Ultimele stiri

Înlocuitor din Franţa pentru Cristian Lopez. CFR Cluj a adus un fost atacant al lui Marseille

omrani marseille

CFR Cluj încearcă să-şi acopere găurile după plecările importante ale lui Cristian Lopez, Davide Petrucci şi Antonio Jakolis.

Simona Halep s-a calificat în optimi la US Open. Victorie dramatică în faţa lui Babos

halep babos meci

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua azi cu sportiva maghiară Timea Babos, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, în turul al treilea de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Conform informațiilor publicate pe site-ul oficial al competiției, Halep și Babos vor evolua în primul meci al zilei, pe "Arthur Ashe", de la ora 18:00, ora României.

Video Se întoarce la Standard Liege? Rednic: ”În două săptămâni revin pe bancă în prima ligă belgiană”

rednic standard

Mircea Rednic mai are doar două-trei săptămâni de ”vacanță”. ”Puriul” a anunțat joi, la Digi Sport, că în două săptămâni revine pe bancă. Aseară, după meciul de tineret România-Luxemburg 4-0, a precizat și unde.

Video Naţionala de tineret şi-a făcut calculele pentru calificare: "Un punct în Danemarca şi trei în Bulgaria"

romania tineret

VIDEO România - Luxemburg 4-0. Naţionala de tineret păstrează şanse pentru calificarea la Campionatul European din Polonia, de anul viitor.

Vești îngrijorătoare din Italia: cât ar putea lipsi Chiricheș. Napoli vrea să ia un francez în locul său

kirick

Accidentarea lui Vlad Chiricheș a fost primită cu îngrijorare nu doar la echipa națională a României, ci și la echipa sa de club, Napoli. Formația antrenată de Maurizio Sarri a intrat în alertă, mai ales că problemele la genunchi ale românului au apărut chiar a doua zi după ce a fost trimisă lista cu jucătorii pentru cupele europene la UEFA.

Video Dulca nu e speriat de forţa Danemarcei: "Mă tem doar de noi"

captura meci romania

VIDEO România U21 - Luxemburg U21 4-0. Cristian Dulca e mulţumit doar parţial de victoria categorică a naţionalei de tineret a României, 4-0 contra Luxemburgului.

Revine Marica în fotbalul mare? Atacantul român, dorit de o echipă importantă din Serie A!

ciprian marica

Super veste pentru Ciprian Marica! Atacantul român de 30 de ani e la un pas de a semna cu o echipă importantă din Serie A! Potrivit site-ului fichajes.net, Torino e gata să-i ofere fostului jucător al Stelei un contract până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Messi nu va juca împotriva Venezuelei. ”Are dureri, trebuie să se odihnească până se simte mai bine”

messi -2

Lionel Messi a revenit cu gol la naţionala Argentinei, contribuind din plin la victoria echipei sale în faţa Uruguayului, scor 1-0, însă a recunoscut la final că ar

Sergio Aguero şi-a aflat pedeapsa. Pep nu se poate baza pe el în derby-ul cu Man. United

aguero

Federaţia Engleză a anunţat verdictul în cazul suspendării lui Sergio Aguero şi Pep Guardiola nu are deloc motive să fie fericit. Cel mai bun atacant al său va rata următoarele trei meciuri ale "cetăţenilor".

Video Steaua nu se oprește: ”Mai vrem să facem 1-2 transferuri din România”. Ce jucători sunt ”de neatins” în Liga 1

toata steaua

Deși a făcut 12 transferuri în această vară, Steaua nu se va opri aici. Conducerea roș-albaștrilor a dezvăluit că va mai face unul sau două transferuri.

Video Ce ne aşteaptă la meciul de debut din preliminarii? Cum arată echipa Muntenegrului

jovetic-1

România se află înaintea debutului în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, din 2018. Tricolorii vor evolua la Cluj, duminică, împotriva Muntenegrului şi mai jos puteţi vedea cum ar putea arăta primul 11 al echipei conduse de Ljubisa Tumbakovic.

Victorie pentru Valerio Conti în Turul Spaniei. Nairo Quintana a rămas lider la general

valerio conti

Italianul Valerio Conti a câştigat solitar, în cinci ore, 29 de minute şi patru secunde, etapa a 13-a din Turul Spaniei, desfăşurată între Bilbao şi Urdax-Dantxarinea, pe distanţa a 212,8 kilometri.

Video Florin Andone, gata de meciul cu Muntenegru: "Ar fi un vis să fiu atacantul naţionalei la Mondial"

florin andone

Florin Andone şi-a dezvăluit idolul cu ocazia interviului acordat site-ului FRF, în care a răspuns întrebărilor adresate de suporterii naţionalei României.

Nicolae Vieru, fostul președinte al Federației Române de Gimnastică, a încetat din viață

nicolae vieru alb

Nicolae Vieru, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, dar şi fost vicepreşedinte al forului internaţional de profil a murit, vineri, el fiind bolnav de mai multă vreme de cancer.

Unde sunt planurile de pregătire?

petrache

Șeful COSR, Alin Petrache, a demisionat. Membrii Comitetului Executiv au rămas. La fel, cei din conducerea MTS. La fel, cei care se află în fruntea federațiilor care nu au avut performanțe. Comisiile tehnice, asemenea.

Propunere neobișnuită pentru echipa lui Mircea Lucescu. Răspunsul a fost pe măsură

zenit st petersburg

Formația lui Mircea Lucescu a primit o ofertă inedită în finalul perioadei de mercato din Europa. Nu pentru Axel Witsel, cel mai curtat fotbalist aflat din lotul lui Zenit, ci pentru schimbarea numelui echipei.

Cristiano Ronaldo, aproape de revenire. Vrea să joace sâmbăta viitoare, contra Osasunei

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo poate juca din nou la fix două luni distanţă după accidentarea la genunchi din finala Euro 2016, dintre Portugalia şi Franţa.

Video Un fost jucător roș-albastru e sigur: ”Steaua e favorită la titlu. A ieșit pe plus după transferuri”

prep

Fostul jucător al Stelei, Andrei Prepeliță, recent transferat de la Ludogorets, campioana Bulgariei, la FK Rostov, vicecampioana Rusiei, crede că roș-albaștrii sunt favoriți cerți la titlul de campioni și în noul sezon.

Replica Simonei Pop: "Cuvintele mi-au fost răstălmăcite de unguri"

pop

Scrimera Simona Pop, componentă a echipei de spadă care a cucerit titlul olimpic la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro şi portdrapelul României la ceremonia de închidere a JO 2016, a decis să aplice în viitor pentru cetăţenia maghiară.

Video Moți, în locul lui Chiricheș cu Muntenegru? ”E pregătit. Are experiență, a avut meciuri tari la viața lui”

moti nationala

Prezent cu lotul României la Euro 2016, mijlocașul de 30 de ani crede că fostul său coechipier de la Ludogorets, Cosmin Moți, poate fi o variantă bună pentru înlocuirea accidentatului Chiricheș.

Video Erou şi în Franţa. Gest superb al portarului naţionalei Italiei, Gianluigi Buffon

buffon franta

Gianluiggi Buffon a devenit un erou şi în Franţa după amicalul de aseară, dintre Italia şi naţionala lui Didier Deschamps.

Ancelotti: ”Orice antrenor care se respectă ar trebui să antreneze Real Madrid”. Ce spune de o revenire

ancelottt

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Bayern Munchen, a vorbit, într-un interviu acordat cotidianului Marca, despre cariera sa, despre fostele echipe antrenate, despre Champions League, dar și despre jucătorii emblematici pe care i-a antrenat de-a lungul timpului.

Video România - Luxemburg 4-0. Două goluri superbe, marcate de Bumba şi Ovidiu Popescu

bucurie romania

"Tricolorii" mici joacă la Digi Sport pentru un loc la Campionatul European din Polonia, de anul viitor. Naţionala lui Cristi Dulca joacă la Mediaş împotriva ultimei clasate din grupă, Luxemburg, pe care a învins-o cu 1-0 în deplasare.

Pep, mesaj clar pentru Yaya Toure. Nu l-a inclus în lotul pentru Liga Campionilor

pep yaya toure

Ruptura dintre Pep Guardiola și Yaya Toure pare a fi una definitivă, judecând după ultima mutare a antrenorului spaniol. Manchester City a anunțat lotul cu care va ataca grupele UEFA Champions League și tehnicianul iberic a decis să nu-l includă pe mijlocașul ivorian.

Dinamo îi caută înlocuitor lui Mevlja. Un fundaş de Premier League e pe lista scurtă

essaid

Dinamo a pierdut în ultima perioadă doi fundaşi de bază, Miha Mevlja şi Andrei Marc, şi echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare caută cu insistenţă un stopper pe care să se poată baza în următoarea perioadă.

Ana Bogdan a câştigat la US Open jumătate din valoarea premiilor obţinute anterior

ana bogdan

Ana Bogdan, locul 116 WTA, a fost eliminată în turul al doilea al US Open şi va primi suma de 77.188 de dolari, ceea ce reprezintă aproape jumătate din valoarea totală a câştigurilor obţinute anterior de ea în carieră, 158.000 de dolari.

Costin Lazăr are gânduri mari la Voluntari: "Suntem mulţi jucători cu experienţă"

costin lazar

Costin Lazăr a declarat, vineri, la prezentarea oficială la FC Voluntari, că a revenit în fotbalul românesc cu gânduri mari, el adăugând că vrea să ajute echipa să nu aibă problemele din sezonul trecut.

Verkempinck: ”Nu doar Răzvan Marin, dar și Rotariu și Benzar au impresionat”

dorin rotariu

Christoph Daum i-a păstrat în lotul pentru meciul cu Muntenegru, primul al României din campania de calificare la Cupa Mondială din Rusia 2018 și pe câțiva dintre cei mai promițători tineri din campionatul intern: Dorin Rotariu (21 de ani) și Steliano Filip (22 de ani), ambii de la Dinamo, precum și Răzvan Marin (20 de ani) și Romario Benzar (24 de ani), de la Viitorul.

Video Declarații haioase, din Liga 1 adunate. ”Este o incompetență din partea unor bețivi notorii!”

declaratii haioase

Campionatul intern s-a întrerupt momentan, odată cu debutul naționalei României în preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia, contra reprezentativei din Muntenegru, duminică, 4 septembrie, ora 21:45, ”Cluj Arena”, dar declarațiile haioase au locul lor de cinste.

Schweinsteiger a fost inclus în lotul lui United pentru meciurile din campionat

bastian

Mijlocaşul german Bastian Schweinsteiger a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru actualul sezon, scrie DPA. Viitorul acestuia la club era incert după ce a căzut în dizgraţia noului antrenor al echipei, Jose Mourinho.

  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult