Ultimele stiri

Al Ittihad are datorii de 55 de milioane de euro. Pițurcă a cerut conducerii să scape de 9 jucători

piturca-2

Victor Pițurcă pregătește deja noul sezon pe banca lui Al Ittihad, având ca obiectiv titlul în Arabia Saudită. Tehnicianul român a cerut șefilor să scape de 9 jucători. Clubul are însă datorii de 55 de milioane de euro, aproape jumătate dintre acestea trebuind să fie stinse în următoarele 10 luni.

Video&Foto Nebunie la finala Cupei Scoției! Hibernian a câștigat trofeul după 114 ani

hibernian 1

Hibernian a câștigat Cupa Scoției după o pauză de 114 ani, grație victoriei cu 3-2 obținute în fața lui Glasgow Rangers, cu un gol decisiv marcat în minutul 90+2.

Video Exclusiv Iordănescu le-a acordat libertate totală. Cum s-au aşezat tricolorii în camere în Italia

romania bun

Mai mulţi dintre tricolori au ajuns în cantonamentul din Italia, acolo unde Iordănescu vrea să pregătească în linişte turneul final. Fotbaliştii s-au împărţit în camere în funcţ

Video Triplă istorică pentru CSM! "Regina Europei" a cucerit şi Cupa României

csm -1

Triplă istorică pentru CSM Bucureşti. La ultimul meci cu Kim Rasmussen pe bancă, echipa din Capitală a câştigat Cupa României, în direct pe Digi Sport 2, după finala cu HCM Roman, scor 32-24.CSM Bucureşti a reuşit tripla! După ce au cuce

Video Ultimul trofeu la Șahtior! Mircea Lucescu a câștigat Cupa Ucrainei

sahtior cupa ucrainei

Șahtior Donețk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a câștigat a 6-a Cupă a Ucrainei sub comanda tehnicianului român, după finala de sâmbătă, câștigată cu 2-0 în fața Zoryei Lugansk.

Video Andone, în formă maximă înainte de Euro! Golgheterul român a reuşit o dublă pentru Cordoba

anonde elche

Florin Andone este în mare formă la Cordoba. Selecţionat de Iordănescu în lotul preliminar pent

Leicester ţinteşte sus. Ranieri vrea să îşi completeze echipa de vitezişti cu Theo Walcott

walcott

Theo Walcott este prima ţintă a lui Leicester, noua campioană a Angliei, pentru campania de transferuri din vară. E

Video Dubla lui Bălan a trimis Petrolul în Liga 2. "E păcat de o echipă așa mare, le doresc noroc"

balan voluntari - petrolul 2-0

VIDEO Voluntari - Petrolul 2-0. Adrian Bălan a trimis Petrolul în Liga 2 din punct de vedere cu o dublă marcată sâmbătă, în meciul direct.

"Mă doare sufletul". Petrolul a retrogradat şi se dezintegrează: 3 fotbalişti care vor fi "vânaţi" de granzi 

ast

Încă un oraş mare din România a rămas fără echipă pe prima scenă a fotbalului românesc. Petrolul a retrogradat în această seară matematic, după înfrângerea cu 2-0, la Voluntari, iar la Ploieşti se anunţă vremuri tulburi.

Video Caroline Garcia a câștigat la Strasbourg primul titlu din 2016 și al doilea din carieră

caroline

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia, numărul 55 mondial, a câştigat sâmbătă turneul WTA de al Strasbourg (Franţa), în direct la Digi Sport 3, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 dolari, în finala căruia a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe croata Mirjana Lucic-Baroni.

Giro "a luat foc". Etapa "Regină", câştigată de Chaves, Valverde a pierdut aproape orice şansă la victoria finală

CHAVES

Etapa a 14-a, considerată de mulţi "Regina" Turului Italiei, desfăşurată între Alpago şI Corvara

Campania ”Doar uniţi salvăm Petrolul” a luat sfârșit. Câți bani au primit jucătorii din partea fanilor

petrolul

Problemele financiare pe care clubul le traversează în ultimul an i-au făcut pe fanii Petrolului să se mobilizeze și să adune bani pentru a-i ajuta pe jucătorii care nu au primit salariul de luni bune.

Video Bourceanu "e cu semnul întrebării". Anunţul făcut de Becali astăzi

bourceanu

Steaua schimbă lotul din temelii pentru viitorul sezon și au plecat deja din curtea vicecampioanei 8 jucători. Lista e deschisă și pe ea a apărut un nume surpriză. Fostul căpitan, Alex Bourceanu, s-ar putea despărți și el de formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Exclusiv Vlad Achim este mijlocașul român pe care-l vrea Steaua

achim steaua

Gigi Becali și MM Stoica au fost sâmbătă după-amiază la Voluntari, pentru a urmări partida dintre gazde și Petrolul, una extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cei doi au stat alături de Florin Tănase, atacantul Viitorului dorit de Steaua, dar l-au urmărit și pe Vlad Achim. El e mijlocașul român pe care Becali a anunțat că-l vrea în echipa lui Reghecampf.

Video Steaua îi face marcaj strâns lui Florin Tănase. Jucătorul Viitorului, la meci cu Gigi Becali și Meme

captura gigi tanase

Steaua încearcă să aducă în această vară doi jucători de la Viitorul, pe Răzvan Marin și pe Florin Tănase, dar deocamdată Hagi a refuzat oferta vicecampioanei. Gigi Becali i-a cerut pe cei doi sub formă de împrumut, n-a avut succes, dar, alături de MM Stoica face marcaj strâns și au fost la meci împreună cu atancantul Viitorului.

Al treilea cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 vine la Steaua. Roş-albaştrii îşi iau un "turn de control" 

csms

Steaua şi-a găsit atacantul de careu de care avea atât de multă nevoie. Bojan Golubovic era aşteptat astăzi la Bucureşti pentru a negocia şi a semna contractul cu roş-albaştrii.

Primul eșec pentru Dan Petrescu, în acest sezon, în campionatul Chinei

petrescu-esec

Dan Petrescu are un start de sezon excelent în Superliga chineză, dar sâmbătă după-amiază a suferit primul eșec din acest sezon, după nouă partide în care echipa sa, Jiangsu Suning, nu cunoscuse înfrângerea.

Mutu, la ora bilanțului: "Când românii m-au aplaudat, am simțit că toată lumea e a mea!"

Mutu Torje

După ce și-a anunțat retragerea din cariera de fotbalist în presa din Italia, Adrian Mutu a confirmat informația și printr-o postare pe rețelele de socializare.

Se dezintegrează Pandurii? Cei mai buni jucători, de vânzare. Hora și Răduț, doriți în Polonia

pandurii

Jucătorii străini își vor depune memorii, întrucât nu au fost plătiți din decembrie, urmând să plece liberi de contract. Mai mult, Ioan Hora, golgheterul campionatului, și Mihai Răduț, adică doi dintre cei mai buni jucători ai gorjenilor în acest sezon, sunt pe lista cluburilor din Polonia.

Enrique: ”Vrem sa luăm toate trofeele posibile!” Cine e cel mai motivat jucător al Barcelonei

enrique luis

Barcelona și Sevilla se vor înfrunta în finala Cupei Regelui Spaniei, duminică, 22 mai, de la ora 22:30. Partida va fi transmisă în direct la Digi Sport 1. Campioni în Spania, dar eliminați în Champions League încă din sferturi, catalanii vor cu orice preț să facă dubla în acest sezon și să cucerească Cupa Regelui Spaniei.

Mesajul inedit transmis de West Ham rivalei de la Manchester United: ”Te rog să câștigi azi!”

west ham-2

Manchester United joacă astăzi, de la ora 19:30, finala Cupei Angliei, contra lui Crystal Palace. Cu câteva ore înaintea marelui meci, ”diavolii roșii” au primit un mesaj pe Facebook de la rivala de la West Ham United. ”Dragă Manchester United, te rog să câștigi azi. Cu drag, al tău West Ham”, sună mesajul postat de pagina oficială a ”ciocănarilor”.

Video Jorge Lorenzo a câștigat cursa de Moto GP. Rossi a abandonat. Binder s-a impus la Moto 3, Zarco la Moto 2 

lorenzo-1

ÎN DIRECT la Digi Sport 2 au avut loc calificările pentru Marele Premiu al Italiei la MotoGP. Valentino Rossi va pleca din pole position în cursa care va fi transmisă duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 2.

Video Surpriză imensă în liga a doua! Călărași a pierdut cu Farul și Rapid e favorită la promovare

gol Farul

În acest moment, Rapid are toate șansele să termine play-off-ul Seriei I pe primul loc, contracandidata giuleștenilor, Dunărea Călărași, cedând absolut surprinzător pe teren propriu, 1-3 în fața celor de la Farul Constanță, echipă fără nicio șansă la promovare și aflată pe locul 6 înaintea etapei de sâmbătă.

Video Exclusiv Veste bună pentru ”tricolori”. Apărarea Franței e șvaițer! A luat două goluri de la niște puști de 18 ani

franta

Franța are un atac impresionant, chiar și fără Karim Benzema, neconvocat de Didier Deschamps din cauza suspendării pentru implicarea în cazul de șantaj sexual asupra lui Valbuena. În meciurile amicale din acest an, ”cocoșii galici” au înscris trei goluri Olandei și patru Rusiei. Astăzi, în primul amical al stagiului de pregătire de la Biarritz, elevii lui Deschamps au marcat de nu mai puțin de șase ori!

Video Exclusiv Fotbalistul ideal pentru Nicuşor Stanciu: "O combinaţie între Dybala şi Verratti"

stanciu stancu

Aflat în cantonamentul din Italia, Nicolae Stanciu a acceptat să răspundă întrebărilor venite de la suorterii tricolorilor pe pagina de facebook a echipei naționale. Decarul României la ultimele jocuri, Stanciu a dezvăluit care a fost cel mai dificil adversar din carieră de până acum, dar și care este jucătorul preferat.

Video Exclusiv A fost anunţat lotul lărgit al Albaniei, adversara României la Euro 2016

de biasi

Selecționerul Albaniei, Giovanni De Biasi, a anunțat lotul lărgit pentru Campionatul European din Franța. Antrenorul italian a convocat 27 de jucători pe care-i va testa în cantonamentul din Austria. Dintre aceștia De Biasi va trebui să aleagă 23 de jucători care vor merge la Euro 2016.

Echipamentul ”zebră” al lui Halep, ironizat pe Twitter. Antrenorul i-a sărit în apărare

simo halep

Simona Halep și-a prezentat acum mai bine de o lună echipamentul ”în dungi” primit de la sponsorul său tehnic pentru Roland Garros, dar abia acum românca a apărut în imagini cu tricoul respectiv pe rețelele de socializare, înaintea turneului de la Paris.

Gafă a lui Arsenal? Pe rețelele de socializare au apărut poze cu Xhaka în tricoul londonezilor

Xhaka Arsenal tricou

Nu mai este vreun dubiu, elvețianul Granit Xhaka este ca și acontat de Arsenal!

Un jucător de pe ”lista neagră” a lui Becali își sfidează patronul: ”Nu mă gândesc să plec”

bawab

Jucătorul adus de Steaua în iarnă, liber de contract, după despărțirea de CSU Craiova, a declarat, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că visul său a fost să joace pentru roș-albaștri și pentru asta a refuzat o ofertă din Turcia. De aceea, iordanianul nu vrea să ia în calcul despărțirea de Steaua.

Încă un jucător, OUT! Nu mai puţin de 11 fotbalişti se despart de Steaua

steaua-4

Sosit în vara lui 2015 de la Gaz Metan Mediaş, Aymen Tahar nu a reuşit să impresioneze în tricoul Stelei, iar în iarnă a fost cedat, sub formă de împrumut, la Boavista Porto. Mijlocaşul algerian va reveni la gruparea roş-albastră la finalul acestui sezon, însă Reghe nu are nevoie de serviciile sale, astfel că şi lui i se va propune rezilierea contractului scadent în 2019.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult