Ultimele stiri

Joaquin Caparros, candidat pentru a prelua naționala Spaniei de la Vicente Del Bosque

caparros

Vicente del Bosque a anunțat că părăsește echipa națională după eliminarea ibericilor de la Euro 2016. Tehnicianul, în vârstă de 65 de ani, care va rămâne în istoria fotbalului spaniol prin titlul mondial câștigat în Africa de Sud 2010 și prin titlul european câltigat în 2012, trofee ce completează tripla de vis începută de Luis Aragones, (trecut în neființă) care a câștigat Euro 2008, a decis că este momentul să se pensioneze.

Plecări în masă de la Pandurii. 10 jucători au părăsit clubul și lista ar putea continua

pandurii-1

Pandurii a terminat sezonul trecut pe locul al treilea, dar perspectiva participării în cupele europene nu a reușit să îi convingă pe toți jucătorii să continue alături de gruparea gorjeană, care a fost părăsită în această vară și de antrenorul Edi Iordănescu, înlocuit de curând cu Petre Grigoraș, care urmează să se alăture echipei în cantonamentul din Slovenia.

Recorduri noi în Formula 1

mp baku

Actualele monoposturi din Formula 1 rămân unele dintre cele mai rapide supersportive din lume. În Marele Premiu al Europei, de la Baku, echipa Williams Mercedes a raportat un nou record de viteză, stabilit la capătul liniei de start-sosire.

Englezii, loviți drastic de presa de acasă. "Umilința supremă" și cuvinte dure la adresa naționalei

anglia-1

VIDEO Anglia - Islanda 1-2. Eliminarea Angliei de la Campionatul European după o înfrângere surprinzătoare cu Islanda a fost tratată pe larg de presa britanică, ce consideră că aceasta e cea mai umilință suferită de naționala din Albion.

Conte: "Sunt foarte fericit pentru jucătorii mei, au meritat victoria. Vom da totul cu Germania"

conte-1

Italia a realizat "o performanţă" eliminând Spania, în optimile de finală ale EURO 2016, dar ea trebuie să reuşească o "performanţă titanică" în sferturile de finală cu Germania, sâmbătă, a declarat selecţionerul Antonio Conte, îndemnându-i pe jucătorii săi să nu se culce pe o ureche după această victorie.

Exclusiv Veste bună pentru naţională: Vom avea fani la meciul cu Muntenegru. Nu scăpăm însă de pedeapsa UEFA

suporteri nationala

Naționala de fotbal a României va începe în toamnă o nouă campanie de calificare, de data aceasta pentru Cupa Mondială din Rusia, din 2018. Tricolorii vor face parte din Grupa E alături de Muntenegru, Armenia, Kazahstan, Polonia și Danemarca.

SIIIIIIIII!!!!!!!!

italia-victorie 3

Dacă ar fi să plec de undeva, aş pleca de la final. De imn. De la acel „Si!”. Şi dacă ar fi să mă întorc undeva, m-aş întoarce la imaginea dinaintea meciului. Tot la imn. De acolo pleacă totul

Programul complet al lui Dinamo în al doilea cantonament din Slovenia. 4 amicale

dinamo-1

Dinamo revine azi, marți, 28 iunie, din primul cantonament al verii, cel de la Putj, localitate aflată aproape de Maribor (Slovenia), dar peste câteva zile se va întoarce tot în Slovenia, acolo unde este programat al doilea stagiu de pregătire.

Video Messi şi colegii săi, în "silenzio stampa" la revenirea în Argentina

argentinieni

Lionel Messi şi colegii săi din selecţionata de fotbal a Argentinei au refuzat să facă declaraţii pe aeroportul din Buenos Aires, la revenirea din Statele Unite, unde au participat la Copa America, informează presa argentiniană.

Doi din cinci printre titulari. Cum va arăta echipa Stelei în acest sezon, după transferurile făcute

5767eaf195f9cfe67d7ab168

Steaua a transferat 5 jucători în această vară și mai sunt doar șanse teoretice să mai aducă întăriri. Lotul lui Laurențiu Reghecampf este conturat și, în mare parte, cu acesta va ataca preliminariile Ligii Campionilor.

Maradona îi cere lui Messi să nu renunțe. ”Trebuie să meargă în Rusia pentru  a deveni campion mondial!”

maradona messi

Vestea că Messi se retrage din naționala Argentinei a făcut rapid înconjurul lumii iar acum sefac presiuni mari pentru ca starul Argentinei să revină asupra deciziei.

Video Scene fabuloase la finalul partidei care a consfințit calificarea Islandei. Cum s-au bucurat ”vikingii”!

bucurie islandezi

Reprezentativa nordică a intrat în istorie după rezultatul fabulos înregistrat la Euro 2016. Imediat cum partida de la Nice s-a terminat, elevii lui Lagerback au dat frâu liber bucuriei.

Simona se gândeşte să renunţe la JO din cauza virusului Zika: "Sunt foarte îngrijorată"

simo-1

Simona Halep a declarat, după ce s-a calificat în turul doi la Wimbledon, că este foarte îngrijorată din cauza virusului Zika şi că la finalul turneului din Anglia se va hotărî, după ce va discuta cu medici, dacă va participa sau nu la Jocurile Olimpice, informează news.ro.

Video De 3 ori mai spectaculos! Comentatorul islandez a făcut din nou furori, la calificarea în sferturi

Benediktsson islanda

VIDEO Anglia - Islanda 1-2. Dacă mai existau ceva semne de întrebare după ce s-au calificat din faza grupelor, nordicii au confirmat că sunt cea mai mare surpriză de la această ediție. Cea mai mică națiune prezentă vreodată la un turneu final al Campionatului European (o populație de 330.000 de oameni) a reușit unul dintre cele mai mari "șocuri" din istoria întrecerii, eliminând Anglia și calificându-se în sferturile de finală chiar la debutul în această competiție.

Video Djokovic, fascinat de debutul la Wimbledon! Rezultatele zilei de luni

Nole Wimbledon

Campionul en-titre de la Wimbledon, Novak Djokovic, a început cu dreptul cursa pentru apărarea trofeului.

Roy Hodgson a demisionat, după una dintre cele mai negre zile din istoria fotbalului englez

hosgson

Roy Hodgson a privit de pe bancă, în optimea cu Islanda, una dintre cele mai mari umilinţe suferite de Anglia în istorie. La final, selecţionerul "celor trei lei" a anunţat că îşi dă demisi

Gary Lineker: "Ne-a bătut o ţară cu mai mulţi vulcani decât jucători profesionişti"

lineker

VIDEO Anglia - Islanda 1-2. Britanicii au fost învinşi în optimile de finală de la Euro 2016 de o debutantă la un turneu final major, prilej pentru Gary Lineker să comenteze în stilul caracteristic contraperformanţa înregistrată de selecţionata condusă de Roy Hodgson.

Italia - Germania, capul de afiş din sferturile Euro. Programul complet şi istoricul întâlnirilor directe

euro 2-16

Optimile Euro s-au încheiat cu o imensă surpriză, Islanda, o formaţie considerată penultima favorită la casele de pariuri înainte de începerea competiţiei, reuşind să se califice între ultimele opt, după o victorie istorică în faţa Angliei, scor 2-1.

Video Exclusiv Halep, după prima victorie pe iarbă în 2016: "Au fost ceva emoții!"

Halep Digi Sport

Simona Halep a avut parte de un debut foarte bun la Wimbledon și a trecut în două seturi de Karolina Schmiedlova, în primul meci pe iarbă din acest an pentru sportiva noastră.

Conte, arhitectul unei echipe a Italiei care se apropie de perfecţiune: "Băieţii mei au ceva măreţ!"

italia spania conte

Italia a câştigat, luni, scor 2-0, meciul disputat cu reprezentativa Spaniei în optimile de finală ale Campionatului European şi urmează să întâlnească Germania în

Chiellini, "eroul" Italiei cu Spania, plecăciune pentru Buffon: "Am avut un înger care a oprit tot!"

bucurie Italia-1

Italia s-a calificat în sferturile Campionatului European și a făcut-o după un joc foarte bun în fața Spaniei, pe care a învins-o cu 2-0.

Del Bosque: "Italia a fost mai bună, dar e exagerat să spui că ne-a umilit". Reacţia lui Iniesta

iniesta bun

Spania a fost eliminată de la Euro, scor 0-2, de reprezentativa Italiei, în optimile de finală ale competiţiei, iar selecţionerul Vicente del Bosque a declarat, la final, că adversarii au fost mai buni. Înfrângerea nu este o umilinţă, crede s

AU PLECAT MUNCITORII

ungaria belgia 1

Echipele care s-au bazat pe forța grupului, pe pregătire fizică, pe muncă multă, pe trudă, au părăsit EURO 2016. Irlanda, Ungaria, Irlanda de Nord sunt exemple elocvente.

"Uite, bă, că nu vă dau drumul!". Becali a dezvăluit ce oferte au doi dintre cei mai buni jucători ai Stelei

hamroun bun

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat astăzi, Steaua a primit o ofertă din Arabia Saudită pentru Hamroun, cel mai constant jucător din sezonul trecut.

Verde spre turul trei! Halep şi-a aflat adversara din turul secund de la Wimbledon

halep bun

Simona Halep are verde spre turul trei la Wimbledon. După victoria la pas în faţa Schmiedlovei, scor 6-4, 6-1, campioana noastră şi-a aflat adversara din turul secund.

Italia are statistica de partea ei: Germania nu a învins-o niciodată într-un meci oficial

italia-2

Italia a eliminat campioana europeană Spania şi se pregăteşte acum pentru cel mai aşteptat sfert de finală de la Euro 2016, duelul cu Germania. Statistica este însă de partea "Squadrei Azzura", care nu a pierdut niciodată în istorie un meci oficial disputat împotriva Mannschaft-ului.

Moldovan își întărește apărarea! Prima mutare făcută de noul antrenor al lui Auxerre

Mathis

Viorel Moldovan își propune să o ducă pe Auxerre în Ligue 1, iar fostul secund al naționalei României a făcut prima mutare de când este pe banca francezilor.

Ziua marilor retrageri? După Messi, se pare că şi Casillas s-a decis să renunţe la naţională

casillas-1

În ziua în care o legendă a Barcelonei - Lionel Messi - a anunţat că se retrage de la naţionala Argentinei, poate cel mai emblematic jucător din ultimii 20 de ani ai marii rivale, Real Madrid, este decis să facă acelaşi lucru.

Blestemul tricourilor albe. Spania i-a fost inferioară Italiei la toate capitolele, dar ibericii invocă şi Divinitatea 

ramos

Italia i-a fost superioară Spaniei la toate capitolele, impunându-se cu 2-0 în cea mai aşteptată optime de finală de la Euro 2016.

Una dintre explicaţiile eşecului Spaniei de la Euro? Del Bosque a folosit în toate meciurile acelaşi prim "11" 

italia spa

Campioană europeană în 2008 şi 2012, Spania a părăsit Euro 2016 din faza optimilor de finală. Italia a reuşit o partidă mare, doar intervenţiile lui De Gea făcând ca scorul să

  • 17:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
  • 20:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:30 Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
  • 21:30 LIVE Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult