Ultimele stiri

Dezvăluirile unuia dintre conaționalii lui Djokovic: ”Știam de toate problemele. Pauza a venit în momentul potrivit”

djokovic-1

Coechipier cu Novak Djokovic în echipa de Cupa Davis a Serbiei, Viktor Troicki a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Sportski Zurnal că știa despre problemele medicale ale conaționalului său și că nu este surprins de pauza luată de fostul lider mondial.

Nadal propune schimbarea sistemului în care este realizat clasamentul ATP: ”Ar proteja jucătorii”

nadal

Sigur de revenirea pe primul loc clasamentul ATP, Rafael Nadal propune ca modul în care este întocmită ierarhia mondială să fie schimbat radical. Spaniolul cere ca aceasta să fie realizată pe baza punctelor obținute timp de doi ani și nu pe parcursul unuia singur.

Lista lui Rădoi: "Ei sunt cei mai interesanți!" FCSB a încercat să ia doi dintre jucătorii recomandați de fostul antrenor

radoi dica

FCSB a făcut nu mai puțin de 11 achiziții în această vară, dar nu a reușit să aducă tot ce și-ar fi dorit. Două dintre țintele ratate de vicecampioana României și un jucător care i-a trecut prin curte sunt printre cei mai importanți fotbaliști ai momentului în Liga 1, în opinia lui Mirel Rădoi, fostul căpitan și antrenor al roș-albaștrilor.

Șumudică, după debutul de coșmar din Turcia: "Este o lecție bună. Vreau să cred că a fost un accident"

Sumi

Marius Șumudică a avut parte de un debut nefericit pe banca lui Kayserispor, iar la finalul înfrângerii cu Galatasaray (1-4) fostul antrenor al Astrei era serios marcat de eșecul echipei sale.

Arda Turan, la un pas de revenirea în Turcia

arda

Potrivit sursei citate, agentul jucătorului, Ahmet Bulut, care este și un apropiat al Galatei, s-a întâlnit cu oficialii Barcelonei, pentru a discuta despre viitorul lui Arda.

Ianis Hagi, pe picior de plecare? Fiorentina și-a adus jucător pe postul românului

Gil Dias

Ianis Hagi are șanse mimime să mai continue în tricoul Fiorentinei! Cel mai probabil, fostul jucător al Viitorului va fi împrumutat la o altă echipă din Italia, după ce Fiorentina a adus un alt jucător pe postul românului.

Rio Ferdinand regretă că United n-a reușit transferul ”murdar” al lui Neymar

ferdinand neymar

Înainte să ajungă în Franța, în presă au apărut de mai multe ori zvonuri despre un posibil transfer al brazilianului la Manchester United.

"Fotbal adevărat. Fotbal pur. Fotbal 100%". Câștigarea Cupei Campionilor, răsplătită cu câte o mașină de spălat

feyenoord masini de spalat

Într-o perioadă în care bonusurile financiare pentru obiectivele importante ajung până la 1,5 milioane de euro - cât a încasat fiecare dintre jucătorii Realului pentru câștigarea celui de-al 12-lea trofeu Champions League din istoria clubului - e greu de crezut că o performanță asemănătoare a fost recompensată cu mașini de spălat.

Video Exclusiv Luptă în 5 pentru primul loc la Cincinnati! Cum vede Pliskova duelul cu Halep

Pliskova Digi

Cinci jucătoare sunt în cărţi pentru primul loc mondial la Cincinnati. "Este o luptă foarte strânsă, cred că numărul unu WTA se mai poate schimba de câteva ori în acest an", a spus actualul lider, Karolina Pliskova, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

Bonucci îl atacă pe Allegri și își explică decizia: ”M-a atras proiectul, nu banii. În patru ani, sper să câștig UCL”

bonucci-1

Pentru prima dată după transferul de la Juventus la AC Milan, Leonardo Bonucci a vorbit despre conflictul cu Massimiliano Allegri și a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport, că acesta a fost motivul pentru care a decis să-i părăsească pe torinezi.

Guardiola a cerut transferul verii la City

Arsenal buc

Pep Guardiola vrea să facă totul pentru transferul lui Alexis Sanchez la Manchester City!

Foto Gafă de proporții în Portugalia: cel mai periculos stelist a fost desemnat un jucător plecat acum doi ani

dica fcsb

FCSB a fost analizată în Portugalia, dar lusitanii au avut și o scăpare greu de trecut cu vederea. Într-un articol despre punctele forte ale românilor, jurnaliștii de la Record au lansat o avertizare eronată pentru Sporting, înaintea meciului de marți, 15 august

Avertisment pentru FCSB. Nu doar Bas Dost e pericolul: "I-a omorât pe Real. Nu știu cum îl pot opri"

Gelson

Golgheterul Bas Dost este considerat principalul pericol pentru FCSB, însă portughezii mai au și alți jucători extrem de valoroși în ofensivă.

Video&Foto "Messi și Ronaldo întind rufele". Cele mai tari glume după gestul prin care CR7 și-a copiat rivalul

messi ronaldo rufe

VIDEO Barcelona - Real 1-3. Cristiano Ronaldo a celebrat golul de duminică, din turul Supercupei Spaniei cu Barcelona, exact așa cum Messi s-a bucurat după ce a adus victoria catalanilor în cel mai recent El Clasico din campionat, în luna aprilie.

Foto Super transfer făcut de Rednic! Palic a semnat cu Mouscron

Palic Mouscron

Dat ca și transferat în Australia, la Melbourne City, Antun Palic a fost deturnat în ultimul moment de Mircea Rednic și a ajuns în Belgia, după ce a semnat cu Mouscron.

Video Teixeira, şanse mari să intre în repriza secundă. Ultimele detalii de la Lisabona

filipe

FCSB va juca în această seară, de la 21:45, turul play-off-ului UEFA Champions League, cu Sporting, la Lisabona.

Video Fanii Barcelonei îl ironizează pe Paulinho! Cum au fost "arși" banii de pe transferul lui Neymar și glumele catalanilor

Paulinho glume

Fanii Barcelonei se amuză pe reţelele de socializare de modul în care catalanii au cheltuit o parte dintre cei 22 de milioane de euro primiți de la PSG, în schimbul lui Neymar.

Dică a crescut sub ochii lui și l-a convins: "L-am cunoscut în 3 posturi diferite, e pe un drum bun". "Pariul" Rădoi

pedrazzini radoi dica

Nicolae Dică nu a avut un start perfect la FCSB. Dacă în campionat a pierdut deja 6 puncte, din cauza celor 3 egaluri la rând pe teren propriu, în Europa este, însă, "în grafic", grație prezenței în play-off-ul Ligii Campionilor. Chiar dacă ar rata "potul" cel mare, ar avea prezența asigurată în grupele Europa League.

Video Exclusiv Halep, gata de aventura de la Cincinnati. "Dacă voi merita, se va întâmpla să fiu numărul 1"

Halep Digi

Simona Halep începe diseară aventura la Cincinnati. Numărul 2 mondial va avea un adversar accesibil în turul al doilea: Taylor Townsend, o jucătoare venită din calificări.

Video Marius Niculae, asaltat de portughezi la revenirea la Sporting. "O să câștige fără probleme cu FCSB"

marius niculae

Marius Niculae rămâne unul dintre cei mai iubiți români din Portugalia. Fostul atacant al lui Sporting îi va susține din toată inima pe "lei" în dubla cu FCSB din play-off-ul Ligii Campionilor, iar luni, în preziua meciului tur, a fost asaltat de jurnaliști pe stadionul Jose Alvalade.

Matuidi, tot mai aproape de Juventus! "Asaltul final" al campioanei Italiei

Matuidi PSG

Juventus nici nu concepe să rateze titlul în Serie A TIM, iar eșecul cu Lazio (2-3) din Supercupa Italiei i-a ambiționat și mai mult pe torinezi.

Chelsea l-a chemat de urgență pe Diego Costa! Va fi forțat să se împace cu antrenorul pentru un cuplu de vis în atac?

diego costa conte-1

Diego Costa este actorul principal în cea mai ciudată poveste a verii în Premier League. Anunțat de antrenorul Antonio Conte prin SMS că nu face parte din planurile pentru acest sezon, atacantul și-a dat clubul în judecată și l-a atacat în presă, iar acum este chemat înapoi de urgență.

Barcelona "sparge banca" pentru Coutinho și Dembele! "Vor semna în următoarele zile"

Coutinho Dembele

VIDEO Barcelona - Real 1-3. Eșecul din primul "El Clasico" al sezonului (1-3), cel din Supercupa Spaniei, nu le-a picat deloc bine catalanilor, care încearcă să se întărească pe ultima sută de metri, înainte de debutul sezonului din La Liga, campionat care va fi ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

Video Protest de proporții la returul Real - Barcelona! Ce vor face zecile de mii de spectatori în minutul 7

cristiano ronaldo public

VIDEO Barcelona - Real 1-3. Finalul cu scandal din turul Supercupei Spaniei, cauzat de eliminarea lui Cristiano Ronaldo, va avea ecouri și în returul de la Madrid, care se va juca în noaptea de miercuri spre joi (16-17 august), la ora 00:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fanii Realului au ales în mod simbolic minutul 7 pentru un protest anunțat în timpul meciului cu Barcelona.

Capitolul la care FCSB a bătut-o, deja, pe Sporting: "Noi nu le putem oferi suma asta!"

Steaua antren

FCSB încearcă să producă marea surpriză în play-off-ul Champions League, iar Gigi Becali este dispus să ofere prime uriașe, dacă roș-albaștrii trec de Sporting Lisabona și ajung în faza grupelor.

Motivul pentru care Alibec nu a fost convocat de Daum la naţională. Nu se regăseşte nici măcar pe lista adiţională

alibec-2

Christoph Daum a anunțat lotul pentru dubla cu Armenia și Muntenegru. Dintre jucătorii convocați de selecționer lipsește căpitanul FCSB, Denis Alibec.

Exclusiv După transferul anunţat ieri, Becali și-a fixat următoarea țintă: omul pentru care au insistat MM și Dică

dica mm becali

FCSB este pe cale să își rezolve postul de fundaș central pentru tot sezonul. Gigi Becali a anunțat ca și rezolvat transferul lui Artur Jorge, de la Braga și a rămas deschisă și o variantă pe care roș-albaștrii au urmărit-o toată vara: favoritul antrenorului Nicolae Dică și al managerului sportiv Mihai Stoica, Bogdan Planic.

Video Exclusiv Peripeţiile Simonei Halep în drumul spre Cincinnati: "Niciodată din nou cu acel avion!"

halep avion

După ce a fost eliminată în semifinale la Toronto, Simona Halep se concentrează pe turneul de la Cincinnati, acolo unde are încă o şansă de a urca pe primul loc în clasamentul mondial.

Ce a spus Teixeira cu o seară înaintea meciului cu Sporting. Anunțul legat de șansele de a evolua pe ”Alvalade”

Teixeira bandaj

Filipe Teixeira (36 de ani) a fost inclus în lotul roș-albaștrilor pentru partida tur cu Sporting

Sporting - FCSB 0-0. Roş-albaştrii au făcut un meci mare şi speră la calificarea în grupele UCL. Pintilii a fost eliminat

teixeira coentrao

FCSB va întâlni în play-off-ul Champions League pe Sporting Lisabona. Prima manșă se va disputa marți, 15 august, de la ora 21:45

  • 06:15 Champions League: Rezumate
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult