Ultimele stiri

Video Totti, umilit de Spalletti! A jucat 180 de secunde și a ieșit plin de nervi. Reacția fanilor lui Juve

Totti colaj schimbare

Francesco Totti se apropie de finalul unei cariere în care a jucat la cel mai înalt nivel. Ajuns la 40 de ani, starul Romei nu este apreciat însă de Luciano Spalletti, care l-a umilit la derby-ul cu Juventus (3-1), de duminică seara.

Președintele Narcis Răducan, istorie? Lansează un proiect surpriză în această vară

narcis raducan

Plecat din toamna lui 2016 de la Pandurii, Narcis Răducan este aproape să demareze un proiect individual: lansarea unei agenții de management sportiv, care să se ocupe cu impresarierea fotbaliștilor, educarea lor după finalul carierei și organizarea cantonamentelor sau turneelor de pregătire, printre altele.

Din câmp de la Viitorul se vede Lumina

hagi viitorul-1

Nicu Dică are un zâmbet enigmatic. L-a avut în permanenţă şi în cele câteva ore petrecute la Ovidiu

Video Pas greşit pentru AFC Rapid, după meciul cu scandal cu FC Asalt

asalt rapid

AFC Rapid mai are de aşteptat până să fie sigură de promovarea în Liga a 4-a. Giuleştenii au înregistrat prima înfrângere din play-off, 1-2 pe terenul lui FC Asalt, la capătul unui meci plin de tensiuni și nervi.

Un Conte de Premier League

conte

E momentul aplauzelor, dar Conte parcă merită mai mult decât atât, merită un ”standing ovation” pentru tot acest parcurs în care a știut să schimbe din mers un proiect și să rezolve astfel problemele.

Galerie Foto Interzis la sex până la finalul sezonului! Mesajul incredibil primit de o vedetă din Turcia

Tosic nevasta

Beșiktaș luptă pentru titlu în Turcia și a revenit pe primul loc, luni seara, după victoria obținută pe terenul lui Bursaspor, scor 2-0. Gruparea din Istanbul nici nu concepe să rateze titlul, iar unul dintre fani a avut un mesaj incredibil tocmai pentru una dintre vedetele echipei.

Foto Lionel Messi, la un pas de a patra sa Gheată de Aur. Ronaldo nu prinde nici măcar Top 15

messi-3

Lionel Messi e foarte aproape de a câştiga pentru a 4 oară în cariera sa trofeul Gheata de Aur, rezervat celui mai bun marcator din fotbalul european.

Video Pandurii - Chiajna 3-2. Final nebun de meci la Severin! Două goluri în prelungiri şi o ratare uriaşă

bucurie final

Meci extrem de important pentru Pandurii și Chiajna. Cele două echipe se întâlnesc ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:30.

Reghe, la despărțirea de FCSB: "Plec de la campioana Ligii 1!" Ce spune de viitorul antrenor

Reghe colaj

Patronul Stelei a ajuns mult mai devreme decât obişnuieşte la aşa-zisul său palat din Aleea Alexandru. Avea întâlnire cu Laurenţiu Reghecampf pentru că trebuia să rupă contractul cu antrenorul care a pierdut al doilea an la rând campionatul.

Titlul îl pune pe Hagi la treabă. Vânzări record pentru completarea bugetului de transferuri

viitorul boli transfer

Gheorghe Hagi tocmai a câștigat titlul în Liga 1 cu Viitorul și marele său vis este un parcus strălucitor în Liga Campionilor. Imediat după cucerirea campionatului, "Regele" anunța că nu are un buget pentru transferuri pentru a forța calificarea în grupe, însă vânzările de jucători i-ar putea rezolva problema.

Video Becali l-a certat pe Săpunaru, după bucuria de la golul Viitorului: "Înseamnă că o mai bagi și cu latul în poartă"

sapunaru

Ratarea titlului de către FCSB i-a bucurat la culme pe antisteliștii de la Astra, în frunte cu Șumudică și Săpunaru, care chiar în timpul meciului lor au urmărit pe marginea terenului golul marcat de Viitorul, ce avea să se dovedească a fi și cel care a dus trofeul pe malul mării. Gigi Becali nu a ratat șansa de a le atrage da replica, după explozia de fericire a celor doi.

Final incendiar în La Liga! Real joacă restanța cu Celta Vigo ÎN DIRECT la Digi Sport

Real Celta

Final incendiar în La Liga! Real Madrid şi Barcelona sunt la egaltate de puncte cu o etapă înaintea ultimei etape. Duminică, Real a trecut cu 4-1 de Sevilla, în timp ce Barcelona a învins-o cu același scor pe Las Palmas.

Video Becali a rezolvat problema cu licența lui Dică: ”Va avea antrenor lângă el”

5918ac9195f9cf9fb9388b87

Patronul ”roș-albaștrilor” spune că inclusiv licența lui Dică nu reprezintă o problemă și că alături de el pe bancă va sta un antrenor cu experiență.

Exclusiv Primul transfer al CFR-ului

sasa balic

CFR Cluj a început deja întăririle pentru sezonul viitor. Primul transfer al grupării din Gruia este muntenegreanul Sasa Balic (27 de ani).

Când Viitorul te prinde din urmă

fotbal-viitorul-cfr-70

Acum 10 ani, Hagi îi propunea finului său înființarea unei academii fără rival în fotbalul nostru. Într-o perioadă în care, în Liga 1, banii nu reprezentau o problemă

Video Budescu și Deac sunt aproape de FCSB, Tamaş şi Muniru sunt OUT! Anunțul de ultimă oră al lui Becali

becali mm stoica

FCSB a început să se întărească pentru sezonul viitor încă dinaintea încheierii celui pe care l-a terminat pe locul al doilea. Primele mișcări s-au realizat: Larie deja a semnat, iar finanțatorul stelist Gigi Becali spune că e sigur în proporție de 90% de venirea lui Junior Morais, dar "așteaptă al cotitură" pentru marile lovituri: Budescu și Deac.

News Alert Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB

dica

Patronul FCSB George Becali a anunțat îân cursul zilei de azi că echipa s-a despărțit de tehnicianul Laurențiu Reghecampf și că din următorul seozn pe banca echipei va lua loc Nicolae Dică.

Marius Copil a ajuns în premieră în top 100 ATP după un salt impresionant

copil

Marius Copil a intrat în premieră în topul 100 al clasamentului mondial al jucătorilor profesionişti (ATP), publicat luni, şi ocupă locul 90 după un salt de 14 poziţii.

Exclusiv CFR-ul renaşte: "Facem o echipă mare și ne batem la campionat!"

Miriuta buc CFR

Aflată în insolvență, CFR Cluj a reușit performanța să prindă play-off-ul, însă a încheiat sezonul doar pe locul 4, la 11 puncte de Viitorul și FCSB.

E oficial: Simona Halep a revenit pe locul 4 WTA. Schimbare de lider

halep-11

Simona Halep a revenit pe locul 4 în clasamentul WTA, dat publicităţii luni. Saltul de 4 locuri se datorează cuceririi trofeului la turneul de la Madrid, după finala adjudecată în fața Kristinei Mladenovic, scor 7-5, 6-7(5), 6-2 (VIDEO).

Revenire spectaculoasă în finala de la Cardiff: are regim cu șase mese pe zi

bale-2

Gareth Bale are toate şansele să fie pe teren în finala UEFA Champions League, după ce presa iberică a anunțat că galezul de 27 de ani face tot posibilul pentru a accelera recuperarea.

Reghe se va simți ca la Manchester City. Nu ar fi primul antrenor milionar pentru șeicii de la Al Wahda 

guardiola reghecampf

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la FCSB este iminentă, iar patronul Gigi Becali și-a anunțat deja planurile pentru banca tehnică, din sezonul viitor. Tot finanțatorul vicecampionilor a dezvăluit și că cea mai clară ofertă a antrenorului este de 2,4 milioane de euro, însă nu a precizat dacă este vorba de Al Wahda, formația la care acesta are cele mai mari șanse să ajungă.

Video Dedicația specială a lui Neymar după hat-trick-ul cu Las Palmas

Neymar bucurie mama

VIDEO Las Palmas - Barcelona 1-4. Neymar a făcut spectacol în meciul cu Las Palmas și a reușit un hattrick în victoria Barcelonei de duminică seara, scor 4-1.

Transferul verii în Liga 1? Dinamo a intrat în cursa pentru Teixeira, dar Becali are un as în mânecă

Teixeira Craiova

Dinamo este decisă să se bată la titlu în sezonul viitor, mai ales după ce i-a prelungit contractul lui Cosmin Contra. Roș-albii vor să facă și achiziții importante, iar pe lista lui Dinamo a intrat și veteranul Filipe Teixeira.

A rezolvat Barça problema apărării? Tocmai a debutat în La Liga și catalanii îl dau ca și transferat definitiv

marlon barcelona

VIDEO Las Palmas - Barcelona 1-4. Luis Enrique va pleca la finalul sezonului de la Barcelona, indiferent dacă formația blaugrana va câștiga sau nu titlul în Spania, dar încă mai lucrează pentru moștenirea pe care o va lăsa pe Camp Nou. Duminică, la victoria cu Las Palmas, i-a oferit șansa debutului celui mai nou produs al echipei a doua, fundașul central Marlon.

Încă o echipă din Anglia îl vrea pe Chipciu. Fostul stelist, gata să plece de la Anderlecht în Premier League

Chipciu United

Alex Chipciu a impresionat la Anderlecht, iar ofertele nu întârzie să apără pentru mijlocașul de 27 de ani. După West Bromwich, un alt club de tradiție din Anglia îl vrea pe Chipciu: Aston Villa.

Reghe se umple de bani în Emirate! Câştigă cât antrenorul dorit de Barça. Îl depăşeşte pe cel care a "reinventat-o" pe Monaco

laurentiu reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar putea câștiga în Emiratele Arabe Unite aproape patru milioane de dolari americani pe an, cu tot cu bonusurile pe care i le promit cei de la Al Wahda.

Video AS Monaco și-a asigurat titlul în Franța! Primul campionat după 17 ani

Monaco buc Lille

Monaco a trecut repede peste eliminarea din UEFA Champions League și este practic campioană în Ligue 1, după succesul obținut în fața celor de la Lille, scor 4-0.

Video AS Roma - Juventus 3-1. Gazdele au amânat petrecerea bianconerilor. La o victorie de al şaselea titlu consecutiv

roma-1

Juventus avea nevoie de un punct pe Stadio Olimpico pentru a-şi adjudeca titlul cu două etape înainte de finalul stagiunii. Lemina a deschis scorul după o minge aşezată perfect de Higuain, însă Roma nu a renunţat la luptă.

Video James, la ultimul meci pe "Bernabeu"? Ce s-a întâmplat în momentul schimbării

james-1

VIDEO Real Madrid - Sevilla 4-1. James Rodriguez a fost schimbat în minutul 60 al partidei de pe "Santiago Bernabeu", moment în care toţi fanii de pe stadion s-au ridicat în picioare să îl aplaude.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult