Ultimele stiri

Anchetă pentru meciul cu scandal arbitrat de un român, al cărui rezultat a calificat România la Cupa Mondială

Belgia Spania rugby scandal arbitru roman

Deciziile arbitrului român Vlad Iordăchescu de la meciul Belgia-Spania, al cărui rezultat (18-10) a dus la calificarea directă a echipei României la Cupa Mondială 2019 în detrimentul Spaniei, vor fi analizate vineri de comitetul de desemnare a arbitrilor al Rugby Europe, a anunţat luni într-un comunicat postat pe site-ul său oficial organismul continental al sportului cu balonul oval.

Exclusiv Capitolul la care roș-albaștrii au impresionat în Gruia și de ce CFR nu a arătat că vrea titlul! Analiza lui Balint

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Partida din Gruia s-a terminat nedecis, al treilea 1-1 consecutiv între cele două formații în actualul sezon, dar toată lumea a admis că repriza a doua a fost una pe măsura așteptărilor. Gabi Balint

Dinamo şi-a găsit cumpărători: "Vor investi mai mult decât Gigi Becali la FCSB"

Dinamo

Ionuţ Negoiţă a găsit cumpărător pentru Dinamo.

Două meciuri o despart pe Barcelona de egalarea unui record vechi de aproape 40 de ani

barcelona record

FC Barcelona rămâne în cursă pentru egalarea unei performanţe vechi de opt decenii, dar, până atunci, pe catalani îi despart doar două meciuri de un record istoric, a descoperit Mundo Deportivo.

Încă una de la Zlatan. Ibrahimovic n-a fost mulțumit nici când a fost numit "Regele Parisului"

ibrahimovic

Mulți s-au întrebat ce înseamnă să fii coleg cu excentricul, capriciosul dar totodată foarte talentatul Zlatan Ibrahimovic. Într-un interviu preluat de cei de la Goal.com, Benjamin Stambouli fostul coechipier al suedezului la PSG a vorbit pe larg despre fotbalistul, colegul și omul Ibrahimovic.

Fiscul a respins prima ofertă făcută de Cristiano Ronaldo pentru a scăpa de acuzaţiile de fraudă fiscală

ronaldo frauda fiscala

Prima ofertă făcută Fiscului spaniol de avocaţii lui Cristiano Ronaldo, cu scopul de a-l scăpa pe starul lui Real Madrid de acuzaţiile de fraudă fiscală, a fost respinsă.

Bayern i-a decis viitorul lui Lewandowski! Răspunsul campioanei Germaniei pentru Real

Lewandowski

Bayern nu vrea sub nicio formă să se despartă de Robert Lewandowski la finalul sezonului, asta deși Mundo Deportivo a scris recent că nemții și cei de la Real au ajuns la un acord în privința golgheterului bavarezilor. Campioana Germaniei promite să nu ia în calcul absolut nicio ofertă pentru Lewandowski, aflat sub contract cu Bayern până în 2021.

Video Indian Wells în 5 puncte. Cele mai tari lovituri ale turneului. Simona e în Top

halep

Turneul de la Indian Wells s-a încheiat duminică seară cu succesul japonezei Naomi Osaka în fața rusoaicei Daria Kasatkina, la capătul unei competiții extrem de spectaculoase și plină de surprize, care a putut fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport. Site-ul WTA a făcut un top al celor mai bune 5 puncte, iar printre ele se află și o lovitură a Simonei Halep.

”Eu n-am avut norocul altora, care se lăfăie cu transferuri de milioane de euro!” Șumi l-a ”înțepat” iar pe Dică

marius-sumudica-hepta-2361379

Schimbul de replici de la distanță dintre Nicolae Dică (37 de ani) și Marius Șumudică (47 de ani) pare a nu se mai termina. După ce tehnicianul roș-albaștrilor i-a replicat

Licitaţie după licitaţie, dar nimeni nu se înghesuie să cumpere Rapidul. Cât va costa a 11-a licitaţie

rapid-1

În toamnă, atunci când au fost scoase la licitaţie activele falimentarei FC Rapid Bucureşti SA, preţul de pornire stabilit de Adunarea Creditorilor, în frunte cu Valerii Moraru, a fost de 3,7 milioane de euro. Nu s-a prezentat nimeni, la fel cum s-a întâmplat la toate celelalte 8 licitaţii care au urmat.

Ianis Hagi nu e surprins de "explozia" unui fost coleg de la Viitorul: "Mă aşteptam!"

ianis hagi razvan amrin

Răzvan Marin a câştigat primul trofeu în străinătate, după ce echipa internaţionalului român, Standard Liege, s-a impus cu 1-0 în faţa lui Genk, în finala Cupei Belgiei. Fost coleg cu mijlocaşul de 21 de ani la Viitorul, Ianis Hagi nu este surprins de prestaţiile excelente pe care Marin le-a avut în ultima perioadă.

Cum îşi poate umili Barcelona marea rivală Real, chiar înainte de El Clasico

Messi Ronaldo

Barcelona vrea să îşi umilească rivala Real Madrid.

Video "Noua perlă" a Realului, la mare căutare! Arsenal și Liverpool se bat pentru vedeta lui Zidane

Real jucatori

VIDEO Real - Girona 6-3. Lucas Vazquez a impresionat în acest an sub comanda lui Zinedine Zidane, iar cu Girona a fost titular și a marcat al treilea gol al Realului, într-un meci în care nume mari, precum Bale, Modric sau Isco, au fost doar rezerve.

Ivan a refuzat să revină la CS U Craiova! Ce l-a împins spre o astfel de decizie

andrei ivan ultim

Andrei Ivan (21 de ani) este cam disperat în legătură cu situația sa de la FC Krasnodar, dar nu dezarmează și luptă în continuare pentru un loc în prima echipă a rușilor. În plus, internaționalul român a refuzat

Nadal poate redeveni lider ATP fără să joace. Ce trebuie să facă Federer ca să nu piardă locul 1 în clasament

federer nadal

Ca şi înainte de Indian Wells, Rafael Nadal poate reveni fără să joace în fotoliul de lider mondial al tenisului, dacă elveţianul Roger Federer nu atinge sferturile de finală la turneul ATP Masters 1000 de la Miami (22 martie - 1 aprilie), relatează ziarul AS.

Video Pumni, sânge, înjurături și mulți nervi la finalul derby-ului Marseille - Lyon

om ol

VIDEO Marseille - Lyon 2-3. Nebunie pe Velodrome, la finalul derby-ului transmis duminică seară ÎN DIRECT la Digi Sport. Imediat după ultimul fluier al centralului, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit pe teren, iar conflictul a escaladat în drumul către vestiare.

Continuă războiul declaraţiilor dintre Cluj şi Bucureşti: "MM a spus că se retrage, dar nu a făcut-o"

mihai stoica

Războiul declaraţiilor Cluj-Bucureşti continuă chiar şi după remiza din duelul direct dintre CFR şi FCSB, scor 1-1. Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, a spus despre Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, că nu este un om de cuvânt.

Exclusiv ”E greu să pleci de la Napoli!” Motivul pentru care Chiricheș a ales să semneze prelungirea

chiriches napoli

Vlad Chiricheș (28 de ani) a semnat la începutul lunii martie prelungirea contractului cu Napoli, după o perioadă de mai bine de șase luni de negocieri. Pietro Chiodi, agentul internaționalului român

Fanii Craiovei lui Mititelu, la primul meci pe noul Ion Oblemenco: "Peluza Sud se întoarce acasă!"

galerie Craiova

Se anunță o atmosferă extraordinară la amicalul României cu Suedia, programat pe data de 27 martie, pe noua arenă "Ion Oblemenco", din Craiova. Pentru prima oară de la inaugurare, fanii care susțin echipa lui Adrian Mititelu, din liga a patra, vor fi și ei prezenți pe arena de 5 stele din Bănie.

PSG a reacţionat, după ce Neymar ar fi cerut un salariu anual de 54 de milioane de euro

Neymar

Paris Saint-Germain a reacţionat după zvonurile apărute în presa engleză referitoare la dorinţa brazilianului Neymar de a solicita o mărire salarială pentru a rămâne la clubul de fotbal din capitala Franţei după încheierea acestui sezon.

Video Nu Dan Petrescu a sunat retragerea! Iuliu Mureşan a explicat tactica CFR-ului în repriza a doua cu FCSB

retragere cfr cluj

Retragerea celor de la CFR Cluj în a doua repriză a meciului cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1, nu a fost deliberată, dă asigurări preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. Oficialul liderului din Liga 1 recunoaşte că roş-albaştrii au fost mai buni după pauză.

”Nu știu ce să mai fac!” Andrei Ivan, disperat din cauza situației de la Krasnodar

andrei ivan-1

Andrei Ivan (21 de ani) s-a obișnuit cu ideea convocării la naționala de tineret, unde selecționer este Daniel Isăilă, dar pare marcat de faptul că nu reușește să joace la FC Krasnodar.

Gică Hagi, tot mai aproape de o despărțire de Viitorul! "Academia poate să continue și fără tatăl meu"

ianis hagi gica hagi

Gică Hagi chiar ar putea să o părăsească pe Viitorul la finalul sezonului! Până și Ianis Hagi dă de înțeles acest lucru și nu exclude să plece și el de la fosta campioană a României, în vara acestui an.

Sute de fani ai lui Lazio au protestat în faţa federaţiei italiene. Ce i-a nemulţumit pe tifosi

protest lazio

Sute de suporteri ai echipei la care evoluează Ştefan Radu, Lazio, au protestat, duminică, în faţa sediului federaţiei italiene (FIGC), faţă de arbitrajul pe care îl consideră "ridicol", dar şi pentru a cere "respect" faţă de clubul lor, informează AFP.

Lotul naționalei U19 pentru Turneul de Elită. Nu lipsesc Vlad Dragomir, Moruțan și "Messi al portarilor"

u19 echipa

Selecţionerul echipei de juniori a României, Adrian Boingiu, a convocat un lot de 21 de jucători, dintre care şase stranieri, pentru meciurile din turul de elită al Campionatului European de fotbal Under-19, care vor avea loc la Mogoşoaia şi Buftea, în perioada 21-27 martie.

Burleanu nu-l slăbește pe Lupescu. ”Kaiserul”, acuzat de "afaceri necurate cu un prieten, pe banii FRF"

kiki iancu lupescu

Răzvan Burleanu (33 de ani) continuă atacurile la adresa principalului său contracandidat la președinția Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu. Pe contul său de pe social media, actualul șef de

Un jucător al lui PSG, atacat de fosta iubită: "M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat"

International Champions Cup 2017 - AS Roma v Paris Saint-Germain

Un jucător al lui PSG are mari probleme în afara terenului. Fosta sa iubită și mama unuia dintre cei trei copii ai săi a lansat acuze grave la adresa lui Jese Rodriguez.

"Cadoul" primit de Osaka, după victoria de la Indian Wells. Va juca împotriva Serenei, în primul tur la Miami

osaka trofeu indian wells

Naomi Osaka a câştigat cel mai important titlu al carierei, la Indian Wells, după o finală cu Daria Kastakina, scor 6-3, 6-2, însă japoneza de 20 de ani nu se va putea bucura foarte mult de succesul său.

Becali, despre neconvocarea lui Nedelcu: "N-am avut niciun cuvânt de spus! Ce, fac eu echipa?" Reacția lui Dică

Probleme între Nicolae Dică şi Gigi Becali

VIDEO CFR - FCSB 1-1. Nicolae Dică a surprins în derby-ul cu CFR și a ales să nu mizeze pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, însă Gigi Becali susține că nu s-a amestecat, iar decizia a aparținut doar antrenorului.

Dorit de Barcelona, Verratti a făcut anunțul :"Lucrurile sunt clare"

verratti

Internaţionalul italian Marco Verratti a "decis să rămână" la Paris Saint-Germain, cu care are "obsesia să câştige" trofee, a asigurat fotbalistul într-un interviu publicat luni de cotidianul sportiv Gazzetta dello Sport.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult