Ultimele stiri

Un fost antrenor din Anglia a recunoscut vinovăția. A fost acuzat că a abuzat sexual foști elevi

Antrenor Crewe

Fostul antrenor Barry Bennell și-a recunoscut vinovăția în legătură cu 7 cazuri în care a fost acuzat că a hărțuit copii. Ajuns la 63 de ani, acesta a admis fapte petrecute în perioada 1988-1991.

Exclusiv Becali a fost astăzi la Craiova: a sosit cu un avion privat! Motivul vizitei

gigi becali

Gigi Becali a fost astăzi la Craiova. A ajuns în Bănie cu o cursă privată, dar nu a stat prea mult şi a plecat rapid spre Bucureşti. Patronul FCSB a dat declaraţii într-un proces legat de transferul lui Mihai Costea. Cel mai probabil calitatea sa este de martor. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Becali a mai fost de câteva ori la Craiova şi a fost întrebat de acestă tranzacţie.

MM Stoica despre relația Dică-Alibec: "Nu trebuie să ne aşezăm nici la mese, nici la scaune"

dica alibec

Mihai Stoica este de părere că atacantul de 27 de ani și antrenorul roș-albaștrilor vor coopera fără probleme în 2018, nefiind nevoie de intervenția nimănui.

Miriuţă a clarificat situaţiile lui Steliano Filip şi Adam Nemec

Dinamo

Vasile Miriuţă e convins că Steliano Filip şi Adam Nemec vor continua şi în sezonul de primăvară la "alb-roşii".

Gigi Becali, miliardar în euro grație fotbalului? Planul finanțatorului: "Țineți minte!"

gigi

Patronul FCSB-ului e convins că în următorii 10 ani va deveni miliardar în euro și totul grație sportului în care a decis în urmă cu mai bine de 15 ani să-și investească o parte din avere.

Exclusiv Cum "a dat" Cămătaru un milion de dolari pe o damigeană de zaibăr

Rodion Gorun Camataru (observator).

Fostul mare atacant al României, Rodion Cămătaru, 59 de ani, a intervenit prin telefon în această dimineaţă la Digi Sport Matinal şi a vorbit în primul rând despre situaţia ingrată a lui Alibec, dar şi despre motivele pentru care Dinamo ar avrea probleme atât de mari. Prezent în studio, Mihai Stoichiţă a povestit cum a refuzat "Cami" un milion de dolari în 1979!

Andy Murray s-a operat la şold. Tenismenul britanic a anunţat când se va întoarce pe teren

MURRAY

Andy Murray nu a mai jucat tenis de aproape şase luni. Durerile nu-i dădeau pace. "A studiat toate opţiunile" şi a hotârât să se opereze la şoldul drept. Intervenţia chirurgicală a avut loc în Australia. iar echipa de medici a spus că nu au fost probleme.

Ribery, sigur că ar fi meritat "Balonul de Aur" în 2013: "A fost ca un furt"

Ribery

Francezul Franck Ribery a dezvăluit că s-a simţit furat în 2013, când mijlocaşul lui Bayern Munchen s-a clasat pe locul 3 în ancheta "Balonului de Aur", deşi a câştigat cinci trofee, inclusiv Liga Campionilor, Bundesliga şi Mondialul cluburilor.

Video&Foto OFICIAL: Coutinho a semnat contractul. Brazilianul a fost prezentat fanilor Barcelonei

coutinho semnatura principala

Brazilianul Philippe Coutinho, fostul mijlocaş ofensiv al echipei engleze de fotbal Liverpool, a semnat oficial cu FC Barcelona un contract până în 2023, el devenind al treilea cel mai scump jucător de fotbal din istorie (120 de milioane de euro, plus 40 de milioane în bonusuri), conform presei iberice.

Kane o avertizează pe Tottenham: "Câştigaţi trofee dacă vreţi să mă păstraţi"

Kane

Harry Kane este unul dintre cei mai doriţi atacanţi din lume.

"Super Dan", atacat de Dan Nistor: "Spune, nene, ai ceva cu mine?"

Dan Petrescu si Nistor

Dan Nistor nu mai suportă să fie rezervă. Şi vrea urgent o discuţie cu antrenorul Dan Petrescu.

Lazio se întărește pentru dubla cu FCSB. A adus un jucător care a câștigat Liga Campionilor cu Barcelona

martin caceres

Lazio Roma l-a achiziţionat, luni, pe fundaşul uruguayan Jose Martín Caceres Silva, de la Hellas Verona, a anunţat viitoarea adversară a formaţiei FCSB în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Sud-americanul a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire.

Video Jucătorii Viitorului au efectuat vizita medicală. Campioana pleacă în Turcia la finalul săptămânii

vizita medicala viitorul

Jucătorii campioanei en titre a României, FC Viitorul Constanţa, au efectuat, luni dimineaţa, vizita medicală, la Centrul Medical Iowemed din Constanţa.

Coutinho, cel mai proaspăt galactic

philippe coutintho

Termenul de ”galactic” a intrat în dicționarul fotbalistic la începutul acestui mileniu și a fost alipit, în principiu, celor de la Real Madrid. Omul care scos la lumină respectiva alăturare, puțină lume cred că știe acest detaliu, nu a fost un jurnalist, ci a fost Jaime Orti, la acea vreme președinte al Valenciei, care a părăsit de curând această lume. El a dorit cumva să scoată în evidență reușitele echipei pe care o prezida, cu Rafa Benitez ca antrenor, în competiție cu Madridul lui Florentino Perez, care era destul de proaspăt într-o lume a fotbalului pe care o va revoluționa în mod absolut evident.

Video Un fan al lui Arsenal: "Cel mai bun lucru e că nu am putut vedea nimic, fiindcă sunt orb"

fan orb arsenal

Deţinătoarea trofeului în Cupa Angliei, Arsenal, a fost eliminată după primul meci disputat în noua ediţie, 2-4 cu Nottingham Forest, prilej pentru fanii "tunarilor" să-l pună din nou la zid pe managerul Arsene Wenger.

Negocierile secrete dintre Florentino Perez şi înlocuitorul lui Zidane

zidane florentino

Zinedine Zidane trăieşte periculos la Real Madrid. Cel puţin asta susţine presa din Spania, după egalul făcut de "albi" pe terenul celor de la Celta Vigo (2-2). Ronaldo&Co. sunt la 16 puncte în spatele liderului Barcelona şi au un meci mai puţin disputat. Jurnaliştii iberici susţin

Video Stanciu, Chipciu şi jocurile copilăriei. Distracţie maximă în cantonamentul lui Anderlecht

stanciu anderlecht

Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu s-au distrat de minune în cantonamentul lui RSC Anderlecht. Ziua nu părea să aducă nimic bun. Antrenorul Hein Vanhaezebrouck a pregătit un antrenament pe plajă, iar fotbaliştii se aşteptau la o oră şi jumătate de muncă teribilă. Nu a fost însă aşa. Antrenamentul s-a transformat într-o ieşire la plajă, un adevărat team-building.

Exclusiv Revenirea celui care trebuia să fie "rege la Steaua". Astra, gata să ia doi jucători importanţi pentru play-off

fl matei si l bus

Astra a plecat în Cipru fără Alexandru Ioniţă, pedepsit pentru că nu vrea să-şi prelungească înţelegerea, dar zilele următoare speră să ajungă în cantonamentul echipei doi jucători importanţi. Conducerea echipei din Giurgiu e foarte aproape să se înţeleagă cu Laurenţiu Buş, 30 de ani, şi cu Florentin Matei, 24 ani. După ce vor semna contractele, cei doi se vor alătura echipei, sub comanda lui Edi Iordănescu. Despre ultimul se spunea în urmă cu 7 ani că va ajunge la fel de mare ca Hagi, iar Gigi Becali îl vedea "rege la Steaua".

Barcelona a anunțat cât va lipsi Coutinho. Brazilianul poate debuta împotriva fostei sale echipe

coutinho vizita

Coutinho a efectaut azi vizita medicală la Barcelona, însă debutul brazilianului la formația de pe Camp Nou va întârzia. Catalanii au anunțat că brazilianul va fi indisponibil timp de 3 săptămâni

Dan Petrescu îl vrea pe Ioniţă, însă n-a fost interesat de Ianis Hagi: "Nu aveam bani să-l cumpărăm"

Dan Petrescu

Dan Petrescu speră ca mijlocaşul Astrei, Alexandru Ioniţă, să ajungă cât mai repede la CFR Cluj, care a realizat un singur transfer în această iarnă, George Ţucudean.

Video Mirallas a fost primit ca un erou de fanii lui Olympiakos, la revenirea în Grecia

mirallas

Kevin Mirallas a fost primit ca un erou de suporterii clubului de fotbal Olympiakos Pireu, duminică seara, la revenirea sa în capitala Greciei, de unde a plecat în urmă cu mai bine de cinci ani, pentru a evolua la formaţia engleză Everton.

Se întorc "regii tenisului". Nadal şi Djokovic, din nou pe teren

tenis

Rafael Nadal şi Novak Djokovic se întorc pe teren la acelaşi turneu. Cei doi vor participa la "demonstrativul" Kooyong Classic. Nadal nu a mai disputat un meci oficial din luna noiembrie. A fost învins atunci de belgianul David Goffin la Turneul Campionilor de la Londra, iar după acel meci ibericul s-a accidentat la genunchi.

Galerie Foto CFR Cluj și-a prezentat primele achiziții. Cu ce numere vor juca Țucudean și Costache

costache tucudean principala

CFR Cluj și-a prezentat, în ziua reunirii lotului, primele două achiziții. Este vorba despre atacantul George Țucudean și Valentin Costache. Cei doi s-au fotografiat în tricoul ardelenilor și au ales deja numerele cu care vor juca la echipa pregătită de Dan Petrescu.

Becali și-a asigurat "perla". Contract pe 5 ani și salariu de aproape 4 ori mai mare

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-VIITORUL CONSTANTA, LIGA 1 BETANO (17.12.2017)

Dennis Man are un sezon excelent la FCSB, iar patronul Gigi Becal i-a fixat fotbalistului de 19 ani o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro și, mai nou, i-a mărit salariu.

Sneijder părăseşte fotbalul mare. A semnat cu o echipă din Qatar

Sneijder Qatar

Wesley Sneijder se desparte după numai jumătate de an de Nice.

Leo Messi l-a egalat pe Gerd Muller. Visul argentinianului pentru 2018

leo messi

Golul lui Leo Messi din meciul cu Levante a fost un nou capitol scris de argentinian în cartea de istorie a fotbalului. Messi a reuşit astfel golul cu numărul 400 în toate competiţiile disputate în tricoul catalan. Atacantul Barcelonei a egalat recordul absolut al legendarului atacant german Gerd Muller care a înscris 365 de goluri doar în campionat.

Video Iago Aspas şi-a găsit naşul. Nu ratase niciun penalty până la meciul cu Real Madrid

Iago Aspas penalty

Celta Vigo a trecut pe lângă egalare în meciul cu Real Madrid încă din minutul 72, când a ratat un penalty, însă a marcat golul de 2-2 zece minute mai târziu.

FCSB poate scăpa de un adversar de la Lazio. Ce spune Bălaşa de meciul din Europa League

mihai balasa

Stefan de Vrij ar putea să plece de la Lazio chiar în acestă iarnă. Inter Milano este foarte interesată de colegul lui Radu Ştefan. Olandezul a intrat în ultimele 6 luni de contract şi în vară poate pleca liber de contract. Lazio e gata de negocieri şi speră să obţină câteva milioane dacă îl transferă acum.

30 de jucători prezenţi la reunirea lui Dinamo. Doi fotbalişti au absentat motivat

antrenament dinamo1

Azi, luni - 8 ianuarie 2018, a avut loc reunirea lotului lui Dinamo. 30 de fotbalişti au fost prezenţi la şedinţa de pregătire de la Săftica, iar Penedo şi Mahlangu au absentat motivat: vor sosi în ţară pe 12 şi, respectiv, 11 ianuarie. 

2018, anul schimbării în Arabia Saudită. Femeile vor fi văzute acolo unde n-au călcat vreodată

arabia saudita

Femeile din Arabia Saudită vor fi lăsate în această lună să asiste pentru prima dată la meciuri de fotbal în acest regat conservator, au informat luni autorităţile, citate de DPA.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult