Ultimele stiri

Video Tottenham - Atletico Madrid 0-1. Diego Godin a adus victoria pentru echipa lui Simeone

godin spurs

Tottenham şi Atletico Madrid se întâlnesc vineri, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în ceea ce este considerat duelul celor mai în vogă antrenori argentinieni ai momentului, Mauricio Pochettino şi Diego Simeone. Partida, care face parte din turneul amical International Champions Cup, are loc în Australia, la Melbourne.

AC Milan și AS Roma se bat pe Simone Zaza! Ce răspuns a dat atacantul lui Juve

simone zaza

”Nu, mulțumesc!” Acesta este răspunsul pe care Simone Zaza (25 de ani) l-a dat ofertelor pe care le-a primit din partea germanilor de la Wolfsburg și a englezilor de la West Ham United.

La 33 de ani, Thereau ar putea prinde transferul carierei: "Agentul meu e în contact cu ei"

Thereau-Udinese-v-Atalanta

La 33 de ani, Cyril Thereau, fostul jucător al Stelei, este aproape să prindă transferul carierei. Olympi

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Montreal. Românca revine pe poziția a 4-a în WTA!

halep-23

Simona Halep s-a calificat aseară în sferturile de finală ale turneului de la Montreal, după un dublu 6-3 în faţa Karolinei Pliskova. Sportiva noastră va juca pentru un loc în "careul de aşi" al competiţiei cu Svetlana Kuznetsova, o sportivă aflată

Video Exclusiv Momente de panică în Belgia. Un jucător al lui Hagi, dus la spital direct de pe gazon

tiru accidentare

Viitorul a avut parte de un debut de coşmar în cupele europene, constănţenii fiind învinşi categoric de belgienii de la Gent, scor 0-5, în prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League. Mai mult decât atât, unul dintre elevii lui Gică Hagi, Bogdan Ţîru, s-a accidentat şi a fost transportat la spital direct de pe gazon.

Statistica e de partea Stelei! Roş-albaştrii se pot considera ca şi calificaţi în play-off-ul Ligii

steaua12

Steaua a obţinut un rezultat excelent la Praga, scor 1-1, şi, în ciuda faptului că echipa pare departe de cea din sezoanele trecute, statistica îi oferă şanse uriaşe pentru calificarea î

Hagi surprinde, după eșecul dureros: ”Scorul nu e prea dur! Meci frumos, multe goluri”

hagi viitorul-1

FC Viitorul a pierdut drastic primul ei meci din Europa, 0-5 pe terenul celor de la KAA Gent, și a ratat astfel orice șansă de a mai continua în a doua competiție europeană intercluburi, chiar dacă mai este de disputat și returul de la Ovidiu.

F1 revine la Hockenheim. Rosberg e favorit şi-ar putea răsturna din nou clasamentul

hamilton-1

Răsfăţul pe care ni l-a oferit luna iulie ajunge la final, odată cu M.P. al Germaniei. Formula 1 va intra într-o binemeritată vacanţă de 3 săptămâni, dar se va întoarce cu, sperăm noi, forţe proaspete pentru ultima şi cea mai importantă parte a sezonului. DigiSport.ro vă prezentă în continuare avancronica Marelui Premiu al Germaniei.

Pandurii plătește pentru stabilizarea prea târzie: "A fost cumplit și nu e un motiv de mândrie că încă transferăm"

pandurii - maccabi

VIDEO Pandurii Tg. Jiu - Maccabi Tel Aiv 1-3. A treia clasată din sezonul trecut, Pandurii, a jucat din nou în Europa, după o pauză de un an. Chiar dacă în campionat nu lasă să se vadă că traversează o perioadă deloc ideală, problemele au ieșit la iveală și gorjenii nu au reușit să țin pasul cu Maccabi Tel Aviv, care anul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor.

Halep a eliminat-o pe Pliskova și va juca în sferturile de la Montreal cu Kuznetsova

halep bucurie-2

Simona Halep şi-a aflat adversara pe care o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Montreal.

Sânmărtean, supărat după atacurile conducerii Stelei: "E trist, eu mi-am făcut datoria acolo"

sanmartean steaua-1

Lucian Sânmărtean este pregătit de noua aventură din Liga 1, la Pandurii Tg. Jiu, unde îşi doreşte să facă performanţă şi să se bucure de fotbal. Cu toate acestea, mijlocaşul de 36 de ani este şi uşor dezamăgit de faptul că fosta sa echipă, Steaua, nu a încercat să-l aducă înapoi. Ba mai mult, directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a afirmat că internaţionalul român nu o mai poate ajuta pe actuala vicecampioană.

Wawrinka, victorie inedită cu Sock. Actul secund l-a închis în 29 de minute

wawrinka

Stanislas Wawrinka s-a calificat în sfeturile Mastersului de la Toronto cu prima victorie a carierei în faţa lui Jack Sock. Elveţianul, al cincilea jucător al lumii, a avut nevoie de tie-break să se impună în primul set după care s-a dezlănţuit în actul secund, pe care l-a închis după 29 de minute, cu scorul de 6-2.

Video Grigoraș a recunoscut neputința gorjenilor: ”Experiența în plus și valoarea au făcut diferența!”

grigoras pandurii

Gorjenii au pierdut net la revenirea în Europa, chiar dacă oficialii clubului și jucătorii erau optimiști înaintea întâlnirii cu israelienii, din turul al treilea preliminar al Europa League.

Arveladze: „Avem un mare avantaj şi sper să câştigăm şi returul”

maccabi

Antrenorul Shota Arveladze a vorbit despre victoria echipei sale de pe terenul celor de la Pandurii. Tehncianul s-a declarat încântat de jocul echipei sale, în pofida faptului că au avut momente dificile în amebele reprize.

Înfrânt de Maccabi, Herea admite: „Nu ne resemnăm, deşi e greu să ne mai calificăm”

herea-1

O seară tristă pentru Pandurii Târgu Jiu, după ce gorjenii au pierdut pe teren propriu, 1-3, cu Maccabi Tel Aviv. Marcatorul unicului gol de la gazde, Ovidiu Herea s-a declarat dezamăgit de eșecul înregistrat și admite că șansele calificării sunt aproape nule.

S-au pregătit pentru Liga a 2-a, dar au ajuns în Liga 1, cu -14 puncte: ”Încercăm să facem față”

timisoara-1

ACS Poli Timişoara a aflat că îi va lua locul Rapidului în Liga I şi că începe campionatul peste două zile. Bănăţenii joacă în Ştefan cel Mare, sâmbătă, de la 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Video Exclusiv Gnohere, demonstrație de tehnică și echilibru: a ținut mingea pe cap stând pe hoverboard

gnohere minge 1

Harlem Gnohere este cel mai curtat fotbalist de la Dinamo. Golgheterul "câinilor roșii" din sezonul trecut și liderul marcatorilor Ligii 1 după prima etapă - grație hat-trick-ului marcat în poarta Astrei - a făcut și o demonstrație de tehnică și echilibru, pe un hoverboard controlat cu smartphone-ul.

Legea sportului a pornit un val de acuze la adresa MTS. Lipă nu ar fi ținut cont de propunerile lor

lipa

Proiectul de modificare al legii nr 69/2000 a stârnit reacţii în rândul oamenilor din sport. "Toate cele 123 de amendamente pe care le-am scos în evidenţă că trebuie să le inoculăm în această lege nu le regăsim aici", a declarat preşedintele COSR, Alin Petrache.

Familia Moraru a ieșit la atac: susţine că plăteşte 50% din datoriile Rapidului și amenință LPF cu judecata

moraru-3

Rapid a fost exclusă azi din Liga I, iar LPF a anunțat că locul liber va fi ocupat de Timișoara. Valerii Moraru a ieșit la atac și spune că intenționează să achite 50% din datoriile clubului până la data de 24 august.

Moraru, acuzat direct! ”Dacă existau 130.000 de euro, Rapid nu mai era azi în faliment!”

valerii

Rapid a fost exclusă din Liga 1, după o decizie a LPF, dar discuțiile privind situația în care a ajuns clubul din Giulești sunt departe de a fi încheiate.

Sânmărtean nu a ales Pandurii din motive financiare: "Am făcut ceva bănuţi la viaţa mea"

sanmartean conferinta

Lucian Sănmărtean a revenit în Liga 1, la Pandurii Tg. Jiu, iar mijlocaşul de 36 de ani insistă că nu motivele financiare au fost cele care l-au determinat să accepte oferta gorjenilor.

Dinu Gheorghe crede că Rapidul mai are cărți de jucat: „Se vorbește de dizolvare. Care dizolvare?”

giulesti

Dinu Gheorghe speră ca patronul giuleștenilor să aibă nervii tari și să continue căile de atac pe care le are la dispoziție. Fostul președinte al clubului motivează că Rapid nu este încă dizolvat și că până pe 24 august, soarta clubului se poate îmbunătăți.

Preşedintele COSR, despre suspendarea lui Donisan: "Este o dramă şi o bâlbă a IAAF"

mihai donisan-1

Preşedintele COSR, Alin Petrache, a declarat, joi, că suspendarea săritorului în înălţime Mihai Donisan de la Jocurile Olimpice, după ce sportivul s-a deplasat deja la Rio de Janeiro, este o dramă şi a caracterizat decizia Federaţiei Internaţionale de Atletism drept o "bâlbâială".

Diego Costa și-a luat adio de la colegi: „Prietenii mei, vă mulțumesc din suflet”

costa-1

Diego Costa a postat o poză din vestiarul echipei, imediat după ce au reușit să-i învingă pe cei de la Liverpool, 1-0, în International Championship Cup. Atacantul de 27 de ani a dat de înțeles că va pleca de la club și le mulțumește tuturor celor care l-au ajutat la Chelsea.

Exclusiv Dinamo nu renunță la Gnohere! ”Sperăm să-i prelungim contractul. Veți vedea că vor veni și alții!”

gnohere dinamo

Dinamo l-a pierdut pe Paul Anton, iar acum încearcă să facă tot posibilul să îl păstreze pe Eddy-Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al echipei în sezonul trecut (12 goluri) și golgheterul la zi al Ligii 1, după hat-trick-ul din prima etapă, de pe terenul campioanei Astra Giurgiu.

Video Exclusiv Gnohere nu ştie dacă rămâne la Dinamo: "Preşedintele decide dacă plec sau nu"

gnohere pelcare

Dinamo riscă să-şi piardă şi golgheterul, după plecarea căpitanului Paul Anton la Getafe. Un club din Emirate oferă 600.000 de euro în schimbul lui Harlem Gnohere.

Ciubotă, fost avocat al LPF, a explicat de ce Rapid nu poate fi în Liga 1: Falimentul schimbă tot!

collage rapid

Rapid a fost exclusă din Liga 1, conform unei decizii pe care a luat-o joi, 28 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal, astfel că ACS Poli Timișoara este echipa care va participa în actualul sezon.

Contra despre transferal lui Anton la Getafe: “Va aduce un plus de tinerețe, de agresivitate”

contra

Cosmin Contra, antrenorul lui AD Alcorcon, s-a declarat surprins de mutarea lui Paul Anton la fosta sa echipă, Getafe. Antrenorul de 40 de ani consideră că transferul este un pas înainte, că jucătorul se va integra la echipă și va aduce un plus de energie.

Video Craiova şi-a prezentat echipamentul şi visează la Europa: "Îi aşteptăm pe fani la stadion"

craiova prezentare

CSU Craiova a început cu stângul noul sezonul, fiind învinsă în prelungiri de Pandurii, scor 1-2, în prima etapă a Ligii 1, dar oltenii promit să se revanşeze în faţa fanilor în runda a doua. Luni, de la ora 18:30, alb-albaştrii au meci acasă cu ASA Târgu Mureş, iar partida va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Simeone a dezvăluit unde i-ar plăcea să antreneze în viitor: "Sunt campionate atractive"

cholo premier seriea

Diego Simeone recunoaşte că i-ar plăcea ca în viitor să antreneze în Premier League şi Serie A şi nu a exclus posibilitatea de a pregăti atât o echipă de club, cât şi naţionala Argentinei în acelaşi timp.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult