Ultimele stiri

Exclusiv Povestea unei faze celebre, de acum 36 de ani, spusă de Orac. "Țălnar mi-a ridicat mingea fără să zică nimic"

dinamo inter 81

În 1981, la returul cu Internazionale Milano, lui Cornel Țălnar și Costel Orac le-a reușit una dintre fazele antologice ale fotbalului românesc, iar cel din urmă a depănat în emisiunea "Digi Sport Matinal" povestea din spatele momentului inedit.

Foto Chipciu și Stanciu i-au înnebunit pe belgieni. "Asalt" la antrenament, cu steagul României în frunte

Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu sunt unii dintre cei mai apreciați jucători de către fanii lui Anderlecht. Evoluțiile românilor din ultima perioadă i-au încântat pe aceștia

În ciuda rezultatelor din ultima perioadă, Simona Halep continuă să urce în ”topul banilor”

simona halep iw

Chiar dacă nu a realizat nicio performanță notabilă în ultima perioadă, Simona Halep continuă să urce în ierarhia all-time realizată pe baza câștigurilor din tenis.

Stoicov a murit la doar 49 de ani. În 1990, cu el în echipă, Poli elimina celebra Atletico Madrid

stoicov

Chiar dacă nu avea decât 49 de ani, fostul fundaş stânga a Politehnicii Timişoara din anii '90 a plecat dintre noi. Angajat la ACS Poli, la centrul de copii şi juniori, Stoicov s-a chinuit în ultima perioadă a vieţii cu un cancer galopant la plămâni, care l-a răpus până la urmă.

Guardiola a închis definitiv ușa Barcelonei: ”Niciodată n-o să mă întorc”

pep guardiola

Înaintea returului optimei de finală din UEFA Champions League, dintre AS Monaco și Manchester City, Pep Guardiola a negat faptul că și-ar dori să mai antreneze vreodată la Barcelona.

În sfârșit, titular! Revine în primul 11 după accidentare, chiar contra mentorului Hagi

collage hagi tanase

Viitorul și Steaua se vor întâlni în derby-ul etapei a doua a play-off-ului. În acest moment cele două formații se află la egalitate de puncte, ambele cu câte 27

Exclusiv Contra, susținut de unde se aștepta mai puțin. "Ar trebui să continue la Dinamo"

cosmin contra-2

Cosmin Contra este neînvins pe banca lui Dinamo şi vrea să continue şi din vară în Ştefan cel Mare. Actualul antrenor al "câinilor" este susținut chiar de Ioan Andone, cel căruia i-a luat locul pe banca lui Dinamo.

Exclusiv De ziua sa, Andone glumește pe seama lui Mutu: ”Primul m-a sunat, la 7 dimineața”

ioan andone

În ziua în care împlinește 56 de ani, Ioan Andone a anunțat la Digi Sport Matinal că este pregătit să preia o nouă echipă. La o lună după despărțirea de Dinamo, acesta a spus că nu duce lipsă de propuneri.

Istoria fotbalului englez, spusă de un star din Game of Thrones care a jucat la juniorii lui Arsenal

alfie allen

Alfie Allen, actorul britanic care interpretează personajul Theon Greyjoy în ”Game of Thrones” (”Urzeala tronurilor”), va prezenta istoria fotbalului englez într-un nou serial ce va fi produs de către canalul History.

Video&Foto Antrenament special pentru jucătorii lui Zidane! S-au pregătit alături de echipa de baschet

real baschet principala

Real Madrid se pregătește pentru un duel important pe San Mames, în fața lui Athletic Bilbao. Jucătorii madrileni au început săptămâna cu un antrenament mai puțin obișnuit.

Continuă ghinioanele pentru United. Jucătorii lui Mourinho au revenit cu probleme la Manchester, după eșecul cu Chelsea

mou united chelsea cesc

După înfrângerea suferită la Londra, în fața lui Chelsea, în sferturile de finală ale FA Cup, cei de la Manchester United plănuiau să se întoarcă acasă cu avionul. Planurile ”diavolilor” au fost însă date peste cap de faptul că zborul lor a avut o întârziere de câteva ore.

Exclusiv ”A vrut să plece la Steaua. Unde Dumnezeu vrea să joace?” Fotbalistul-record al României, certat de antrenor

manea ro

În iarnă, Cristian Manea a fost foarte aproape de un transfer la Steaua, fiind dorit de Gigi Becali. Informația a fost confirmată de Mircea Rednic, antrenorul celor de la Mouscron

Ratează meciul de Liga Campionilor din cauza examenelor 

havertz

Internaţionalul german de juniori Kai Havertz (17 ani), marea speranţă a echipei Bayer Leverkusen, care şi-a făcut debutul în Liga Campionilor luna trecută, cu Atletico Madrid, va rata manşa secundă a optimilor de finală, din cauză că are de susţinut un examen la şcoală.

Exclusiv Scăpat de griji, Rednic nu uită de Dinamo: "Pe Ando nu l-am înțeles, iar cu Mutu nu aș fi lucrat..."

mircea rednic-2

După ce a evitat retrogradarea, în Belgia, cu Mouscron, Mircea Rednic a aruncat din nou ”săgeți” spre Dinamo. ”Puriul” a continuat să-l atace pe Ionuț Negoiță, însă l-a înțepat acum și pe Adrian Mutu, despre care a spus că nu ar fi lucrat niciodată.

Video Cei de la Timişoara depun mărturie că golul superb marcat de Ovidiu Popescu nu e întâmplător

colaj ov popescu

Ovidiu Popescu este omul momentului la Steaua. Jucătorul de 23 de ani a înscris un gol superb din lovitură liberă, în partida câștigată de Steaua cu 2-0 în fața celor de la CFR.

Video L-a "inventat" pe Gnohere, dar nu-l vede titular alături de Alibec: "Nu joacă, nici pe mine nu mă ajuta"

alibec gnohere-1

Harlem Gnohere are 3 goluri în primele 6 meciuri jucate în tricoul Stelei, după transferul din această iarnă. Mircea Rednic, antrenorul care l-a "inventat" pe "Bizon" la Dinamo, a vorbit despre stilul francezului, care nu era de ajutor în timpul jocului, ci doar prin sclipirile arătate în momentele în care marca goluri decisive.

Nu e nici Barcelona, nici Real Madrid. Buffon: "Aș vrea să nu jucăm cu ei în sferturi"

buffon

Gianluigi Buffon a dezvăluit care este singura formație pe care campioana Italiei și-ar dori să o evite în faza următoare a celei mai tari competiții intercluburi din Europa

A cui e maşina în care Dalia, tânăra din Oradea, a fost gasită împuşcată

poza

Femeia care ar fi fost răpită miercuri dimineaţă de bărbatul care întâi l-a împuşcat pe cel care o însoţea, a fost găsită moartă, într-o maşină abandonată în apropiere de Oradea.

All inclusive! Propunerea superbă făcută de Barcelona lui Iniesta

iniesta

Iniesta are mari șanse să rămână la clubul catalan chiar și după ce își va încheia cariera de jucător. Barcelona i-a pregătit lui Iniesta o ofertă de nerefuzat.

"Bizonul" e mic copil. Căpitanul lui Leicester, obligat să slăbească 16 kilograme. Aseară a făcut istorie în UCL

morgan leicester

Wes Morgan a intrat, marți, în istoria Ligii Campionilor, devenind primul fotbalist jamaican care înscrie în cea mai tare competiție europeană inter-cluburi, dar povestea căpitanului de la Leicester este una la fel de precum parcursul campioanei Angliei.

Stelist declarat, Chipciu face un anunț surprinzător: ”Nu m-aș mai întoarce niciodată la Steaua!”

chipciu trofee

Alexandru Chipciu s-a acomodat destul de repede în Belgia. Jucătorul de 27 de ani este unul dintre oamenii de bază la Anderlecht.

Hazard, tot mai aproape de Real? ”Nu l-aș condamna, e uimitor!”

eden hazard

Un eventual transfer al lui Eden Hazard la Real Madrid ar face ca belgianul să ajungă să fie antrenat de Zinedine Zidane, omul cu care fostul său manager, Jose Mourinho, l-a comparat mereu.

Finala din "optimi". Federer-Nadal sau al 36-lea război al giganţilor din tenisul actual

nadal federer

Video Juventus - Porto 1-0. Hațegan, un penalty și o eliminare. A 14-a victorie consecutivă acasă a "zebrelor"

juventus - porto 1-0

Juventus a trecut de FC Porto cu două victorii în optimile Ligii Campionilor. În returul de la Torino, condus de o brigadă română cu Ovidiu Haţegan la centru, campioana Italiei s-a impus cu 1-0.

Video Leicester - Sevilla 2-0. Campioana Angliei, alături de granzii Europei

Leicester gol UCL

Miracolul Leicester continuă şi în UEFA Champions League! Campioana Angliei a întors rezultatul din tur contra Sevillei şi a ajuns în sferturile de finală, după succesul cu 2-0.

"Vreau să jucăm fotbal!" Ce l-a enervat pe Contra la primul meci fără victorie la Dinamo

cosmin contra re dinamo

VIDEO Viitorul - Dinamo 0-0. Rezultatele nu sunt totul pentru Cosmin Contra, care e neînvins în primele 5 meciuri ca antrenor al lui Dinamo (4 victorii și un egal).

Nishikori, în optimi la Indian Wells. Pe cine va întâlni pentru un loc în sferturi

Nishikori

ÎN DIRECT la Digi Sport, Kei Nishikori s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells! Japonezul s-a impus în două seturi în faţa lui Gilles Muller şi va juca în turul următor cu americanul Donald Young.

Moment istoric pentru Casillas: a devenit jucătorul cu cele mai multe apariţii în cupele europene

casillas

Iker Casillas (35 de ani), portarul de la FC Porto, a devenit, la meciul cu Juventus din Liga Campionilor, fotbalistul cu cele mai multe apariţii în competiţiile europene, 175, de

A scris istorie și în Europa! Wes Morgan, primul jamaican care marchează în UCL

Morgan buc gol

La 33 de ani, Wes Morgan a scris istorie nu doar în Anglia, prin câștigarea campionatului, ci și în UEFA Champions League.

Record nedorit în Spania! Jucătorul cu cele mai multe meciuri la rând fără victorie a fost acum 4 ani în curtea Realului

jaime romero

Remiza de luni, dintre Osasuna și Eibar (1-1), a încheiat etapa a 27-a din La Liga și a adus și un record greu de egalat.

  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult