Ultimele stiri

Video Sparta Praga - Steaua 1-1. Golul lui Stanciu le-a adus roş-albaştrilor un rezultat foarte bun în Cehia 

stanciu-5

Steaua va juca în această seară în turul trei preliminar al Champions League. La trei ani de la ultima calificare în grupele UCL, roș-albaștrii încearcă din nou accesul la masa bogaților. Vicecampioana României va trebui să treacă de Sparta Praga, pentru a ajunge în play-off-ul Champions League.

“Dubla” de 10 milioane de euro pentru Steaua. Rețetă financiară salvatoare pentru vicecampioni

bucurie steaua

Steaua va debuta în această seară în preliminariile Champions League din acest sezon. Vicecampioana României se va lupta pentru un loc în play-off-ul UCL, cu Sparta Praga. “Roş-albaştrii” vor juca pe o miză uriaşă dubla confruntare din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Dacă vor trece de cehi, “roş-albaştrii” îşi vor asigura venituri de cel puţin 10 milioane de euro.

Video Kyrgios, eliminat de la Toronto de un jucător de 17 ani, de pe locul 370 ATP!

kyrgios

Un jucător clasat pe locul 370 mondial a reuşit surpriza în runda de debut de la Rogers Cup. Canadianul Denis Shapovalov, câştigătorul turneului de juniori de la Wimbledon din acest an, l-a eliminat pe australianul Nick Kyrgios.

Marius Ionescu speră la prima medalie olimpică: “Vreau să mă întorc câştigător”

marius-ionescu-dusseldorf

Atleţii români au planuri mari pentru Jocurile Olimpice. Mirajul medaliilor a cuprins şi disciplina cu cei mai mulţi reprezentanţi la Rio de Janeiro, 23. Printre ei se află şi Marius Ionescu. Atletul speră să reuşească surpriza la Jocurile Olimpice, după ce, în urmă cu patru ani, a încheiat pe locul 26.

Immobile a trecut vizita medicală și a semnat cu Lazio. Transfer ieftin al fostului golgheter al Italiei

immobile vizita medicala

Lazio și-a luat atacant. Echipa lui Radu Ștefan l-a achiziționat pe Ciro Immobile. Jucătorul de 26 de ani a fost transferat de la Sevilla pentru suma de 8,5 milioane de euro, plus bonusuri de 500.000 de euro.

Video Juventus - Tottenham 2-1. Dybala și Benatia, aflat la primul gol, au adus victoria italienilor

juve-1

Juventus Torino a obținut prima victorie în International Champions Cup, 2-1 cu Tottenham Hotspur.

Încasările Argentinei, reduse aproape la jumătate, dacă Messi nu revine la națională

messi-2

Imediat după înfrângerea suferită în fața chilienilor, Messi și-a anunțat retragerea din naționala Argentinei, la doar 29 de ani. Vestea le dă acum mari bătăi de cap oficialilor, care se uită la banii pe care îi vor pierde, dacă Lionel va renunţa definitiv.

Formula 1 revine în Germania. Rosberg e favorit să câștige cursa de la Hockenheim

rosberg in masina

Marele Premiu al Germaniei revine în Formula 1 după un an de pauză și poate fi urmărit, în acest week-end, în direct pe Digi Sport. Anul trecut, din cauza neînțelegerilor de ordin financiar, cursa de casă a constructorului Mercedes a fost anulată.

Pancu: "Rapid nu poate reveni cu Moraru!" Motivul real pentru care a plecat în 2015

moraru rapid-1

Daniel Pancu și-a încheiat cariera fotbalistică, dar gândurile sale se îndreaptă tot către Rapid. Giuleștenii sunt în faliment și primesc amânare după amânare din partea Curții de Apel în privința judecării cererii de suspendare a procedurii, iar miercuri au un nou termen la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, care trebuie să dea o decizie în privința componenței finale a Ligii 1 în acest moment.

Reghecampf s-a hotărât asupra primului 11. Ce dilemă are antrenorul Stelei contra Spartei

popa tosca filip

Steaua va debuta în această seară în preliminariile Champions League. Vicecampioana României se va lupta pentru un loc în play-off-ul UCL, cu Sparta Praga. Turul se dispută în Cehia, începând cu ora 21:00.

Real Madrid a refuzat 10 milioane € pe un chinez care a costat-o doar 300.000 de euro

Lin Liangming

Madrilenii nu vor să facă bani cu orice preţ şi au refuzat pentru a doua oară o sumă fabuloasă primită pe Lin Liangming. Tânărul jucător chinez, venit de la Guangzhou R&F, pentru 300.000 de euro, a fost ofertat de echipa la care evoluează Lavezzi, Gervinho şi Stephane M'Bia.

Soacra lui Bernie Ecclestone a fost răpită în Brazilia și i se cere o răscumpărare imensă!

ecclestone

Probleme în Brazilia pentru Bernie Ecclestone, conducătorul Campionatului Mondial de Formula 1. Soacra managerului "Marelui Circ" a fost răpită, iar pentru eliberarea ei se cer 36 de milioane de dolari!

Avertisment pentru Steaua de la un titular dinamovist: "Sparta e ca Real Madrid"

sparta

Jose Romera, noul jucător al lui Dinamo, a dezvăluit care este atuul celor de la Sparta Praga. Fundașul de 28 de ani cunoaște foarte bine vicecampioana cehiei. Spaniolul a evoluat timp de 4 sezoane la Dukla Praga și FK Jablonec. Romera consideră că omogenitatea echipei este principala armă a celor de la Sparta.

11 delegaţii de sportivi de la JO 2016 afectate de condiţiile găsite în satul olimpic

australia

Cu doar 10 zile rămase până la ceremonia de deschidere, de pe 5 august, aproximativ 10.000 de sportivi din întreaga lume sunt așteptați în cele 31 de clădiri din satul olimpic de la Rio. Condiţiile sunt improprii de locuit pentru 11 dintre delegaţii.

Exclusiv Pentru a contracara plecarea lui Hora, Pandurii a luat tot un golgheter

v alexandru

Pandurii a reuşit luni seară un transfer care a făcut foarte multă vâlvă, chiar dacă a fost realizat undeva în jurul orei 23:00. La vârsta de 36 de ani, Lucian Sânmărtean încă este aşteptat cu nerăbdare pe teren de suporterii fotbalului din România, poate şi pentru a se convinge dacă într-adevăr Iordănescu a greşit că nu l-a folost mai mult la Euro. Marți dimineaţă, Pandurii mai realizează o achiziţie: golgheterul sezonului trecut din Liga a 2-a, Valentin Alexandru.

Noua speranță a Argentinei, pe mâinile lui Messi. Mentor pentru cel mai proaspăt junior al Barçei

messi bartucci

Leo Messi are grijă de viitorul Barcelonei și al Argentinei. Starul catalanilor i-a dat sfaturi unui puști, de 16 ani, adus de campioana Spaniei de la Estudiantes.

Barcelona l-a ratat pe argentinianul dorit de Luis Enrique. Vietto se transferă tot în Spania

vietto

Chiar dacă spaniolii anunțau un acord între Barcelona și Atletico Madrid pentru Luciano Vietto, atacantul nu mai ajunge pe Camp Nou. Luni seară, madrilenii l-au cedat pe atacantul argentinian la Sevilla, sub formă de împrumut pentru un an.

Prima reacție a lui Sânmărtean, după transferul la Pandurii

sanmartean antr

Lucian Sânmărtean și-a găsit echipă. Mijlocașul de 36 de ani a revenit în Liga 1, după aventura din Arabia Saudită. Rămas liber de contract ”magicianul” a semnat luni, 25 iulie, cu Pandurii Târgu Jiu. Un an de zile va îmbrăca Sânmărtean tricoul gorjenilor.

Victorie categorică pentru Halep și Niculescu la Montreal, în primul tur

niculescu halep

Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, după victoria în două seturi în fața perechii Gabriela Dabrowski (Canada) / Alla Kudryavtseva (Rusia), scor 6-3, 6-2.

Video Renaşte Oţelul. Echipa suporterilor gălăţeni va juca în liga a patra

otelul

Intrată în faliment în luna aprilie, Oţelul este pe cale să renască. Fanii au înfiinţat Suporter Club Oţelul Galaţi şi se înscriu în Liga a patra.

Exclusiv Transfer de marcă în Liga 1! "L-am luat pe Sânmărtean, unul dintre cei mai tehnici jucători din ultimul deceniu"

sanmartean-1

Magicianul Sânmărtean revine în Liga 1 la un an şi jumătate de la despărţirea de Steaua. Mijlocaşul de 36 de ani a ajuns la un numitor comun cu oficialii Pandurilor privind un contract valabil pe un a

Messi, din nou la treabă. Primul antrenament de după vacanţă, în Anglia

messi antrenament

Lionel Messi nu a putut sta mai mult de o lună departe de gazon. Starul argentinian a renunţat la a cincea săptămână de vacanţă oferită de Barcelona şi a fost vedeta şedinţei de pregătire a catalanilor de luni seară, de la baza de pregătire a naţionalei Angliei, Saint George’s Park.

Video Daum merge în Rusia să-l vadă pe Torje! Cum a ajuns fostul dinamovist la Terek

Torje Rodriguez

Gabi Torje a dezvăluit că a avut oferte din Spania și Turcia, dar a preferat să semneze cu Terek Grozny, echipă care a insistat să-l scape de eternele împrumuturi de la Udinese. Mijlocașul a fost convins și de celălalt român de la echipa rusă.

Reghecampf pregăteşte noua Steaua. Tehnicianul e decis să dea credit mai multor jucători tineri

steaua digi

Se pregăteşte noua Steaua. Reghecampf a anunţat în conferinţa de presă din această seară că, în partida tur din turul trei preliminar al Ligii, cu Sparta Praga, se va baza pe mai mulţi jucăto

Video Daum vrea selecţioner român după plecarea de la naţională: "Ionuţ Badea este fantastic"

daum romania-4

Christoph Daum a primit din partea Federaţiei un contract valabil pe doi ani şi are ca obiectiv calificarea României la Campionatul Mondial din Rusia.

Video Cehii de la Sparta, optimişti înaintea duelului cu Steaua: "Experienţa ne va ajuta"

sparta praga-1

Sparta Praga se pregăteşte de un nou sezon european de excepţie. În cel trecut, cehii s-au oprit în sferturile Europa League. Acum, au ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor după 11 ani, chiar dacă n-au apucat s-o spioneze pe viu pe Steaua.

Video Lucescu, convins că Dinamo se află pe drumul cel bun

luce-8 size6

Dinamo este primul lider al campionatului, dar conduce si la alt capitol. La succesul categoric in fata Astrei, Andone a introdus in teren 6 jucători sub 21 de ani, cei mai mulţi folosiţi de o echipă din liga întâi în prima etapă. Mircea Lucescu consider

Video Pintilii OK, Adi Popa sub semnul întrebării. Ce puncte forte a identificat Reghe la Sparta Praga

reh

Steaua se află în faţa unui examen important, marţi seară, de la ora 21:00, urmând a juca meciul tur cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Video Duckadam e conștient că Steaua a slăbit: "Jucătorii care vin nu sunt la nivelul celor care pleacă!"

steaua dinamo

Steaua vrea cu orice preț să ajungă cel puțin în grupele UEFA Europa League, iar dubla cu Sparta Praga este una extrem de importantă pentru vicecampioana României.

Video Şumudică se simte vânat: "Cineva din FRF mi-a zis să evit orice contact cu echipa" 

ss

Marius Şumudică va merge la Copenhaga, pentru meciul tur din turul trei preliminar al Ligii, doar în măsura în care va găsi un bilet la o altă cursă decât cea de linie, cu c

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult