Ultimele stiri

"Careul de ași" e bătut în cuie la FCSB. "Nu poți să joci fără ei!" Becali a dezvăluit strategia lui Dică

fcs

Timișoara - FCSB. Vineri, în etapa a doua, FCSB face la Timișoara ultima repetiție înaintea manșei întâi cu Viktoria Plzen, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (programat pe 25 iulie). Finanțatorul Gigi Becali le-a trasat mai multe sarcini antrenorului Nicolae Dică și jucătorilor, cărora le-a cerut să încerce mai multe așezări și formule, pentru a găsi o soluție ideală pentru întâlnirea cu cehii.

Peluza Sud salută revenirea Craiovei, dar îl pune la zid pe Mititelu: "Vom contesta acest personaj sinistru!" Atac la CS U

fani Craiova

Universitatea Craiova revine în fotbal, în liga a patra, însă Adrian Mititelu este contestat dur de Peluza Sud. Într-un comunicat, ultrașii l-au pus la zid pe Mititelu, pe care îl consideră un "personaj sinistru".

Presa belgiană laudă transformarea lui Stanciu: "În acest moment, e cel mai bun din lot"

presa stanciu

Nicolae Stanciu nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor, în primul sezon petrecut la Anderlecht, dar presa belgiană crede că mijlocaşul de 24 de ani poate fi revelaţia noii stagiuni.

Scandal fără precedent în fotbal. Ziariştii spun că după divorţ a renunţat la orice inhibiţie

buffon ilaria

Portarul lui Juventus şi al naţionalei Italiei, Gianluigi Buffon, a devenit protagonistul unui scandal cu tente sexuale, după apariţia în presă a unor fotografii cu el şi iubita sa, Ilaria D’Amico.

Video Real se antrenează în SUA, Ronaldo e în Singapore, cu familia patronului de la Valencia. Motivul vizitei

cristiano ronaldo singapore

În timp ce colegii lui de la Real Madrid se antrenează la Los Angeles pentru meciurile amicale din International Champions Cup, Cristiano Ronaldo se află în Asia. Joi, starul portughez a vizitat-o în spital pe fiica lui Peter Lim, patronul de la Valencia.

News Alert Ilie Năstase a fost suspendat până în 2020! Amenda pe care a luat-o și vestea bună primită

ilie nastase

Federația Internațională de Tenis a dat vineri verdictul în cazul lui Ilie Năstase, după scandalul de la meciul dintre România și Marea Britanie, din Fed Cup.

Olăroiu încă speră să ajungă la naţională: "Nu s-a pus vreodată problema banilor"

olaroiu-1

Cosmin Olăroiu nu renunţă la visul de a antrena în viitor echipa naţională a României. Deşi recunoaşte că au existat contacte în trecut cu cei din conducerea FRF, fostul antrenor al Stelei spune că venirea sa pe banca "tricolorilor" nu depinde doar de el.

Video Real Madrid a introdus monitorizarea prin GPS a jucătorilor săi

cr 7 sergio 1

În programul de pregătire din Los Angeles, acolo unde participă la turneul International Champions Cup, conducerea tehnică de la Real Madrid folosește sistemul GPS care măsoară efortul depus de fotbaliștii lui Zinedine Zidane.

Video Irina Begu și Ana Bogdan, în semifinale la BRD Bucharest Open. Dulgheru a fost eliminată

begu brd-1

Irina Begu, Ana Bogdan şi Alexandra Dulgheru sunt cele trei jucătoare din România care vor încerca să se califice în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Conte a lămurit lucrurile în privința lui Diego Costa: "Decizia am luat-o încă din ianuarie"

Diego Costa

E clar că Diego Costa nu mai are nicio șansă să continue la Chelsea, mai ales după transferul lui Alvaro Morata, iar Antonio Conte, managerul londonezilor a întărit această informație și a făcut o declarație surprinzătoare.

Negoiță compară stadionul lui Dinamo cu "o casă care se dărâmă". Acum 3 luni, amenința că se retrage

stadion dinamo-1

Problemele stadionului Dinamo persistă, după ce peste vară nu s-a mișcat nimic pentru facilitarea începerii lucrărilor de modernizare în vederea participării Bucureștiului la organizarea Campionatului European din 2020.

Juventus a rezolvat transferul lui Bernardeschi. Detaliile mutării

bernardeschi juve

Juventus are ca obiectiv câştigarea celui de-aş şaptelea Scudetto consecutiv şi continuă să se întărească în perspectiva noului sezon din Serie A TIM.

Morata devine cel mai scump jucător spaniol, după transferul la Chelsea

morata scump

Chelsea şi Real Madrid au anunţat că au ajuns la un acord privind transferul lui Alvaro Morata, iar mutarea va fi oficializată în zilele sau chiar în orele următoare. Atacantul de 24 de ani va deveni astfel cel mai scump jucător spaniol din istorie.

Video Noul autocar al CSA Steaua a ajuns în Complexul Ghencea

Steaua autocar

Marius Lăcătuș, directorul sportiv de la CSA Steaua și generalul Petrea le-au prezentat reprezentaților mass-media prezenți la eveniment noul autocar al echipei

Foto Cine va purta tricoul cu numărul 10 la Real Madrid? În cursă au mai rămas doi fotbaliști

10 1

Încă de când James Rodriguez a părăsit-o pe Real Madrid pentru un împrumut pe două sezoane la Bayern Munchen, fanii ”blanco” s-au întrebat cine va prelua din sezonul viitor tricoul cu numărul 10.

Adevărurile cazului Neymar

neymar-7

Da, Neymar este un caz! Titlul este corect, chit că se vor găsi unii care să pedaleze pe tema exagerărilor din presă, în căutare din ce în ce mai asiduă de senzațional, chit că dinspre FC Barcelona se transmit mesaje de calm și asigurări că nimic nu e adevărat și că sunt doar zvonuri fără acoperire. Neymar e un caz și va rămâne un caz indiferent dacă, în cele din urmă, el va continua la FC Barcelona.

Florin Andone începe sezonul în La Liga contra lui Real Madrid! Când se joacă El Clasico din campionat

andone real barcelona

Liga Profesionistă din Spania a tras la sorți, vineri, calendarul competițional pentru sezonul 2017-2018 din La Liga, campionat transmis și în acest an ÎN DIRECT la Digi Sport. Noua stagiune se deschide în weekend-ul 19-20 august, iar primul meci va fi Sevilla - Espanyol.

Boloni: "Anderlecht ar trebui să-l vândă pe Stanciu cu 20 de milioane, pentru a face profit"

stanciu boloni

Ladislau Boloni se numără printre cei care au avut dubii că preţul plătit de Anderlecht în schimbul lui Nicolae Stanciu este cel corect.

190 de milioane de euro pentru Mbappe! Secretul din spatele ultimului preț pentru vedeta lui Monaco

mbappe monaco

Continuă cursa pentru transferul lui Kylian Mbappe, tânărul pe urmele căruia se află Real Madrid, PSG sau Manchester City. AS Monaco a ridicat ștacheta, însă, iar acum cere o sumă exorbitantă în schimbul francezului: 190 de milioane de euro.

Exclusiv Becali are un nou favorit la FCSB: "Ia uite-l! E ca Van Basten!" 

van

Dennis Man a impresionat în acest start de sezon, iar golul cu Voluntari, din prelungiri, prin care a adus victoria celor de la FCSB, scor 2-1, l-a făcut pe Gigi Becali să-l compare pe arădean cu un fost mare atacant al naționalei Olandei, precum Marco van Basten (de 3 ori campion cu Ajax și de 4 ori cu Milan).

Lovitură încasată de Guardiola: ”Nu îmi place să lucrez cu jucători care nu vor să mai stea la echipă”

kolarov

Aleksandar Kolarov este foarte aproape de a părăsi echipa engleză pentru a se alătura celor de la AS Roma. Anunțul a fost făcut de Pep Guardiola.

Noile achiziții de la CSA: ”De mic am visat să joc la Steaua”, ”Am fost băiat de mingi, susțineam echipa din peluză”

jucatori steaua

Goalkeeperul Claudiu Chiș și mijlocașii Alin Predescu și Adrian Vîlcea au fost jucătorii selectați de Marius Lăcătuș să participe la prezentarea lotului CSA Steaua.

Lăcătuş nu se teme de ameninţările lui Becali. Replica patronului FCSB: "Ei vor pieri singuri"

laca becali

Marius Lăcătuş nu se teme că Gigi Becali ar putea pune piedici celor de la CSA Steaua, în tentativa acestora de a promova în Liga 1 în următorii ani

CSA Steaua are ambiții mari. Iovan: "Sunt impresionat de jucători!" Planurile roș-albaștrilor

Iovan CSA

CSA Steaua pornește la drum cu ambiții mari, sperând că va putea evolua în liga a patra. Ștefan Iovan îi laudă pe jucătorii Stelei și este convins că echipa Armatei este capabilă să facă performanță.

Lăcătuş, la prezentarea lotului CSA Steaua: "Vrem ca drumul spre Liga 1 să fie cât mai scurt"

lacatus csa

Marius Lăcătuş recunoaşte că proiectul noii echipe a CSA Steaua pleacă la drum cu o mică întârziere, însă directorul sportiv al roş-albaştrilor insistă că totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii

Lăcătuș și-a ales lotul! Cu cine va aborda CSA Steaua noul sezon

csa-1

CSA Steaua este gata de debutul în noul sezon, iar Marius Lăcătuș și-a conturat lotul cu care va aborda noua ediție de campionat.

Becali se gândeşte doar la Plzen: "Să încerce jucători la Timişoara, chiar cu riscul de a pierde"

becali timisoara

Însă pentru patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, mai important este duelul de săptămâna viitoare cu Viktoria Plzen, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Chester Bennington nu ar fi consumat alcool sau droguri înainte de a se sinucide. Ce au descoperit anchetatorii

chester

Ipoteza că Chester Bennington s-ar fi drogat înainte de a-şi pune capăt zilelor a fost infirmată. Solistul Linkin Par

Tamaş, regretat? "L-aș fi ținut! Puteai să te cârpeşti cu el!" Cea mai mare problemă pentru FCSB

Tamas

FCSB este în căutarea unui fundaș, Nicolae Dică și-l dorește pe ivorianul Boli, de la Viitorul, însă roș-albaștrii întârzie să aducă un apărător.

Simona Halep a vorbit în premieră despre neparticiparea la turneul de la București

halep nastase-1

Eliminată la Wimbledon în sferturi, Halep a luat o pauză și a ales să nu participe la Bucharest Open, acolo unde o victorie ar fi propulsat-o pe locul 1 WTA.

  • 23:45 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult