Ultimele stiri

Exclusiv Costin Lazăr a semnat și revine în Liga 1!

lazar

Deşi are, cel puţin în teorie, doar şanse teoretice să se salveze de la retrogradare (sunt după 6 etape pe penultimul loc, cu -6 puncte), ASA Târgu Mu

România U21 - Luxemburg U21, vineri, 20:30, Digi Sport 1

ddd-1

Tricolorii mici trag pentru un loc la Campionatul European din Polonia de la anul. Naţionala antrenată de Cristi Dulca joacă la Mediaş împotriva ultimei clasate din grupă, Lux

Pantilimon, impresionat de metodele lui Daum: "Încearcă să aducă un spirit de învingător. E ceva nou"

pantilimon

România începe duminică, împotriva Muntenegrului, campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018. În absența lui Ciprian Tătărușanu, accidentat la ultimul meci al Fiorentinei, poarta primei reprezentative va fi apărată la partida de la Cluj de Costel Pantilimon.

Încă o schimbare majoră gândită de UEFA! Propunerea făcută la Nyon  

uefa

2016 pare a fi anul schimbării pentru Champions League, cea mai importantă competiţie inter-

Ionuţ Rada a ajuns în liga a treia italiană. Va fi coechipier cu alţi doi români

ionut rada

Ionuţ Rada a mai coborât o divizie. Fundaşul român a fost cedat de formaţia din liga a doua, Bari, în liga a treia, la Fidelis Andria.

Video Balotelli, asaltat de fani și jurnaliști la primul antrenament la Nice

balotelli fani

După o vară extrem de agitată, în care a fost în negocieri cu mai multe formații, italianul Mario Baloteli și-a găsit în sfârșit echipă. Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat cu OGC Nice, grupare care a încheiat pe locul 4 ultimul sezon din Ligue 1.

Daum nu ştie dacă se poate baza pe Chiricheş: "E un luptător"

chiriches

Christoph Daum se teme că nu-l va putea folosi pe Vlad Chiricheş la primul său meci pe banca naţionalei României, contra Muntenegrului. Fundaşul lui Napoli este accidentat şi nu s-a antrenat astăzi, cu trei zile înaintea partidei de debut din preliminariile Mondialului din Rusia.

Lista scurtă a lui Daum. Un "jucător surpriză" ar putea fi noul căpitan al naţionalei

daum bun-1

Căpitan la Euro 2016, Vlad Chiricheş nu mai e sigur că va purta banderola şi în mandatul lui Daum. Selecţionerul va alege în zilele următoare liderul din teren al n

Exclusiv Rednic critică aspru politica lui Negoiţă: "Dacă rămâneam, Mevlja, Puljic şi Bicfalvi nu plecau" 

rednic negoita

Mircea Rednic a analizat, în exclusivitate pentru Digi Sport, situaţia de la Dinamo. Tehnicianul a criticat politica lui Negoiţă şi crede că, în măsura în care el ar fi rămas la c

Video "Tricolorii" au încredere în selecţionerul Daum: "Sperăm că ne va duce la Mondiale"

romania daum

Fără prezenţă la Mondial din 1998, "tricolorii" speră să spargă ghinionul. În cei aproape 20 de ani de absenţă, România a pierdut de două ori barajul: în 2001 cu Slovenia şi în 2013 cu Grecia. Acum, jucătorii speră să se califice împreună cu primul selecţioner german din istoria naţionalei.

A dat Steaua lovitura? "E cel mai bun jucător, peste tot ce aveau înainte"

moke-1

Wilfred Moke este marele pariu al lui Becali pentru perioada următoare. Deşi Reghe şi Meme nu au fost convinşi de oportunitatea acestui transfer, considerâ

Video Chiricheş, incert pentru meciul cu Muntenegru. Fundaşul lui Napoli nu s-a antrenat azi

chiriches romania

Veşti proaste de la naţionala României. Vlad Chiricheş nu s-a prezentat la antrenamentul de astăzi al "tricolorilor" şi pare incert pentru primul meci al echipei lui Christoph Daum din preliminariile Mondialului din 2018, contra Muntenegrului.

Guardiola, "mitraliat" de foştii jucători de la Bayern

bayern

La scurt timp după discuţiile nesfârşite legate de relaţia Guardiola - Hart, un fost jucător al lui Bayern, care a colaborat cu Pep, l-a înfierat pe antreno

Povestea spadasinelor de aur. Simona Gherman şi antrenorul Dan Podeanu vin astăzi la Digi Sport

aur

La 60 de ani de la prima medalie olimpică pentru scrima românească, fetele de la spadă au adus singurul aur pentru delegaţia tricoloră la Rio.A fost pentru prima oară în

Milos Raonic a pierdut în turul al doilea la US Open. Rezultatele zilei pe tabloul masculin

raonic

Milos Raonic, al cincilea favorit, a fost învins neaşteptat de americanul Ryan Harrison, numărul 120 mondial, cu 6-7 (4/7), 7-5, 7-5, 6-1, la New York, în runda a doua a turneului US Open, ultimul de Grand Slam al anului.

Astra, Pandurii şi Dinamo au cheltuit în această vară 45.000 € pe transferuri. Steaua a plătit 3,7 milioane

stea112

Astra, Pandurii şi Dinamo, echipele considerate singurele în măsură să o oprească pe Steaua din cursa pentru titlu în acest sezon, au investit în total 45.000 de euro în transferuri în această vară. Vicecampioana a fost mult mai activă pe

Hamilton îi poate egala pe Fangio și Senna. MP al Italiei va fi duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport

hamilton

Etapa cu numărul 14 din Formula 1 se va desfășura în acest weekend pe traseul italian de la Monza și va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport. Traseul de lângă Milano este cel mai rapid din actualul calendar al Marelui Circ. În mod frecvent, la Monza se ating viteze de 340 de kilometri pe oră.

Sume imense plătite pentru transferuri. Anglia, prima în top. Italia, a doua. Spania, doar a patra 

Pogba Hull

Englezii au investit şi în această vară cei mai mulţi bani pentru transferuri. În Premier League s-au cheltuit pentru achiziţii 1,4 miliarde de euro, nou record în istoria campionatului englez.

Povestea transferului lui Sissoko. Acceptase oferta lui Everton, dar nu a mai răspuns la telefon, deşi se trimisese un avion privat după el

sissoko

Moussa Sissoko a fost protagonistul ultimei zile de mercato din Europa. Deşi se înţelesese cu Everton, mijlocaşul francez nu a mai răspuns la telefon şi a semnat, în ultimele minute ale perioadei de transferuri, cu Tottenham.

Steaua are, pe hârtie, cea mai slabă ofensivă din ultimii cinci ani. Atacă Europa cu Golubovic şi Tudorie

golu

Steaua se află într-o situaţie ingrată, în ciuda faptului că are conturile pline. Vicecampioana va fi nevoită să se bazeze, cel puţin până în iarnă, pe doar doi atacanţi d

Lacrimi pentru Schweinsteiger la retragerea din naţionala Germaniei

lacrimi schweini

Bastian Schweinsteiger a avut parte de o retragere emoţionantă de la naţionala Germaniei. Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a izbucnit în lacrimi înaintea amicalului campioanei mondiale contra Finlandei, câştigat cu 2-0.

Salariul președintelui FIFA, făcut public. Infantino câștigă mult mai puțin decât Blatter

blatter infantino

Salariul preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a fost fixat la 1,5 milioane de franci elveţieni pe an (1,38 milioane euro), mai puţin cu 25 la sută decât remuneraţia predecesorului său Joseph Blatter, a anunţat FIFA.

Surpriză de proporții la US Open. Muguruza, eliminată în turul doi. Rezultatele zilei

muguruza

Garbine Muguruza, numărul trei mondial, a fost învinsă surprinzător de letona Anastasija Sevastova (48 WTA), cu 7-5, 6-4, la New York, în runda a doua a turneului US Open, ultimul de Grand Slam al anului.

Dinamo și-a pierdut căpitanul. FC Rostov a anunțat transferul lui Miha Mevlja

mevlja principala

Dinamo București și-a pierdut căpitanul în ultima zi de mercato a celor mai importante campioante din Europa. Site-ul oficial al rușilor de la FC Rostov a anunțat transferul lui Miha Mevlja. Fostul jucător al "câinilor" va fi coleg la noua sa echipă cu Andrei Prepeliță, transferat și el tot pe ultima sută de metri a perioadei de mercato.

Zi perfectă pentru Monica Niculescu la US Open. Românca s-a calificat şi în turul secund la dublu

monica niculescu

Monica Niculescu şi americanca Vania King s-au calificat în turul 2 al probei de dublu de la US Open după victoria în trei seturi, scor 6-2, 5-7, 7-5, contra americancelor Ashley Weinhold şi Caitlin Whoriskey.

Preţul ratării transferului în Serie A: Toşca a devenit unul dintre cel mai bine plătiţi jucători

tosca112

Alin Toşca a ratat transferul la Pescara, însă a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lot. Fundaşului i-a fost crescut cu 50% salariul, urmând a câştiga 18

Încă un tânăr român în Anglia. Bournemouth a adus un jucător de la o şcoală de fotbal din Cluj

tricou dobre

Încă un român ajunge în Premier League. În ziua în care l-a împrumutat pe mijlocaşul lui Arsenal, Jack Wilshere, Bournemouth a anunţat şi transferul unui tânăr fotbalist român.

Stanciu a avut oferte mai avantajoase. Omul decisiv în transferul la Anderlecht

stt

La Anderlecht, Nicuşor Stanciu va câştigat 900 de mii de euro în primul an, iar suma va creşte pe parcursul celor cinci ani de contract, până la 1,5 milioane. Stanciu putea fi deturnat însă în ultimul moment de Fenerbahce, care îi oferea un s

Reghecampf a vorbit despre ultimele achiziţii ale Stelei: "Sunt foarte mulţumit"

reghe transferuri-1

Steaua a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor în ultimele zile, iar antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, spune că este foarte mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie.

Video Va câștiga Steaua la pas campionatul? ”Cred că va termina la 8-10 puncte avans. E diferență uriașă”

stiaua

Adversarii Stelei din Liga 1 sunt stupefiați de forța financiară a roș-albaștrilor, care au făcut o campanie de transferuri fabuloasă și în această vară. ”În curând o să cumpere toată Liga 1”, a spus căpitanul lui CSM Poli Iași, Ionuț Voicu.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult