Ultimele stiri

Dorit de Steaua, Gnohere râmăne în ”haită”: ”Are contract până în 2017 și nu se pune problema să plece”

Gnohere Ruse

Fanii lui Dinamo pot răsufla uşuraţi. Harlem Gnohere, jucătorul de care se leagă speranţele ofensive ale echipei în această stagiune, va rămâne în Ştefan cel Mare până în vara anului viitor.

Ionel Ganea a rememorat penalty-ul victoriei cu Anglia: "Era miza de 10 ori mai mare decât aseară"

ganezu

România a încheiat la egalitate, 1-1, meciul de debut din preliminariile pentru CM 2018, cu Muntenegru. Tricolorii au deschis scorul prin Adi Popa, în minutul 85, dar s-au văzut egalaţi repede. Totuşi, elevii lui Christoph Daum puteau câştiga partida, însă Nicuşor Stanciu a ratat un penalty, în minutele de prelungire.

Sabău, nemulțumit de Bicfalvi și Hoban: ”Un joc slab, modest, iar la mijloc am fost lenți”

RPS 6241

România a remizat cu Muntenegru în primul meci al preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Atât Christoph Daum, cât și jucătorii au fost criticat după meci de Ioan Ovidiu Sabău. Fostul internațional român a spus că naționala trebuia să fi câștigat partida de pe Cluj Arena, fiind echipa favorită și că în locul selecționerului ar fi mizat pe jucători tineri în alcătuirea primului 11.

Cristiano Ronaldo: "Zidane este cheia succesului din sezonul trecut"

ronaldo zidane

Real Madrid a avut o parte a doua a sezonului trecut excelentă, schimbarea apărând în jocul "galacticilor" de la venirea lui Zinedine Zidane în locul lui Rafael Benitez. Acest lucru a fost recunoscut şi de cel mai important jucător al grupării blanco, Cristiano Ronaldo.

Jucătorul care l-a impresionat pe selecţionerul Daum. "Mi-a plăcut mult jocul lui"

benzar

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Christoph Daum a fost criticat după primul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, dar germanul are meritul să fi propus o nouă soluţie pentru postul de fundaş dreapta, una care a dat roade.

Steliștii fac economie: plafonul salarial a scăzut semnificativ. TOPUL celor mai bine plătiţi jucători

becali

Conducerea vicecampioanei a adus 12 jucători și au contabilizat 22 de plecări, în perioada de mercato, care s-a încheiat pe 31 august, iar în urma transferurilor, plafonul salarial a scăzut semnificativ. Dacă cel mai mare fond de salarii la roș-albaștri a fost de 11.000.000 milioane de euro, acesta a scăzut în această vară la 4,8 milioane de euro.

Stanciu a ratat un penalty, dar şi-a impresionat adversarii: "E un jucător creativ"

stanciu23

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Tricolorii au avut o şansă imensă de a debuta cu o victorie în premilinariile pentru Campionatul Mondial din 2018, dar Nicolae Stanciu a ratat un penalty la ultima fază a meciului, în al şaselea minut al prelungirilor.

Bernie Ecclestone va vinde Formula 1 pentru 7,6 miliarde euro

bernie-ecclestone

Cel mai puternic campionat de automobilism din lume, deținut de englezul Bernie Ecclestone, în vârstă de 85 de ani, va fi vândut în cursul zilei de marți, tranzacția ridicându-se la 7,6 miliarde de euro. Noul proprietar va fi grupul american Liberty Media.

Video Sistemul lui Daum, criticat: "Am avut o echipă lentă. Am pierdut foarte multe mingi"

daum-3

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Tricolorii au ratat şansa unei victorii la debutul lui Christoph Daum pe banca naţionalei, după ce Nicolae Stanciu a ratat un penalty în al şaselea minut al prelungirilor partidei disputate pe Cluj Arena.

Nadal, OUT de la US Open după un thriller de 5 seturi. Djokovic e în sferturi. Rezultatele

rafa nadal

Rafael Nadal, fost număr unu mondial şi dublu câştigător al Openului Statelor Unite, a fost eliminat în optimile de finală la actuala ediţie a competiţiei de la Flushing Meadows, fiind învins în cinci seturi, 6-1, 2-6, 6-4, 3-6, 7-6 (8/6), de francezul Lukas Pouille.

Video Stanciu, încurajat de ultimul mare decar al naţionalei. Mesajul lui Adi Mutu

stanciu-2

Ultimul mare decar al naţionalei, Adrian Mutu, a notat pe Facebook, la finalul partidei România - Muntenegru, scor 1-1, că jocul a fost unul modest, şi l-a încurajat pe Nicolae Stanciu, care a ratat un penalty.

Video Pantilimon, "secretul" lui Jovetic: "De fiecare dată când îl văd, marchez"

jovetic muntenegru

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Stevan Jovetic a marcat golul prin care Muntenegru a egalat duminică seară la Cluj, în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Video Daum: ”Am pierdut două puncte azi, dar calificarea nu se câștigă din primul meci. Mai avem 9 finale”

daum meci

Christoph Daum, selecționerul României, s-a declarat mulțumit parțial, după remiza cu Muntenegru, 1-1, dar a admis că ”tricolorii” au pierdut două puncte, nu au câștigat un punct. ”Mai avem nouă finale”, susține Daum.

Video Bicfalvi este convins că România îşi va reveni: "Pas cu pas vom fi mai puternici"

bicfalvi

Eric Bicfalvi este convins că România îşi va reveni după dezamăgirea remizei din meciul cu Muntenegru, scor 1-1, şi că "tricolorii" vor avea un cuvânt important de spus în lupta pentru calificare la Cupa Mondială, în grupa E a preliminariilor.

Simona Halep s-a calificat în sferturi la US Open. Victorie în două seturi cu Suarez Navarro

halep bun si nou

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua luni, de la ora 18.00, în optimile de finală ale probei de simplu feminin de la US Open, în compania sportivei Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11.

Video Fractură! Keșeru va avea nevoie de operație și mască după remiza cu Muntenegru

captura keseru

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Neamțul Daum a debutat cu o remiză pe banca naționalei "tricolore" la capătul unei partide cu un final dramatic. Stanciu a ratat în prelungiri o lovitură de la 11 metri obținută de Claudiu Keșeru. Vârful lui Ludogerts a ieșit destul de șifonat în urma contactului cu fundașul muntenegrean și va fi operat în zilele următoare.

Selecționerul Muntenegrului: ”Am avut noroc. Nu asta e valoarea adevărată a României”

antrenori meci

Selecţionarul Muntenegrului, Ljubisa Tumbakovici, a declarat, duminică seară, după meciul cu România, terminat cu scorul de 1-1, că ambele formaţii ar fi avut o evoluţie mai bună dacă terenul ar fi avut o calitate superioară, fiind de părere că echipa sa a avut noroc la ultima fază a meciului.

Săpunaru: "Am dominat tot meciul, e vina noastră că nu am câștigat"

sapunaru-1

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Mijlocaşul echipei naţionale a României, Cristian Săpunaru, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Muntenegru, scor 1-1, că e vina jucătorilor că nu au câştigat, dar a precizat că "tricolorii" au dominat întâlnirea.

Video Norvegia - Germania 0-3. Dublă pentru Muller. Campioana mondială, lider în grupa C

muller

Germania este lider în grupa C a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018. Dubla lui Thomas Muller şi golul lui Joshua Kimmich au adus deţinătoarei titlului o victorie cu 3-0 în Norvegia. La Praga, Cehia şi Irlanda de Nord au remizat fără goluri, iar Azerbaidjan a câştigat cu 1-0 în San Marino.

Burleanu: "Jucătorii și staff-ul au nevoie de susținere, trebuie să facem tot posibilul pentru calificare"

burleanu

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Debutul cu un egal în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 nu este un "capăt de țară" pentru Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Chiar dacă rezultatul nu a fost unul ideal, acesta așteaptă rezultate mai bune în următoarele 9 meciuri, în care spune că România trebuie să facă totul pentru a obține calificarea la turneul final din Rusia.

Nu Stanciu trebuia să execute. Daum a dezvăluit ce s-a întâmplat la faza penalty-ului

penalty stanciu

România a remizat, 1-1, în primul meci al preliminariilor CM 2018, cu Muntengru, dar a ratat un penalty în ultimul minut al prelungirilor, prin Nicolae Stanciu, cel mai scump jucător vândut vreoată din Liga 1, ajuns în această vară la Anderlecht.

Video Stanciu: "Îmi cer scuze colegilor şi românilor! O să mai execut penalty-uri"

stanciu-1

România a remizat cu Muntenegru, scor 1-1, în primul meci din preliminariile Cupei Mondiale 2018, dar "tricolorii" au ratat un penalty în prelungiri, prin Nicolae Stanciu. Fostul stelist şi-a cerut scuze pentru oportunitatea irosită, însă a adăugat că îşi va mai asuma şi pe viitor executarea loviturilor de la 11 metri.

Video Malta - Scoția 1-5. Britanicii au început cu un succes categoric campania de calificare la CM

snodgrass

Absentă de la un turneu final din 1998, Scoția a început cu o victorie campania de calificare la Mondialul din Rusia, 5-1 în Malta. Oaspeții au deschis scorul în minutul 9 prin Snodgrass, care a înscris cu șansă la o fază în care a încercat să centreze.

Daum vede și jumătatea plină a paharului: ”Obiectivul era să devenim un grup. Mi-a plăcut spiritul de echipă”

romn

În ciuda remizei cu Muntenegru, scor 1-1, despre care spune că nu-l mulțumește foarte mult, mai ales că elevii săi au avut victoria în mână, Christoph Daum spune că în partida de aseară a găsit și părți pozitive. Cel mai important câștig: spiritul de echipă al ”tricolorilor”.

Scott Dixon a câștigat penultima etapă a sezonului din Indycar

scott dixon

Scott Dixon a câștigat penultima etapă a sezonului din Indycar, odată cu revenirea competiției pe celebrul circuit Watkins Glen. Pista, odată gazdă timp de decenii pentru etapele de Formula 1 în anii '60-'70, a fost folosită ultima dată în 2010 - la momentul respectiv Dixon fiind deja cel mai titrat pilot cu 3 victorii. A 4-a a venit absolut firesc duminică seară.

Video Dragoș Grigore a fost căpitan în premieră la națională: "Sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul"

grigore capitan

VIDEO România - Muntenegru 1-1. Dragoș Grigore a fost primul căpitan al României în mandatul lui Christoph Daum, în debutul cu un egal în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Video Adi Popa, dezamăgit de remiza cu Muntenegru: "Nici nu am apucat să mă bucur pentru gol"

captura adi popa

Golul marcat de Adi Popa la doar nouă minute de la intrarea sa pe teren în meciul cu Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale 2018, nu a fost suficient pentru ca România să se impună pe Cluj Arena. Stelistul recunoaşte că nici nu a apucat să se bucure pentru reuşita sa, pentru că Stevan Jovetic a înscris aproape imediat şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Video Benzar îl consolează pe Stanciu: ” Presiunea și-a spus cuvântul. Au ratat și jucători mai mari ca el”

bnzr

Romario Benzar, aflat la debutul său la echipa națională, a fost unul dintrei cei mai buni jucători ai României în partida cu Muntenegru, încheiată la egalitate, 1-1. Jucătorul Viitorului crede că echipa a făcut un meci bun, dar că doar ghinionul a făcut ca cele trei puncte să nu rămână în România.

Nu s-a doborât recordul de asistență pe Cluj Arena. Doar puțin peste 25.000 de spectatori cu Muntenegru

muntenegru asistenta

Deși au fost vândute toate cele 27.000 de bilete scoase la vânzare pentru meciul România-Muntenegru, primul din preliminariile pentru CM 2018, nu au ajuns la meci toți cei care au achiziționat tichete.

Primul meci oficial al naţionalei după aproape 5 ani şi jumătate fără vreun stelist titular

titulari romania

Pentru prima oară după aproape 5 ani şi jumătate, Steaua nu a avut vreun titular la echipa naţională într-un meci oficial. La debutul lui Christoph Daum ca selecţioner al României, împotriva Muntenegrului, tehnicianul german nu a folosit niciun jucător al roş-albaştrilor.

  • 18:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
  • 20:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:30 Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
  • 21:30 LIVE Fotbal European
  • 22:00 LIVE Premier League: Arsenal-Chelsea
  • 22:45 LIVE Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult