Ultimele stiri

Mesaj neașteptat al lui Cristiano Ronaldo pentru Neymar. Brazilianul a rămas surprins

ronaldo neym

Sursa citată susține că tonul mesajului a fost unul ”foarte corect și afectuos”, lucru care l-a surprins chiar și pe Neymar. Episodul vine să confirme că între cei doi superjucători vorbitori de portugheză există o relație amicală, dincolo de terenurile de joc.

"Galacticii" au ieşit la un grătar, cu 8 zile înainte de finala Champions League

zidane-1

Zinedine Zidane îi relaxează pe "galactici", cu 8 zile înainte de cel mai important meci al acestui sezon, finala UEFA Champions League cu rivala Atletico. Antrenorul a oferit un grătar la care au participat toţi jucătorii.

Anunţul oficial făcut de Dinamo: ”Mulțumim, Mircea Rednic!”

rednic dinamo-2

După ce digisport.ro a anunțat că Mircea Rednic a semnat rezilierea contractului cu Dinamo, clubul din Ștefan cel Mare a anunțat oficial despărțirea de tehnicianul de 54 de ani. Alb-roșiii i-au mulțumit, atât pe pagina oficială, cât și pe contul de Facebook, antrenorului care și-a încheiat al treilea mandat în Ștefan cel Mare, pentru rezultatele obținute în acest sezon.

Campioana Turciei revine pe pista Chiricheș! Fundașul român a fost dorit și în iarnă

chiri-1

Calificată automat în faza grupelor UCL, Beșiktaș trebuie să se întărească pentru a face față rigorilor Ligii Campionilor. Totodată, își permite să plătească mai mult pe fundașul pentru care Napoli a plătit 7 milioane de euro vara trecută.

Rapid roagă fanii să nu distrugă arena! Ce se va întâmpla cu Giuleștiul

Rapid fani

Administratorul stadionului Rapid, fosta campioană mondială Vali Ionescu-Caciureac, se teme de lucruri grave pregătite pentru ziua de duminică.

Alexa: "Nu vom fi depunctaţi! Promovarea depinde doar de noi în momentul ăsta"

alexa rapid

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, a declarat, într-o conferinţă de presă, că sancţiunea cu deducerea a şase puncte din clasament pentru datoria către fotbalistul Rhema Obed nu va fi pusă în aplicare, precizând că promovarea în Liga I depinde în momentul de faţă doar de rezultatele echipei din teren.

El e antrenorul care-i va lua locul lui Mircea Lucescu: are doar 43 de ani și a pregătit-o pe FC Porto în trecut

fonseca

Presa din Portugalia susține că, în ciuda faptului că Fonseca a emis un comunicat prin care dădea asigurări că va continua la Braga, acesta e menit doar pentru a păstra atenția și concentrarea jucătorilor săi la duelul de duminică.

Paul Pogba uimeşte: "Vreau să fiu Cristiano, Ronaldinho, Messi şi Iniesta, într-unul singur"

pogba2

Paul Pogba este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume. Jucătorul pe care Juventus e pregătită să îl vândă în această vară a făcut o declaraţie surprinzătoare, ţelul lui fiind să devină un fotbalist care să combine stilurile celor mai mari jucători din ultima perioadă.

Video Exclusiv Gundogan a fost operat la genunchi și va rata Campionatul European

Gundogan suparat

Ilkay Gundogan a fost operat cu succes la genunchiul drept, după cum a anunţat Borussia Dortmund, înaintea meciului cu rivala Bayern Munchen, din finala Cupei Germaniei.

Exclusiv Mircea Rednic a semnat rezilierea. Ioan Andone îi ia locul la Dinamo

andone-1

Dinamo nu a reuşit să câştige niciun trofeu în acest sezon, iar neînţelegerile dintre Mircea Rednic şi conducere s-au înmulţit în ultima lună. "Ruptura" a intervenit în momentul în care cele două părţi s-au aşezat la masa negocierilor pentru prelungirea contractului scadent în vară. Salariul propus de şefi nu a fost pe placul tehnicianului, care a venit cu o contraofertă. În cele din urmă, cele două tabere nu au ajuns la un acord, iar despărţirea este iminentă.

Becali continuă "războiul" cu Armata și anunță: "O să rămână doar scaunele în Ghencea!"

Becali

Conflictul dintre Gigi Becali și Armată a revenit în prim-plan! Șansele ca Steaua să revină în Ghencea sunt practic nule, după ce Becali este decis să-și recupereze toate investițiile.

Judecătorul le dă dreptate fanilor Barcelonei: au voie cu drapelele catalane la finala Cupei Regelui

esteladas

După ce steagurile catalane, renumitele ”esteladas”, au fost interzise la finala Cupei Regelui Spaniei, dintre Barcelona și Sevilla, câteva organizații din Barcelona au decis să ofere fanilor 10.000 de steaguri ale Scoției pentru a le flutura în tribune, pe arena madrilenă Vicente Calderon.

Primul ”transfer” făcut de Guardiola la City: un jucător spaniol de la Arsenal

arteta m

Experiența sa în Premier League (șase sezoane și jumătate la Everton și cinci la Arsenal) și în alte țări (Franța, Spania, Scoția), cunoștințele sale de jucător-antrenor, au fost câteva din argumentele pentru care Pep Guardiola a ținut să-l aibă aproape pe Etihad Stadium.

Benteke vrea să rămână la Liverpool! Discuție decisivă cu Klopp

Benteke

Transferat de Liverpool vara trecută, de la Aston Villa, pentru mai mult de 30 de milioane de lire sterline, Christian Benteke nu a reușit să se impună sub comanda lui Jurgen Klopp și a rămas de multe ori doar pe banca de rezerve, din octombrie încoace.

Video Exclusiv S-au pus în vânzare biletele pentru ultimul meci al României înainte de Euro

romania-1

România va evolua, la București, pe 3 iunie, de la ora 21:00, împotriva Georgiei, în ultimul meci amical înainte de Europenele din Franța. Site-ul oficial al FRF a anunțat astăzi că tichetele de intrare au început să fie comercializate, prin intermediul site-urilor bilete.frf.ro și bilete.ro, începând de astăzi, vineri, 20 mai.

Avem cinci jucătoare pe tabloul principal de la Roland Garros. Mitu a fost eliminată

sorana-4

România are cinci reprezentante pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros. Pe lângă Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru, Sorana Cîrstea a reuşit să treacă de calificări şi să se califice în primul tur.

Barcelona a vândut cele mai multe tricouri în acest sezon. Cum arată Top 10

varce

Catalanii rămân cea mai populară echipă din lume și în acest sezon, iar cifrele publicate de compania de marketing sportiv Euromericas o confirmă. FC Barcelona a fost echipa cu cele mai multe tricouri vândute în sezonul 2015/2016 la nivel mondial, detronând-o chiar pe Real Madrid, lider în sezonul trecut.

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorţi de la Roland Garros. Programul româncelor

halep-6

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Roland Garros. Cap de serie 6, românca se va duela în primul tur cu Nao Hibino, ocupanta locului 70 WTA.

Începe "bătălia" pentru titlu în handbalul masculin! Dinamo - CSM este la Digi Sport

Dinamo CSM

Se anunță spectacol total în Sala Dinamo, acolo unde roș-albii și CSM București se vor întâlni în primul meci al finalei Ligii Naționale la handbal masculin.

Video Exclusiv Deschamps a dezvăluit ce 11 va folosi împotriva României: ”Cred că e destul de clar”

france

Cu trei săptămâni înaintea debutului Campionatului European, Didier Deschamps are o idee clară cu cine va juca în meciul de deschidere, contra României. Într-o conferință de presă înaintea debutului stagiului de la Biarritz, selecționerul Franței a sugerat care ar fi echipa-tip care va intra în teren contra ”tricolorilor” pe 10 iunie, la Paris.

Video Exclusiv Silviu Lung Jr, înainte de Euro 2016: "România este entuziastă, organizată şi bună"

silviu lung jr

Silviu Lung Jr se află în cantonamentul României din Italia, ultimul înainte de Euro 2016, şi a acordat un interviu pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal, în care a caracterizat scurt echipa condusă de Anghel Iordănescu.

Video Bissinger are tricoul galben la Turul Bihorului. Competiția este transmisă de Digi Sport

ciclism Bihor

Spectacolul a fost la el acasă în prima zi a Turului Ciclist al Bihorului, renăscut după 30 de ani.

Tot mai aproape! Rușii publică detaliile contractului lui Il Luce cu Zenit Sankt Petersburg

lucesc

S-a vorbit de AS Monaco, PSG, Fenerbahce sau Galatasaray, dar Il Luce a definitivat deja contractul cu Zenit Sankt Petersburg. Mai urmează doar semnătura antrenorului român, dar se așteaptă finalizarea Cupei Ucrainei, unde Șahior joacă finala cu Zhorya Luhansk, pe 21 mai, de la ora 17:00.

Video Exclusiv Continuă scandalul dintre Pompiliu Popescu şi FRF: "Vă voi acţiona în instanţă"

frf-2

Conflictul dintre Pompiliu Popescu şi Federaţia Română de Fotbal pare unul departe de a fi terminat, după ce primul a fost demis din staff-ul României. După atacurile repetate ale medicului la adresa lui Răzvan Burleanu, forul a reacţionat din nou prin vocea lui Gabi Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Performanţă pentru Cristiano: a marcat cât toată echipa lui Atletico, în acest sezon de UCL

cristiano ronaldo-1

Cele două forţe ale Madridului, Real şi Atletico, se întâlnesc din nou în finala UEFA Champions League, la doi ani după ce "galacticii" s-au impus dramatic la Lisabona, în prelungiri. Ca şi atunci, Cristiano Ronaldo este în continuare omul de gol al echipei de pe "Santiago Bernabeu".

Jucători care au evoluat atât la Real, cât și la Atletico: Raul, Schuster sau Hugo Sanchez

real atleti

Mai sunt opt zile până la finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid și Atletico, cele două rivale din capitala Spaniei reeditând ultimul act de acum două sezoane în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. În așteptarea acestui meci, site-ul oficial al UEFA a trecut în revistă cinci jucători care au evoluat pentru ambele combatante din meciul de la Milano, din 28 mai.

Simona, lăudată de toată lumea, înainte de Roland Garros: "Este atât de bună!"

simona halep-1

Simona Halep se pregăteşte pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, şi este lăudată de foste nume mari ale tenisului mondial. După Chris Evert, a venit rândul lui Lindsay Davenport să afirme că românca poate câştiga turneul.

Kaka este cel mai bine plătit jucător din MLS! Cum arată topul în America

Kaka

Brazilianul Kaka, starul echipei Orlando City, este jucătorul cel mai bine plătit din Campionatul nord-american de fotbal (MLS) cu un salariu anual de 7,2 milioane dolari (6,3 milioane euro).

Paco Jemez, noul favorit pentru a-l înlocui pe Gâlcă la Espanyol. Tehnicianul va veni cu trei jucători de la Rayo

paco

Presa de la Madrid scrie că Espanyol deja a luat legătura cu Jemez, care mai are contract cu Rayo până pe 30 iunie și care nu a scos din calcul posibilitatea să antreneze echipa madrilenă și în liga secundă. Deși Gâlcă s-a oferit să continue la formația catalană, șefii grupării nu au de gând să-l păstreze, dar așteaptă mai întâi să rezolve situația înlocuitorului.

Încă un star va rata Grand Slam-ul de la Roland Garros

Monfils Federer

Francezul Gael Monfils, nr.14 mondial, nu va participa la turneul de la Roland Garros, care debutează duminică, din cauza unei infecţii virale.

  • 19:00 Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult