit de fostul său antrenor, Mirel Rădoi a rămas mască

Haţegan va arbitra şi în sferturile de finală ale cupelor europene

hategan

O brigadă de arbitri din România, cu Ovidiu Haţegan la centru, va conduce partida dintre Lazio şi FC Salzburg, din sferturile de finală ale Europa League. 

Foto "Ce şoc!" Prezentatoarea dată afară după 18 ani, "asaltată" pe reţelele de socializare

natalie

Ben Arfa poate ajunge la una dintre rivalele lui PSG

ben arfa psg

Hatem Ben Arfa poate reveni din sezonul viitor la una dintre primele sale două formaţii din carieră.

Noul "briliant" din Italia e român: "Are calitate de coordonator și sânge rece de atacant"

micovschi genoa

Presa italiană a descoperit un nou talent printre jucătorii români. Aflat de mai bine de doi ani la Genoa, Claudiu Micovschi a confirmat de la an la an, iar evoluția sa nu a putut fi trecută cu vederea. Cotidianul GazzaMercato i-a dedicat un material amplu mijlocașului de 18 ani care a impresionat, ultima dată, chiar la naționala Under 19 a României, care a ratat recent calificarea la Campionatul European

Conte pleacă de la Chelsea, iar englezii anunţă numele conaţionalului care îi va lua locul

conte

Cu un spectaculos joc de cuvinte, presa engleză anunţă că Max Allegri va fi antrenorul lui Chelsea, din sezonul următor. Tehnicianul lui Juventus îl va înlocui pe compatriotul său Antonio Conte, care va pleca aproape sigur de pe Stamford Bridge după un an dezamăgitor.

News Alert Dan Petrescu şi-a prelungit înţelegerea cu CFR Cluj

dan

Dan Petrescu (50 de ani) şi-a prelungit azi cu un an contractul cu CFR Cluj. Tehnicianul, a cărui înţelegere expira în vara lui 2019, a semnat un nou angajament, valabil până în 2020, informează site-ul oficial al grupării din Gruia.

Dani Coman acuză CFR-ul pentru tratamentul aplicat lui Ioniţă: "I se face o mare nedreptate". Răspunsul lui Mureşan

Ionita

Dani Coman e dezamăgit de tratamentul primit la CFR Cluj de fostul mijlocaş al Astrei, Alexandru Ioniţă.

Chelsea se dezintegrează fără UCL. Hazard, Courtois şi alţi şapte jucători sunt pe picior de plecare

hazard

După a cincea înfrângere în ultimele şapte etape din Premier League, 1-3 cu Tottenham, şansele campioanei Chelsea de a se califica în viitoarea ediţie a Champions League au devenit minime. În aceste condiţii, nu mai puţin de nouă jucători ar putea pleca de pe Stamford Bridge.

Un nou transfer de la Viitorul la FCSB? Becali: "E singurul care mă interesează de acolo"

cicaldau fcsb becali

Transferurile de la Viitorul la FCSB ar putea continua şi în vară. Gigi Becali rămâne fidel strategiei de a cumpăra cei mai buni tineri din România şi a pus ochii pe unul dintre starurile emergente ale campioanei.

Antrenorul Mutu, antidotul pentru patroni: "El poate stopa asta"

colaj mutu antrenor

Adrian Mutu se pregătește de ceva timp să devină antrenor, însă l-am putea vedea pe bancă încă din sezonul viitor. Fostul atacant al naționalei trage tare la cursurile de antrenori, acolo unde e coleg cu Rădoi, Dorin Goian sau Viorel Ferfelea. Mirel Rădoi e convins că "Briliantul" ar putea fi o soluție pentru banca Astrei, de unde a plecat recent Edi Iordănescu, după o relație complicată cu patronul Ioan Niculae

Tottenham îşi blindează antrenorul, pentru a scăpa de "pericolul" Real Madrid

pochettino

Conducerea lui Tottenham este tot mai mulţumită de antrenorul Mauricio Pochettino şi se pregăteşte să-i ofere un nou contract, pentru a îndepărta definitiv "pericolul" Real Madrid.

Video Wozniacki s-a antrenat cu fiul lui Beckham, care visează să devină tenisman profesionist

Wozniacki Romeo Beckham

Romeo Beckham, fiul lui David Beckham, care doreşte să înceapă o carieră în tenis, s-a antrenat alături de daneza Caroline Wozniacki, a doua jucătoare a lumii, după românca Simona Halep.

Apărarea, atuul lui CFR Cluj în lupta pentru titlu: "Mereu am avut cea mai bună defensivă când am fost campioni"

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Iuliu Mureşan e convins că apărarea este cea care îi poate aduce lui CFR Cluj al patrulea titlu din istorie.

Neșu umple tribunele. Câte bilete mai sunt la gala "Uniți pentru Mihai"

colaj nesu

Gala "Uniți pentru Mihai Neșu" e așteptată cu sufletul la gură de toată lumea. 5.000 de bilete din cele 11.000 s-au vândut în doar o zi de la punerea lor în vânzare pentru meciul care se va disputa pe stadionul Iuliu Bodola, din Oradea

Video Ianis Hagi, transferul iernii în Liga 1? Capitolul la care e egalul lui Budescu în 2018

iansi hagi viitorul

Gică Hagi a reuşit să-l revitalizeze pe Ianis Hagi în timp record. Fiul său este, alături de Constantin Budescu, jucătorul implicat în cele mai multe goluri în Liga 1, de la începutul acestui an.

Abuzuri și prostituție cu jucători. Ghete de joc și echipament în schimbul favorurilor sexuale

colaj river late independiente

Mai mulţi tineri jucători de la clubul sportiv River Plate, din Buenos Aires, au denunţat abuzuri sexuale, a anunţat, luni, justiţia argentiniană şi un ONG, generând un nou scandal în fotbalul argentinian după acuzaţiile legate de o presupusă reţea de prostituţie din care ar face parte minori de la clubul Independiente

Lacina Traore şi-ar fi schimbat vârsta şi identitatea înainte de venirea în România. Cum l-ar chema, de fapt

traore cfr

Acuze grave la adresa fostului golgheter al lui CFR Cluj, Lacina Traore.

Video Banii nu cumpără caractere. Rădoi: "Numai așa îi putem învăța pe patroni"

colaj iordanescu niculae

Edi Iordănescu i-a dat o lecție patronului Astrei. Cel puțin așa crede Mirel Rădoi după ce antrenorul de 39 de ani i-a părăsit pe giurgiuveni pe final de sezon. Fostul fundaș al Stelei e convins că patronul s-a băgat peste antrenor, iar de aici a venit și decizia acestuia din urmă

Rădoi: "Până atunci, indiferent ce echipă va veni, nu voi accepta să o antrenez"

radoi captura

Luni, 2 aprilie, au început cursurile pentru obținerea licenței UEFA A, iar printre participanți se numără Mirel Rădoi, Dorin Goian, Tiberiu Lung sau Viorel Ferfelea, după cum a anunțat forul de la Casa Fotbalului pe site-ul oficial. 

Motivele despărţirii Astrei de Edi Iordănescu, dezvăluite de Dani Coman. Ce spune despre noul antrenor

dani coman

Dani Coman a dezvăluit motivele plecării lui Edi Iordănescu de la Astra, după eşecul cu 0-2 contra Viitorului, meci la finalul căruia fostul antrenor al giurgiuvenilor a fost desfiinţat de patronul Ioan Niculae.

Video Diego Costa nu se dezminte. Ce a putut să-i spună unui adversar pe teren. Camerele TV au surprins totul

diego costa la coruna

Diego Costa nu se dezminte. Cunoscut ca un tip conflictual, atacantul lui Atletico Madrid a fost protagonistul unui moment tensionat la scurt timp după ce a intrat pe teren în meciul de pe teren propriu cu Deportivo La Coruna, pe care echipa lui Diego Simeone l-a câştigat cu 1-0.

Cum l-a convins Zidane pe Ronaldo să stea pe bancă: "Ai încredere în mine?"

zidane cristiano ronaldo real

Forma lui Cristiano Ronaldo este crucială pentru Real Madrid, iar Zinedine Zidane știe acest lucru mai bine decât oricine. Antrenorul madrilenilor a pus la cale o strategie pentru a-l ține pe Ronaldo în formă maximă pentru finalul de sezon, unde Real mai poate câștiga doar un singur trofeu, Champions League

Mourinho, refuzat de jucătorul pe care îl doreşte insistent: "Mi-am îndeplinit visul la doar 22 de ani"

josemourinho

Samuel Umtiti a confirmat interesul celor de la Manchester United pentru el, dar insistă că îşi doreşte să rămână la FC Barcelona, clubul "la care am visat să joc".

Super revenirea aşteptată la PSG: antrenorul perfect pentru Neymar! "E normal să fie consultat. Cine face asta?"

neymar

Nu toată lumea este de acord cu numirea lui Thomas Tuchel pe banca lui Paris Saint Germain din vară.

Patronul a cedat nervos: şi-a amendat jucătorii şi le-a spus să plece! "Am tolerat destule"

Olympiacos

Patronul lui Olympiacos şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii săi după ce clubul din Pireu e foarte aproape să rateze titlul după şapte ani la rând în care a fost campioană.

Şumudică pare decis să plece de la Kayserispor. Declaraţia care nu lasă loc de interpretări

Marius Șumudică

Înfrângerea categorică pe care Kayserispor a suferit-o pe teren propriu împotriva lui Fenerbahce, scor 0-5, l-a făcut pe Marius Şumudică să ia în calcul plecarea de la echipa pe care o pregăteşte de la începutul acestui sezon.

"Nimeni nu se aștepta la asta". Reacția lui Gică Popescu după plecarea lui Edi Iordănescu de la Astra

colaj popescu edi

Plecarea lui Edi Iordănescu de la Astra a surprins pe mulți, însă era de așteptat pentru alții, mai ales după ultimele evenimente din cadrul echipei și după ce acesta era nemulțumit că jucătorii nu au primit primele promise

  • 20:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult