Ultimele stiri

Antrenorul lui Napoli, dezamăgit de Higuain: "Am aşteptat măcar un telefon"

higuain sarri

Gonzalo Higuain a părăsit-o pe Napoli pentru Juventus, iar plecarea argentinianului de pe San Paolo i-a lăsat un gust amar antrenorului Maurizio Sarri, dezamăgit de modul în care atacantul de 28 de ani a ales să se despartă de vicecampioana din Serie A TIM.

Video Dortmund - Man. City 1-1 (6-7, d.l.d.). Meci decis după opt serii de lovituri de departajare!

Merino tricou

International Champions Cup continuă la Digi Sport! Joi, de la ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Borussia Dortmund o întâlnește pe Manchester City, într-un meci care se anunță extrem de spectaculos.

Video Primul antrenament al lui Zlatan la United. Cu zâmbetul pe buze la reîntâlnirea cu Mourinho

ibra

Zlatan Ibrahimovic a început antrenamentele alături de noii lui colegi de la Manchester United şi a arătat o formă de zile mari. Atacantul suedez a revenit după o lună de vacanţă petrecută în Statele Unite ale Americii.

Popescu, Gherman, Pop, Dodean şi Samara, primii români care intră în concurs la Jocurile Olimpice

romania jocurile olimpice

Spadasinele Ana Maria Popescu, Simona Gherman şi Simona Pop şi jucătoarele de tenis de masă Daniela Dodean Monteiro şi Elizabeta Samara sunt primii sportivi români care vor intra în concurs la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice, de la Rio de Janeiro.

Video Becali îi dă de ales lui Hamroun: "Îl vând sau îl distrug! E jucător de 15-20 de milioane €". Mesaj pentru Tamaș

hamroun steaua-2

Gigi Becali se ţine tare în cazul lui Jugurtha Hamroun, revenit astăzi la antrenamentele Stelei după ce a fost exclus din lot pentru meciul cu Sparta Praga.

Exclusiv Rapid a fost exclusă din Liga 1. Sâmbătă se joacă Dinamo - Timișoara, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

rapid cruce

Aşa cum se preconiza încă de ieri, Comisia de Disciplină a LPF a decis că Rapid nu poate juca în Liga 1 din cauza stării de faliment în care se află după decizia luată de instanţă pe 13 iunie 2016. Chiar dacă nu este vorba despre o sentinţă definitivă, ea este executorie, iar lichidatorul judiciar al clubului înfiinţat în 1923, Aurel Brihac, a informat azi şi ultimii trei fotbalişti rămaşi sub contract, Costin, Vasile şi Alami, că au contractele suspendate.

Exclusiv Pleacă și Gnohere? Arabii au venit cu o ofertă de transfer definitiv pentru golgheterul lui Dinamo

gnohere -1

După ce l-a împrumutat pe Paul Anton la Getafe, Dinamo este pe punctul să se mai despartă de un jucător important. Harlem Gnohere are șanse mari să ajungă în Emiratele Arabe Unite, la Dibba Al Fujairah.

Video Moment amuzant în Germania. Simone Zaza, imitat de Dirk Nowitzki

nowitzki zaza

Dirk Nowitzki a oferit faza zilei în sportul mondial. Baschetbalistul german a ironizat, cu ocazia unui meci demonstrativ de fotbal, modul în care italianul Simone Zaza a executat un penalty contra Germaniei, la Euro 2016.

Exclusiv OFICIAL. Țucudean a fost prezentat oficial la Pandurii. Gorjenii se bat la titlu cu lotul actual

poza tucu

Nu mai e niciun dubiu. Pandurii este echipa cu cea mai răsunătoare campanie de transferuri din Liga 1. După Obodo, Voiculeț, Buijs, Herea și Sânmărtean, gorjenii l-au transferat azi și pe fostul atacant al lui Dinamo și al Stelei, George Țucudean.

Exclusiv Astra, aproape de lovitura verii. Un fost atacant al lui Liverpool, în negocieri cu campioana României

ngog liverpool

Campioana României, Astra Giurgiu, e aproape de lovitura verii în campionatul României. Giurgiuvenii negociază în aceste zile cu atacantul francez David N'Gog, fostul jucător al lui PSG și Liverpool. Atacantul de 27 de ani s-a despărțit după două sezoane de francezii de la Stade Reims și, în prezent, este liber de contract.

Video Astra ține pumnii Stelei în Liga Campionilor! Șumudică: "Vreau să se califice!"

sparta steaua

La fel ca Steaua, Astra a făcut 1-1 în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Roş-albaştrii au însă şanse mai mari la calificare după golul marcat în deplasarea de la Praga, iar Șumudică le ține suprinzător pumnii.

Dinamo i-a găsit deja înlocuitor lui Paul Anton. Acesta vine tot de la Pandurii

dan nist

Înlocuitorul lui Paul Anton la Dinamo vine tot de la Pandurii. Dan Nistor, aflat în litigiu cu gorjenii, și-a dat deja acordul pentru un transfer la echipa din Ștefan cel Mare. Mijlocașul de 28 de ani va semna din postura de jucător liber, după ce își va rezolva litigiul cu fosta echipă.

Breaking News Paul Anton a semnat cu Getafe! Mijlocașul lui Dinamo a fost deja anunțat oficial

Paul anton 1

Surpriză uriașă! Într-un sezon în care și-a anunțat candidatura la titlu, Dinamo și-a cedat chiar căpitanul de echipă. Paul Anton va semna cu Getafe! Mijlocașul de 25 de ani este deja în drum spre Madrid, unde va semna cu gruparea retrogradată din La Liga la finalul sezonului precedent.

Blestemul continuă pentru Gardoş. O nouă accidentare pentru fundaşul român

gardos southampton

Ghinioanele se ţin lanţ de Florin Gardoş. La un an distanţă de accidentarea gravă la genunchi, care l-a ţinut departe de gazon tot sezonul trecut, fundaşul român trece din nou prin momente dificile.

Video Marin Barbu a povestit ce i-a făcut lui Semeghin la pauza celebrului Dinamo-Foresta 4-5

dinamo foresta

Marin Barbu a păstrat şi acum la loc de cinste în memorie victoria incredibilă a Forestei de pe terenul lui Dinamo, 5-4 în 2000. Barbu se afla pe banca moldovenilor în partida în care Foresta a revenit halucinant, după ce era condusă cu 0-4 în minutul 62.

Raonic și Dimitrov s-au calificat în optimi la Toronto, turneu transmis de Digi Sport

Raonic Toronto

La Toronto, favoritul gazdelor, Milos Raonic, n-a avut probleme în disputa cu Yen-Hsun Lu, din Taipei. Canadianul s-a impus în două seturi identice, 6-3, 6-3, astfel că va juca în optimi cu Jared Donaldson.

Video Steaua pregătește două transferuri de senzație: ”O să-i fac o ofertă pe care nu mai poate s-o refuze”

tanase razvan marin

Gigi Becali are toate motivele să-și dorească o eliminare a Viitorului din preliminariile Europa League, acolo unde echipa lui Gică Hagi întâlnește azi formația belgiană Gent, de la ora 21:30. Doar așa mai poate spera patronul Stelei să dea lovitura și să transfere cele două perle ale Viitorului, Florin Tănase (21 de ani) și Răzvan Marin (20 ani)

Hagi are planuri mari înaintea debutului în Europa: "Să marcăm goluri la Gent!"

Hagi Gent

Viitorul este gata de prima experiență în cupele europene! Joi seara, echipa lui Gică Hagi joacă pe terenul lui Gent, în turul 3 preliminar al UEFA Europa League.

Ribery și-a reglat conturile cu Guardiola: ”Pep vorbește prea mult și e lipsit de experiență”

guardiola ribery

Franck Ribery, jucătorul francez al echipei de fotbal Bayern Munchen, şi-a reglat conturile cu fostul său antrenor Pep Guardiola, în cadrul unui turneu în Statele Unite, considerând că acestuia îi "lipseşte experienţa" şi afirmând, totodată, că se simte "eliberat" şi "motivat" cu Carlo Ancelotti, a anunţat, joi, presa germană, citată de AFP.

Video Formula 1 intră în a doua jumătate a sezonului. O nouă bătălie între Hamilton şi Rosberg, la Digi Sport

f1 germania

În acest weekend, în direct pe canalele Digi Sport, se va desfăşura a 62-a ediţie din istoria Grand Prix-ului de Formula 1 al Germaniei, a 35-a pe circuitul Hockenheimring.

Video Budescu, dat de gol de Becali? ”Îl iau pe barba mea, că-mi place mie, chiar dacă toți îmi zic să nu-l iau”

bude

Deși a anunțat că nu s-a decis încă și va lua hotărârea finală abia pe 1 august, Constantin Budescu pare să fi făcut deja o alegere. Dorit de fosta sa echipă, Astra, de Dinamo și de Steaua, mijlocașul de 27 de ani a fost dat de gol de patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Video Steaua l-a găsit pe înlocuitorul lui Varela în Italia. Gigi Becali: ”A semnat deja, e jucătorul nostru!”

ascoli time mitrea

Plecarea lui Fernando Varela la PAOK a lăsat postul de fundaș central deficitar la Steaua. La ultima partidă jucată de roș-albaștri, cu Sparta Praga, în turul trei preliminar al UEFA Champions League, în linia de fund au jucat Tamaș și Toșca, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf mai are nevoie de un stoper de valoare.

Un fost fotbalist din Liga 1, condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de cocaină!

razvan florea

16 kilograme de cocaină! Atât au găsit polițiștii englezi asupra românului Răzvan Florea Voicu în luna aprilie, la un control de rutină pe autostradă din apropierea orașului Crewe, din nord-vestul Angliei.

Edi Iordănescu a rămas fanul Pandurilor: "O calificare poate fi un nou început"

edi iordanescu pandurii

Pandurii se bucură de susţinerea fostului antrenor şi după despărţire. Edi Iordănescu a părăsit echipa după ce nu a fost plătit deloc anul acesta, însă îi va face galerie în cupele europene, la duelul cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv.

Video Pandurii - Maccabi Tel Aviv 1-3. Gorjenii au şanse minime de calificare în play-off-ul UEL

bucurie gol maccabi

Pandurii și Maccabi Tel Aviv se întâlnesc joi seara, de la ora 21:00 (Digi Sport 1), în prima manșă a turului 3 preliminar din UEFA Europa League. Gorjenii visează la o nouă prezență în grupele acestei competiții, însă misiunea echipei lui Petre Grigoraș se anunță una foarte dificilă, în condițiile în care Maccabi a jucat în grupele UEFA Champions League, în sezonul trecut.

Exclusiv Hamroun, înapoi la antrenament. Algerianul a profitat de situaţia de la Steaua

Hamroun

Subţirimea lotului dovedită la meciul pe care Steaua l-a disputat la Praga, cu Sparta, în turul III preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-1, i-a făcut pe oficialii roş-albaştrilor să-l primească înapoi la antrenamente pe algerianul Jugurtha Hamroun.

Video Revenire cu gol pentru Falcao, în Liga Campionilor. Nu mai jucase de aproape doi ani pentru Monaco

falcao monaco fenerbahce

Radamel Falcao a revenit cu gol la primul meci oficial în tricoul lui AS Monaco după aproape doi ani.

Niculae așteaptă revenirea lui Budescu la Astra: "Ar fi păcat să aleagă un alt club!"

budescu astra-1

Fără prea multe soluții în linia de atac, jocul Astrei a suferit serios în debutul acestui sezon.

Video Victorie pentru Conte. Chelsea a trecut de Liverpool graţie lui Gary Cahill

chelsea liverpool

Chelsea a câştigat primul duel 100 % englezesc de la International Champions Cup. Noua echipă a lui Antonio Conte a învins-o pe Liverpool,scor 1-0, graţie reuşitei lui Gary Cahill din minutul 10 al partidei din Pasadena.

Video Fabregas, eliminat cu Liverpool după o intrare "la rupere" asupra lui Klavan

Fabregas

Chelsea a învins-o cu 1-0 pe Liverpool la International Champions Cup, însă Antonio Conte nu s-a putut bucura pe deplin de succesul echipei sale, adus de Gary Cahill, în minutul 10.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult