Ultimele stiri

Everton i-a stabilit preţul de transfer lui Lukaku. Ar deveni cel mai scump fotbalist din istorie

lukaku 100

Everton nu are de gând să renunţe uşor la Romelu Lukaku. Pentru a descuraja echipele care îşi doresc să-l transfere pe atacantul belgian, clubul i-a fixat un preţ de 100 de milioane de lire sterline

Spalletti, acuzat că îl menajează pe Totti: ”Câți știți că joacă la 40 de ani?”

totti

Fosta legendă a Interului, Sandro Mazzola (74 de ani), insistă asupra faptului că Luciano Spalletti i-a limitat lui Francesco Totti minutele de joc pentru ”beneficiul propriu“ al căpitanului de 40 de ani.

Video CSM București - Vardar Skopje, în semifinalele Ligii Campionilor. Final Four-ul e ÎN DIRECT la Digi Sport

csm-2

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin se va desfășura în zilele de 6-7 mai, dar emoțiile încep încă de marți, 18 aprilie, odată cu tragerea la sorți a "careului de ași".

Video 10 ani de la momentul în care Messi a fost leit Maradona. Omagiul Barcelonei

maradona messi 10

În urmă cu 10 ani, pe 18 aprilie 2007, Lionel Messi a uimit lumea fotbalului cu un gol identic cu cel pe care conaţionalul său Diego Maradona îl reuşea împotriva Angliei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1986.

Ionel Ganea a revenit ca antrenor în Liga 1. Azi a condus primul antrenament

ganea asa

ASA Tg. Mureș și-a găsit antrenor, după ce, săptămâna trecută, l-a demis în timp record pe Ionuț Chirilă. Ultima clasată din Liga 1 l-a instalat pe Ionel Ganea, care este al cincilea tehnician din acest sezon la gruparea de pe stadionul Trans-Sil.

"Top secret" Mundo Deportivo: fundaş central pentru Barcelona

fundasi

FC Barcelona vrea un fundaş central, iar pentru asta departamentul de scouting a aprofundat căutările. Pe lista catalanilor au apărut astfel numele lui Yeray Alvarez, Malang Sarr și Lucas Hernandez

Mesajul lui Verstappen pentru brazilieni, după atacul lansat la adresa lui Felipe Massa

massa verstappen

Olandezul Max Verstappen (Red Bull, foto - în dreapta), unul dintre cei mai talentaţi tineri piloţi din Formula 1, s-a scuzat în faţa fanilor brazilieni pentru remarca făcută la adresa lui Felipe Massa (Williams, foto - în stânga) în weekend-ul Marelui Premiu al Bahrainului, câștigat de Sebastian Vettel.

Încă o mostră de clasă de la Mourinho. Jucătorii lui United, surprinși de ce le-a spus la pauza meciului cu Chelsea

mourinho 2

Jose Mourinho a obținut o victorie importantă în ziua de Paști, când Manchester United a câștigat cu 2-0 în fața liderului Chelsea, iar în scurt timp au apărut și detaliile planului tactic excelent pus la punct de antrenorul portughez în fața fostei sale echipe. "The Special One" și-a uimit jucătorii cu indicațiile date la pauză, prin care a anticipat cu exactitate strategia lui Antonio Conte din repriza a doua.

Principalul pericol pentru Real. Bayern este dependentă de Lewandowski. Cifrele polonezului

lewa cifre

Bayern Munchen a pierdut meciul tur cu Real Madrid, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 1-2, pe teren propriu, dar bavarezii speră în continuare să se califice în penultimul act

Dinamoviştii care au „mânjit” peluza Cătălin Hîldan

koke hagi

A-l critica pe Hagi, a-l contesta grav şi a-l jigni cu orice preţ a devenit sport naţional.

Titlul nu e totul pentru FCSB. Becali: "Dacă nu-i învingem, nu avem valoare și nu-l merităm!"

becali-1

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a afirmat, marţi, că în cazul în care echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf nu se va impune în meciul cu FC Viitorul, nu merită să câştige titlul de campioană în acest sezon.

Talismanul Bayern: Real Madrid a câștigat de trei ori UCL după ce i-a eliminat pe bavarezi în fazele superioare

real-2

Eliminând-o pe Bayern Munich într-o fază superioară din Champions League nu îi poate garanta automat trofeul lui Real Madrid. Dar acest lucru s-a mai întâmplat în istorie

Video Becali îl ameninţă pe Alibec, după ieşirea de la Cluj: "E obraznic! Crede că e mare mahăr, o să discut cu el"

alibec becali nervi

Gigi Becali nu l-a mai protejat pe Denis Alibec, unul dintre preferaţii săi, şi l-a criticat dur, după ce atacantul a avut o ieşire nervoasă în momentul schimbării din meciul CFR Cluj - FCSB 0-0.

Destinația surpriză dorită de Marcelo, dezvăluită chiar înaintea meciului cu Bayern

marcelo

Pentru brazilianul Marcelo, meciul de marți seară cu Bayern, din returul sferturilor de finală din Liga Campionilor, va fi a 400-a apariție în tricoul lui Real Madrid. Înaintea partidei, fundașul stânga a vorbit despre plecarea de pe Santiago Bernabeu și a spus unde își dorește să ajungă, iar echipa respectivă i-a urat deja bun venit.

FRF a anunţat programul semifinalelor din Cupa României. Meciurile sunt ÎN DIRECT la Digi Sport

semifinale cupa

Meciurile tur din semifinalele Cupei României se vor disputa pe 25 şi 27 aprilie, în timp ce manşa secundă este programată în perioada 16-18 mai, anunţă site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Bud pleacă de la CFR Cluj: ”Dinamo? Da, de ce nu? Să facă oferta”

bud

Cristian Bud a declarat că Dinamo este o opțiune reală pentru el atâta timp cât gruparea din Ștefan cel Mare va face o ofertă concretă pentru el.

Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu se luptă pentru titlul de "antrenorul sezonului" în Emirate

olaroiu petrescyu

Cosmin Olăroiu (Al Ahli) şi Dan Petrescu (Al Nasr) au fost nominalizaţi la titlul de cel mai bun antrenor al sezonului 2016/2017 din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Inter nu renunţă la ideea aducerii lui Simeone. Oferta uriaşă pregătită de nerazzurri

cholo inter

După ce a ratat victoria în Derby della Madonnina, Stefano Pioli are şanse mici să rămână pe banca lui Inter Milano şi în sezonul viitor

Cristiano Ronaldo domină Europa. Recordurile de goluri ale portughezului, înaintea returului cu Bayern

cristiano ronaldo real

Săptămâna trecută, Cristiano Ronaldo a devenit primul fotbalist care marchează 100 de goluri în cupele europene, grație dublei reușite pe terenul lui Bayern Munchen, în victoria cu 2-1 obținută de Real Madrid în manșa întâi din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, care le dă ibericilor prima șansă la calificare, înaintea returului de marți seară. Borna istorică pe care a stabilit-o la nivel continental nu e singura performanță reușită de starul portughez, care deține și alte recorduri răsunătoare.

Exclusiv Șumi îl învață pe Reghe cum să procedeze cu Alibec: ”Eu i-am luat palma și mi-am dat-o peste față”

sumi-5

Victimă a unui atac oribil anul trecut, Kvitova ar putea reveni pe teren la Roland Garros

kvitova

Fostul număr 2 mondial, Petra Kvitova, care a ratat începutul sezonului 2017, după ce a fost rănită la mână de un hoţ pe care l-a surprins în propria locuinţă, în luna decembrie a anului trecut, a anunţat că a fost inclusă pe lista jucătoarelor care vor participa la Roland Garros

Video Nebunie la derby-ul Danemarcei. Fanii au aruncat către jucătorii adverși cu șobolani morți!

sobolani copenhaga

După o săptămână a Paștelui brăzdată de incidente în tot fotbalul european, derby-ul din Danemarca, disputat luni, a adus noi imagini șocante. La meciul dintre Brondby și FC Copenhaga, fanii gazdelor au aruncat către jucătorii adverși cu șobolani morți.

După ce a refuzat FCSB şi a ales CFR, Deac i-a spus unui coleg să facă la fel: "M-a sfătuit să rămân"

larie fcsb

După Ciprian Deac, un alt jucător al celor de la CFR Cluj, Ionuţ Larie, îl refuză pe Gigi Becali şi anunţă că nu vrea să se transfere la FCSB. Fundaşul de 30 de ani era una dintre ţintele declarate ale patronului roş-albaştrilor.

"Barcelona nu are antrenor!" Atac surprinzător pentru Luis Enrique, înaintea returului cu Juve

luis enrique-5

Săptămâna trecută, Barcelona a suferit un nou "șoc" în Liga Campionilor: a pierdut cu 0-3 pe terenul lui Juventus în turul sferturilor de finală și a devenit ținta glumelor.

Video Alaves - Villarreal 2-1. Gazdele au întrerupt seria de trei eșecuri la rând

alaves

În ultimul meci programat în cadrul etapei cu numărul 32 din La Liga, Alaves a primit pe teren propriu vizita ”Submarinul galben”. Gazdele s-au impus la limită cu scorul de 2-1.

Revoluţie la Milano. Chinezii pun pe masă aproape 300 de milioane de euro pentru transferuri

inter milan transferuri

Inter Milano şi AC Milan se pregătesc să încheie un nou sezon dezamăgitor, la finalul căruia aproape sigur vor rata calificarea în Liga Campionilor.

Video Faza săptămânii în Liga 1: tușierul Orbuleț, lovit în cap de copilul de mingi

captura tusier

În prima repriză de la Cluj-Napoca, un copil de mingi a oferit faza săptămânii după ce l-a nimerit în cap pe arbitrul tușier.

Miercuri încep Europenele de Gimnastică! Speranțe la medalii pentru Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu

ponor iordache

Sala Polivalentă din Cluj va găzdui, începând de miercuri, 19 aprilie, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică din 2017. Marile speranțe ale României se leagă de Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu, iar obiectivul este câștigarea a două sau trei medalii.

Steliano Filip, din nou în atenția granzilor! Clubul care l-a ratat în iarna trecută revine pe urmele sale

steliano filip romania

Steliano Filip este unul dintre cei mai constanți jucători ai lui Dinamo și rămâne unul dinre principalele "produse de export" din curtea "câinilor roșii". Fundașul stânga a revenit în atenția unui club puternic, care a mai încercat să îl transfere și la începutul lui 2016.

Video După remiza din Gruia, Reghe se gândeşte la titlu: "Dacă batem Viitorul, s-a cam jucat campionatul"

fcsb viitorul titlu

FCSB a profitat doar pe jumătate de eşecul celor de la Viitorul cu Dinamo (1-2) şi a obţinut o remiză în Gruia, scor 0-0, cu CFR Cluj, rezultat în urma căruia roş-albaştrii au un avans de 3 puncte în fruntea clasamentului din play-off.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Euro Fotbal
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult