Ultimele stiri

Video Cel mai frumos compliment primit de Alibec, după rabona de senzaţie din meciul cu Astra

alibec assist

Assistul de senzaţie reuşit de Denis Alibec în partida cu Astra Giurgiu a fost remarcat şi de presa internaţională, care nu se fereşte să considere rabona fostului jucător de la Inter Milano drept cea mai frumoasă pasă decisivă a sezonului.

Încă o lovitură pentru Mourinho: Rooney ratează și meciul pe care United miza pentru relansare

rooney mourinho

Jose Mourinho primește lovitură după lovitură la Manchester United: va trebui să se descurce din nou fără căpitanul Wayne Rooney, deși spera ca decarul să se recupereze la timp pentru meciul de duminică, de pe terenul lui Sunderland.

Video Stanca explică erorile uriaşe din meciul cu ACS Poli: "Din păcate, am luat decizia greşită"

stanca timisoara

Răzvan Stanca a avut una dintre cele mai slabe prestaţii din carieră, în meciul pe care Pandurii Tg. Jiu l-a pierdut în faţa lui ACS Poli Timiţoara, scor 1-3, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1.

Păunescu, înţepături spre CSA: ”Cu noua denumire, Steaua câștigă”

becali argaseala fcsb

Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei finanțate de Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la armată și a vândut-o ulterior actualului patron, consideră că FCSB este Steaua

Exclusiv FCSB l-a surprins pe Marica: "Mă așteptam să fie invers, asta pune presiune pe Armată"

marica steaua fcsb

Steaua a fost ultima echipă din cariera de fotbalist a lui Ciprian Marica. Între timp, echipa și-a schimbat numele în FCSB și fostul atacant se arată surprins că, după această modificare oficială, fanii au început să vină în număr mai mare la stadion la meciurile formației lui Reghecampf.

Video Darussafaka Istanbul - Steaua Roșie Belgrad 78-62. Revelația Euroligii, eliminată 

darussafaka istanbul - steaua rosie belgrad

Real Madrid și-a aflat adversara din play-off-ul Euroligii masculine de baschet: va da piept cu Darussafaka. Turcii au obținut ultimul bilet în sferturile de finală după ce au învins-o pe revelația competiției, Steaua Roșie Belgrad, la Istanbul.

Experiența își spune cuvântul: veteranele Ungureanu și Brădeanu știu cum trebuie abordat returul cu Ferencvaros

csm bucuresti

VIDEO CSM București - Ferencvaros 30-25. Campioana Europei a obținut o victorie mare în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, 30-25 cu Ferencvaros și este aproape de o a doua calificare consecutivă în Final Four-ul celei mai tari competiții inter-cluburi, după ce anul trecut, la prima participare, a câștigat trofeul.

Serbia - Spania 2-0. Djokovic și Troicki, de netrecut în prima zi a duelului din Cupa Davis

djokovic-1

Echipa de Cupa Davis a Serbiei conduce cu 2-0 după prima zi a duelului cu Spania, după victoriile obținute de Novak Djokovic și Victor Troicki în fața lui Albert Ramos-Vinolas, respectiv Pablo Carreno-Busta.

Marica a suferit pentru fetele de la CSM: "Mi-au transpirat mâinile. Trăiesc intens meciurile"

marica csm

CSM Bucureşti a făcut un pas important spre al doilea Final Four consecutiv în Liga Campionilor, după victoria cu 30-25 în faţa lui Ferencvaros

Real nu a mai câștigat acasă cu Atletico din 2012, dar Zidane știe cum să pună capăt seriei negre: "Va trebui să suferim!"

zidane simeone

Real și Atletico se întâlnesc, sâmbătă, în derby-ul Madridului (ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1), iar Zinedine Zidane, deși aflat în avantaj în meciurile directe cu Diego Simeone, are o misiune grea: să pună capăt șirului de înfrângeri suferite de albi pe Santiago Bernabeu în ultimii ani împotriva concitadinilor.

Toată lumea-l vede mijlocaș central, dar Reghe are alte planuri cu Boldrin

buc fcsb

FCSB a învins Astra fără drept de apel, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Alibec, care a reușit o dublă, și Florin Tănase.

Poli luptă pe trei fronturi: "Aş da şi Cupa Ligii şi Cupa României pe salvarea de la retrogradare"

canu

Poli Timişoara a obţinut o victorie importantă cu Pandurii în play-out, iar Ionut Popa e optimist. „Vreau să câştigăm Cupa Ligii, Cupa României şi să ne salvăm de la retrogradare", a spus antrenorul bănăţenilor după meciul de la Târgu Jiu.

Presa din Vest confirmă interesul FCSB pentru un jucător: "L-ar putea lua cu 1 milion €". Luptă "la baionetă" cu PSV 

morutan-1

Olimpiu Moruţan (foto, în alb) ar putea face în vară obiectul unui transfer important. Becali îl vrea la FCSB, însă presa batavă a confirmat că PSV îl urmăreşte îndeaproape.

Scandalurile de corupţie au afectat FIFA. Pierderi record pentru forul mondial, în 2016

fifa pierderi

FIFA a anunţat pierderi record pentru anul 2016, în valoare de 369 de milioane de dolari, aproximativ 347 de milioane de euro, informează lequipe.fr.

Video Meci de coșmar pentru fostul portar al Stelei! "Și-a îngropat" echipa într-un sfert de oră

stanca pandurii

VIDEO Pandurii - Timișoara 1-3. Până vineri, ACS Poli Timișoara nu mai marcase de peste 300 de minute în Liga 1, dar portarul Randurilor, Răzvan Stanca (37 de ani), i-a "ajutat" să marcheze de 3 ori în puțin mai mult de un sfert de oră în primul meci al etapei a 5-a din play-out-ul Ligii 1.

Video Craiova aşteaptă primul succes cu FCSB după 15 ani. Încurajări de la fostele glorii

craiova steaua

De aproape 15 ani aşteaptă Craiova o nouă victorie în faţa roş-albaştrilor. Înaintea partidei cu FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Ivan revine cu FCSB, dar e "retrogradat": "Băluţă rămâne căpitan". Oltenii visează în sfârşit la o victorie cu roş-albaştrii

ivan1

Gheorghe Mulţescu nu a avut prea mult timp să se bucure de victoria de ieri, în faţa Viitorului, scor 1-0, echipa sa intrând deja în focurile pregătirii disputei cu FCSB.

Video Sezon încheiat pentru o vedetă a Barcelonei! S-a operat azi și mai joacă abia în august

busq rafinha

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, l-a pierdut nu doar pentru El Clasico, ci pentru tot restul sezonului pe Rafinha, care s-a operat vineri la genunchiul drept și va fi obligat să ia o pauză de 4 luni.

"Cel puțin 10 milioane €!" Alibec a cucerit pe toată lumea și e așteptat să ajungă cel mai scump transfer din Liga 1

alibec-1

Două luni i-au fost de ajuns lui Denis Alibec pentru a impresiona în tricoul FCSB-ului, și în ultima vreme chiar a crescut. În ultimele două meciuri, cu rivala Dinamo și campioana Astra, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă, iar un transfer al său este iminent, mai ales că este dorit în Premier League de Crystal Palace şi Watford și patronul Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă imensă pentru el.

CSA Steaua şi-a găsit sponsor! Cine o să apară pe pieptul roş-albaştrilor din sezonul viitor

stea-1

CSA Steaua a semnat astăzi un contract de sponsorizare cu o companie importantă. Carpatina va susţine în sezonul 2017-2018 toate secţiile sportive, inclusiv echipa de fotb

Video "Alibec show", chiar sub ochii lui Lato! "Lunetistul" Stelei a reuşit o rabona într-un meci din 2013

collage alibec lato

Denis Alibec este omul momentului la FCSB. Atacantul a învins practic de unul singur fosta sa echipă, Astra

O fostă mare campioană o vede pe Simona Halep drept marea favorită la Roland Garros. "Chiar cred asta!"

simona halep-1

Simona Halep nu traversează o perioadă ideală, dar se menține pe locul 5 în topul WTA și rămâne printre favoritele celor mai mari competiții, cel puțin în ochii altor super campioane din tenis.

Al doilea cel mai bun marcator al lui Atletico ratează derby-ul cu Real Madrid

gameiro derby

Al doilea cel mai bun marcator al lui Atletico Madrid, Kevin Gameiro, ratează marele derby cu Real, care se va disputa sâmbătă, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Ţiriac, detronat? "Vă spun eu sigur că e cel mai bogat din România! Are între 2 şi 3 miliarde"

collage it

Gigi Becali ar fi, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir, cel mai bogat român. Acesta ar avea o avere cifrată între "două şi trei miliarde de euro", deşi specialiştii suştin că pat

Zidane agită apele la Real, înaintea derby-ului cu Atletico. Rămâne sau pleacă de pe Bernabeu?

zidane-1

Zinedine Zidane are contract cu Real Madrid până în anul 2018, dar încă nu este sigur că va mai fi pe bancă și în sezonul următor. Chiar înaintea derby-ului cu Atletico (programat sâmbătă, 8 aprilie, ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1), francezul a preferat să păstreze misterul asupra viitorului său

Proiectul OZN al celor de la Real Madrid a intrat în impas

bernabeu

Lucrările de modernizare la stadionul Santiago Bernabeu ar putea fi întârziate, drept urmare a plângerilor formulate de două asociații din vecinătatea arenei madrilene.

Foto Dorinel Munteanu, director tehnic la CSM Reșița: "Va lucra cu fundașii"

Dorinel Resita

Vehiculată de mai multă vreme, venirea lui Dorinel Munteanu la CSM Școlar Reșița a devenit oficială. Fostul mare internațional al României a fost prezentat într-o conferință de presă. Munteanu va ocupa funcția de director tehnic, antrenor urmând să rămână în continuare Leontin Doană.

Exclusiv Reghe a zis că speră să-l vândă pe 20 de milioane €, dar Becali a făcut azi marele anunţ în privinţa lui Alibec

becali alibec

Roș-albaștrii au câștigat la pas partida cu campioana

Zeman, Oblio din Il Calcio

Zdenek Zeman

Atunci când cineva este diferit de ceilalţi din jurul său, ajunge să fie privit ciudat şi cu oarecare reţinere, ba chiar să fie şi marginalizat doar pentru că iese din tipare.

Galerie Foto Mister elucidat: ce căuta autocarul Barcelonei la Bucureşti

principala autocar

Unul dintre cititorii digisport.ro a surprins momentul în care prin fața sediului Guvernului din București a trecut autocarul inscripționat cu însemnele Barcelonei.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult