Ultimele stiri

Video Spectacol la amicalul jucat de CSA Steaua la Câmpina

Campina Steaua

CSA Steaua a adunat aproape 1.000 de spectatori la ultimul amical, disputat în deplasare, contra formaţiei de liga a cincea, Sportul Câmpina.

"La Halep e exact opusul". De ce despărţirea de Adidas poate fi un mare plus pentru Simona

simona halep saluta fanii

Simona Halep a devenit, la Australian Open, primul lider mondial care evoluează în era Open fără un sponsor de echipament sportiv. Performanţa de la Melbourne ar trebui să oprească această situaţie nefirească, sunt de părere jurnaliştii d

Mkhitaryan, trei assist-uri la reîntâlnirea cu Aubameyang. Pe urmele lui Cazorla

Mkhitaryan

Henrikh Mkhitaryan și Pierre-Emerick Aubameyang fac din nou echipă, după ce au fost colegi în Germania, la Borussia Dortmund. Armeanul și gabonezul se înțeleg de minune la Arsenal, fapt dovedit încă de la debutul atacantului pe Emirates.

Video România - Luxemburg 4-1, în Cupa Davis. Victorii categorice în ultima zi

Cupa Davis

Spectacolul din Cupa Davis revine pe canalele Digi Sport! România o întâlnește pe Luxemburg, iar tricolorii nu concep să piardă acest duel. Nicolae Frunză, numărul 596 mondial, îl întâlnește pe Ugo Nastasi, ACUM, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în prima partidă a confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Luxemburgului.

Pericolul la care Dică s-a expus la Mediaş. A mutat câştigător, însă şi-a asumat un mare risc

man

Nicolae Dică a mutat câştigător aseară, la pauza meciului cu Gaz Metan, însă şi-a asumat un risc: i-a scos pe Nedelcu şi Man, jucători eligibili pentru U21. În cazul în care Andrei Vlad s-ar fi accidentat, FCSB nu putea să îl înlocuiască.

Zidane crede în minuni: "Titlul nu e decis". Real, la 18 puncte în spatele Barcelonei

Zidane

Zinedine Zidane a uimit asistenţa după egalul lui Real Madrid, 2-2 cu Levante pe Ciutat de Valencia, când a anunţat că nu şi-a luat gândul de la titlul din Primera Division.

Exclusiv Craiova nu renunță la titlu! Ce mutări pregătesc oltenii pe ultima sută de metri

Alexandru Baluta

CS U Craiova este considerată, la modul general, una dintre candidatele la titlu din acest sezon, deși mulți specialiști susțin că de fapt bătălia finală se va da doar între CFR Cluj și FCSB. Mihai Rotaru

Fost finalist la US Open, Nishikori a câștigat un turneu challenger în America

Nishikori Dallas

Japonezul Kei Nishikori (locul 27 ATP și fost număr 4 mondial), care a ratat Australian Open din cauza unei accidentări, a ajuns să joace în turnee challenger. El s-a impus la Dallas, într-un turneu cu premii totale de doar 125.000 de dolari.

Conte face revoluţie la Chelsea! Vrea trei super jucători pentru 280 de milioane de euro

Conte Chelsea

Deşi presa engleză vorbeşte zilnic despre posibilitatea ca Antonio Conte să fie înlocuit de Abramovich, cel mai vehiculat nume fiind cel al lui Luis Enrique, italianul pare decis să îşi ducă la capăt contractul cu "albaştri".

Video Gluma zilei, după ce Alibec a ”spart gheața” în actualul sezon al Ligii 1

FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (3.02.2018)

Nicolae Dică (37 de ani), tehnicianul roș-albaștrilor, a mizat, cum era de așteptat, pe Florin Tănase (23 de ani) ca atacant, astfel că Denis Alibec (27 de ani) a rămas pe bancă. Asta, în condițiile în care celălalt vârf al vicecampioanei, Harlem Gnohere (29 de ani), este suspendat trei etape după eliminarea din decembrie, din meciul cu Viitorul, câștigat de FCSB cu 2-0.

Dan Petrescu, speriat de achiziţiile lui Dinamo: "Se bate 100% la titlu!"

Filip Anton Dinamo

CFR Cluj luptă cu FCSB şi Craiova pentru coroana de campioană, însă nu exclude o mare surpriză în play-off. Dinamo ar putea intra în calcule, crede Dan Petrescu.

Video Zenga, ovaționat de galeria lui Inter! Fostul antrenor al Stelei, cu lacrimi în ochi

Zenga fani

VIDEO Inter - Crotone 1-1. Walter Zenga a reușit o remiză nesperată la Milano, Crotone izbutind să termine la egalitate cu Inter, scor 1-1. Totuși, fostul mare portar italian a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii milanezi, el fiind în continuare un idol pentru mulți dintre aceștia.

Video Al patrulea trofeu WTA din carieră pentru Timea Babos, la Taipei

Babos Taipei

Timea Babos, locul 45 WTA şi cap de serie numărul 4, a câştigat turneul de la Taipei.

"Nu credeam vreodată că o să se întâmple aşa ceva". Anunţul făcut de managerul Carolinei Wozniacki

wozniacki bun

Allan Olsen, unul dintre managerii Carolinei Wozniacki, a recunoscut că nu mai credea că sportiva daneză are puterea să câştige un Grand Slam, mai ales că până anul trecut a fost departe de cea mai bună formă.

Video Nice - Toulouse 0-1. Golul superb al lui Gradel a decis meciul de pe Coasta de Azur

nice toulouse

Toulouse a dat lovitura pe terenul lui Nice.

Video ”Ce faci, mă? Se ascundea de minge, alerga pe lângă adversar!” Marea dezamăgire a roș-albaștrilor, la Mediaș

Gaz Metan FCSB

Video Pantilimon, debut cu stângul! Gafă mare în înfrângerea cu Fulham

Pantilimon

Costel Pantilimon a început cu stângul aventura din Championship, de la Nottingham Forest. Internaționalul român, împrumutat de Watford în liga a doua din Anglia, a comis o eroare mare în partida cu Fulham, pierdută de echipa sa, scor 0-2.

Neymar nu mai are răbdare înaintea "dublei" cu Real Madrid: "Abia aştept să vină acea zi"

neymar barca real

Neymar a înscris şi sâmbătă, în victoria cu 3-0 a lui Paris Saint Germain de la Lille, însă gândurile brazilianului zboară deja la "dubla" de foc cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor.

"Aşteaptă Ziua Judecăţii". Marca dă de pământ cu Ronaldo&Co: "cea mai slabă formaţie din istoria Realului"

crr

Real a ajuns de nerecunoscut. "Galacticii" au remizat aseară la Levante, în direct pe Digi Sport 2, iar presa spaniolă nu i-au menajat deloc pe Ronaldo&Co. Chiar Marca, ziarul de casă al grupării blanco, vorbeşte despre dezastrul

Exclusiv Becali îl mazileşte pe Larie, dar Ilie Dumitrescu a găsit alţi doi jucători "inutili". Ce fotbaliști l-au supărat!

collage fcsb

Video Cristiano Ronaldo, nervos după ce a fost schimbat. Cum a reacţionat după înlocuire

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu a prins finalul meciului cu Levante pe teren.

Video ”Dacă nu îl mai am, nu îţi mai reproşezi nimic!” FCSB, fără Alibec și Gnohere cu CFR Cluj

FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (3.02.2018)

Roș-albaștrii au câștigat primul meci oficial din 2018, dar nu au convins și chiar au ”tremurat” pentru cele trei puncte. În plus, trupa lui Gigi Becali a mai încasat o lovitură prin faptul că Denis Alibec (27 de ani) a încasat un cartonaș galben și astfel a devenit indisponibil pentru meciul din runda viitoare, atunci când pe Arena Națională va veni CFR Cluj. Nu va fi singura absență de marcă a roș-albaștrilor, pentru că și Harlem Gnohere

Video Ramos, de neoprit! A înscris și cu Levante și e primul fundaș din istoria La Liga care reușește asta

Ramos Real

VIDEO Levante - Real 2-2. Sergio Ramos a marcat pentru 1-0 în deplasarea Realului de la Levante, însă internaționalul spaniol s-a mulțumit, în cele din urmă, doar cu un punct. Totuși, Sergio Ramos a stabilit un record sâmbătă seara: a devenit primul fundaș din istoria La Liga care marchează în 14 sezoane consecutive.

Video Inter - Crotone 1-1. Criza profundă a nerazzurrilor se prelungeşte. Record negativ egalat

inter crotone

Agonia se prelungeşte la Inter Milano, care a ajuns la opte etape fără victorie, după 1-1 pe Giuseppe Meazza cu Crotone, echipa antrenată de fosta glorie a nerazzurrilor, Walter Zenga, şi la care Adrian Stoian a jucat în ultimele 13 minute.

Exclusiv Gigi Becali nu mai are răbdare şi anunţă transferul de 3 milioane de euro! "Am o mutare pe care o pot face"

Gigi Becali

Deşi FCSB a câştigat la Mediaş, 2-1 cu Gaz Metan, şi a urcat pentru moment pe primul loc în Liga 1, Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţia echipei lui Nicolae Dică. Soluţia patronului este să continue să investească în transferuri.

Video Trebuia anulat golul lui Alibec? Ce a făcut Budescu înainte de assist

Constantin Budescu

Denis Alibec a înscris la meciul cu Gaz Metan primul său gol din acest campionat. Pasa lui Constantin Budescu l-a scos din criză. Ion Crăciunescu a observat că Budescu a câștigat câțiva metri la lovitura respectivă. La faza respectivă,  Teixeira a fost faultat, iar mingea a ajuns 4-5 metri mai în față. Budescu nu a mai sdus mingea în locul în care s-a produs incidentul și a executat rapid lovitura liberă.

Exclusiv Primul meci din 2018 a adus şi prima victimă! Becali: "E din alt film. Scăpăm de el. Asta nu e echipa mea"

Gigi Becali

VIDEO Gaz Metan - FCSB 1-2. Primul meci oficial din 2018 a adus şi prima victimă a lui Gigi Becali. Ionuţ Larie va pleca de la FCSB la finalul sezonului. Anunţul a fost făcut chiar de finanţatorul "roş-albaştrilor".

Video Explicația pentru jocul ezitant al defensivei lui Dică: "Ne-a afectat diferența de temperatură"

gaman fcsb medias

Aflat la debutul într-un meci oficial pentru FCSB, Valerică Găman a fost integralist și a dezvăluit la finalul partidei că a avut probleme mari în prima repriză, însă nu din cauză că ar fi avut emoții.

Video Lille-PSG 0-3. Vedetele Parisului au făcut spectacol. Neymar și Lo Celso, goluri de pus în ramă

psg

PSG s-a impus cu 3 la 0 în deplasarea de la Lille, într-un meci în care Neymar a marcat pentru a 18-a oară în 24 de etape, iar Lo Celso a înscris pentru prima dată în Ligue 1.

Video Budescu: "Mă chinui de ceva vreme să-i dau o pasă de gol lui Alibec". Ce spune de meciul cu CFR

budescu alibec gaz metan

FCSB a început 2018 cu o victorie, 2-1 cu Gaz Metan Mediaş, iar Denis Alibec a reuşit primul gol stagional. Probabil că nu se putea un alt scenariu decât cel în care pasa decisivă a venit de la Constantin Budescu.

  • 06:15 Champions League: Rezumate
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult