Ultimele stiri

Mesajul lui Băluţă pentru fanii lui CS U Craiova: "Să vină mai mulţi la fiecare meci, nu doar cu Milanul"

baluta craiova

CS U Craiova va juca în faţa unui stadion plin, la Drobeta Turnu Severin, partida cu AC Milan din turul 3 preliminar al Europa League.

”Vor evolua cu cea mai bună echipă”! Fierbe Oltenia, înainte de meciul cu marele Milan

poza craiova milan

Craiova se va duela cu marele Milan în turul 2 preliminar al Europa League, iar manșa tur de joi, care se va disputa la Severin, de la ora 21:00, va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Video Probleme mari pentru Dică. Larie a gafat deja de două ori în trei meciuri. A fost făcut praf de Becali

larie plzen

FCSB - Viktoria Plzen 2-2. Ionuț Larie a fost adus de Gigi Becali pentru a deveni stâlpul apărării lui Nicolae Dică, dar jucătorul venit de la CFR Cluj a dezamăgit în acest debut de sezon. Acesta a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști în duelul cu cehii de pe Arena Națională.

Video Stancu, primul gol pentru Bursaspor în ultimul amical al turcilor

bogdan stancu bursa

Bogdan Stancu a înscris primul gol pentru Bursaspor la peste jumătate de an după venirea la gruparea turcă. Fostul atacant al Stelei a deschis scorul în ultimul amical al lui Bursa.

Pierde meciul cu Real Madrid? Accidentare pentru Andone, în amicalul de marți

andone-4

Florin Andone a avut ghinion în amicalul disputat marți împotriva lui Pontevedra. Atacantul lui Deportivo La Coruna a suferit o contuzie la mușchii gleznei stângi, după un duel cu un adversar.

Preşedintele Federaţiei Spaniole, suspendat un an după ce a fost arestat pentru corupţie

villar

Consiliul Superior al Sporturilor l-a suspendat pentru un an pe preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Angel Villar, aflat în detenţie provizorie.

Nebunie și în Italia! Meciul cu Craiova aduce 50.000 de rossoneri pe San Siro! Milan revine în Europa după 3 sezoane

milan-2

AC Milan a lipsit trei sezoane din Europa și acest lucru a adus o emulație înaintea duelului cu Craiova din turul 2 preliminar al Europa League. Gazzetta dello Sport susține că deja s-au vândut 33.000 de bilete, cu 8 zile înaintea returului de pe San Siro.

Apărarea celor de la FCSB, criticată şi de presa cehă: "Mari lacune în defensivă"

fcsb plzen-3

Presa din Cehia a remarcat rezultat obţinut de Viktoria Plzen la Bucureşti, 2-2 contra lui FCSB pe Arena Naţională în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

În 9 ani de carieră, Guardiola a cumpărat jucători de aproape un miliard de euro

guardiola

Odată cu achiziționarea lui Benjamin Mendy, Guardiola a ajuns la aproape 1 miliard de euro cheltuiți pe jucători în totuși scurta sa carieră de antrenor.

Mourinho a dezvăluit ce sentimente a trăit după plecarea lui Rooney la Everton

mourinho rooney

Jose Mourinho regretă plecarea lui Wayne Rooney la Everton şi a dezvăluit ce sentimente a trăit în momentul în care a aflat că golgheterul all-time al lui Manchester United va părăsi gruparea de pe Old Trafford.

”E o dorință, o speranță”. Pique a explicat mesajul postat despre viitorul lui Neymar

neymar-13

Gerard Pique a postat pe rețelele de socializare, duminică, un mesaj prin care anunța că Neymar rămâne la Barcelona, în pofida discuțiilor avansate în care se pare că se află cu PSG.

”Calificarea nu e pierdută”! Roș-albaștrii nu se sperie de egalul de pe Arena Națională

fcsb calificare

Jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică sunt optimişti pentru returul din Cehia, deşi au remizat pe Arena Naţională, 2-2, cu Viktoria Plzen.

Reghecampf, debut ratat la Al Wahda. Al doilea eşec consecutiv

reghe-1

Debut dificil pentru Laurenţiu Reghecampf pe banca grupării din Emiratele Arabe Unite, Al Wahda.

Teixeira: "Am jucat pe un post pe care nu sunt obișnuit". Promisiunea făcută pentru retur

filipe1

Mijlocaşul echipei de fotbal FCSB, Filipe Teixeira, autorul golului egalizator în partida cu Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a declarat că este trist şi dezamăgit

Pretenţiile lui Neymar pentru a merge la PSG: a cerut 3 brazilieni în echipă

neymar-10

Neymar are şi alte pretenţii pentru a accepta oferta lui Paris Saint Germain, în afara salariului imens, de 29 de milioane de euro, pe care sunt gata să i-l dea şeicii.

Alibec recunoaște: "Atât pot, momentan. Sunt dezamăgit de mine!"

alibec1

Denis Alibec a declarat după remiza cu Viktoria Plzen că este dezamăgit de jocul său şi de faptul că nu a putut să îşi ajute mai mult echipa.

Mbappe nu e singurul ”tun”! Real pregătește încă un transfer ”galactic”. Lovitură pentru rivala Barça

mbappe marca-1

Marca a anunțat miercuri că Real Madrid s-a înțeles cu AS Monaco pentru transferul lui Kylian Mbappe, dar asta nu e singura lovitură pe care Florentino Perez vrea să o dea în această perioadă.

Video Roma - Tottenham 3-2. Prima victorie a italienilor în International Champions Cup

roma tottenham

Roma a obţinut prima victorie la International Champions Cup. În meciul cu Tottenham, echipa lui Eusebio Di Francesco a deschis scorul în minutul 13, prin penalty-ul transformat de Diego Perotti.

Video FCSB are toate motivele să spere la calificare. De 3 ani, Viktoria pierde acasă cu românii. Teixeira e "arma secretă"

fcsb plzen-2

Chiar dacă au reușit doar o remiză cu patru goluri pe teren propriu, contra vicecampioanei Cehiei, în prima manșă a turului al treilea preliminar din UEFA Champions League, ”roș-albaștrii” au de ce să creadă în calificarea în play-off.

"Alibec trebuie dus la psihiatru, ne face de râs!" Căpitanul de la FCSB a avut din nou ieşiri nervoase

alibec plzen

FCSB - Viktoria Plzen. Denis Alibec a fost titular în turul cu Viktoria Plzen, dar nu a fost atât de periculos se așteptau roș-albaștrii, iar antrenorul Nicolae Dică l-a înlocuit în repriza a doua, la scurt timp după o nouă criză de nervi și proteste la adresa arbitrului, în urma căreia s-a ales cu un cartonaș galben.

Dică nu a scăpat de atacuri: "Dacă ţi-am dus cei mai buni jucători şi echipa nu joacă, ai greşit tot"

becali dica critici

Gigi Becali a fost evident nemulţumit de rezultatul meciului FCSB - Viktoria Plzen 2-2, dar şi de prestaţia roş-albaştrilor, şi nu l-a menajat pe Nicolae Dică.

Dică așteaptă întăriri și nu se consideră vinovat: ”Noi nu avem nicio vină când jucătorii nu vor în România”

dica plzen

După ce echipa sa nu a obținut decât un egal cu patru goluri, pe Arena Națională, împotriva vicecampioanei Cehiei, Nicolae Dică a spus din nou că așteaptă cel puțin un fundaș central.

Video Tommy Haas, învins în primul tur la ultima participare la turneul de la Hamburg

tommy haas

Emoţii mari pentru Tommy Haas la Hamburg - fostul număr doi ATP a revenit pentru prima oară după patru ani la turneul din oraşul natal. În ciuda susţinerii din partea publicului, veteranul de 39 de ani a părăsit competiţia din primul tur.

A marcat primul gol pentru FCSB, dar nu se poate bucura: ”Sunt trist și dezamăgit”

teixeira-3

Filipe Teixeira a marcat primul său gol în tricoul noii echipe, dar, după meciul de pe Arena Națională, portughezul a fost destul de dezamăgit, din cauza rezultatului final.

Becali s-a supărat rău pe Alibec: "O să moară la Steaua ca fotbalist". Atacantul e "tras de urechi" și de Dică

Alibec Budescu

FCSB - Plzen 2-2. Denis Alibec nu a făcut un meci prea reușit în fața celor de la Viktoria Plzen, iar fostul vârf al Astrei nu a fost iertat la final de Gigi Becali, care a avut o intervenție telefonică la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Cehii rămân rezervaţi, după 2-2 la Bucureşti: "Steaua e o echipă puternică, ne aşteaptă un retur greu"

pavel vrba

Viktoria Plzen a obţinut un rezultat bun în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, 2-2 cu FCSB, pe Arena Naţională, dar antrenorul cehilor, Pavel Vrba, rămâne echilibrat în privinţa şanselor de calificare ale echipei sale.

Video Ce lovitură pentru FCSB! Budescu s-a accidentat, a ajuns la vestiare pe brațe şi ratează returul cu Plzen. Primul verdict

RPS 9709

FCSB - Viktoria Plzen. Constantin Budescu a înscris primul gol pentru FCSB în acest sezon european, cu o execuție impecabilă dintr-o lovitură liberă, dar s-a accidentat în repriza secundă a meciului cu Viktoria Plzen și a fost dus pe brațe la vestiare, imediat după schimbare.

Dică e nemulțumit de joc, dar a găsit și părți bune: "Nu înțeleg de ce este criticat!" 

dica-9

FCSB - Viktoria Plzen. Criticat în premieră de patron, de la instalarea în funcția de antrenor principal la FCSB, Nicolae Dică s-a arătat și el nemulțumit de jocul elevilor săi în remiza cu Viktoria Plzen, din manșa întâi a dublei din turul 3 preliminar al Champions League.

Exclusiv Becali: "Dacă Budescu rămânea pe teren, probabil câştigam. Uitasem că există Achim"

becali budescu

FCSB a început sezonul european cu un pas greşit. Roş-albaştrii au remizat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, scor 2-2, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor

Surpriză în Macedonia! Rezultatele de marți din turul 3 preliminar al UCL și programul meciurilor de azi

logo ucl

După ce a eliminat-o pe Malmo, Vardar Skopje este pe cale să producă o nouă surpriză mare în preliminariile Champions League: formația din Macedonia are prima șansă la calificarea în play-off, după 1-0 cu Copenhaga.

  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • 19:00 Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult