Ultimele stiri

Finalele de Cupă în primele patru întreceri fotbalistice din Europa au avut nevoie de prelungiri

cupe

VIDEO Barcelona - Sevilla 2-0. Ultimul act al Cupei Regelui nu şi-a stabilit câştigătoarea în primele 90 de minute, astfel că finalele de Cupă în primele patru întreceri fotbalistice din Europa au avut nevoie de prelungiri pentru a departaja cele două combatante.

Video Caster Semenya, în formă pentru Rio. A câștigat etapa de Diamond League de la Rabat

semenya

La Rabat, prima ediţie Diamond League de pe continentul african a fost de bun augur pentru Caster Semenya, care a câştigat proba de 800 de metri. Atleta sud-africană a terminat proba într-un minut, 56 de secunde şi 64 de sutimi şi şi-a consolidat poziţia de favorită la Jocurile Olimpice de la Rio.

Video Exclusiv Doar doi tricolori mai lipsesc din lotul convocat de Iordănescu pentru cantonamentul dinainte de Euro

TRICOLORI DUMINICA

Lotul primei reprezentative se pregătește de miercuri în Italia, într-un cantonament centralizat înainte de Euro 2016. Dintre cei 28 de fotbaliști chemați de Iordănescu mai lipsesc doi, trei dintre absenții de la startul pregătirii sosind duminică la hotelul unde sunt cantonați tricolorii.

Video Luis Suarez s-a accidentat în finala Cupei Spaniei şi poate rata Copa America

trio

VIDEO Barcelona - Sevilla. Minutul 55 al finalei Cupei Regelui a adus un moment greu pentru Luis Suarez. Atacantul catalanilor s-a accidentat şi poate rata Copa America, competiţie care se va desfăşura în Statele Unite.

Video Mascherano, cea mai rapidă eliminare dintr-o finală de Cupa Spaniei

mascherano

Javier Mascherano a fost eliminat duminică seara, în minutul 36 al finalei Cupei Spaniei, stabilind astfel un record inedit. E fotbalistul care a văzut cel mai rapid cartonaș roșu în istoria ultimului act al celei de-a doua competiții din Spania.

Revenire spectaculoasă pentru Begu, care o însoţeşte pe Halep în turul 2, la Roland Garros 

begu halep

Organizatorii de la Roland Garros au stabilit programul zilei de luni, unul care a suferit modificări, după ce duminică ploaia a dus la amânarea unui număr de meciuri, printre care se numără şi cel al Simonei Halep.

Video Gent - Genk 0-0. Gazdele vor juca în grupele Europa League

gent

Gent şi Genk au remizat alb în meciul care stabilea echipa ce va participa direct în grupele Europa League. Gazdele aveau nevoie de un punct şi au reuşit să-l obţină la capătul unei partide de uzură cu puţine ocazii.

Un membru al Comitetului Executiv al FRF avertizează Rapidul: "Decizia FIFA trebuie pusă în aplicare"

rapid-4

Rapid şi-a asigurat promovarea matematică, după victoria cu 3-1 cu Academica Clinceni, dar clubul giuleştean nu are siguranţa că va lua startul în Liga 1 din sezonul viitor. Chiar dacă clubul din Grant şi-a plătit datoria faţă de Rhema Obed, Florin Prunea, membru al Comitetului Executiv al FRF, a anunţat că decizia FIFA de depunctare trebuie aplicată.

Grigoraș, demis pe Facebook. Cum a reacționat antrenorul lui Poli

grigoras timisoara

Parcursul lui Petre Grigoraș pe banca echipei ACS Poli Timișoara i-a adus antrenorului critici de la cel mai înalt nivel pe malul Begăi.

Video Ieșenii îl contestă pe singurul arbitru român de la Euro: “Facem memoriu la UEFA”

HATEGAN

Florin Prunea este complet nemulţumit de Ovidiu Haţegan, cel care a arbitrat înfrângerea ieşenilor la Craiova, 2-3. Oltenii au deschis scorul dintr-un penalty pe care nu ar fi trebuit să îl primească, susţine preşedintele lui CSMS. "Voi înainta un memoriu şi la UEFA şi la CCA." Haţegan este singurul arbitru român care va conduce meciuri la Campionatul European din Franţa.

Video Autocarul lui FC Baia Mare a fost implicat într-un accident de circulaţie

accident1

Zi grea pentru jucătorii lui FC Baia Mare: după ce au fost învinşi în deplasare de Gaz Metan (0-1), fotbaliştii au avut parte de o sperietură la întoarcerea de la Mediaş. Autocarul echipei a fost implicat într-un accident de circulaţie, în jurul orei 17:40.

Video Exclusiv Anglia - Turcia 2-1. Start în amicalele pentru EURO!

kane vardy anglia

Anglia a trecut cu 2-1 de Turcia, în primul amical din pregătirile pentru Campionatul European și care se dispută după terminarea întrecerilor interne.

Video Thomas Muller și David Alaba se pot lăsa de fotbal și pot începe cariere de succes în muzică

muller-alaba

Bayern Munchen a cucerit sâmbătă seara Cupa Germaniei, la lovituri de departajare, în fața Borussiei Dortmund, și a celebrat succesul chiar la Berlin, unde s-a jucat finala. Thomas Muller și David Alaba au fost vedetele petrecerii, dovedind calități incredibile de cântăreți.

După Copa America, Paulo Dybala ratează şi Jocurile Olimpice. Blocat de Juventus

dybala

Paulo Dybala a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus din acest sezon, dar acest lucru nu l-a convins pe Gerardo Martino să îl convoace pentru Copa America. Mai mult, argentinianul de 22 de ani nu este lăsat de clubul torinez să participe la Jocurile Olimpice, lucru dezvăluit chiar de atacant, după câştigarea Cupei Italiei.

Video Pariul lui George Cosac la Roland Garros: "Sorana Cîrstea și Irina Begu pot produce surprize"

sorana cirstea

George Cosac mizează pe un parcurs lung al românilor la Roland Garros. Irina Begu, Sorana Cîrstea, dar şi Florin Mergea şi Horia Tecău sunt jucătorii pe care pariază preşedintele Federaţiei Române de Tenis la cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Rapidiștii nu sunt siguri că scapă de depunctare: "Am făcut dovada plății, nu știu ce se poate întâmpla"

rapid promovare

Rapid - Academica Clinceni 3-1. Finanțatorul rapidist Valerii Moraru va rămâne în conducerea clubului giuleștean și după promovare, dar încă mai așteaptă și alți oameni de afaceri în acționariat, odată cu revenirea în Liga 1.

Rusul Aleksandr Foliforov a câștigat, surprinzător, contratimpul individual de la Alpe di Siusi

giro duminica

Rusul Aleksandr Foliforov (Gazprom) a produs surpriza în Turul ciclist al Italiei, reuşind să câştige etapa a 15-a a acestei curse, un contratimp individual de 10,8 km desfăşurat duminică pe pantele din Alpe di Siusi (nordul ţării).

Video Exclusiv Steliano Filip nu vrea doar să prindă lotul de 23 pentru EURO: "Sper să joc împotriva Franței"

steliano filip-1

Steliano Filip a trecut peste dezamăgirea înfrâgerii cu CFR din finala Cupei României şi se pregăteşte pentru Euro 2016, el făcând parte din lotul de 28 convocat de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul din Italia.

Video Iliev a adus Craiova pe primul loc în play-out, dar nu știe dacă va continua în Bănie

iliev gol

VIDEO Craiova - Iași 3-2. Valentin Iliev a fost omul decisiv pentru trecerea Craiovei pe primul loc în play-out-ul Ligii 1. Intrat pe parcursul reprizei secunde, în locul accidentatului Acka, fundașul bulgar a pasat decisiv cu călcâiul la reușita lui Herghelegiu și a marcat golul victoriei în fața moldovenilor, închizând tabela la scorul de 3-2.

Video Ovidiu Hoban e campion în Israel. Hapoel Beer Sheva a câştigat primul titlu după 40 de ani

hoban

Ovidiu Hoban este campion al Israelului. Internaţionalul român a fost integralist în ultima etapă a campionatului, în care Hapoel Beer Sheva a învins-o pe Bnei Sakhnin, cu 3-1, şi a câştigat al treilea titlu din istoria clubului.

Video Exclusiv Emoționant! Mama lui Dan Alexa a fost în Giulești și a plâns la finalul meciului care a adus promovarea

mama Alexa

Rapid a promovat duminică în Liga 1 după victoria, 3-1, cu Academica Clinceni. A fost a doua promovare consecutivă pentru Dan Alexa, ca tehnician, și în tribune mama sa a plâns la finalul partidei. A venit să-și vadă fiul, tocmai de la Caransebeș.

Video Timo Glock a obţinut a treia victorie în DTM

glock

Timo Glock a câştigat cursa principală DTM desfăşurată pe traseul austriac Red Bull Ring. Fostul pilot de Formula 1 a luat un start perfect şi a trecut repede pe lângă Jamie Green şi Antonio Felix da Costa.

Video CSMS a trecut în avantaj la Craiova, după o fază la care a profitat de accidentarea lui Acka

Acka capt

VIDEO CSU Craiova - CSMS Iaşi. Oaspeţii au trecut în avantaj la Craiova (2-1), în urma unei faze în care au profitat de o accidentare a lui Acka.

Aurelia Dobre, campioană mondială absolută la Rotterdam, în 1987, a fost inclusă în Hall of Fame

nadia comaneci aurelia dobre

Aurelia Dobre, campioană mondială absolută, a fost inclusă în Hall of Fame. Românca li s-a alăturat astfel Nadiei Comăneci şi lui Octavian Bellu în galeria legendelor.

Exclusiv Omul care i-a adus Rapidului promovarea s-a supărat și a vrut să plece acasă înainte de meci

vlad morar rapid

VIDEO Rapid - Clinceni 3-1. Vlad Morar, autorul unei duble în victoria Rapidului cu 3-1 în fața Academicii Clinceni, cea care a le-a adus alb-vișiniilor promovarea în Liga 1 încă din această penultimă etapă, a fost la un pas să părăsească echipa cu doar o seară înainte de meci.

Cel mai important cotidian catalan l-a anunţat pe înlocuitorul lui Costel Gâlcă la Espanyol

galca-3

Cel mai important cotidian catalan, Mundo Deportivo, anunţă că românul Constantin Gâlcă nu va mai continua pe banca lui Espanyol şi din sezonul viitor. Fostul tehnician al Stelei va fi înlocuit de unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Spania, Paco Jemez.

Video Spectacol unic pe Bega. Echipa suporterilor, ASU Poli, a promovat în Liga 2

promovare-asu

ASU Poli Timișoara, echipa suporterilor de pe Bega, a promovat sâmbătă, matematic, în Liga 2. Noaptea a urmat petrecerea fanilor alături de jucători și n-a lipsit spectacolul pirotehnic. Au fost torțe pe malul Begăi și s-a cântat toată în centrul orașului.

Video Final de drum. Mircea Lucescu s-a despărțit de Șahtior cu un nou trofeu

lucescu-2

Era Mircea Lucescu s-a încheiat la Şahtior Donețk. Finala Cupei Ucrainei, câştigată cu 2-0 în faţa Zoriei Lugansk, a fost ultima partidă pentru antrenorul român pe banca "minerilor".

Video Alexa, la a doua promovare la rând: ”Simt o împlinire profesională! Le mulțumesc tuturor!”

captura alexa interviu

Bucurie de nedescris pentru Rapidiști după ce aceștia au reușit promovarea în Liga 1, după unu sezon la matineu. Dan Alexa a readus Rapidul pe primia scenă după victoria obținută în fața celor de la Clinceni, cu scorul de 3-1.

Video&Foto Sărbătoare în Giulești! ”Ole, ole, ole, ola, a intrat Rapid în A!”. Emoții cu decizia FIFA de depunctare

bucurie vestiar rapid

Cu câteva minute înainte de finalul meciului de pe arena Giulești, cu Academica Clinceni, jucătorii și staff-ul de pe banca ”giuleștenilor” aproape că au intrat în teren pregătind explozia de bucurie de la final. La scorul de 3-1, echipa lui Dan Alexa era matematic promovată în Liga 1

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult