Ultimele stiri

Verkempinck: ”Nu doar Răzvan Marin, dar și Rotariu și Benzar au impresionat”

dorin rotariu

Christoph Daum i-a păstrat în lotul pentru meciul cu Muntenegru, primul al României din campania de calificare la Cupa Mondială din Rusia 2018 și pe câțiva dintre cei mai promițători tineri din campionatul intern: Dorin Rotariu (21 de ani) și Steliano Filip (22 de ani), ambii de la Dinamo, precum și Răzvan Marin (20 de ani) și Romario Benzar (24 de ani), de la Viitorul.

Video Declarații haioase, din Liga 1 adunate. ”Este o incompetență din partea unor bețivi notorii!”

declaratii haioase

Campionatul intern s-a întrerupt momentan, odată cu debutul naționalei României în preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia, contra reprezentativei din Muntenegru, duminică, 4 septembrie, ora 21:45, ”Cluj Arena”, dar declarațiile haioase au locul lor de cinste.

Schweinsteiger a fost inclus în lotul lui United pentru meciurile din campionat

bastian

Mijlocaşul german Bastian Schweinsteiger a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru actualul sezon, scrie DPA. Viitorul acestuia la club era incert după ce a căzut în dizgraţia noului antrenor al echipei, Jose Mourinho.

Debut ratat

franta

Giampiero Ventura a ratat debutul la națională. Au făcut-o și alții înaintea lui, inclusiv marele Lippi, dar nu aceasta e problema, ci modul în care s-a prezentat Italia în fața Franței. S-a vorbit despre Ventura ca despre urmașul firesc al lui

Program infernal pentru Barcelona, după pauza internaţională. 7 meciuri în 23 de zile

barcelona

Barcelona a început perfect acest sezon, având patru victorii din tot atâtea meciuri. Catalanii au cucerit Supercupa Spaniei, după un dublu succes cu Sevilla şi s-au impus în La Liga în primele două etape, 6-2 cu Betis şi 1-0 cu Athletic Bilbao.

Podolski îşi va lua adio de la naţionala Germaniei într-un amical de gală

poldi

Atacantul Lukas Podolski va disputa meciul său de retragere de la naţionala Germaniei cu

Filiera românească, apreciată în Belgia. "Vor lua mai mulţi jucători din Liga 1"

stanciu-1

Din ce în ce mai mulţi români vor călca pe urmele lui Chipciu şi Stanciu, anunţă secundul naţionalei. Rudi Verkempinck l-a lăudat pe Stanciu în presa belgiană.

Video Mostră pentru falimentarea Petrolului! ”De Bizonul a spus că e prea gras iar la Moussa nu i-a plăcut figura!”

moussagnohere

Eddy-Harlem Gnohere (28 e ani) este în acest moment unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1 și un fotbalist care a devenit prea scump chiar și pentru propria sa formație. Șefii lui Dinamo i-au propus ”Bizonului” prelungirea contractului, dar vârful francez a refuzat pentru că nu a fost deloc mulțumit cu oferta financiară.

Foto Steaua l-a prezentat pe Moke, marele pariu al lui Becali

moke

Steaua l-a prezentat în această după-amiază şi pe ultimul jucător transferat în perioada de mercato din vară: Wilfred Moke.

Steaua a stabilit lotul pe care-l va folosi în grupele Europa League. Pintilii și Filip, pe listă!

LOT STEAUA UEFA

Steaua a ratat prezența în grupele UEFA Champions League, după ce a fost ”demolată” de Manchester City, dar se va consola cu ”sora” mai mică, Europa League. Joi, 1 septembrie, ora 12:00, a fost data limită până la care echipele participante în EL, sezonul 2016-2017, au avut timp pentru a trimite la UEFA jucătorii pe care-i vor folosi în această competiție.

Ce lot are Juventus! Bianconerii pot folosi două echipe în acest sezon

juventus2

Juventus a fost cea mai activă echipă din Serie A TIM pe piaţa transferurilor din această vară şi acest lucru se vede în lotul pe care îl are la dispoziţie Max Allegri, care practic se poate lăuda că poate folosi două echipe.

Şansele Simonei la câştigarea US Open au crescut, însă alte două sportive sunt principalele favorite

halep

Simona Halep (cap de serie numărul cinci) la US Open e văzută în acest moment cu a treia şansă la câştigarea turneului de la Flushinh Meadows. Înainte de startul co

Staff-ul lui Daum, gata de meciul cu Muntenegru. 3 atuuri, descoperite de 26 de oameni

14125094 643128979198049 1655386267547855931 o

România va debuta duminică, 4 septembrie 2016, în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018, contra Muntenegrului, într-un meci care va începe la 21:45 și se va juca pe ”Cluj Arena”. Christoph Daum a pregătit cu mare atenție această partidă, care este și prima a sa pe banca tricolorilor, după cum a spus și Rudi Verkempinck, unul dintre secunzii săi.

Efectul "The Special One": cum a trăit Kante un apel telefonic primit de la Mourinho

kante

N'Golo Kante a fost unul dintre cei mai buni jucători din sezonul precedent de Premier League. Internaţionalul francez a fost cumpărat de Chelsea de la Leicester City, dar a anunţat că putea ajunge şi pe Old Trafford, acolo unde a fost dorit de Jose Mourinho.

Teste amănunţite pentru Lucas Silva. La doar 23 de ani, mijlocaşul lui Real va afla dacă mai poate juca fotbal

lucas silva

Lucas Silva va aflat în următoarele zile dacă mai poate juca fotbal vreodată. Mijlocaşul lui Real e supus la o serie de teste, astfel încât medicii să se pronunţe în legăt

Americanii anunţă că Simona poate fi "campioana scundă" de la US Open

simona halep

Simona Halep face furori la US Open. Favorita numărul 5 a ajuns deja în turul 3 de la Flushing Meadows, după două victorii convingătoare, cu Kirsten Flipkens şi Lucie Safarova. Americanii de la tennis.com anunţă că românca poate fi singura jucătoare care poate câştiga turneul, chiar dacă joacă numai împotriva unor sportive mult mai înalte.

Şumudică îşi pusese mari speranţe în el, însă a plecat de la Astra. Vangjeli s-a înţeles cu Skenderbeu

vangjeli

Kristi Vangjeli s-a despărţit pe cale amiabilă de Astra şi s-a întors la fosta sa echipă, Skenderbeu Korce.

12, pentru 22! Steaua a schimbat rândurile. ”Sunt jucători care s-au plictisit de câte trofee au câștigat!”

bucurie steaua

Steaua a dat lovitura verii în fotbalul românesc, în materie de transferuri de jucători, după ce i-a dat pe Nicușor Stanciu și pe Alexandru Chipciu la Anderlecht, ambii pe 10,8 milioane de euro. În cazul primului, roș-albaștrii mai pot încasa câteva milioane de euro, dar totul depinde de randamentul fotbalistului.

Răzvan Marin: "Sincer, nu mă aşteptam să fiu convocat. Prima mişcare? L-am sunat pe tata"

razvan marin

Răzvan Marin (20 de ani) a fost convocat în premieră la echipa naţională, pentru meciul cu Muntenegru, primul din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Fotbalistul Viitorului a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută azi, că a fost surprins în momentul în care a aflat că va face parte din lotul tricolorilor.

Exclusiv Nistor, "Iniesta" de România. "Vreau să îl fac golgheter pe Gnohere!"

gnohere-3

Dan Nistor visează la titlu cu Dinamo şi îi promite lui Gnohere cât mai multe pase decisive, pentru a deveni golgheterul României. Nistor are un mesaj special pe

Barcelona îl "asigură" pe Messi. Vor să îi dubleze salariul, pentru a avea certitudinea că nu pleacă

messi contract

Barcelona le-a prelungit ieri contractele a trei fotbalişti importanţi - Mascherano, Busquets și Neymar -, iar acum oficialii sunt gata de "operaţiunea Messi". Argentinianul va primi, se pare, o ofertă de 40.000.000 de euro/sezon, pentru a

Marco Asensio ar fi putut semna cu FC Barcelona înainte de a ajunge la Real Madrid!

marco asensio

Marco Asensio (20 de ani), unul dintre cei mai în formă jucători ai celor de la Real Madrid în acest start de sezon, a dezvăluit faptul că ar fi putut semna cu FC Barcelona, înainte de a parafa contractul cu ”galacticii”.

Breaking News Vlad Chiricheş, OUT pentru meciul cu Muntenegru

chiri

Vlad Chiricheş va rata meciul de debut din preliminariile CM 2018, cu Muntenegru. Fundaşul lui Napoli a părăsit deja cantonamentul echipei naţionale.

Exclusiv Raţ: "Nu-mi cade bine că lipsesc de la naţională, dar selecţionerul mă va urmări în continuare"

raty

Deşi şi-a prelungit contractul cu Rayo Vallecano pentru încă 4 ani, Răzvan Raţ (35 de ani) nu a fost convocat la naţională pentru partida cu Muntenegru, prima din preliminariile pentru CM 2018.

Video Puştiul pentru care Guardiola a plătit o avere, meci istoric la debutul pentru Brazilia. L-a eclipsat pe Neymar

gabi jesus bun

Gabriel Jesus a fost omul decisiv pentru Brazilia, în victoria cu 3-0 din Ecuador, din prelimi

Serena Williams a egalat recordul de victorii în turneele de Grand Slam al Martinei Navratilova

serena

Serena Williams, liderul clasamentului WTA, a egalat recordul de 306 victorii în turneele de Grand Slam al Martinei Navratilova, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-3, pe compatrioata sa Vania King, în turul doi la US Open, informează Gazzetta dello Sport.

Daum, contestat puternic, înainte de debut: "Venirea lui a fost o jignire. Ne dă exemplul lui Klopp..."

daum 1-1

În timp ce Dorinel Munteanu este convins că România va arăta foarte bine în meciul cu Muntenegru, Sorin Cârţu este reticent. "Nu cred că Principiile lui Dau

Video Tricolorii mai au timp și pentru relaxare. Săpunaru și Torje, buni și la tenis de masă

ping pong

Tricolorii pregătesc cu mare atenție debutul în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018, care se va produce duminică, 4 septembrie, în fața reprezentativei din Muntenegru, dar au timp și pentru distracție.

Exclusiv Formulă ultraofensivă gândită de Daum: 4-3-1-2, cu 5 jucători de atac

daum

România va juca duminică, pe Cluj Arena, primul meci din preliminariile pentru CM 2018, împotriva Muntenegrului. Tricolorii au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru această partidă, iar emoţiile s-au risipit pentru Cristoph Daum - noul selecţioner va putea folosi cel mai bun 11.

Niculescu, învinsă clar de Wozniacki, în turul 3 de la US Open. "E frustrant şi amuzant să joci cu ea"

collage monica

Monica Niculescu joacă astăzi, de la ora 18:00, pentru o calificare istorică în optimile US Open. Sportiva noastră o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki şi, în caz de victorie

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult