Ultimele stiri

Video Exclusiv Simona a analizat finala pierdută drastic la Cincinnati! ”M-am panicat. Garbine a fost mai bună”

simona deschidere

Simona Halep a avut parte de una dintre cele mai negre zile ale carierei. Românca de 25 de ani a ratat ocazia de a ajunge numărul unu mondial și, în același timp, a pierdut finala de la Cincinnati de o manieră greu de anticipat.

Video Neymar e pur şi simplu incredibil! Gol magic într-o seară perfectă pentru el

neym

Neymar are parte de un start extraordinar la PSG. Cu Toulouse, la a doua apariție în tricoul parizienilor și totodată prima în fața propriilor fani, starul brazilian a semnat o dublă și două pase decisive și și-a trecut în cont și o bară. Cel de-al doilea gol a fost de-a dreptul superb!

Video Messi, ghinionistul serii. Starul Barcelonei a lovit de 3 ori bara în meciul cu Betis

messi-1

Messi a fost ghinionistul serii în debutul noului sezon de La Liga. Barcelona s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, cu Betis.

Claudiu Niculescu, dezamăgit la culme după înfrângerea cu CFR: "Îmi e rușine, nu știu ei cum se simt"

niculescu-2

VIDEO CFR - Voluntari 2-0. Înfrângerea de la Cluj l-a dezamăgit pe antrenorul celor de la Voluntari, Claudiu Niculescu. Tehnicianul a acuzat lipsa de agresivitate a jucătorilor săi și a spus că îi este rușine de cum s-au prezentat în Gruia, în condițiile în care el îi avertizase în privința valorii adversarului și a greșelilor pe care nu trebuie să facă.

Prima reacție a Simonei Halep după finala pierdută la Cincinnati

halep re-1

VIDEO Halep - Muguruza 1-6, 0-6. Învinsă fără drept de apel de Garbine Muguruza în finala turneului de la Cincinnati, Simona Halep s-a arătat dezamăgită de propria prestație și le-a cerut iertare spectatorilor pentru felul în care s-a prezentat în acest ultim act pe hard-ul din capitala statului Ohio.

Halep a mai trăit o singură dată o asemenea umilință, de când a intrat în elita tenisului mondial

simona infrangere

VIDEO Garbine Muguruza - Simona Halep 6-1, 6-0. Aceasta a fost a doua oară în cariera sportivei de 25 de ani când a făcut cunoștință cu o asemenea înfrângere usturătoare, de când Simona a intrat în elita tenisului mondial.

Video Debut dezastruos pentru Toșca în noul sezon de La Liga. Autogol prin care a deschis scorul pe Camp Nou

messi tosca

Barcelona - Betis. Debut dezastruos în noul sezon de La Liga pentru Alin Toșca. Internaționalul român a debutat cu Barcelona, dar din păcate pentru el a înscris în propria poartă

”Lumea se poate gândi și la altceva”! Declarații uimitoare ale lui CTP după eșecul Simonei

halep ctp

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de Garbine Muguruza în finala de la Cincinnati, cu 1-6, 0-6 și a pierdut și șansa să ajungă pe locul 1 mondial. Cristian Tudor Popescu a fost șocat de felul în care s-a desfășurat jocul dintre cele două sportive.

Simona a pierdut al treilea meci ”pentru locul 1” din această vară! A rămas la doar 5 puncte în spatele Karolinei Pliskova

simo trista

Simona Halep a avut în față al treilea meci din această vară care o putea duce pe locul 1 WTA. La fel ca și în precedentele ocazii, românca de 25 de ani a fost învinsă și a ratat o șansă uriașă.

Video Olympique Marseille - Angers 1-1. Trupa lui Rudi Garcia a pierdut primele puncte din acest sezon

om

Olympique Marseille a pierdut primele puncte din noul sezon, 1-1 acasă cu Angers. Etapa viitoare, OM are derby pe terenul campioanei Monaco.

Video Athletic Bilbao - Getafe 0-0. Bascii au ratat victoria la meciul 100 în La Liga al lui Ziganda

bilbao getafe

Athletic Bilbao a început noul sezon din La Liga cu o remiză. ÎN DIRECT la Digi Sport, fosta adversară a lui Dinamo din preliminariile UEFA Europa League nu a reușit să încrie în duelul cu Gefate.

Video Moment emoționant înainte de finala Simonei! Imnul României a răsunat la Cincinnati

romania fani

Organizatorii de la Cincinnati au pregătit un moment emoționant, înainte de finala dintre Simona Halep și Garbine Muguruza. Imnul României a răsunat în arenă, la fel întâmplându-se și cu cel al Spaniei și al Statelor Unite ale Americii.

Video Hagi și-a băgat jucătorii în ședință! ”Trebuie să găsim o soluție să mergem mai departe, cu cine vrea și cine mai poate”

hagi viit

Viitorul a pierdut cu 0-2 în fața celor de la CS U Craiova, iar echipa lui Gică Hagi rămâne cu o singură victorie în Liga 1

Video Halep - Muguruza 1-6, 0-6. Simona a pierdut fără drept de apel și a ratat a treia șansă de a deveni liderul lumii

halep muguruza

Simona Halep a ratat, pentru a treia oară în carieră, şansa de a deveni lider WTA, după unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei. A fost învinsă în finala de la Cincinnati, de Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6.

Moment incredibil în Grecia, cu Răzvan Lucescu în prim-plan: s-a certat cu antrenorul advers și amândoi au fost eliminați

razvan lucescu eliminare

Răzvan Lucescu a avut parte de un debut furtunos în campionat pe banca lui PAOK Salonic. A stat pe bancă mai puțin de o jumătate de oră în prima etapă, la meciul de pe terenul lui Levadiakos.

Video Atalanta - Roma 0-1. Golul lui Kolarov a adus prima victorie a capitolinilor după 3 ani

atalanta - roma

Roma a învins-o pe Atalanta pentru prima dată în ultimii 3 ani, scor 1-0 la Bergamo în runda inaugurală a noului sezon din Serie A.

Spectacol în etapa de Diamond League de la Birmingham. Barshim Mutaz Essa, performanța sezonului

diamond league

Campionii mondiali de la Londra au confirmat la Birmingham. Barshim Mutaz Essa a stabilit cel mai bun rezultat al anului

Video Lille - Caen 0-2. Bielsa a suferit a doua înfrângere în 3 etape

lille caen

Caen a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Lille şi a obţinut primele puncte după trei etape jucate în Ligue 1.

Poza care îi poate face zile negre! Călințaru, îmbrăcat în șortul Stelei, în 2012

calintaru

VIDEO Juventus - FCSB 1-2. Al șaselea minut de prelungiri al partidei de la Ploiești a adus un moment hilar: George Călințaru a executat un penalty, dar a încercat o ”scăriță” neinspirată, iar Florin Niță a prins fără probleme.

Video Marco Wittmann s-a impus în a doua cursă a etapei DTM din Olanda

dtm2

Max Verstappen, cel mai tânăr câștigător de Grand Prix în Formula 1, i-a purtat noroc lui Marco Wittmann în a doua cursă a etapei DTM din Olanda.

Video Genunchiul rezistă! Zlatan, demonstrație la sac, în ziua în care s-a anunțat când semnează cu Man. United

zlatan ibrahimovic

Recuperarea lui Zlatan Ibrahimovic decurge extraordinar. La aproximativ 4 luni de la accidentarea suferită la ligamentele genunchiului drept, suedezul și-a demonstrat încă o dată abilitățile de practicant de arte marțiale, dar și condiția excelentă în care se află articulația afectată.

Dortmund nu lasă la preț și acuză Barcelona! ”Pozițiile noastre sunt foarte îndepărtate”

dembele-4

Directorul executiv al Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a acuzat duminică FC Barcelona că îl manipulează pe tânărul internaţional francez Ousmane Dembele, care a tăiat toate legăturile cu gruparea germană de zece zile, în speranţa că va putea forţa astfel un transfer la formaţia spaniolă, informează AFP.

Foto O vedetă celebră face furori la 44 de ani! Cum a fost surprinsă în vacanță

Eva Herzigova

Cunoscuta actriță Eva Herzigova, un model de succes și pe plan european, arată incredibil la cei 44 de ani pe care i-a împlinit în luna martie.

Video Ce gafă a lui Florinel Coman, sub ochii scouterilor! A pus mingea "pe tavă" la golul Craiovei

gafa coman

VIDEO Viitorul - Craiova. Cel mai urmărit jucător din acest moment de la Viitorul, Florinel Coman, a comis o gafă de proporții duminică, la meciul cu CS Universitatea Craiova, când oltenii au deschis scorul direct după eroarea comisă de el în propriul careu.

”Sunt scouteri veniți la meci”! Viitorul anunță interesul pentru Coman și alți jucători ai lui Hagi

coman

VIDEO Viitorul - Craiova. Înaintea duelului de la Ovidiu, Cristian Bivolaru a anunțat că există oferte pentru Florinel Coman, dar și că mai mulți scouteri se află la partidă pentru a urmări jucători formați de Gică Hagi.

Video Daniel și Romario Benzar, a șaptea pereche de frați din istoria Stelei! Golurile spectaculoase marcate de cei doi

FRATII

Meciul câștigat cu Juventus București, scor 2-1, a adus o premieră în acest sezon pentru FCSB.

Alan Shearer, prototipul atacantului perfect

alan shearer

În urmă cu câteva zile, Alan Shearer a împlinit 47 de ani. Cu acest prilej, vă propun să ne reamintim de legendarul atacant al lui Newcastle și al naționalei Angliei

Variantă halucinantă din Portugalia: Ronaldo, victima unui blestem vechi de 12 ani?

ronaldo real

Suspendat 5 etape după eliminarea și gestul comis în turul Supercupei Spaniei, cu FC Barcelona, Cristiano Ronaldo este victima unui "blestem teribil", care îl urmărește de 12 ani, după cum susține un vraci din Portugalia, țara sa natală.

”Se pare că 13 milioane nu ajung”! Andone a povestit dialogul avut cu președintele lui Depor

andone

Pe adresa clubului Deportivo La Coruna a venit o ofertă importantă pentru Florin Andone, dar oficialii galicienilor nici nu au vrut să audă de plecarea golghterenului român. Atacantul a vorbit în presa spaniolă despre discuția pe care a avut-o cu președintele clubului.

Chiricheș s-a accidentat și ar putea rata meciurile cu Armenia și Muntenegru

chiriches

Vlad Chiricheș a fost integralist în primul meci al lui Napoli din acest sezon de Serie A. Formația lui Sarri s-a impus cu 3-1 pe terenul Veronei, dar căpitanul naționalei a suferit o accidentare.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult