Ultimele stiri

Video Leicester şi Chelsea, în sferturile Cupei Angliei! Giroud, la primul său gol pentru "albaştri"

giroud

Leicester şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală din Cupa Angliei. Dacă "vulpile" au reuşit o victorie la limită cu Sheffield United, scor 1-0, "albaştrii" lui Conte s-au distrat cu Hull, scor 4-0.

Declaraţia superbă a lui Wozniacki, după retragerea Simonei! Cum au evoluat problemele lui Halep, după AO

Simona Halep Caroline Wozniacki

imona Halep s-a retras de la Doha, iar Caroline Wozniacki şi-a asigurat poziţia de lider mondial, după ce a acces în semifinalele competiţiei.

Dinamo îl regretă pe Gnohere doar parţial: "E o pierdere. Dar îl aveam pe Nemec, care ne-a ajutat"

bizon

Ionel Dănciulescu îl regretă pe Harlem Gnohere, golgheterul plecat de la Dinamo la marea rivală, doar parţial. Dacă "Bizonul" ar fi rămas în Ştefan cel Mare, "câinii" nu l-ar fi luat pe Nemec, un fotbalist extrem de valoros.

Video Mangia, despre faza ciudată de la Voluntari - Craiova. "Ştiţi răspunsul"

Devis Mangia, Craiova

FC Voluntari- CS U Craiova 0-1. Oltenii au câştigat cu emoţii la Voluntari. Au marcat un gol prin Bancu, dar au avut mari emoţii în minutul 85. Arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalty la intervenţia lui Mitrovic la Daniel Benzar, dar s-a răzgândit după interveţia asistentului Mihai Marica. Antrenorul Claudiu Niculescu a protestat şi a fost trimis în tribună.

A jucat bine cu Lazio, dar Ilie Dumitrescu vrea mai mult: "Trebuie să arate ce ştie"

nedelcu

Remarcat de Becali după victoria cu Lazio, Dragoş Nedelcu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu doar parţial. Fostul mare jucător din Ghencea are aşteptări mult mai mari de la închizătorul de 20 de ani

Video Niculescu: "Jucătorii mai aveau un pic şi dărâmau uşile la vestiar. Asta mi-a spus arbitrul"

Niculescu Craiova

Video Faza controversată la FC Voluntari - CS U Craiova. Arbitrul a acordat penalty pentru gazde, dar s-a răzgândit

faza penalty

Momente grele pentru arbitrul meciului Voluntari- FC U Craiova. În minutul 85 al meciului Daniel Benzar de la FC Voluntari a căzut în careu după o intervenţie a portarului Mitrovic. În prima fază, arbitrul Marcel Bârsan acordă lovitură de la 11 metri.

Video Încă un moment istoric pentru Federer! A devenit cel mai vârstnic număr unu mondial. Clipe emoţionante

Roger Federer

Roger Federer a devenit cel mai vârstnic lider mondial din istorie.

Video Clipe confuze la conferinţa lui Halep. "Ce, nu ştiaţi?"

halep 2

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha. A făcut anunţul imediat după victoria din sferturi cu Catherine Bellis (6-0, 6-4). Halep a decis să renunţe din cauza unei accidentări, iar vestea i-a luat prin suprindere pe jurnaliştii acreditaţi la turneu.

Neymar "NU" pentru Real Madrid. Visul lui Perez s-a destrămat

Neymar

Cahill: "Bucurându-mă de ultimele clipe ca antrenor al celui mai în vârstă număr unu din istorie". Federer, încă un record

Federer

Darren Cahill poate pierde vineri seară un record. Din vacanţă, australianul în vârstă de 52 de ani, care o pregăteşte pe Simona,

Reghecampf, spectacol în semifinalele Cupei Ligii Emiratelor Arabe. Echipa românului a învins cu 5-1

reghecampf poza

Laurenţiu Reghecampf a obţinut un succes categoric. Echipa antrenorului român a învins cu 5-1 pe Al Ain în "sferturile de finală" ale Cupei Ligii Emiratelor Arabe. Al Wahda câştigase meciul tur cu 2-1 şi a făcut spectacol în retur. Batna (9), Ahmed (42), Tagliabue (62) și Al Shehhi (78, 79) au marcat golurile din partida decisiviă.

Exclusiv DINAMO-FCSB // Se umple Arena Națională la ”Clasicul României”? Câte bilete s-au vândut

MjBhNzI1ZDk1Mjg0ZDA2NmZjZWE5ODdiZjMwMDEzNw==.thumb

Dănciulescu, despre gafa lui Dică: "La noi nu s-a întâmplat aşa ceva. Ba da, când eram eu jucător". Cum au "comis-o câinii"

Nicolae Dică a suprins la finalul meciului cu Lazio (1-0), la conferinţa de presă neştiind că Pintilii - care luase cartonaş galben - va fi suspendat la retur. Prezent în studioul Digi Sport, la Fotbal Club, managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a comentat situaţia şi şi-a amintit de o gafă făcută şi de "câini", cu ani în urmă.

Video Exclusiv MM Stoica, dezvăluiri despre absenţa lui Alibec. "S-a întâmplat în ultimul minut"

mihai stoica

FCSB - Lazio 1-0. Roș-albaștrii au câştigat fără Denis Alibec primul meci cu Lazio din 16”-imile Europa League. Atacantul a devenit indisponibil cu doar o zi înaintea partidei. Alibec ar fi trebuit să fie titular, dar în locul său a jucat Harlem Gnohere. Atacantul francez a marcat singurul gol al partidei. Accidentarea lui Alibec i-a ridicat semne de întrebare lui Florin Lovin, impresarul jucătorului. Şi Ciprian Marica îi consideră vinovaţi pe cei de la FCSB de noua accidentare a fotbalistului. MM a răspuns tăios, exclusiv pentru Digi Sport.

Video Caroline Wozniacki - Angelique Kerber 7-6, 1-6, 6-3. Daneza rămâne pe locul 1 WTA

woniacki kerber

Caroline Wozniacki - Angelique Kerber este "derby-ul" sferturilor de finală din competiţia de la Doha. Dacă sportiva din Germania se impune, Halep va redeveni numărul unu mondial.

Dacă va fi președintele FRF, Lupescu vrea să schimbe sistemul competițional. Marea nemulțumire față de actualul format

Lupescu

Ionuț Lupescu s-a înscris cu șanse reale în cursa pentru președinția Federației Române de Fotbal și are deja o serie de propuneri legate de îmbunătățirile de care ar putea profita fotbalul românesc, începând cu sistemul competițional.

Video&Foto Ciro Immobile s-a consolat în braţele soţiei, după înfrângerea cu FCSB. Jessica l-a aşteptat cu un dans provocator

Jessica Immobile (1)

Ciro Immobile traversează o perioadă foarte bună. Este golgheterul campionatului cu 20 de goluri, iar jurnaliştii italieni sunt convinşi că secretul este Jessica, frumoasa lui soţie. Jessica a postat pe reţele de socializare un filmuleţ în care dansează pentru soţul ei pe o melodie interpretată de Shakira. "Eşti fermecătoare", au scris mai mulţi fani ai echipei Lazio după ce au văzut postarea.

Video Halep, declaraţii exclusive pentru Digi Sport după ce s-a retras de la Doha. "Am avut dureri în fiecare zi"

halep bun

Simona Halep s-a retras de la Doha, deşi se calificase în semifinalele competiţiei. Jucătoarea din România câştigase partida din sferturi după ce a învins-o pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis cu 6-0, 6-4.

Exclusiv CTP: "Şi-a mâncat din măduvă". Anunţul îngrijorător făcut după retragerea Simonei de la Doha

Simona Halep retragere

Prima reacție a Simonei după ce s-a retras de la Doha: "Trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea"

Simona Halep retragere Doha

Simona Halep s-a retras de la Doha, deşi se calificase în semifinalele competiţiei. Sportiva noastră are tendinită şi nu va merge nici la Dubai. Jucătoarea noastră a declarat că speră să revină la Indian Wells.

Halep s-a retras de la Doha! Ce s-a întâmplat cu Simona şi când revine

halep

Simona Halep s-a retras de la Doha, deşi se calificase în semifinalele competiţiei. Sportiva noastră are tendinită şi nu va merge nici la Dubai. Din primele informaţii, se speră ca sportiva noastră să revină la Indian Wells.

Astra a băgat frica în CFR! De ce se teme Dan Petrescu cel mai rău

petrescu

Fără gol primit în 10 dintre cele 12 partide din Gruia din acest sezon, Dan Petrescu are emoţii înainte de vizita Astrei lui Edi Iordănescu.

Video "Simona şi-a arătat clasa"! Reacţia WTA după un punct câştigat de Halep în stil de mare campioană

Simona Halep CiCi Bellis

Video&Foto Ianis Hagi s-a apucat de Tae-Bo. Cum se antrenează campionii

ianis antrenament

Viitorul are meci important în campionat. Dacă bate Botoșaniul, scapă de unul dintre adversarii din lupta pentru play-off. Campionii trag tare la antrenamente și folosesc și exerciții din tae-bo. O dovedesc imaginile postate pe siteul clubului, în care Ianis Hagi și colegii lui ascultă cu mare atenție exercițiile comandate de o profesoară. Tae Bo este un sport care îmbină unele mișcări din artele marţiale cu exerciţii din aerobic şi este practicat de cei care vor să-şi forma fizică.

Probleme pentru Niță, înaintea debutului oficial la Sparta Praga. "Nu știe jucătorii"

florin nita

Florin Niță a fost adus de urgență la Sparta Praga după ce portarul ceh Martin Dubravka a plecat în Premier League, la Newcastle. Niță are mai puțin de 3 săptămâni de când se antrenează cu noua lui echipă. Antrenorul italian Andrea Stramaccioni se gândește să-l titularizeze pe fostul portar de la FCSB încă din prima etapă, în meciul de pe teren propriu cu Slovan Liberec, formație aflată pe locul 4 în prima ligă.

Iniesta, aproape să îi spună "adio" Barcelonei! Ofertă uimitoare: doar salariul e de peste 100 de milioane €

iniesta gol barcelona

Andres Iniesta (33 de ani) are şanse mari să ajungă din vară la Tianjin Quanjian, club care îi oferă peste 100 de milioane de euro salariu, pentru o perioadă de trei ani.

Video Simona a acuzat dureri la finalul meciului cu Bellis. Ce i-a spus lui Pavel la on court coaching

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, după ce a trecut de Cici Bellis, cu 6-0, 6-4.

Jose Mourinho s-a enervat când a auzit că Pogba are ofertă de la Real Madrid. "Minciuni şi prostii"

jose mourinho

Jose Mourinho a susţinut astăzi o conferinţă de presă incendiară. S-a enervat când a citit în ziare că nu se înţelege cu Paul Pogba şi că francezul ar fi pe picior de plecare. "The Sun" a scris că Real Madrid ar fi oferit 120 de milioane de lire pentru francezul pe care Manchester United a plătit 89 de milioane de lire sterline în anul 2016.

Video Gaz Metan - Juventus 0-0. Al 12-lea meci fără victorie pentru medieșeni și retrogradarea e aproape

juventus gaz

Gaz Metan Mediaş și Juventus București au încheiat la egalitate, scor 0-0, primul meci al etapei a 25-a din sezonul regulat al Ligii 1.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult