Ultimele stiri

Video Valencia - Girona 2-1, într-un meci cu 9 cartonașe și un autogol

valencia

ÎN DIRECT la Digi Sport, Valencia a simțit din nou gustul victoriei în La Liga. "Liliecii" s-au impus cu 2-1 în fața Gironei și sunt pe locul 3 în La Liga.

Galerie Foto Kamil Stoch, pe urmele legendarului Sven Hannawald. Succese pe linie în Turneul celor Patru Trambuline

-

Polonezul Kamil Stoch a câştigat toate concursurile din acest an în Turneul celor Patru Trambuline şi a devenit al doilea săritor cu schiurile din istorie care izbuteşte această performanţă, după germanul Sven Hannawald, în 2002.

Video Zenga, învins de Milan. "Bonucci a înscris un gol ciudat"

zenga bun

Walter Zenga a ajuns la a 4-a înfrângere consecutivă în Serie A. A fost învins şi de AC Milan care a reuşit a doua victorie în mandatul lui Gennaro Gattuso. Singurul gol al partidei AC Milan-Crotone a fost înscris de Leonardo Bonucci. Căpitanul milanez a marcat norocos după intervenţia greşită a portarului de la Crotone. Zenga nu a fost de acord.

Halep, pe urmele Serenei! Ce a reușit Simona la Shenzhen

Halep Serena

Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen după ce a învins-o pe Katerina Siniakova, cu 6-1, 2-6, 6-0. Românca de 26 de ani a devenit prima jucătoare de la Serena Williams care reușește să câștige un turneu, din postura de numărul unu mondial.

Video El e principalul pericol pentru Dică în dubla cu Lazio! Omul care îi creează frisoane

FBL-ITA-SERIEA-ROMA-LAZIO-DERBY

Nicolae Dică este deja cu gândul la dubla cu Lazio, din Europa League, chiar dacă Gigi Becali a spus în repetate rânduri că titlul este principalul obiectiv pentru FCSB.

Video Napoli - Verona 2-0. Gazdele au avut și un gol anulat. Chiricheș a rămas pe bancă

napoli verona

ÎN DIRECT la Digi Sport, Napoli a obținut o nouă victorie în Serie A. Echipa lui Sarri s-a impus cu 2-0 în fața Veronei, într-un meci jucat pe San Paolo.

Răzvan Lucescu, victorie zdrobitoare în Grecia. PAOK a dat 4 goluri într-o repriză

razvan bun

Răzvan Lucescu a început cu o victorie devastatoare anul 2018. PAOK a învins cu 5-0 Levadiakos pe teren propriu. Toate golurile partidei au fost înscrise în repriza a doua. PAOK nu a mai pierdut de 6 etape şi se află pe primul loc.

Galerie Foto Halep a fost sinceră după ce a luat trofeul de la Shenzhen: "Sunt o persoană plictisitoare!"

Halep selfie Shenzhen

Simona Halep a început perfect anul și a cucerit turneul de la Shenzhen, acolo unde s-a impus de altfel și în proba de dublu, alături de Irina Begu. La finalul unei zile perfecte, Halep le-a vorbit chinezilor despre cum se comportă un lider mondial în afara terenului.

News Alert OFICIAL! S-a făcut transferul lui Coutinho la Barcelona! Clauză de reziliere uriașă

Coutinho

Transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona este iminent. Brazilianul de 24 de ani va semna în următoarele zile cu gruparea de pe Camp Nou, iar suma pe care o vor plăti catalanii este de 160 de milioane de euro.

Video Cum îl așteaptă starurile Barcelonei pe Coutinho! Moment spectaculos cu Suarez în prim-plan

denis suarez

Denis Suarez nu o să uite niciodată această aniversare. Colegii de echipă au vrut să-i spună "la mulţi ani" în ziua în care a împlinit 24 de ani, dar modalitatea nu a fost cea mai comodă.

Video Torino - Bologna 3-0. Debut cu victorie pentru Mazzarri. Oaspeții au ratat un penalty

mazzarri torino

ÎN DIRECT la Digi Sport, Torino a obținut o victorie la scor de neprezentare la primul meci cu Walter Mazzarri pe banca tehnică.

Video Condusă de Burnley, Man. City a revenit spectaculos și s-a calificat în 16-imile Cupei Angliei. Pasă genială a lui Gundogan

FBL-ENG-FACUP-MAN CITY-BURNLEY

Pep Guardiola e decis să lupte pentru toate trofeele în acest sezon. Aproape deja de titlu în Premier League, Manchester City s-a calificat și în 16-imile Cupei Angliei, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, după 4-1 pe teren propriu cu Burnley.

Video Atletico Madrid - Getafe 2-0. Echipa lui Simeone și-a consolidat poziția secundă în La Liga

atletico madrid getafe

Atletico s-a impus in fata lui Getafe si şi-a consolidat poziţia secundă în Primera Division. Angel Correa (18) si Diego Costa (68) au marcat golurile echipei antrenate de Diego Simeone

Au ieșit la atac! Dică, făcut praf de rivalii din Liga 1. ”E secund la FCSB”

Dica Becali

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că e tentat să îl transfere pe Alexandru Băluță. Răspunsul conducerii Craiovei a fost promt și a însemnat un atac la antrenorul Nicolae Dică. Acesta a fost numit ”secundul lui Becali”.

Exclusiv Rădoi şi regretele de la Steaua. "Credeam că o câştig titlul cu un avans de 10 puncte"

radoi antrenor

Mirel Rădoi a antrenat Steaua în 2015. A fost numit director sportiv, iar în acte antrenor principal a fost trecut italianul Masisimo Pedrazzini. Motivul? La vremea respectivă, Mirel nu avea diplomă de bacalaureat. Din această cauză nu a reuşit să se prezinte la cursurile şcolii de antrenor.

Galerie Foto Halep, după finala din sală. "Mi-am adus aminte de momentele când jucam la juniori"

halep sala principala

Video Ștefan Radu, titular la Lazio, în cel mai spectaculos meci din Italia! 6 goluri într-o repriză și show Immobile

Immobile Lazio

Spal și Lazio au oferit un meci memorabil duminică, în Serie A TIM. A fost show total între duelul dintre nou-promovată și Lazio, încheiat cu victoria oaspeților, 5-2.

Video Fleetwood Town - Leicester 0-0. Bonus inedit pentru portarul gazdelor: pizza gratuit timp de un an

chris neal

Aflată în fata celui mai important meci din istoria sa, Fleetwood Town s-a dovedit a fi o nucă tare pentru Leicester City. Partida transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport s-a terminat la egalitate 0-0.

E OFICIAL! De Amorim a fost prezentat la Kayserispor

de amorim

De Amorim a plecat de la echipa lui Gigi Becali. A fost prezentat astăzi la Kayserispor şi a făcut deja poze în tricoul echipei . Brazilianul a fost împrumutat în Turcia la echipa aflată pe locul 5 în campionat. Dacă joacă bine poate fi transferat definitiv pentru 600.000 de de euro.

Xavi, impresionat de portarul Barcelonei. Cu cine îl compară pe Marc-Andre Ter Stegen

Ter Stegen

Progresul lui Marc-Andre Ter Stegen este remarcat de unul dintre jucătorii emblematici ai Barcelonei, Xavi.

ULTIMĂ ORĂ! Mundo Deportivo a anunțat când va fi prezentat Coutinho! ”E stare de alertă”

coutinho poza

E clar că Philippe Coutinho va ajunge la Barcelona! Toată lumea vorbește despre asta în Spania, iar El Mundo Deportivo a aflat când va fi prezentat starul brazilianul pe Camp Nou.

Supărare la Real Madrid. Zidane, deranjat că se discută de transferul lui Neymar

Zidane

"Din Balon" scrie că e scandal la Real Madrid. Preşedintele lui Real Madrid îl vrea pe Neymar, iar antrenorul Zinedine Zidane nu e de acord. Francezul are alt preferat. Zidane insistă pentru transferul lui Eden Hazard şi are o mulţime de argumente. Belgianul lui Chelsea nu e aşa de scump şi e foarte serios, în timp ce transferul brazilianului i-ar aduce o mulţime de probleme în echipă.

Dinamoviștii se reunesc luni! Programul roș-albilor și când se va pleca în cantonamentul din Cipru

miriuta dinamo

Cu gândul la calificarea în play-off, Dinamo se va reuni luni, 8 ianuarie, în cantonamentul de la Săftica.

Irina Begu: ”E un lucru special să joc cu Simona. Un sentiment grozav”

halep begu imbratisate

Simona Halep și Irina Begu au câștigat proba de dublu a turneului de la Shenzhen. Jucătoarele din România s-au impus cu 1-6, 6-1, 10-8 în fața perechii Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova (Cehia), după o oră și 3 minute de joc.

Video&Foto Bătaie cu bastoane, cuțite și răngi, înaintea derby-ului andaluz Sevilla - Betis

colaj sevilla

Ultrașii celor două echipe și-au dat întâlnire pe străzile din Sevilla și s-au luat la bătaie

”Arată că e pregătită înainte de Australian Open!” Presa internațională ”la picioarele” Simonei

halep lovitura shnzhen

VIDEO Simona Halep s-a impus în finala turneului de la Shenzhen, în fața Katerinei Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0 și a reușit să convingă multe lume că se află într-o formă de zile mari, mai ales că nu mai este mult timp pând la startul primului Grand Slam al anului, cel de la Australian Open. Întreaga presă internațională se află la picioarele numărului unu mondial, așa cum puteți observa și din rândurile de mai jos.

”O victorie care îi confirmă statutul de favorită la Australian Open"! Ce a scris site-ul WTA, imediat după dubla Simonei

halep finala (6)

Ce tare e Simona! Primul succes, pentru un număr 1 mondial, după 18 luni

halep staf shenzhen

VIDEO Simona Halep s-a impus în finala turneului de la Shenzhen, în fața Katerinei Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0, în condiții destul de grele, dar satisfacțiile sunt imense. Pe lângă faptul că și-a trecut în palmares cel de-al 16-lea trofeu la simplu, dar și primul la dublu, după victoria alături de Irina Begu, numărul 1 mondial a oprit și un ”blestem” ce data de un an și jumătate în tenisul feminin.

Aviz celor care visează la milioanele de euro câştigate din tenis: "O jucătoare la noi cheltuie 60-70.000 de euro pe an"

fetecau 2

Succesul de-a dreptul extraordinar al Simonei Halep le-a declanşat multor copii din România pasiunea pentru tenis. Ajunsă pe locul 1 mondial, permanent în atenţia presei şi lăudată aproape zi de zi, plus cele peste 20 de milioane de dolari obţinute doar din premii nu au cum să nu producă atracţie. Dar la fel de mult sunt încântaţi şi părinţii, care îşi duc acum copiii mai degrabă la tenis decât, să zicem, la gimnastică. Numai că tenisul la nivel înalt este un sport pentru cei cu bani. Calculele sunt clare: "pentru o jucătoare din România care vrea să facă performanţă, familia cheltuie 60-70.000 de euro pe an", a spus jurnalistul Adrian Fetecău, a cărui fiică, Irina, a câştigat titlul naţional în 2016.

Foto Incident la stadionul Valenciei. O femeie și bebelușul său, la un pas de tragedie

mestalla

O poartă a stadionului Mestalla a căzut peste o femeie, în timp ce aceasta își plimba bebelușul într-un cărucior

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult