Ultimele stiri

Încă trei oameni ar fi implicaţi în uciderea fanului "câinilor". Unul a jucat fotbal chiar la Dinamo

ALEXANDRU-BADEA

Noi detalii tulburătoare apar în cazul lui Alexandru Badea, tânărul de 25 de ani suspectat că l-ar fi ucis sâmbăta trecută pe fanul dinamovist Adrian Matei (18 ani).

Video Pandurii - Steaua 0-1. Roș-albaștrii se instalează în fotoliul de lider, deși au un meci mai puțin

buc Steaua-2

Derby-ul etapei a 6-a din Liga 1 se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00 și aduce față în față Pandurii și Steaua, formații aflatele pe locurile 2 și 3 în clasament. Duelul va avea loc pe arena din Drobeta Turnu-Severin și va fi condus la centru de Ovidiu Hațegan.

Schimbă Daum modulul de joc la naţională? Cum ar putea arăta România cu Muntenegru

romania calificare

România va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, contra Muntenegrului, pe 4 septembrie, pe Cluj Arena. Cristoph Daum, selecţionerul României, ar putea schimba modulul.După un Euro

De trofeul lui Ronaldo se bucură și colegii de la Real. Aproape recuperat, e pe cale să revină

colaj cr

Cristiano Ronaldo a primit, joi, disctincția pentru cel mai bun jucător din Europa în sezonul trecut, iar vineri a luat trofeul la antrenamentul Realului, pentru a-l prezenta colegilor alături de care a câștigat Liga Campionilor în stagiunea 2015-2016.

Video Rădoi a renunțat la școala de antrenori din Moldova. În doi ani, ar fi gata să revină la Steaua!

radoi steaua

Mirel Rădoi nu a avut parte de o primă experiență prea plăcută în cariera de antrenor. Pe banca Stelei, fostul internațional a prins doar 19 etape și a fost nevoit să ocupe alt post, din cauză că nu avea licența necesară unui tehnician. A renunțat la școala din Moldova, iar acum are un alt plan.

Video Espanyol - Malaga 2-2. Revenire spectaculoasă a oaspeților

espanyol malaga

Espanyol continuă pașii greșiți în La Liga. ÎN DIRECT la Digi Sport, fosta echipă a lui Costel Gâlcă a remizat cu Malaga după ce a condus cu 2-0 și are deja 8 goluri încasate în primele două etape.

Daum se înclină în faţa lui Şumudică, după victoria impresionantă de la Londra: "Îl felicit pe prietenul meu" 

CFT 4928

Christoph Daum, selecţionerul României, a fost vineri seară în Ştefan cel Mare, acolo unde a

Niculescu şi Mirza, în finală la New Haven! Continuă colaborarea la US Open?

mo11

La primul turneu la care evoluează împreună, Monica Niculescu şi Sania Mirza, favorite numărul doi, au câştigat, vineri noapte, scor 2-6, 6-3, 10-8, partida disputată

Video Mirel Rădoi laudă calificara Astrei în grupele EL: ”Mai fabuloasă decât cea a Stelei”

sumi juc

Astra și Steaua au reușit să se califice în grupele Europa League. Roș-albaștrii au ajuns în EL după ce au fost eliminați din play-off-ul Champions League, de către Manchester City, iar giurgiuvenii după ce au trecut de West Ham United.

Explicaţia ascensiunii lui Stanciu: "Nu am vrut să aduc niciun jucător pe poziţia lui"

radoi stanciu

Fernando Boldrin a fost transferat de Steaua în această vară, însă mijlocaşul brazilian ar fi putut evolua pentru roş-albaştri încă de anul trecut. Fostul antrenor al vicecampioanei, Mirel Rădoi, a dezvăluit că s-a opus transferului pentru a nu-l pune în umbră pe Nicolae Stanciu, care a explodat în sezonul precedent, iar acum este cel mai în formă jucător român.

Video Marseille-Lorient 2-0. OM, la prima victorie în actualul sezon în Ligue 1

marseille loritn

Marseille a spart gheața în campionatul Franței, după 2-0 cu Lorient. Cabella și Gomis a adus prima victorie pentru OM după trei etape.

Video Debut spectaculos pentru Ancelotti în Bundesliga. Bayern a câştigat cu 6-0 în faţa lui Bremen

bayern ancelotti

Schimbarea de antrenor nu pare să fi schimbat prea mult lucrurile la Bayern Munchen. La primul meci cu italianul Carlo Ancelotti pe bancă în Bundesliga, bavarezii au început noua ediţie de campionat cu un succes categoric pe teren propriu, scor 6-0 cu Werder Bremen.

Video Șumudică, antrenorul momentului: ”Sunt un nebun frumos al fotbalului, dar nu sunt valoros”

sumudica west ham-1

Marius Șumudică a devenit în scurt timp unul dintre cei mai carismatici antrenori din liga întâi. Chiar dacă a luat campionatul cu Astra și i-a dus pe giurgiuveni în grupele Europa League, tehnicianul de 45 de ani rămâne modest și crede că nu și-a făcut încă loc printre antrenorii de elită ai fotbalului românesc.

Napoli, înaintea jocului cu Steaua: ”Nu va fi un meci ușor pentru noi, chiar dacă ei vor avea mulți absenți”

napoli la meciul cu chiajna

Concordia Chiajna și Poli Iași și-au împărțit punctele în primul meci din etapa a șasea, scor 0-0. Chiar dacă meciul a fost unul fără prea multe ocazii de poartă, la finalul meciului, cei doi antrenori, Emil Săndoi și Nicolo Napoli, se consideră mulțumiți față de jocul prestat de echipele lor.

Video Andone, nemulţumit de fanii dinamovişti: "Sunt mulţi antrenori, dar nu sunt apropiaţi de echipă"

andone gaz metan

Dinamo a făcut primul pas greşit pe teren propriu în acest sezon, remizând cu nou-promovata Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, rezultat pe care fanii alb-roşiilor nu l-au primit foarte bine. La finalul partidei, tehnicianul "câinilor", Ioan Andone, a criticat atitudinea suporterilor.

Mergea, out cel puțin cinci săptămâni! Medaliatul cu argint la JO ratează US Open

mrgea

Florin Mergea, medaliat cu argint la dublu la JO de la Rio împreună cu Horia Tecău, va fi indisponibil cel puţin cinci săptămâni, el ratând astfel US Open, după ce a fost diagnosticat cu o afecţiune a oaselor sesamoide la un picior.

Cristi Pustai: ”După 6 etape și jocul prestat, sunt nemulțumit!”

pustai

Echipa pregătită de Cristi Pustai (51 de ani) a obținut primul punct în deplasare, chiar pe terenul liderului, dar antrenorul medieșenilor nu este deloc mulțumit cu ”salba” de puncte a echipei sale după această primă parte a campionatului.

Video Șumi a lămurit situația lui Alibec: ”Nu pleacă pentru 1 milion €. Poate-i luăm înapoi pe De Amorim și Boldrin”

sumudica alibec

După ce i-a cumpărat pe William De Amorim și Fernando Boldrin, Steaua a făcut o ofertă de 1 milion de euro pentru vedeta Astrei, Denis Alibec. Suma oferită de roș-albaștrii, pentru golgheterul giurgiuvenilor din sezonul trecut, este considerată ridicolă de Marius Șumudică.

Rădoi susţine regula jucătorului U21: "Sunt de acord, o văd ca pe o soluţie bună"

radoi tineri

Regula care obligă echipele din Liga 1 să aibă un jucător U21 pe teren a fost dur criticată, dar fostul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, este de părere că aceasta se poate dovedi o idee bună pentru fotbalul românesc.

Video Șumi, după aflarea grupei Astrei: ”Roma e favorită clară. Steaua? Dumnezeu e sus și nu doarme”

sumi

Astra s-a calificat în grupele Europa League, dubă o dublă de foc cu West Ham United. După 1-1 în tur, giurgiuvenii s-au impus cu 1-0 în returul de pe ”London Stadium”. Suspendat în țară, pentru pariuri, Marius Șumudică a putut sta pe bancă la meciurile cu echipa antrenată de Slaven Bilic.

Video ”Bubu”, fanul alb-roșiilor decedat miercuri, a fost omagiat de dinamoviști la meciul cu Gaz Metan

captura bubu dinamo

Suporterul dinamovist decedat, miercuri, 24 august, a fost omagiat de suporterii ”câinilor” la începutul meciului dintre Dinamo și Gaz Metan. Adrian Daniel Matei, ”Bubu”, a fost implicat într-un confilct, cu un fan al rapidului, imediat după derby-ul dintre Steaua și Dinamo.

Drama lui Ekeng a băgat spaima în oficialii FRF. Investiție în 246 de defibrilatoare!

patrick ekeng O 0007

Federaţia Română de Fotbal a decis să cumpere 246 de defibrilatoare, în valoare totală de 230.000 de euro, care vor fi distribuite tuturor membrilor afiliaţi, după decesul fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, a anunţat vineri preşedintele FRF Răzvan Burleanu.

Ana Bogdan va juca în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam

ana bogdan-1

Ana Bogdan, locul 117 WTA, s-a calificat, vineri, pe tabloul principal la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Răzvan Burleanu a dezvăluit cine a dorit ca meciul cu Muntenegru să se dispute pe ”Cluj Arena”

cluj arena

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat vineri că în decizia privind locul de disputare a meciului România - Muntenegru din preliminariile CM 2018 a contat şi opinia selecţionerului Christoph Daum, care şi-a dorit ca partida să se desfăşoare pe Cluj Arena. 'Decizia de a organiza meciul pe Cluj Arena a fost luată ieri. În opţiunea pe care am luat-o (n.r. - de a organiza meciul pe Cluj Arena) am ţinut cont şi de părerea domnului Daum. Ne-am consultat şi dumnealui şi-a dorit ca acest meci să se joace pe Cluj Arena. Noi am avut permanent în vedere două obiective: să avem o suprafaţă de joc bună şi să ne respectăm angajamentul luat faţă de clujeni ca acest meci să se dispute pe Cluj Arena. De aceea am solicitat UEFA să trimită un expert în gazon natural astfel încât să avem un raport', a spus oficialul FRF. Burleanu a caracterizat drept 'un hazard al neputinţei' situaţia în care se găsea FRF după ce gazonul de pe Cluj Arena fusese afectat în urma găzduirii festivalului Untold. 'Cum am văzut aceste probleme cu gazonul de la Cluj m-a trecut un sentiment pe care l-aş putea caracteriza ca pe un hazard al neputinţei. Pentru că atunci când am vrut să organizăm meciul cu Spania la Bucureşti nu s-a putut... acum când vrem la Cluj apar nenumărate probleme. Acest hazard al neputinţei ne caracterizează pe noi ca români ca să nu putem face lucrurile bine. Dar dacă se va ţine cont de toate recomandările zi de zi, noapte de noapte, atunci la ora jocului vom avea un gazon bun', a menţionat Burleanu. Gazonul de pe Cluj Arena a fost extrem de afectat după găzduirea festivalului Untold, motiv pentru care conducerea FRF a oprit vânzarea biletelor, luând în calcul mutarea meciului pe stadionul formaţiei CFR Cluj, 'Dr. Constantin Rădulescu'. Ulterior, după vizita expertului UEFA, federaţia a decis ca meciul să se dispute totuşi pe Cluj Arena.

Video Alibec nu se teme de Roma: ”Avem o grupă accesibilă. Steaua nu cred că se califică”

alibec steaua-1

Astra a reușit surpriza în returul cu West Ham United. Echipa antrenată de Marius Șumudică a trecut pentru al doilea an la rând de formația lui Slaven Bilic și s-a calificat astfel în grupele Europa League. Campioana României s-a impus cu 2-1 la general.

Piesa lipsă de la Steaua? "Dacă îl aduce şi pe Alibec, ia titlul cu 2-3 etape înainte"

alibec steaua-2

Steaua a reuşit o campanie de achiziţii spectaculoasă în această vară, transferând şi doi jucători de la campioana Astra, Fernando Boldrin şi William De Amorim. Roş-albaştrii îl doresc, însă, şi pe Denis Alibec, iar Mirel Rădoi crede că dacă îşi va asigura şi serviciile atacantului giurgiuvenilor, echipa lui Laurenţiu Reghecampf va fi de neoprit în lupta pentru titlu.

Spalletti nu subestimează Astra: ”A învins-o pe West Ham. E o grupă foarte echilibrată”

spalt

AS Roma are ceva de demonstrat în cupele europene, a spus antrenorul Luciano Spalletti după tragerea la sorţi a grupelor Europa League la fotbal, care a decis că echipa sa le va avea ca adversare pe Astra Giurgiu, Viktoria Plzen (Cehia) şi Austria Viena.

Video Betis-Depor 0-0. Florin Andone, pentru prima oară titular la galicieni într-un meci oficial

alta captura fl andone

Lucas Perez a fost scos din lotul lui Deportivo care s-a deplasat la Sevilla, pentru meciul cu Betis, din etapa a doua din La Liga. În aceste condiții, Florin Andone va juca titular în această seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Halep o va întâlni pe Flipkens, în primul tur la US Open. Posibil sfert de finală cu Serena

halep us open

Simona Halep o va întâlni pe belgianca Kirsten Flipkens, în primul tur al ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open. Românca a câştigat toate cele patru meciuri pe care le-a disputat până acum împotriva jucătoarei de 30 de ani, care ocupă locul 68 în clasamentul WTA.

Sfârșitul unei epoci? Casillas, neconvocat de noul selecționer spaniol: ”De Gea e titularul”

iker casi

Surpriză pe lista preliminară a convocaților echipei naționale a Spaniei înaintea meciului amical cu Belgia, de pe 1 septembrie, și partidei cu Liechtenstein, din preliminariile CM 2018, de pe 5 septembrie. Iker Casillas a fost lăsat în afara lotului convocat de noul selecționer Julen Lopetegui.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal European
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal European
  • 13:45 Etapa 4 Liga a 2-a: Rezumatele etapei
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult