Ultimele stiri

Spaniolii îl acuză și pe Marcelo de fraudă fiscală!

Marcelo poate juca din nou cu Ronaldo

Brazilianul Marcelo este ultimul intrat pe lista vedetelor de la Real Madrid care au probleme cu legea din cauza taxelor. Fiscul din Spania a emis, marți, o plângere pe numele fundașului stânga, care este acuzat că ar fi prejudiciat statul cu aproximativ o jumătate de milion de euro.

News Alert Tragerea la sorţi a barajului pentru CM 2018. Meciurile vor fi în direct la Digi Sport. Suedia - Italia, capul de afiș

cm 2018

Selecţionata Italiei, cvadruplă campioană a lumii, va fi cap de serie în barajul european pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018, alături de Elveţia, Danemarca şi Croaţia, conform clasamentului FIFA dat publicităţii luni.

Exclusiv Un român poate ajunge secretar general la UEFA. Anunţul făcut de Mircea Sandu

sandu

”Nașul” a dezvăluit faptul că actualul director al comisiei tehnice de la UEFA nu are de gând să plece de la forul internațional pentru FRF.

Exclusiv FRF voia un amical cu Turcia la Craiova, dar oltenii și-au ales să joace cu o campioană pe noul ”Oblemenco”

stadion craiova-3

Oficialii Federației Române de Fotbal negociază zilele acestea stabilirea a două partide amicale pentru elevii lui Cosmin Contra

Video "Lunetistul" Alibec, în acțiune: face legea la CS. Ce nume şi-a ales în joc şi din ce clan face parte

alibec cs

Performanța lui Denis Alibec pe terenul de fotbal a avut de suferit în ultimele luni, dar fotbalistul este la înălțime în comunitatea online unde își petrece o mare parte din timpul liber. Jucător înrăit de Counter-Strike: Global Offensive, atacantul este angrenat și în competiții cu echipa sa, care și în joc se numește FCSB.

Copil a spus ”pas” echipei de Cupa Davis a doua oară la rând! Nici Tecău și nici Mergea nu vor juca în Israel

marius copil

Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Israel

”Nu sunt prea optimist!” Miriuță a decis ce va face cu Nemec, după ce slovacul a fost ofertat de FCSB!

nemec dinamo

Adam Nemec (32 de ani), considerat de foarte mulți specialiști cel mai bun atacant străin din Liga 1

”Nu cumva noi am fost luați de fraieri?” Oficialii lui Sepsi au reacționat, după ce Astra a cerut victoria la ”masa verde”

colaj nocturna

Partida de la Brașov, din etapa a 14-a a Ligii 1, disputată duminica trecută, a fost marcată de un eveniment

Schimbări în etapa a 16-a a Ligii 1, după anunțul programului 16-imilor din Cupa României

televizari liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat modificări de ultimă oră în programul etapei a 16-a din Liga 1, care a necesitat anumite ajustări, după ce Federaţia Română de Fotbal a anunţat datele la care se vor disputa meciurile din 16-imile de finală ale Cupei României.

Video Las Palmas - Celta Vigo 2-5. Iago Aspas, omul meciului, a reușit un hattrick în victoria galicienilor

aspas

Iago Aspas a fost omul meciului pentru Celta Vigo. Atacantul a reușit un hattrick în victoria galicienilor - 5-2, pe terenul lui Las Palmas.

Probleme pentru Dică și în Europa: FCSB, fără primii doi căpitani în Israel. Ce se întâmplă cu Pintilii

alibec pintilii

FCSB e lider după primele două etape în Grupa G din Europa League, cu maximum de puncte, dar în Israel, pe terenul lui Hapoel Beer-Sheva, nu va avea deloc o misiune ușoară. Din lotul lui Nicolae Dică nu vor face parte primii doi căpitani, Denis Alibec și Mihai Pintilii.

Exclusiv Alegerile FRF, în viziunea ”Nașului”: ”Doi, trei fără chip vor veni. E nevoie de o schimbare, ca și la mine”

collage-10

Mircea Sandu, invitatul special al ediției de marți a emisiunii Digi Sport Matinal, este de părere că la următoarele alegeri de la Federația Române de Fotbal vor veni doi sau chiar trei candidați care pot schimba soarta scrutinului.

Performanța îl îmbogățește pe Neymar! Suma promisă de PSG, dacă va câștiga Balonul de Aur

neymar psg bonus balonul de aur

PSG nu doar l-a transformat pe Neymar în cel mai scump fotbalist din toate timpurile, cu suma de 222 de milioane de euro plătită pentru transferul de la Barcelona, ci și într-unul dintre jucătorii cu cele mai interesante bonusuri financiare din lume.

Secretul din spatele atacurilor lansate de Anamaria Prodan la adresa lui Dică și MM

dica mm stoica

Atmosfera de la FCSB nu este deloc liniștită în această perioadă, iar ultimele declarații ale Anamariei Prodan, care a ieșit la rampă cu un atac frontal la adresa managerului sportiv Mihai Stoica, nu au făcut decât să agite și mai mult apele la echipa roș-albastră.

Simona a anunțat ce așteptări are la Turneul Campioanelor, 22-29 octombrie, exclusiv pe Digi Sport

halep-15

Jucătoarea de 26 de ani a vorbit pentru WTA despre ce și-a propus în ediția de acest la Turneul Campioanelor. Noul număr 1 mondial vrea să se bucure de cât mai multe jocuri și nu percepe să nu prindă semifinalele turneului.

Exclusiv ”Nașul”, sfaturi prețioase pentru Alibec. Ce a discutat cu mama fotbalistului acum 12 ani?

collage-9

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre Denis Alibec, fotbalistul lui FCSB care a avut mai multe acte de indisciplină și s-a remarcat prin numărul mare de ore jucând Counter-Strike.

Naționala poate rămâne doar un vis pentru Alibec. Îl amenință și Contra: "Nu suntem mulțumiți, aștept să demonstreze"

alibec romania

Denis Alibec este de luni bune pe o pantă descendentă și pare să fi atins pragul de jos, după ultimele episoade, cu excluderea din lot la FCSB și amenda drastică primită ca urmare a comportamentului de la meciul cu Voluntari, când a lovit ușa dinspre vestiare în momentul în care a fost schimbat și banderola de căpitan pe care a aruncat-o în direcția lui Coman a ajuns pe gazon.

FCSB nu pierde în Israel - posibila variantă câștigătoare la pariuri online

v1

Un pariu recomandat este Roma +1,00 handicap - cota 1,73. Motivul: Roma are 9 victorii consecutive, în ultimele 9 deplasări efectuate în Serie A și Liga Campionilor.

Shakira: "Fotbaliştii sunt nişte mercenari! Nu există bani care să-l poată cumpăra pe Gerard"

shakira pique-1

În ultimele săptămâni, în presa spaniolă au apărut tot mai multe informaţii potrivit cărora Shakira şi Gerard Pique

Video Moment trist la Gala Colosseum Vikings: meciul lui Bogdan Stoica, amânat pentru un deces în familia adversarului

stoica fatih

Moment trist la Gala Colosseum Vikings de la Bucureşti: Bogdan Stoica nu a mai avut parte de meciul promis. Adversarul său, turcul Fatih Mehmet Karakuş, nu a putut lupta, după ce a aflat că tatăl său a decedat. Cei doi și-au luat angajamentul în fața fanilor că se vor bate la următoarea gală.

Cristian Ganea, dorit de Bilbao! Povestea neștiută a lui "Roberto Carlos" de la Viitorul

ganea nationala

Fundașul stânga de la Viitorul, Cristian Ganea, a intrat în vizorul formaţiei spaniole de fotbal Athletic Bilbao, anunţă cotidianul sportiv iberic AS.

Foto Barcelona pune presiune sau blufează? Cum vrea să scoată un preț pentru Coutinho

cou

Prima pagină a cotidianului spaniol îi informează pe fanii Barcelonei că fotbalistul brazilian va ajunge pe Camp Nou în luna ianuarie a anului viitor doar în anumite condiții.

Exclusiv Becali s-a mişcat în timp record: super oferta făcută pentru "Messi al României!"

fcsb man

Cu Denis Alibec în dizgrație, din cauza comportamentului de pe teren și din afara lui, următorul "produs de export" de succes al lui FCSB are mari șanse să fie unul dintre cei 4 tineri monitorizați de Chelsea și nu numai.

Galerie Foto Viteza maximă pe care Simona Halep o poate atinge cu noul ei bolid

porsche-zoom 6

WTA a cadorisit-o pe Simona Halep cu un autoturism Porsche 911 GTS după rezultatele înregistrate de la începutul anului și pentru că este prima în clasamentul mondial

Un "monstru sacru" a tranșat lupta pentru trofeul Best Player: "Ronaldo, peste Messi și Neymar"

ronaldo messi neymar best

VIDEO Getafe - Real Madrid 1-2. Cristiano Ronaldo a marcat abia sâmbătă primul său gol în campionat din acest sezon, la al 4-lea meci după revenirea în urma suspendării primite la primul oficial al stagiunii, însă este văzut drept favorit la trofeul FIFA Best Player, pentru care se luptă cu Messi și Neymar.

Video Verona - Benevento 1-0. Puşcaş a rămas pe bancă la nou-promovata în Serie A

verona benevento

Verona a obţinut prima victorie din acest sezon, 1-0 contra ultimei clasate, Benevento, pentru care George Puşcaş a fost rezervă neutilizată.

Pochettino: ”Încerc să mint cât mai puțin, spre deosebire de soția mea! Nu pot să mă duc la Barcelona”

pochettino

Mauricio Pochettino a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înainte de meciul de marți seară de pe ”Santiago Bernabeu” despre viitorul său la Spurs, zvonurile care au dat de înțeles că ar ajunge pe banca Barcelonei și fotbalistul lui Zidane pe care l-ar vrea la Tottenham.

Meci nebun la Londra. PSG a făcut instrucție cu Anderlecht. Rezultatele din etapa a 3-a a Ligii Campionilor

colaj ucl-1

Etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor propune în această săptămâni meciuri foarte importante în bătălia pentru calificarea în optimile de finală.

Exclusiv Cât de profesionist e Alibec? Explicaţie pentru nervii şi forma slabă: se joacă "non-stop" un joc violent, pe net

alibec-11

Exclus din lot de la FCSB, Denis Alibec îşi petrece timpul jucând Counter-Strike, un cunoscut "shooter" online. Vârful vicecampioanei este la ora scrierii acestei ştiri

Miriuţă şi-a stabilit obiectivul pentru returul sezonului regulat din Liga 1

miriuta-1

Dinamo a câştigat primul meci cu Vasile Miriuţă pe bancă, 3-0 contra lui Juventus Bucureşti, însă antrenorul "câinilor" speră să-i vadă jucând mult mai bine etapele viitoare pe jucătorii săi.

  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult