Ultimele stiri

Galerie Foto ”Nu aș mai fi fost măritată dacă eram la fel de mizerabilă precum arăt în unele fotografii”

victoria beckham

Victoria Beckham a pozat în costum de baie pentru revista Vogue Nederland și a acordat și un interviu pentru versiunea olandeză a celebrei reviste, în care a vorbit inclusiv despre familia sa.

Andone a încheiat un sezon epuizant! Mesajul postat pe rețelele de socializare de atacantul român 

andone 5

Florin Andone a fost unul dintre cei mai folosiți jucători ai celor de la Deportivo la Coruna în sezonul recent încheiat din La Liga

După Palic, Dinamo riscă să piardă un alt jucător: ”Nu pleacă în cantonament”

dielna palic

Majoritatea jucătorilor lui Dinamo vor pleca joi în cantonamentul din Slovenia. Printre aceștia nu se vor afla însă și Antun Palic și Claude Dielna, fotbaliști care nu și-au prelungit contractele cu clubul.

Simona Halep și staff-ul ei s-au mutat la munte. S-a delectat iar cu desertul pe care i l-a lăudat lui Cahill

simona halep darren cahill

Revenită pe locul al doilea în topul WTA, Simona Halep a reluat pregătirile pentru sezonul pe iarbă la numai două zile de la a doua finală a carierei la Roland Garros, pierdută în fața Jelenei Ostapenko.

Reghe aşteaptă medalia, după decizia pe care o va da TAS : "Steaua e campioană!"

re

Laurenţiu Reghecampf a ratat ambele titluri în al doilea său mandat pe banca FCSB-ului, însă tehnicianul e convins că fosta sa echipă are o şansă bună la TAS.

Exclusiv Reghe, out de la arabi? ”Stau la soare în Las Vegas și-mi beau cafeaua. Totul e ok!” 

reghe 5

Laurențiu Reghecampf a lămurit situația în ceea ce privește contractul său cu Al Wahda. Fostul tehnician al celor de la FCSB a infirmat zvonurile conform cărora nu a semnat încă în Emirate

Revenire cu probleme. Roger Federer, învins de veteranul Haas la întoarcerea în circuit

federer stuttgart

Roger Federer n-a avut parte de revenirea pe care și-o dorea în circuitul ATP. După ce a sărit peste sezonul de zgură, fostul lider mondial a fost învins de către Tommy Haas, în primul său meci oficial de după câștigarea Masters-ului de la Miami.

Totul pentru Ancelotti! Oficial: Bayern a plătit 40 de milioane de euro pentru jucătorul cerut de italian

tolisso bayern

Miercuri, 14 iunie, Bayern Munchen a anunțat oficial transferul lui Corentin Tolisso. Campioana Germaniei a plătit 40 de milioane pentru francezul care a devenit, astfel, cel mai scump fotbalist vândut de Lyon.

Principala favorită de la 's-Hertogenbosch, eliminată în primul tur

cibulkova

Surpriză de proporții încă din manșa inaugurală de la 's-Hertogenbosch. Principala favorită, Dominika Cibulkova, a fost eliminată de ocupanta locului 161 WTA, Antonia Lottner.

Arda Turan este dorit de Arsenal. Reacția agentului jucătorului

arda turan

Arda Turan este unul dintre jucătorii de care Barcelona s-ar putea despărți în această vară, având în vedere faptul că nu a jucat foarte multe meciuri în sezonul recent încheiat.

Viitorul și-a prezentat noile achiziții! ”Visăm la grupele Champions League” 

herea dumitras

FC Viitorul s-a reunit luni după-amiază, ocazie cu care și-a prezentat și noul logo, iar Gică Hagi are ambiții mari și pentru sezonul viitor.

Jucătorul "anti-Steaua" a jucat cu stema roş-albaştrilor pe piept! Cum a fost "păcălit" rapidistul Ioniţă

ionita astra

Alexandru Ioniţă (22 de ani) este un rapidist convins, care şi-a exprimat cu fiecare ocazie antipatia faţă de rivala Steaua/FCSB. Puţini ştiu însă că în adolescenţă fotbalistul a evoluat într-o partidă cu stema roş-albaştrilor pe piept.

Agentul lui Morata s-a întâlnit cu Florentino Perez pentru a pune la punct ultimele detalii ale plecării

morata-7

Alvaro Morata este foarte aproape să se despartă de Real Madrid, la doar un an după revenirea de la Juventus, iar agentul jucătorului, Juanma Lopez, a ajuns, miercuri, la sediul clubului pentru a discuta cu Florentino Perez.

Pușcaș are cea mai bună perioadă a carierei, cu 7 goluri în ultimele 7 meciuri! Inter i-a stabilit deja soarta

puscas inter

George Puşcaş traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Atacantul în vârstă de de 21 de ani a înscris 7 goluri în ultimele 7 meciuri pe care le-a disputat şi le-a dat de gândit italienilor de la Inter Milano. „Mi-au spus că mai am nevoie de un an în care să am continuitate", a dezvăluit tânărul atacant.

Campionatul European Under 21 e ÎN DIRECT la Digi Sport. Toate detaliile despre turneul final din Polonia

euro under 21 banner

Vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, va debuta Campionatul European Under 21, care se va desfășura, în acest an, în Polonia. În premieră, la turneul final continental de tineret vor participa 12 echipe, spre deosebire de opt, câte au participat la precedentele 20 de ediții.

Fotbalul la vârsta inocenței

colaj jucatori u21 blog

Campionatul European de tineret reprezintă bacaulareatul tinerilor jucători aspiranţi la gloria continentală înaintea admiterii la marile facultăţi ale fotbalului.

Video Cu Dică nu e de glumit! Ce au făcut Budescu&Co la antrenamentul de astăzi

budescu morais

Cu Dică nu-i de glumă. Aflați de cinci zile în Slovacia, roș-albaștrii trag din greu la antrenamente. Noul tehnician și-a dat jucătorii pe mâna preparatorului fizic, Marian Lupu

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea! Prima reacție după acuzațiile de fraudă fiscală

ronaldo reactie

Acuzațiile de fraudă fiscală pe numele lui Cristiano Ronaldo au tulburat serios apele în Spania. Suspectat că ar fi păcălit statul spaniol cu 14,7 milioane de euro, cvadruplul câștigător al Balonului de Aur rămâne calm, atunci când vine vorba despre vinovăția sa.

Editorial de excepţie în New Yorker: "Halep nu va avea niciodată atâta încredere inconştientă precum Ostapenko"

ostapenko halep

Finala feminină de la Roland Garros 2017 continuă să stârnească reacţii, majoritatea discutând despre "fenomenul Ostapenko", sportiva venită de "nicăieri" care s-a încununat "regină" în capitala Franţei.

Exclusiv Lovitura carierei pentru Iordănescu Jr: Adio, Astra, după două săptămâni!? Ce s-a întâmplat

edi iordanescu

Edward Iordănescu a negociat "la sânge" cu Astra Giurgiu preluarea echipei lăsate de Marius Şumudică şi a semnat până la urmă pe doi ani, deşi nu toate cerinţele sale au fost finalizate. S-a bazat pe promisiunile conducerii giurgiuvene că este o chestiune de zile până când totul va fi conform planului, cu transferuri suficiente şi cu plata salariilor la zi.

Video&Foto Spaniolii, în alertă după lansarea echipamentelor Realului. Semne clare că James va pleca de la Madrid

real 7 re

Miercuri, 14 iunie, Real Madrid și-a lansat în oficial noile echipamente, pe care campioana Spaniei și a Europei le va purta în sezonul 2017-2018. Imediat, presa iberică a început să speculeze și a găsit indicii pe care le interpretează drept semne că James Rodriguez va părăsi cu siguranță stadionul Santiago Bernabeu în această vară.

Vali Moraru: Liniște! Daum lucrează pentru tine!

daum-1

Am destui ani cât să pot spune că am trăit la maximum perioada de după căderea comunismului în România. Perioada aia “frumoasă” cu manifestații și contramanifestații,

România, nelipsită de la Mondialele de handbal: "A fost mai greu ca altădată"

romania handbal fete

Naţionala lui Ambros Martin şi Horaţiu Paşca s-a întors învingătoare din returul cu Austria, câştigat cu 33-24, şi s-a asigurat că nu ratează prezenţa la Campionatul Mondial.

Rednic are greutăți în Belgia: are în lot doar 14 jucători, dintre care 6 juniori înaintea pregătirilor

rednic

Mircea Rednic a reușit să o salveze pe Excel Mouscron de la retrogradare în sezonul precedent, dar problemele formației belgiene nu s-au oprit acolo. Cu doar 5 zile înaintea reluării pregătirilor pentru sezonul 2017-2018, antrenorul român are doar 14 jucători în lot.

Exclusiv Reghe ar putea rămâne cu buza umflată. Arabii de la Al Wahda s-au înţeles și cu un alt antrenor

reghe suparat

A trecut aproape o lună de la despărţirea oficială dintre FCSB şi Laurenţiu Reghecampf, dar antrenorul care a luat de două ori titlul cu Steaua nu a fost instalat oficial la Al Wahda. Deşi clubul a confirmat existenţa unui precontract cu românul.

Nadal e omul momentului, dar rămâne cu picioarele pe pământ: "Sunt departe de Federer"

rafa roger

Rafael Nadal este omul momentului în tenisul mondial. Spaniolul a câştigat la Roland Garros al 15-lea titlu de Grand Slam. La acest capitol, Rafa s-a apropiat la trei lungimi de deţinătorul recordului, Roger Federer (18).

Galerie Foto Jose Mourinho nu mai e ”The Special One”. Noua poreclă pusă de angajații lui United

mourinho 3

Personalul de la Manchester United i-a găsit lui Jose Mourinho o nouă poreclă și aceasta a fost dezvăluită de presa din Regat. ”The Special One” nu mai este de actualitate, ci ”Daisy”

Becali nu se implică în procesul de la TAS. Motivul invocat de patronul FCSB-ului

becali-13

Gigi Becali a contestat la TAS titlul câştigat de Viitorul, însă nu vrea să se implice în procesul de la Lausanne.

Naţional Arena se transformă! Americanii vin cu 20 de tiruri pentru cel mai tare concert al anului

arena nationala concert

Arena Națională din București va suferi transformări majore la finalul acestei săptămâni, din cauza concertului pe care americanii de la Kings of Leon îl vor susține sâmbătă, 17 iunie.

Video Suspendare drastică și amendă pentru MM Stoica, după incidentele de la meciul contra Craiovei

mm stoica suspendat steaua fcsb

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, nu a scăpat de sancțiuni, după eliminarea suferită în ultima etapă a play-off-ului, la meciul cu CS Universitatea Craiova. Miercuri, 14 iunie, oficialul roș-albaștrilor a primit din partea Comisiei de Disciplină a FRF o suspendare de o lună și o amendă de 3.720 de lei.

  • 12:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:30 Etapa 5 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Mioveni
  • 13:15 Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 5 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Mioveni
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • 15:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult