Ultimele stiri

Exclusiv Mara dă de pământ cu Mihai Stoica: "Băi, Meme, eu sunt director sportiv la CFR şi iau decizii"

mihai stoica

Scandalul dintre CFR şi FCSB a ajuns la un nou episod, de această dată Mara răspunzându-i lui Mihai Stoica.

"O rușine absolută". Mourinho, pus la zid pentru felul în care tratează un jucător

Manchester United v AFC Bournemouth - Premier League

"Felul în care Mourinho îl tratează pe Luke Shaw este o rușine absolută. Dacă are o problemă cu el, decent ar fi să țină totul în bucutăria internă. Dacă un astfel de abuz ar fi apărut într-un oricare alt "loc de muncă", ar fi fost un subiect de demitere. Este dezgustător", au fost vorbele unei surse apropiate de fundașul lui Manchester United

Unde crede Miriuţă că a greşit CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

CFR Cluj vs FCSB

Vasile Miriuţă consideră că liderul CFR Cluj a greşit în momentul în care a făcut un pas înapoi la 1-0 în derby-ul cu FCSB.

Foto Serena Williams, în rochie și cu lopata în mână, la momentul decisiv pentru viitorul turneului de la Miami

serena williams hard rock stadium

Serena Williams va avea parte de un meci "de foc" în primul meci jucat după doi ani la turneul de la Miami, pe care l-a câștigat de 8 ori în carieră. În așteptarea partidei cu Naomi Osaka, fostul lider WTA a participat la un eveniment deosebit de important pentru viitorul competiției din Florida.

A vrut să se sinucidă, acum a revenit în circuitul WTA şi e de neoprit: trei turnee ITF la rând câştigate

rebecca

Şumudică: "Acum, ce facem? Dacă vorbesc despre Real Madrid, înseamnă că vreau să-i iau locul lui Zidane"?

florentino perez si marius sumudica

Marius Şumudică a profitat de pauza din campionatele interne, determinată de meciurile inter-ţări, pentru a revenit duminică noapte în România, unde va petrece câteva zile. Fostul campion cu Astra, Şumudică a dezvoltat şi subiectul legat de FCSB şi reacţiile celor de acolo atunci când a spus că el ar câştiga campionatul cu Gigi Becali patron.

Video Sepsi - FC Voluntari 2-2. Ilfovenii au egalat în prelungirile unui meci cu trei penalty-uri

FOTBAL:SEPSI OSK-FC VOLUNTARI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (19.03.2018)

Ultimul meci al etapei a doua din play-out se joacă la Sf. Gheorghe, acolo unde Sepsi va primi vizita ilfovenilor de la FC Voluntari. Partida programată la ora 20:45 și transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1 va fi prima pentru Sepsi pe propriul stadion, în actuala stagiunea.

Varela a primit un premiu după ce a marcat golul care a declanşat scandalul în derby-ul PAOK - AEK

Varela

Veste bună pentru Fernando Varela, într-unul din cele mai dificile momente din istoria clubului său, PAOK Salonic.

"Te iubim, Iniesta. Rămâi!" Cum încearcă toată suflarea Barcelonei să-l convingă pe căpitan să rămână la echipă

FC Barcelona vs Deportivo Alaves - Copa Del Rey Final

Aflat pe final de contract cu Barcelona, Andres Iniesta și-a exprimat deja dorința de a nu-și mai prelungi contractul cu trupa blaugrana, care e scadent la finalul acestui sezon. Mijlocașul de 33 de ani se gândește, probabil, și la numărul redus de minute pe care le-a prins în acest sezon, asta şi din cauza accidentărilor. 2.200 de minute a strâns Iniesta în acest sezon în toate competițiile, în 33 de partide. Cu toate acestea, suporterii, colegii și tot stafful Barcelonei îi cer, la unison, lui Iniesta să rămână pe Camp Nou

În urmă cu 4 ani, Burleanu îi mulțumea, acum îl acuză la braț cu Lupescu. Replica pentru președintele FRF

Razvan Burleanu acuzatii Lupescu Cristi Iancu SEG FRF

Momentul care putea schimba destinul lui Messi: "I-am spus că vreau să rămân"

messi liga nou

Lionel Messi a avut posibilitatea de a se întoarce în Argentina după primii ani de juniorat la Barcelona.

Halep, cota cea mai mică să se impună la Miami! Osaka şi Kasatkina au şanse reduse să repete parcursul de la Indian Wells

simona halep

Simona Halep nu doar că e numărul unu mondial şi favorită principală la turneul de la Miami, care începe marţi, în direct la Digi Sport, dar e văzută şi de bookmakeri cu cele mai mari şanse la câştigarea turneului. Finalistele de la Indian Wells, Osaka şi Kasatkina, au şanse mici să repete traseul din California.

Monica Niculescu, la doar o victorie de tabloul principal de la Miami Open. Cu cine se va duela

monica niculescu

Locul 70 WTA, Monica Niculescu a învins-o, luni, pe nemțoaica Antonia Lottner, 150 WTA, și a acces în ultimul tur al calificărilor la turneul Premier Mandatory de la Miami. Jucătoarea din Slatina a câștigat cu 6-4, 6-0, după o oră și 22 de minute de joc.

Balotelli poate reveni după patru ani la naţionala Italiei: "Nimic nu e închis"

balotelli revenire italia

Selecţionerul interimar al Italiei, Luigi Di Biagio, a asigurat că, pentru Mario Balotelli, care nu a mai fost convocat de aproape patru ani în naţională, ''nimic nu este închis''.

Foto L-a lăsat cu mâna întinsă. Benzema nu vrea să se împace cu Valbuena, după scandalul "sextape": "Înnebunesc!"

valbuena benzema

Karim Benzema nu uită și nu iartă. Atacantul de la Real Madrid nu vrea să se împace cu fostul său coleg de la echipa nașională a Franței, Mathieu Valbuena, după ce acesta din urmă l-a acuzat de șantaj și escrocherie în scandalul "sextape"

Halep a rămas pe 2 în ierarhia pentru Turneul Campioanelor. Ascensiune spectaculoasă pentru Osaka

halep

Simona Halep a rămas în fruntea clasamentului WTA, însă e în continuare pe locul 2 în clasamentul luat în calcul pentru Turneul Campioanelor, de la final de an.

"Sper să ajungem la Miami fără să ne batem în avion". Declaraţia zilei, în tenis

kasatkina osaka

Daria Kasatkina a glumit pe seama faptului că va călători din California la Miami împreună cu Naomi Osaka, cea care a învins-o, în direct la Digi Sport, în finala de la Indian Wells.

Un club important din Europa riscă să fie exclus de UEFA din competițiile europene!

incidente lyon cska moscova

De șapte ori campioană în Franța, Olympique Lyon ar putea fi suspendată din competițiile europene, după ce UEFA a decis să ancheteze incidentele de dinaintea partidei cu TSKA Moscova, de joi, în returul optimilor de finală ale Europa League. ȚSKA a învins pe Lyon, cu 3-2, în Franta, deși în tur pierduse cu 1-0, dar s-a calificat în sferturile de finală grație golurilor mai multe marcate în deplasare.

Anchetă pentru meciul cu scandal arbitrat de un român, al cărui rezultat a calificat România la Cupa Mondială

Belgia Spania rugby scandal arbitru roman

Deciziile arbitrului român Vlad Iordăchescu de la meciul Belgia-Spania, al cărui rezultat (18-10) a dus la calificarea directă a echipei României la Cupa Mondială 2019 în detrimentul Spaniei, vor fi analizate vineri de comitetul de desemnare a arbitrilor al Rugby Europe, a anunţat luni într-un comunicat postat pe site-ul său oficial organismul continental al sportului cu balonul oval.

Exclusiv Capitolul la care roș-albaștrii au impresionat în Gruia și de ce CFR nu a arătat că vrea titlul! Analiza lui Balint

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Partida din Gruia s-a terminat nedecis, al treilea 1-1 consecutiv între cele două formații în actualul sezon, dar toată lumea a admis că repriza a doua a fost una pe măsura așteptărilor. Gabi Balint

Dinamo şi-a găsit cumpărători: "Vor investi mai mult decât Gigi Becali la FCSB"

Dinamo

Ionuţ Negoiţă a găsit cumpărător pentru Dinamo.

Două meciuri o despart pe Barcelona de egalarea unui record vechi de aproape 40 de ani

barcelona record

FC Barcelona rămâne în cursă pentru egalarea unei performanţe vechi de opt decenii, dar, până atunci, pe catalani îi despart doar două meciuri de un record istoric, a descoperit Mundo Deportivo.

Încă una de la Zlatan. Ibrahimovic n-a fost mulțumit nici când a fost numit "Regele Parisului"

ibrahimovic

Mulți s-au întrebat ce înseamnă să fii coleg cu excentricul, capriciosul dar totodată foarte talentatul Zlatan Ibrahimovic. Într-un interviu preluat de cei de la Goal.com, Benjamin Stambouli fostul coechipier al suedezului la PSG a vorbit pe larg despre fotbalistul, colegul și omul Ibrahimovic.

Fiscul a respins prima ofertă făcută de Cristiano Ronaldo pentru a scăpa de acuzaţiile de fraudă fiscală

ronaldo frauda fiscala

Prima ofertă făcută Fiscului spaniol de avocaţii lui Cristiano Ronaldo, cu scopul de a-l scăpa pe starul lui Real Madrid de acuzaţiile de fraudă fiscală, a fost respinsă.

Bayern i-a decis viitorul lui Lewandowski! Răspunsul campioanei Germaniei pentru Real

Lewandowski

Bayern nu vrea sub nicio formă să se despartă de Robert Lewandowski la finalul sezonului, asta deși Mundo Deportivo a scris recent că nemții și cei de la Real au ajuns la un acord în privința golgheterului bavarezilor. Campioana Germaniei promite să nu ia în calcul absolut nicio ofertă pentru Lewandowski, aflat sub contract cu Bayern până în 2021.

Video Indian Wells în 5 puncte. Cele mai tari lovituri ale turneului. Simona e în Top

halep

Turneul de la Indian Wells s-a încheiat duminică seară cu succesul japonezei Naomi Osaka în fața rusoaicei Daria Kasatkina, la capătul unei competiții extrem de spectaculoase și plină de surprize, care a putut fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport. Site-ul WTA a făcut un top al celor mai bune 5 puncte, iar printre ele se află și o lovitură a Simonei Halep.

”Eu n-am avut norocul altora, care se lăfăie cu transferuri de milioane de euro!” Șumi l-a ”înțepat” iar pe Dică

marius-sumudica-hepta-2361379

Schimbul de replici de la distanță dintre Nicolae Dică (37 de ani) și Marius Șumudică (47 de ani) pare a nu se mai termina. După ce tehnicianul roș-albaștrilor i-a replicat

Licitaţie după licitaţie, dar nimeni nu se înghesuie să cumpere Rapidul. Cât va costa a 11-a licitaţie

rapid-1

În toamnă, atunci când au fost scoase la licitaţie activele falimentarei FC Rapid Bucureşti SA, preţul de pornire stabilit de Adunarea Creditorilor, în frunte cu Valerii Moraru, a fost de 3,7 milioane de euro. Nu s-a prezentat nimeni, la fel cum s-a întâmplat la toate celelalte 8 licitaţii care au urmat.

Ianis Hagi nu e surprins de "explozia" unui fost coleg de la Viitorul: "Mă aşteptam!"

ianis hagi razvan amrin

Răzvan Marin a câştigat primul trofeu în străinătate, după ce echipa internaţionalului român, Standard Liege, s-a impus cu 1-0 în faţa lui Genk, în finala Cupei Belgiei. Fost coleg cu mijlocaşul de 21 de ani la Viitorul, Ianis Hagi nu este surprins de prestaţiile excelente pe care Marin le-a avut în ultima perioadă.

Cum îşi poate umili Barcelona marea rivală Real, chiar înainte de El Clasico

Messi Ronaldo

Barcelona vrea să îşi umilească rivala Real Madrid.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult