Ultimele stiri

Portugalia, ce record! Prima echipă calificată din grupă fără victorie în istoria Euro

portugal

În turul următor, Portugalia va juca împotriva Croației pentru un loc în sferturile de finală ale turneului. Până atunci, însă, trupa lui Fernando Santos a intrat în istoria Campionatelor Europene cu un record pe care probabil nu și-l dorea neapărat.

România, singura echipă calificată din grupa F a preliminariilor care nu a ajuns în optimi. Grupa D - 3 din 3

romania ungaria

Privind numele echipelor care au depășit faza grupelor, se poate observa că, din echipele calificate din grupa F a preliminariilor, doar România nu a atins faza optimilor de finală. Irlanda de Nord va întâlni Țara Galilor în turul următor, în timp ce Ungaria, calificată la baraj la Campionatul European, va da piept cu Belgia.

Sneijder, aproape de Premier League. Everton îl vrea pe mijlocaşul lui Galatasaray

sneijder everton

Wesley Sneijder poate avea şansa de a reveni într-unul din campionatele de top ale Europei, deşi a împlinit luna aceasta 32 de ani.

România a ieșit pe ușa din dos de la Euro, dar a câștigat un fotbalist: ”Un continuator al lui Hagi!”

nicusor sanciu romania

România a încheiat conturile cu Euro 2016 după faza grupelor, dar se pare că viitorul tricolorilor nu este chiar unul sumbru. O spune un fost mare jucător al Rapidului, căpitan de drept al vișiniilor, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediție zilnică a Digi Sport 1, între orele 10:00 și 12:00.

Exclusiv Pandurii, aproape de a da o lovitură în Liga 1. Gorjenii l-au ofertat pe Rednic!

mrednic

Oficialii celor de la Pandurii sunt foarte aproape de a numi noul antrenor, după ce nu l-au convins pe Edi Iordănescu să mai continue la gruparea gorjeană.

De la campioana Ligii 1, în liga a patra. Un jucător al Astrei, transferat în Germania

iulian rosu

După un an și jumătate la Astra, timp în care și-a trecut în palmares un al doilea titlu de campion al României, după cel cucerit cu Steaua în 2013, Iulian Roșu a ajuns în Germania. Mijlocașul de 22 de ani a semnat cu formația Berliner AK, din Regionalliga, al patrulea eșalon valoric al fotbalului german.

Tătăruşanu, criticat de un fost portar al Romei: "Fiorentina are nevoie de un goalkeeper peste medie"

tatarusanu fio

Gafele lui Ciprian Tătăruşanu de la Euro 2016 nu au trecut neobservate în Italia. Fostul portar al Romei, Ivan Pelizzoli, îi recomandă Fiorentinei să cumpere un alt portar pentru sezonul viitor din Serie A, care va fi în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.

Video Transfer surpriză la Viitorul? Gică Popescu, la 48 de ani, are o formă de invidiat!

gica popescu

Fotbaliștii de la FC Viitorul au avut parte, la ședința de pregătire de miercuri după-amiază, de un oaspete surpriză. Gică Popescu petrece câteva zile la Brașov, acolo unde echipa lui Gică Hagi se află în cantonament.

50% din victoriile Irlandei la turneele finale au venit în fața Italiei, cu același scor: 1-0

irlanda ital

Irlanda s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2016, după o victorie împotriva Italiei - echipă deja calificată la ora ultimului meci - cu 1-0, prin golul marcat de Robbie Brady. A fost prima înfrângere a Italiei sub comanda lui Antonio Conte, în 13 partide.

Video De ce i-a aruncat Ronaldo microfonul ziaristului CMTV în lac. Un conflict ce durează de câțiva ani

cr7

În 2014, Ronaldo a câștigat un proces împotriva cotidianului respectiv, după ce acesta a scris că atacantul lui Real a apelat la inseminare artificială și la un ”pântece de închiriat”, plătind două femei - una pentru ovule, cealaltă pentru a purta sarcina - pentru nașterea fiului său.

Două eșecuri pentru Suedia: eliminată de la Euro 2016 și rămasă fără Zlatan. ”Foarte mândru de ce am realizat!” 

zlatan ibrahimovic-1

Suedia a fost eliminată după faza grupelor, de la Euro 2016, din cauza eșecului suferit în fața Belgiei, scor 0-1. De fapt, nordicii erau obligați să câștige pentru a rămâne în competiție, dar nu au reușit nici măcar să obține un rezultat de egalitate.

Video Chile şi Argentina reeditează finala de anul trecut a Copei America

chile bucurie

Chile are şansa de a-şi apăra trofeul Copei America. Naţionala lui Juan Antonio Pizzi n-a avut mari probleme contra Columbiei în a doua semifinală a ediţiei centenare a competiţiei, câştigată cu 2-0.

Pregătiri pentru Jocurile Olimpice, la Mondialele Universitare de handbal. ”Ar fi extraordinar!”

Patricia Vizitiu-20151129

Drumul handbalistelor către Jocurile Olimpice trece prin Spania! România va participa la Campionatele Mondiale Universitare cu un lot de 14 jucătoare, dintre care șase fac parte din lotul lărgit pentru Rio de Janeiro. Naționala feminină este condusă de Costică Buceschi.

Video Exclusiv Negoiţă anunţă că Gnohere nu pleacă şi promite transferuri: "Analizăm zeci de jucători"

negoita gnohere

Harlem Gnohere nu mai este în conflict cu conducerea lui Dinamo şi e gata să-şi prelungească contractul, anunţă Ionuţ Negoiţă, care e pregătit să aducă şase jucători noi în Ştefan cel Mare.

Video Radwanska, în sferturi la Eastbourne. Kvitova a părăsit competiția transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport

radwanska

Agnieszka Radwanska și-a respectat statutul de favorită și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne. Petra Kvitova și Caroline Wozniacki s-au oprit în turul trei al competiției transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

Video Învins cu 5-1 de nişte georgieni necunoscuţi, Andone anunţă transferuri: Petrucci şi Kyprou, doriţi de Dinamo

ioan1

Dinamo - Samtredia s-a terminat 1-5, iar Ioan Andone a vorbit imediat după meci despre necesitatea ca formaţia din Ştefan cel Mare să transfere.

Video Horia Tecău, fascinat de Wimbledon. Turneul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport

horia tecau wimbledon

Campion en-titre în proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Horia Tecau așteaptă cu nerăbdare ediția din acest an.

Exclusiv Negoiţă i-a răspuns lui Rednic: "Investesc 600.000 de euro pe an în centrul de juniori"

captura negoita interviu

Ionuţ Negoiţă i-a răspuns lui Mircea Rednic, după ce fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că Centrul de copii şi juniori al clubului din Ştefan cel Mare nu mai este la nivelul din anii trecuţi. Finanţatorul susţine că investeşte anual peste jumătate de milion de euro în sectorul de tineret, iar rezultatele au început să se vadă.

"Vorbiţi acum, papagalilor! Felicitări Portugaliei!". Reacţie acidă a lui Coentrao după thriller-ul cu Ungaria 

cr7145

Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2016, după un meci de poveste, scor 3-3 cu Ungaria. Pe lusitani îi aşteaptă o partidă grea în faza eliminatorie, calificarea de pe locul trei aducându-le în faţă Croaţia.

Video Georgienii s-au distrat cu Dinamo. Două faze în care elevii lui Andone au fost surclasaţi de adversari

dinamo video112

Dinamo a pierdut la scor primul amical al verii, scor 1-5 cu modesta Samtredia (Georgia), iar nesincronizările din apărare i-au dat mari bătăi de cap lui Andone.

Video "Alibec e o ruşine! E gras, lent şi pute a lene!". Răspunsul vârfului pentru Boloni

alibec-5

România a fost eliminată de la Euro după un joc lamentabil, astfel că foarte multe voci i-au desfiinţat pe Iordănescu şi pe jucători.

Tribunalul Prahova a pronunţat falimentul clubului Petrolul. Decizia poate fi atacată în 7 zile

aaa

Petrolul Ploieşti este oficial în faliment. Tribunalul Prahova a admis cererea administratorului judiciar şi a aprobat concluziile raportului întocmit de acesta.

Tabloul optimilor de finală de la Euro 2016 e complet. Istoricul întâlnirilor directe dintre combatante

collage bun

Se ştiu 14 dintre formaţiile calificate în optimile de finală ale Euro înainte de ultimele două partide din faza grupelor.

Video România, aur şi argint la Europenele de scrimă. Simona Gherman a câştigat finala cu Ana Maria Popescu

scrima

Simona Gherman a câştigat titlul european în prima individuală de sabie, după ce a învins-o în finală pe Ana Maria Popescu, scor 9-5.

Video Dinamo - Samtredia 1-5, în primul amical al roș-albilor din Slovenia. "Câinii", umiliţi de georgieni

Dinamo amical

Ioan Andone se pregătește pentru primul meci de la revenirea pe banca lui Dinamo. Miercuri, de la ora 19:00, roș-albii o întâlnesc pe Samtredia, o grupare de primă ligă din Georgia, care a prins un loc de UEFA Europa League.

Video Ronaldo a intrat în istoria fotbalului cu un gol cu călcâiul: primul jucător care înscrie la patru Euro diferite

cr7 por

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care să înscrie la patru turnee diferite de Campionat European.

Video Astra a remizat în al doilea amical din Slovenia, 1-1 cu Sturm Graz. Gol superb Boldrin

amical astra

Campioana României, Astra Giurgiu, a terminat la egalitate al doilea amical disputat în această vară, 1-1 cu Sturm Graz, echipă care a terminat pe locul 5 în Austria, în ultimul sezon.

Ronaldo a stabilit un nou record de meciuri disputate la Euro

cr7 portugal

Cristiano Ronaldo, atacantul vedetă al Portugaliei, a stabilit un nou record de meciuri disputate la turneul final al Campionatului European de fotbal, el ajungând la 17 partide, cu ocazia întâlnirii de miercuri împotriva Ungariei, de la Lyon.

Ancelotti nu l-a vrut pe Odegaard! Italianul a vorbit despre transfer şi despre cum Perez l-a obligat să îl bage  

odegaard

Martin Odegaard, puştiul care a pus pe jar întreaga Europă în urmă cu un an şi jumătate, nu a fost dorit de Real pentru valoarea sa. El a fost adus pe Bernabeu doar ca o mişcare de PR

Încă un fundaş lateral transferat de Inter. Ansaldi a făcut vizita medicală şi va semna pe 3 ani

ansaldi

Inter Milano continuă campania de achiziţii pentru noul sezon. Echipa care a terminat pe locul 4 ultimul sezon din Serie A TIM a rezolvat transferul lui Cristian Ansaldi, care a făcut deja vizita medicală la noul său club.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult