Ultimele stiri

Halep o va întâlni pe Flipkens, în primul tur la US Open. Posibil sfert de finală cu Serena

halep us open

Simona Halep o va întâlni pe belgianca Kirsten Flipkens, în primul tur al ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open. Românca a câştigat toate cele patru meciuri pe care le-a disputat până acum împotriva jucătoarei de 30 de ani, care ocupă locul 68 în clasamentul WTA.

Sfârșitul unei epoci? Casillas, neconvocat de noul selecționer spaniol: ”De Gea e titularul”

iker casi

Surpriză pe lista preliminară a convocaților echipei naționale a Spaniei înaintea meciului amical cu Belgia, de pe 1 septembrie, și partidei cu Liechtenstein, din preliminariile CM 2018, de pe 5 septembrie. Iker Casillas a fost lăsat în afara lotului convocat de noul selecționer Julen Lopetegui.

Lotul U21 pentru ”dubla” cu Luxemburg și Danemarca. Dulca a convocat patru steliști și trei dinamoviști

dcla

Selecţionerul Cristian Dulca a convocat 20 de jucători pentru meciurile cu Luxemburg şi Danemarca din preliminariile Campionatului European 2017, ce va fi găzduit de Polonia.

Cine va fi Fotbalistul lunii august? Lopez, Săpunaru şi Achim s-au înscris în cursă

colaj fotbal lunii

După ce vom avea şi voturile etapei a 6-a, va fi desemnat câştigătorul "Fotbalistului lunii". Cel mai bun fotbalist din august va fi ales şi cu ajutorul cititorilor, iar Digi Sport îi va oferi trofeul la primul joc al echipei sale pe teren propriu.

Video Rădoi a analizat şansele românilor în UEL: "Steaua termină pe 2, Astra are grupă mai grea"

grupe uel

Steaua şi Astra Giurgiu şi-au aflat adversarele din grupele Europa League, iar Mirel Rădoi crede că roş-albaştrii se pot califica în 16-imile de finală pe locul 2, în timp ce actuala campioană a României va avea o sarcină mai dificilă.

Video Rădoi: ”Stanciu ar trebui lăsat să plece acum, chiar și pe 7 milioane”

stanciu2

Nicolae Stanciu este cel mai curtat jucător român la ora actuală. După ce transferul la Southampton a picat, belgienii de la Anderlecht și-au reconfirmat interesul pentru mijlocașul de 23 de ani și vor veni, sâmbătă, la București pentru a negocia cu finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Video Rădoi s-a răzgândit: ”Nimeni nu are ceva rău de spus despre Daum”. Ce va schimba neamțul la națională

daum-10

Mirel Rădoi recunoaște franc că a fost unul dintre opozanții numirii lui Daum la cârma echipei naționale. Cu toate acestea, fostul internațional și ex-antrenor al Stelei susține că ulterior s-a răzgândit în privința antrenorului german.

Video Mutu a revenit la Fiorentina, pentru aniversarea clubului: "Cei mai frumoşi ani din cariera mea"

mutu firenze

Adrian Mutu a revenit la Florenţa, acolo unde se numără printre invitaţii speciali ai conducerii Fiorentinei, cu ocazia sărbătorii a 90 de ani de la înfiinţarea clubului.

Surpriză! Thierry Henry intră în antrenorat! La ce națională importantă va lucra francezul

henry

Oarecum surprinzător, fostul atacant de legendă al naționalei Franței, al lui Arsenal și al Barcelonei, Thierry Henry, va fi ”asistentul” lui Roberto Martinez la cârma naționalei Belgiei, alături de Grame Jones, fostul ”secund” al lui Martinez la Swansea, Wigan și Everton.

Video Rădoi e fair-play cu rivalul său: ”Aș fi făcut la fel ca Reghe cu Manchester City”

mirel radoi

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, salută calificarea roș-albaștrilor și a Astrei în grupele UEFA Champions League și spune că ar fi procedat la fel ca Reghecampf, jucând ofensiv împotriva lui Manchester City, chiar dacă ar fi pierdut la scor.

Mâine, ziua Z în telenovela transferului lui Stanciu. Reprezentanții lui Anderlecht vin la București

nicu stanciu

După ce transferul lui Nicolae Stanciu la Southampton a picat, ”Sfinții” luându-l pe Sofiane Boufal, de la Lille, pentru 25 de milioane de euro, pentru decarul Stelei mâine ar putea fi ultima șansă de a mai pleca în această vară. Reprezentanții lui Anderlecht Bruxelles vor veni la București, pentru a negocia achiziția mijlocașului de 23 de ani.

Video Concordia - Poli Iaşi 0-0. Rezultat echitabil la Chiajna

cristescu chiajna iasi

Concordia Chiajna ţinteşte a treia victorie consecutivă în Liga 1, după victoriile cu Gaz Metan şi ASA Târgu Mureş, venite după eşecurile din primele trei runde cu CFR Cluj, FC Voluntari şi Steaua.

Video Dinamo - Gaz Metan 1-1. Primul punct câştigat de medieşeni în deplasare, în acest sezon

gaz metan dinamo

Dinamo vrea să rămână lider şi promite o nouă victorie în campionat. Azi o întâlneşte pe Gaz Metan Mediaş, de la ora 21:00, într-un meci transmis în direct de Digi Sport 1.

Reghe nu crede că a avut noroc la tragerea la sorți: ”Nu trebuie să ne gândim că Zurich joacă în divizia B”

reghe-6

Steaua a fost inclusă în Grupa L, alături de Villarreal, FC Zurich şi Osmanlispor. Laurențiu Reghecampf admite că echipa sa nu a picat în cea mai dificilă grupă probabilă, dar în același timp nu consideră norocoasă tragerea la sorți. Antrenorul Stelei spune că până și FC Zurich, proaspăt retrogradată în eșalonul secund din Elveția poate pune probleme vicecampioanei.

Mitrea felicită Astra pentru calificarea în grupele EL. Ce a spus despre momentul "Iheanacho"

mitrea-2

Steaua şi Astra au şansa să repare într-o oarecare măsură coeficientul României, cele două formaţii urmând a evolua în această toamnă în grupele Europa League.

Exclusiv Şansa revanşei. Steaua înfruntă "călăul" României de la Euro 2016

sadiku albania

Steliştii Nicolae Stanciu, Mihai Pintilii şi Adrian Popa vor avea şansa revanşei contra unui fotbalist care le-a provocat o mare dezamăgire în această vară.

Antrenorul lui Villarreal a prefaţat grupa L: "Nu cunosc situaţia de la Steaua, dar e un club de tradiţie"

escriba bun

Steaua are parte de o grupă accesibilă în Europa League, roş-albaştrii urmând a da piept cu Villarreal, FC Zurich şi Osmanlispor

Prezentarea adversarilor Astrei din EL. Campioana vrea locul doi şi se luptă cu Plzen şi Austria Viena

collage astra

Steaua şi Astra şi-au aflat, în această după-amiază, adversarele din Europa League. Dacă Steaua a fost inclusă în Grupa L, alături de Villareal, FC Zurich şi Osmanlispor, echipă la care evoluează şi Raul Rusescu, campioana Astra Giurgiu va evolua în Grupa E, alături de Viktoria Plzen, AS Roma şi Austria Viena.

Răspunsul final al Astrei în cazul transferului lui Alibec la Steaua a venit imediat după tragerea la sorţi

alibec bun

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a fost repartizată în Grupa E a Europa League, alături de Viktoria Plzen (Cehia), AS Roma (Italia) şi Austria Viena (Austria), potrivit tragerii la sorţi care a avut loc vineri.

Steaua se reîntâlneşte cu Villarreal şi dă piept cu Rusescu. Adversară de liga a doua pentru roş-albaştri

collage el stea

Villarreal este favorita grupei L din Europa League, din care face parte şi Steaua.

Becali, mulţumit de tragerea la sorţi: "Vreau semifinală sau finală!". Ce spune de transferul lui Alibec

steaua adversari

Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a fost repartizată în grupa L a Europa League, alături de Villarreal (Spania), FC Zurich (Elveţia) şi Osmanlispor (Turcia), po

Steaua şi Astra şi-au aflat adversarii din grupele Europa League. Opozanţi accesibili pentru roş-albaştri

europa league1

VIDEO West Ham - Astra Giurgiu 0-1. Cu Marius Șumudică pe bancă, giurgiuvenii au reușit să elimine pentru al doilea an la rând formația londoneză din cupele europene. România va avea astfel două echipe în gurpele UEFA Europa League, tragerea la sorți urmând a fi efectuată azi, de la ora 14:00, la Monaco.

Probleme pentru Hamilton. Campionul mondial, penalizat 15 locuri pe grila de start din Belgia

hamilton

Britanicul Lewis Hamilton a primit o penalizare de 15 locuri pe grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1 duminică, de la ora 15.00.

Video Astra, salvată de Europa: 5,2 milioane de euro intră în conturile clubului. Ce vor face cu banii

astra-6

Astra a reușit să treacă de West Ham United pentru al doilea an la rând și a obținut astfel calificarea în grupele Europa League. Campioana s-a impus cu 1-0 la Londra, prin golul marcat de Teixeira în finalul primei reprize.

Varane a refuzat Manchester United. Francezul vrea să rămână la Real Madrid

varane

Jose Mourinho a fost refuzat în această vară de un fost jucător de-al său, de la Real Madrid.

Ce performanţă a reuşit Astra! Cluburile din Anglia au cheltuit în această vară peste 1 miliard €

2560

România a dat - prin reprezentantele ei în Europa, Steaua şi Astra - o bătălie inegală cu formaţiile din Anglia (City şi West Ham). Performanţa campioanei es

Dario Rugasevic a semnat cu Gaz Metan Mediaş

dario

Fundaşul croat Dario Rugasevic a semnat pentru clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş, informează site-ul oficial al echipei.

"Ne-au bătut nişte fermieri. Nu marcăm în faţa Astrei GUGU". Englezii au digerat greu înfrângerea: 

west ham tv

Fanii lui West Ham au fost sideraţi de prestaţia favoriţilor în disputa contra Astrei, 0-1 la Londra, care a dus la a doua eliminare la rând a "ciocănarilor" din preliminariile Europa League, în faţa formaţiei din Londra.

Video West Ham nu vrea să mai audă de Astra! Şumi, despre gestul memorabil făcut de Bilic la final

sumudica west ham-1

West Ham-Astra 0-1. Astra s-a calificat în grupele Europa League. După 1-1 în tur, giurgiuvenii au jucat curajos pe ”London Stadium” și au eliminat-o pe West Ham din Europa, pentru al doilea an consecutiv. Campioana României s-a impus cu 1-0 în fața echipei antrenate de Slaven Bilic.

OFICIAL: Modificări din 2018. Patru echipe  în grupele UCL pentru primele patru naţiuni

sigla ucl

Modificările anunţate în ultimele săptămâni în structura cupelor europene, începând cu sezonul 2018-2019, au fost oficializate de UEFA.

  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult