Ultimele stiri

Suma impresionantă investită de Becali pentru viitor. FCSB intră în rândul marilor cluburi

academia fcsb

FCSB este gata să devină un concurent serios pentru Academia Hagi și pentru Dinamo, care în acest moment domină competițiile dedicate fotbaliștilor tineri.

"Dovada haosului managerial de la Dinamo!". Noi dezvăluiri despre transferuri ratate: "Nu au vrut să dea 6000 de dolari pe el"

ne

Ionuţ Chirilă îşi continuă atacurile la adresa conducerii lui Dinamo. Ultimul subiect: Eric, brazilianul care se află într-o formă senzaţională la Viitorul, dar care nu a fost d

Video Surpriză neplăcută pentru Nadal. Un om de ordine nu l-a recunoscut pe numărul 1 mondial

nadal paris

Rafael Nadal a avut parte de o surpriză total neplăcută miercuri, în ziua primului său meci de la Masters-ul de la Paris, contra sud-coreeanului Hyeon Chung.

Bayern, anunţ de ultimă oră despre cursa pentru semnătura lui Alexis Sanchez

alexis

Bayern Munchen a infirmat că mai este interesată de transferul lui Alexis Sanchez, de la Arsenal. Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele clubului bavarez, a lăsat de înţeles că are informaţii clare potrivit cărora chilianul va ajunge la

Goerges a cucerit la Zhuhai al patrulea trofeu WTA din carieră

goerges zhuhai trophy

Julia Goerges a câştigat turneul WTA Elite Trophy, de la Zhuhai (China), după ce a învins-o în finală pe Coco Vandeweghe (SUA), cu 7-5, 6-1.

Cât ghinion pentru Bogdan Stancu! Ratează și a doua acțiune sub comanda lui Contra. A plecat din cantonament

bogdan stancu

Bogdan Stancu ratează pentru a doua oară consecutiv o acțiune la echipa națională a României sub comanda lui Cosmin Contra. Atacantul de la Bursaspor a părăsit cantonamentul primei reprezentative, accidentat.

Perez reinventează Realul din iarnă! Plăteşte clauza de reziliere pentru un jucător de la un "gigant" al Europei

suso chiellini

Galerie Foto Expoziție de caricaturi ale Simonei Halep. Numărul 1 WTA, în viziunea artiștilor din toată lumea

caricaturi halep re

Simona Halep încheie anul 2017 pe locul 1 WTA și este în top și în privința câștigurilor din acest sezon, iar jucătoarea de tenis din România cu cele mai bune performanțe este o atracție pentru toată lumea.

Hagi îi pune la zid pe fanii FCSB: "Aruncă pietre în Alibec şi a ajuns să îi tremure piciorul!". Secretul revenirii 

alibec-4

Gheorghe Hagi a comentat situaţia lui Alibec, care joi, în Europa League, cu Be'er Sheva, a plâns după ce a fost schimbat. Fostul lider al "Generaţiei de Aur" îi condamnă pe suporterii FCSB pentru atitudinea

Video "Mbappe, mașina relansată!" Curg laudele, după prestația de vis de aseară

mbappe psg

VIDEO Angers - PSG 0-5. În lipsa lui Neymar, la PSG au strălucit Cavani și Mbappe, în victoria cu 5-0 din deplasarea de pe terenul lui Angers. Starul francez a primit laude peste laude, după ce a reușit o dublă și a oferit și o pasă decisivă sâmbătă seară.

Al şaselea meci fără victorie pentru echipa lui Rednic

mouscron

Royal Excel Moucron, echipa antrenorului român Mircea Rednic, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 2-0, de formaţia Waasland-Beveren

Viitorul a renăscut după ce şi-a vândut cei mai buni jucători şi a început slab sezonul

viitorul

Viitorul Constanţa e revelaţia ultimelor etape din Liga 1. Campioana a început dezastruos sezonul, însă a recuperat spectaculos terenul şi a ajuns pe loc de play-off.

Video FCSB - Concordia Chiajna 2-1. Roş-albaştrii rămân lideri, graţie victoriei aduse de golurile lui Nedelcu şi Gnohere

fcsb chiajna

FCSB, calificată în primăvara europeană cu două etape înainte de finalul fazei grupelor din Europa League, după 1-1 cu Hapoel Be'er Sheva, se pregătește să își apere poziția de lider al Ligii 1 în partida de pe teren propriu pe care o va juca împotriva Concordiei Chiajna.

În absenţa lui Budescu, "tripleta de aur" iese la rampă. Puştii FCSB sunt gata de show

tripleta-1

FCSB - Chiajna LIVE VIDEO de la 20:45 pe Digi Sport 1. Nicolae Dică a intrat pe ultima sută de metri în pregătirea partidei cu Chiajna, care poate fi al 13-lea meci la rând fără înfrângere pentru roş-albaştri. Staff-ul tehnic nu îl va

Video Golubovic nu e primul care a comis un penalty bizar. Voicu era coleg cu el, când s-a închinat după un asemenea henț

henturi liga 1

VIDEO Gaz Metan Mediaș - Dinamo 0-3. Fostul stelist Bojan Golubovic a comis un henț greu de explicat în propriul careu, care a cauzat penalty-ul din care Dinamo a marcat al doilea gol în meciul de sâmbătă seară. Nu este, însă, primul gest de acest gen din Liga 1.

Video CFR Cluj - CSM Poli Iaşi 1-0. Prima victorie a ardelenilor din ultimele patru etape

cfr cluj

CFR Cluj e la un punct în spatele liderului FCSB şi are nevoie de victorie cu CSM Poli Iaşi pentru a rămâne în cursa pentru primul loc.

Video AFC Hermannstadt - Chindia Târgovişte 0-0. Rezultatele din Liga 2

bucurei calarasi

Liga a II-a continuă în acest sfârşit de săptămână cu meciurile etapei a 15-a, dintre care cele mai interesante vor fi în direct la Digi Sport.

Critici în Anglia pentru șeful de la Chelsea care a urmărit jucătorii de la FCSB. Singurul transfer reușit îi ia apărarea

emenalo

Omul de încredere al lui Roman Abramovich, care a urmărit jucătorii lui FCSB la derby-ul cu Dinamo, are parte de numeroase critici la Chelsea, însă este susținut de cel mai important om pe care l-a adus în această vară.

Cum a arătat Angelina Jolie, pe covorul roșu de la Hollywood

jolie principala

Angelina Jolie a apărut sâmbătă seară pe covorul roșu de la Hollywood Film Awards, iar imaginea ei nu mai este chiar a unei dive, cum erau obișnuiți fanii ei.

Eroul Barcelonei cu Sevilla, Alcacer, are medii de goluri comparabile cu ale lui Suarez şi Messi

alcacer

Barcelona a obţinut a zecea victorie în 11 etape în acest sezon din Primera Division graţie lui Paco Alcacer.

Exclusiv Collymore, despre performanțele ”Generației de Aur” împotriva Angliei: ”Mă gândeam vai, nu din nou”

x-petrescu-1998-mediafax-foto-marian-ilie 1

Prezent în România pentru a filma o emisiune pe care o realizează, Stan Collymore a vorbit, printre altele, despre marea echipă a ”tricolorilor” din anii 90.

Exclusiv Keşeru îi închide "uşa în nas" lui Becali. La ce transfer visează "tunarul" lui Ludogorets

keseru1

Claudiu Keşeru nu ia sub nicio formă în calcul să revină în Liga 1 în această iarnă. Mai ales că a intrat în ultimul an din înţelegerea cu Ludogoret

Record istoric stabilit de Mbappe după prima "dublă" în tricoul lui PSG

mbappe-1

Kylian Mbappe a contribuit cu o "dublă" la victoria parizienilor cu 5-0 de la Angers, din etapa a 12-a din Ligue 1, şi a depăşit un record vechi de câteva decenii.

"Obosit și frustrat!" Ianis Hagi, criticat dur în Italia

ianis hagi

Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a Fiorentinei pentru meciul cu formația similară a lui Juventus, dar nu a reușit să îi ajute pe violeți, care au pierdut cu 0-2.

Exclusiv Un jucător străin sare în apărarea lui Alibec: ”E prea multă răutate. Și pentru voi românii este un fotbalist incredibil”

alibec 1-1

Într-o intervenție telefonică făcută la emisiunea Digi Sport Special, Denis Alibec, fotbalistul de 26 de ani de la FCSB, care se confruntă cu o pubalgie care îi îngreunează situația pe teren, a fost apărat de Bojan Golubovic.

Situaţie nemaiîntâlnită în ultimii 21 de ani în Primera Division

bar val atl

Barcelona, Valencia şi Atletico Madrid au câştigat pe linie şi în etapa a 11-a din Primera Division şi rămân neînvinse în actuala stagiune din La Liga.

Dezvăluire îngrijorătoare despre Djokovic, a cărui accidentare ar putea mai gravă decât părea

djokovic

Situația lui Novak Djokovic este mai alarmantă decât părea, iar totul a culminat cu părăsirea topului 10 WTA după mai mult de 10 ani.

Foto Mesajul transmis de Zidane pe prima pagină a publicației As

zidane

Zinedine Zidane, francezul de pe banca Realului, este încrezătopr că poate întoarce situația de la echipă și admite în același timp că Ronaldo și Co. nu traversează o perioadă de criză.

Fotbalistul Realului, admirat de Dani Alves: ”A fost dificil să-l am drept rival, e ca o clauză în contract”

dani alves-1

Dani Alves a acordat un interviu pentru publicația FourFourTwo, unde l-a lăudat pe fostl său adversar din La LIga, căpitanul Realului, Sergio Ramos.

Galerie Foto Scandal în Italia: Pozele cu Diletta Leotta furate din telefonul ei fac furori pe internet

Dilettei Leotta 2

Cunoscută drept o femeie discretă, prezentatoarea de știri sportive a televiziunii Sky Sport Italia s-a confruntat cu probleme serioase după ce hackerii i-au spart contul de pe o platformă de socializare

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult