Ultimele stiri

Video Exclusiv Responsabilul cu gazonul de la Cluj anunță îmbunătățiri până la ora meciului. Explicația oficială

cluj arena deplo

A mai rămas foarte puțin timp până la primul meci al naționalei României, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia 2018, contra reprezentativei din Muntenegru, astfel că este foarte clar faptul că partida de pe ”Cluj Arena” se va desfășura pe un gazon deplorabil.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimi de finală la dublu, la US Open

tecau rojer-1

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Ancelotti: ”N-aș putea antrena niciodată Atletico, Barcelona, Inter și Lazio”

ancelotti

Fostul antrenor al lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, va reveni în capitala Spaniei, de data asta ca adversar, cu Bayern. Bavarezii joacă împotriva lui Atletico Madrid în grupele Champions League. Într-un interviu acordat cotidianului Marca, italianul a dezvăluit că nu ar putea antrena niciodată rivalele echipelor la care a muncit ca tehnician.

Video Unirea Tărlungeni - FC Braşov 0-0. Rezultatele etapei a 5-a din Liga 2

tarlungeni brasov

După primele cinci etape scurse din Liga a doua, Chindia, Uta Bătrâna Doamnă şi FC Braşov n-au înscris nicio înfrângere, cei din Târgovişte fiind singura care nu a pierdut niciun punct până acum. UTA Bătrâna Doamnă şi FC Braşov sunt la egalitate pe următoarele două locuri, după ce fiecare a remizat în campionat. Disputa dintre UTA Bătrâna Doamnă şi CS Mioveni va fi transmisă azi, de la ora 12:30, în direct la Digi Sport 1.

CSM București - CSM Roman 23-17. Bucureștencele au cucerit și Supercupa României, al 4-lea trofeu din 2016!

handbal csm supercupa

Campioana Ligii Naționale și deținătoarea Ligii Campionilor și a Cupei României, CSM București, a cucerit și Supercupa României. Sâmbătă, 3 septembrie, a învins-o cu 23-17 pe CSM Roman, finalista Cupei.

Lucescu se disculpă: ”Simt că toți mă acuză pe mine, dar nu e vina mea că Witsel nu a ajuns la Juve”

kluesc

Într-un interviu pentru Tuttosport, Mircea Lucescu, antrenorul lui Zenit, s-a disculpat în cazul transferului eșuat al lui Witsel.

Victorie surprinzătoare pentru Antonio Giovonazzi în cursa principală de la Monza

giovinazzi

Antonio Giovinazzi a câștigat cursa principală GP2 de la Monza. Rezultatul a fost cu atât mai surprinzător, cu cât italianul a plecat din ultima linie a grilei, de pe locul 21.

Daum vrea să creeze ”stilul românesc”: ”Nu copiem modele. Ne vom concentra pe punctele noastre forte” 

daum romania nationala

Christoph Daum a avut nevoie de mai puțin de o săptămână pentru a-i face pe jucătorii din lotul României să se adapteze stilului său. O afimă chiar tehnicianul german, care spune că nu a fost deloc ușor pentru cei convocați pentru meciul cu Muntenegru să se familiarizeze cu metodele sale.

Video Aur pentru seniorii României la Campionatul Balcanic de echitaţie, bronz la copii

romania balcaniada echitatie

România a mai cucerit o medalie la Campionatul Balcanic de echitaţie. A câştigat bronzul în finala pe echipe la copii. Competiţia continuă şi mâine, în direct la Digi Sport.

Video Faza etapei în Liga 2. Un fost stelist a marcat golul victoriei cu o execuţie de excepţie

onicas satu mare

Fostul stelist Mihai Onicaş a fost protagonistul celei mai spectaculoase faze din etapa a cincea a Ligii 2. Fotbalistul de 26 de ani a adus victoria Olimpiei Satu Mare în prelungirile partidei disputate pe teren propriu în faţa Luceafărului Oradea, scor 1-0, cu un gol marcat în urma unei execuţii de excepţie, într-un moment în care echipa sa evolua cu doi oameni mai puţin.

Daum a ales deja căpitanul naționalei: ”Mai întâi voi comunica decizia mea jucătorilor”. Ce spune de gazon

daum nati

Christoph Daum, selecționerul naționalei României, a luat deja decizia cu privire la noul căpitan de echipă, în absența lui Vlad Chiricheș, dar a ales să nu o comunice presei decât în ziua meciului cu Muntenegru, mâine, 4 septembrie.

Săpunaru: ”Suntem onorați că jucăm pentru 23 de milioane de români. Cu Muntenegru e o finală”

sapunaru capitan

Cristi Săpunaru, favorit la preluarea banderolei de căpitan al echipei naționale, în lipsa lui Vlad Chiricheș, accidentat, a vorbit, într-o conferință de presă, despre partida cu Muntenegru, de mâine, de la Cluj-Napoca, prima din preliminariile pentru CM 2018, din Rusia.

Video Victorie surpriză în MP al Marii Britanii: Maverick Vinales a câștigat prima cursă la MotoGP

vinales

Maverick Vinales (Suzuki) a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP! Este prima victorie a spaniolului la clasa regină! Locul al doilea a terminat poleman-ul Cal Crutchlow (LCR Honda), iar podiumul a fost completat de Valentino Rossi (Yamaha).

Ancelotti, un antrenor loial! A promis că nu va antrena niciodată patru echipe

ancelotti

Tehnicianul echipei de fotbal Bayern Munchen, Carlo Ancelotti, care a pregătit-o pe Real Madrid între 2013 şi 2015, a declarat că nu le va antrena niciodată pe Barcelona şi Atletico Madrid.Ancelotti a spus

Steaua poate forma lejer o echipă de top în Liga 1 cu jucătorii aduși în această vară

florin tanase

Steaua s-a despărțit vara aceasta de 22 de jucători, care nu mai corespundeau cerințelor lui Gigi Becali, dar a și adus 12 fotbaliști. Cei mai importanți dintre aceștia sunt, de departe, Florin Tănase, adus de la FC Viitorul, pentru suma de 1,8 milioane de euro, De Amorim (700.000 de euro) și Boldrin (300.000 de euro), ambii de la Astra Giurgiu, campioana la zi din Liga 1.

Video Klopp îl compară pe Pogba cu Maradona! "A făcut două antrenamente, după care a fost integralist"

pogba

Paul Pogba este protagonistul celui mai mare transfer din istoria fotbalului, iar toate privirile sunt îndreptate către mijlocaşul francez, de la venirea acestuia la Manchester United. Jurgen Klopp l-a caracterizat şi el pe Pogba, despre care a susţinut că seamnănă cu Diego Armando Maradona.

Partidă specială pentru Daum şi Tumbakovic. Ce au în comun selecţionerii

daum-1

România se află înaintea debutului în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, din 2018. „Tricolorii” vor evolua la Cluj-Napoca, duminică, împotriva Muntenegrului pregătit de Ljubisa Tumbakovic.

Napoli susţine că Vlad Chiricheş şi-a pierdut cunoştinţa. Verdictul medicilor, postat pe site-ul oficial

chiriches-1

Fundașul lui Napoli a părăsit vineri cantonamentul naţionalei, care se pregăteşte pentru meciul cu Muntenegru, partidă programată duminică, 4 septembrie, pe Cluj Arena. Accidentarea fotbalistului în vârstă de 26 de ani nu este atât de gravă pe cât se aştepta apărătorul în momentul în care a părăsit cantonamentul naţionalei.

Hagi, lăudat: ”Dacă nu făcea Academia, fotbalul românesc nu-și revenea nici în 100 de ani!”

hagi viitorul

FC Viitorul n-a reușit mare lucru la debutul în Europa (a fost eliminată categoric de Gent), dar, în schimb, a realizat transferul verii în fotbalul românesc. Florin Tănase, cel mai bun jucător al grupării din Ovidiu, a fost cedat la Steaua în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro!

Video Victorie pentru Nico Rosberg în Marele Premiu al Italiei. Germanul s-a apropiat la două puncte de Hamilton

pumn bucurie rosberg

Piloţii echipei Mercedes au fost de neatins în primele două antrenamente ale Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei. La Monza, în prima sesiune de vineri, Nico Rosberg a fost mai rapid decât Lewis Hamilton cu două zecimi de secundă.

Bastian Schweinsteiger nu a fost inclus de Jose Mourinho pe lista UEFA

schweinsteiger-1

Mijlocaşul Bastian Schweinsteiger nu a fost înscris pe lista fotbaliştilor echipei engleze Manchester United pentru meciurile din Europa League, publicată sâmbătă pe site-ul UEFA

Un autograf de la Messi l-a convins! A acceptat să se însoare cu iubita lui

tricou messi

O tânără argentiniană şi-a cerut iubitul în căsătorie şi acesta a acceptat, datorită unui autograf de la Lionel Messi obţinut de femeie, joi, în ziua meciului dintre reprezentativele Argentinei şi Uruguayului.

Bilanţul cluburilor din Serie A TIM. Inter, peste 100 de milioane € pagubă. Juve e pe plus

gonzalo

Aproape 700 de milioane de euro au cheltuit pe transferuri cele 20 de cluburi din Serie A TIM. Capul de afiş l-a ţinut mutarea lui Gonzalo Higuain de la Napoli la Juve, pentru 90 de milioane de euro.

Matuidi, blocat la PSG, deși a fost ofertat de Juventus. ”Este foarte dezamăgit!”

blaise matuidi

Blaise Matuidi (29 de ani) este ”foarte dezamăgit” pentru că a rămas la Paris Saint Germain, după cum a declarat agentul său, Mino Raiola.

Săpunaru are şanse mari să fie noul căpitan al naţionalei. Cum va arăta România cu Muntenegru

sapunaru

Staff-ul naţionalei are soluţii pentru înlocuirea lui Vlad Chiricheş. Cosmin Moţi îi va lua locul în echipa de start, contra Muntenegrului. Săpunaru e favorit pentru a prelua banderola de căpitan al tricolorilor.

Cojocaru a ajuns în Serie A TIM, dar n-a scăpat de critici. ”Trebuia să rupă pământul la pregătire!”

cojocaru-1

Ciprian Tătărușanu (30 de ani) se simte bine acum, după lovitura pe care a primit-o la cap în timpul partidei Fiorentina - Chievo, scor 1-0, astfel că medicii au decis când va putea relua antrenamentele.

Cota lui James Rodriguez a scăzut cu 10 milioane €, de când Zidane este "principal" la Real

james-1

Mai multe cluburi mari europene, precum Juventus, Chelsea, Manchester United sau PSG s-au interesat de serviciile lui James Rodriguez în această vară, dar Real Madrid nu a vrut să renunţe la columbian, chiar dacă Zinedine Zidane nu îi promite acestuia un loc de titular.

Simona, arbitru în lupta pentru numărul 1 WTA. Scenariile prin care Serena poate fi detronată

kerber serena

Serena Williams este pe primul loc al ierarhiei WTA de pe 18 februarie 2013, petrecând astfel nu mai puţin de 186 de săptămâni în fotoliul de lider, un record pe care îl deţine alături de Stefi Graff. Totuşi, lucrurile se pot schimba la US Open, acolo unde Angelique Kerber sau Agnieszka Radwanska au şanse să preia şefia.

Tătărușanu va relua antrenamentele. Ianis şi-a ales numărul la Fiorentina

tataianis

Ciprian Tătărușanu (30 de ani) se simte bine acum, după lovitura pe care a primit-o la cap în timpul partidei Fiorentina - Chievo, scor 1-0, astfel că medicii au decis când va putea relua antrenamentele.

Fotbalistul cu cele mai multe titularizări, sub comanda lui Zidane

madrid-players

Germanul Toni Kross, în vârstă de 26 de ani, a avut cele mai multe apariţii, cu un procentaj de 83%, de când echipa Real Madrid a fost preluată de Zinedine Zidane.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult