Ultimele stiri

Exclusiv Dinamo confirmă că îşi vinde din nou căpitanul. Nedelcearu pleacă la UFA, în săptămâna meciului cu FCSB

nedelcearu

Ionuţ Nedelcearu se transferă în Rusia chiar în săptămână meciului cu FCSB. Dinamo îşi vinde din nou căpitanul: Nedelcearu a purtat banderola la partida cu Chiajna câştigată cu 4-3 de echipa lui Vasile Miriuţă. Nedelcearu este cel mai vechi jucător din lotul dinamovist şi pleacă la UFA, echipă aflată pe locul 6 în prima ligă din Rusia.

Video Lecușanu acuză implicarea politicului la alegerile pentru șefia FRH. "A spus asta? Să-și asume"

colaj handbal

A fost mâna politicului, susține Narcisa Lecușanu, care a pierdut alegerile pentru președinția Federației Române de Handbal, cu un vot mai puține decât actualul președinte, Alexandru Dedu, 100 la 99

S-au anunțat orele meciurilor "de foc" pe care le joacă Halep, Cîrstea, Niculescu și Buzărnescu la Doha

halep cirstea niculescu buzarnescu doha

Săptămâna de foc continuă la Doha pentru jucătoarele din România. Simona Halep, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu, calificate în optimi, au aflat orele la care vor evolua joi la turneul din Qatar, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Niculescu arbitrează lupta pentru numărul unu WTA! Duel cu Wozniacki, în optimi, la Doha

Niculescu Halep

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri seara, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.113.000 dolari, după ce Magdalena Rybarikova (Slovacia) a abandonat la scorul de 6-7 (6), 6-2, 3-0.

Video Radu Ştefan a ajuns la Bucureşti cu Lazio. Inzaghi a lăsat acasă 4 jucători

stefan radu

Lazio a ajuns la Bucureşti şi Radu Ştefan a fost unul primii jucători care a ieşit din aeroport. Fundaşul român a salutat jurnaliştii, dar nu a dat nicio declaraţie. Fotbaliştii echipei italiene au fost puţin surprinşi de ploaia de la Bucureşti şi s-au grăbit spre autocar.

Exclusiv Crăciunescu nu glumește: ”Dacă Burleanu iese președinte plec din România. Mă duc în Statele Unite”

Ion Craciunescu

Ion Crăciunescu a avut o reacție vehementă, înainte de alegerile de la FRF.

Perechea Tecău / Rojer s-a calificat în semifinale la Rotterdam

rojer tecau-1

Horia Tecău și Jean Julien Rojer n-au avut nicio emoție în mecIul din sferturile de finală ale turneului ATP de la rotterdam. Tecău și Rojer au învins, în doar 49 de minute, perechea olandeză Robin Haase / Matwe Middelkoop, beneficiară a unui wild-card, scor 6-1, 6-2. Olandezii veneau după două turnee câştigate în 2018

"Suporteri de canapea!" Higuain, atac la fanii care l-au pus la zid pentru penalty-ul ratat, deși a marcat o dublă

ACF Fiorentina v Juventus - Serie A

Juventus - Tottenham 2-2. Gonzalo Higuain a marcat o dublă marți seară pentru Juventus în fața lui Tottenham, dar a irosit unul dintre penalty-urile executate și echipa lui a fost egalată, în cele din urmă. Suporterii nu l-au iertat pentru ratare, în ciuda celor două goluri și atacantul a reacționat, după criticile primite.

Clujenii vor să o aducă din nou pe Halep la ei în oraş. "Vom face o ofertă de nerefuzat"

simona halep

Meciul România-Canada din Fed Cup a fost un adevărat succes. Echipa noastră a învins cu 3-1, iar sala a fost plină în fiecare zi, chiar dacă Simona Halep a fost accidentată și nu a putut să-și ajute colegele din teren. Cea mai bună jucătoare a României a fost însă în tribună. A asistat la partidele din prima zi și a făcut poze și a dat autografe.

Foto Imaginea zilei la Doha! Cunoscutul miliardar lângă care a fost surprinsă Simona Halep

Simona Halep Nasser Al Khelaifi

Mutu, interviu savuros. L-a vrut Real Madrid, iar cel mai enervant coechipier a fost Ibrahimovic

adrian mutu

Adrian Mutu a oferit un interviu pentru "Eu sunt 12". A dezvăluit că a fost ofertat de Real Madrid, dar şi ce drum ar fi avut dacă nu ar fi ajuns fotbalist.

Video Exclusiv Simona a caracterizat printr-un singur cuvânt meciul în care a purtat prima oară echipamentul Nike

Simona Halep

Continuă lupta Simonei cu Wozniacki pentru locul 1 WTA. Daneza e și ea în optimi la Doha

Halep Wozniacki numarul 1

VIDEO Halep - Makarova 6-4, 6-0. După victoria Simonei Halep cu Makarova, s-a impus și Caroline Wozniacki în duelul cu Witthoeft, pe care a spulberat-o cu 6-2, 6-0 în 56 de minute. Astfel, duelul pentru supremația în clasamentul WTA rămâne deschis. Pentru a o depăși pe daneză, Simona trebuie să un ajungă cu un tur mai departe decât Wozniacki și să joace cel puțin în sferturile de finală ale competiției din Qatar

Românul care a făcut dublu cu Florin Mergea în 2017 a fost suspendat pentru doi ani

adrian barbu

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat astăzi că Adrian Barbu, fost partener de dublu al lui Florin Mergea, a fost suspendat pe o perioadă de doi ani după ce a picat un test antidoping. A fost testat pe 16 august şi din octombrie era suspendat provizoriu.

Exclusiv Gică Craioveanu, la 50 de ani. "M-ar fi luat la Barcelona"

gica craioveanu

Gică Craioveanu a împlinit astăzi 50 de ani. De ziua lui a vorbit în emisiunea "Fotbal European". Cu stilul jovial şi glumeţ şi-a amintit de succesele din fotbal, dar şi despre marele său regret.

Video Ce victorie pentru Sorana! A trecut de semifinalista de la AO. Urmează duelul de foc din optimi la Doha

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a reuşit o calificare spectaculoasă în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.113.000 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens, cu 7-5, 6-4.

"A închis meciul într-o manieră autoritară". Curg laudele pentru Halep, după victoria cu Makarova

halep doha

VIDEO Halep - Makarova 6-4, 6-0. Victoria clară obținută de Simona Halep la debutul său la această ediție a turneului WTA de la Doha i-a adus numărului 2 mondial laude și din partea site-ului WTA.

Condiții privilegiate pentru Dembele la Barcelona. Cum este tratat cel mai scump transfer al catalanilor

dembele barcelona-1

Ousmane Dembele este ținut în puf de Barcelona. Atacantul de 20 de ani a fost adus ca un înlocuitor pentru Neymar, pentru cea mai mare sumă plătită vreodată de catalani. Barca a achitat Borussiei 105 milioane de euro, plus alte 40 drept bonusuri

Real Madrid-PSG. Jucătorii celor două echipe valorează cât 80 de km de autostradă în România

real psg ucl

Real Madrid-PSG este mai mult decât un meci de fotbal. Legendarul stadion Santiago Bernabeu va găzdui fotbaliști de 1,2 miliarde de euro. Cu banii aceştia, în România se pot construi 80 de kilometri de autostradă. Conform cotidianului "Gândul", un kilometru de autostradă din Comarnic-Braşov va costa 15 milioane de euro.

Video Victoria carierei pentru Buzărnescu! A spulberat-o pe favorita 6, Jelena Ostapenko, la Doha

victori doha Mihaela Buzarnescu

În afara Simonei Halep, ziua de azi a turneului de la Doha va fi una în care și alte trei românce vor lupta pentru calificarea în optimile competiției. Este vorba despre Sorana Cîrstea, care va evolua contra lui Elise Mertens

Simona câștigă o avere din contractul cu Nike. Durata înțelegerii și banii încasați anual

Simona Halep

Jurnaliștii spanioli au aflat suma anuală pe care Simona Halep o va încasa de la noul sponsor tehnic, dar și durata contractului cu gigantul Nike.

Video Mihai Stoica dă din casă. Ce mesaje şi-a trimis cu căpitanul echipei, înaintea meciului cu Lazio

mm stoica

VIDEO FCSB-CFR Cluj 1-1. Mihai Stoica a postat pe Facebook, pe contul său oficial, o conversație privată pe care a avut-o cu Florin Tănase. Jucătorul i-a dat mesaj managerului sportiv al echipei FCSB în timpul partidei de Champions League dintre Juventus- Tottenham.

News Alert Scor incredibil de strâns la președinția FRH. Alexandru Dedu, reales cu 100 de voturi, iar Lecușanu a primit 99

Alegeri FRH

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Handbal au loc în aceste momente.

Video Prima reacţie a Simonei, după ce a spulberat-o pe Makarova. "Nu sunt chiar într-o stare perfectă"

simona

Simona Halep a jucat azi, în direct la Digi Sport 1, primul meci după finala de la Australian Open. Sportiva noastră a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-0, pe Ekaterina Makarova (Rusia) şi s-a calificat în optimile turneului de la Doha. 

Foto Una dintre cele mai sexy sportive şi-a căutat pe Twitter partener de Valentine's Day

vonn

Vedeta americană a schiului alpin, Lindsey Vonn, prezentă la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, a apelat la ajutorul Twitter-ului pentru a găsi un partener miercuri seara, pentru Valentine's Day.

Românii de la sanie dublu, penultimii la JO de iarnă din Coreea de Sud

Atodiresei Musei

Românii Cosmin Atodiresei şi Ştefan Muşei au ocupat locul 19, penultimul, în proba de sanie dublu, de la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang.

Video&Foto Aşa arată Simona Halep în noul echipament Nike

6

După mai multe săptămâni de negocieri purtate cu mai multe companii, printre care și Lacoste, Simona Halep a semnat cu Nike.

Video Immobile vine la București, cu Lazio, dar sunt șanse să fie rezervă cu FCSB

immobile lazio

Delegația celor de la Lazio a plecat din Roma, miercuri la amiază, în frunte cu vedeta Ciro Immobile (27 de ani), și va ajunge la București la ora 17:45, o oră mai târziu fiind programată și conferința de presă la Arena Națională.

Bătrâna Doamnă, ”Pipita” și tinerii Londrei

917913692-maxw-654

Susţinere importantă pentru Lazio la Bucureşti. Câţi fani ai italienilor vor fi prezenţi pe Arena Naţională

lazio galerie

Lazio va avea parte de o susţinere importantă la meciul de joi cu FCSB, programat pe Arena Naţională, de la 22.05, în turul 16-imilor de finală.

  • 16:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult