Ultimele stiri

Video Cristiano Ronaldo a cedat nervos! A aruncat în lac microfonul unui reporter

cristiano-1

Tensiunea de la naționala Portugaliei și-a spus cuvântul. După prestațiile dezamăgitoare din meciurile cu Islanda (1-1) și Austria (0-0), Cristiano Ronaldo a cedat și s-a răzbunat pe un reporter de la o televiziune din țara sa.

Kroos a pasat mai mult decât toți adversarii la un loc. Statistică incredibilă a germanului

Kroos Germania

Mijlocaşul Toni Kroos a fost un adevărat "motor" al selecţionatei Germaniei în partida câştigată de echipa lui Low cu 1-0 în faţa reprezentativei Irlandei de Nord.

Video Ungaria - Portugalia, 3-3. Lusitanii se califică în optimi de pe locul 3 al grupei F 

bucurie portugalia

Cu locul asigurat în optimile Euro 2016, Ungaria poate aborda relaxată disputa cu Portugalia, echipă care trebuie neapărat să câștige pentru a avansa în competiție, după remizele cu Austria (0-0) și Islanda (1-1).

Şumudică, mulţumit de ultimul transfer: "E un jucător inteligent, în care am încredere"

astra

Albanezul Kristi Vangjeli – ultimul ajuns sub comanda lui Marius Şumudică în cantonamentul de la Moravske Toplice – Slovenia, se antrenează cot la cot cu noii săi colegi, forma fizică a acestuia fiind bună, astfel că se va putea miza pe el în partidele amicale, informează site-ul oficial al campioanei.

Scandal în timpul Euro! 15 jucători și 5 antrenori din Franța, anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri

deschidere euro

Probleme mari în fotbalul francez, chiar în timpul Campionatului European desfășurat în Hexagon! 20 de persoane sunt anchetate și urmează să se prezinte în fața Comisiei de Disciplină, pentru că ar fi jucat la pariuri, lucru total interzis de regulamentele internaționale.

Cazul Neymar se prelungește. Continuă la Barça și dacă nu semnează un nou contract?

neymar-2

Chiar dacă Neymar nu și-a prelungit contractul cu Barcelona și agentul său susține că 3 cluburi sunt gata să achite clauza de reziliere de 190 de milioane de euro, marele impediment în calea unui transfer ar fi salariul imens pe care brazilianul îl solicită.

Rusia i-a oferit postul de selecţioner lui Manuel Pellegrini, după eliminarea de la EURO 2016

manuel

Federaţia rusă de fotbal i-a oferit postul de selecţioner naţional chilianului Manuel Pellegrini, care ar urma să conducă reprezentativa Rusiei la Cupa Mondială 2018, după campania dezastruoasă de la EURO 2016, informează cotidianul sportiv AS.

Și familia lui Arda a fost afectată de tratamentul fanilor: "Au făcut-o pe mama să plângă!"

Arda suparat

Deși Turcia a încheiat în cele din urmă faza grupelor cu o victorie, prestația vedetei Arda Turan a fost una mult sub așteptări.

Cum au apărut Modric și Ramos, după ce croatul i-a trădat căpitanului său de la Real execuția la penalty

ramos modric

VIDEO Croația - Spania 2-1. Chiar dacă nu a jucat din cauza unei accidentări, Luka Modric a contribuit din plin la victoria răsunătoare a Croației în fața Spaniei, campioana ultimelor două ediții ale Campionatului European.

Tricolorii, puși la zid de un fost membru al Generației de Aur: "Nici nu i-a interesat Euro!'

romania presa

România a părăsit turneul final din Franța cu un singur punct acumulat în faza grupelor, iar tricolorii nu au fost iertați de suporteri, dar nici de foștii internaționali.

Video Lavezzi ratează finala Copei America, din cauza unei fracturi suferite după o accidentare teribilă!

lavezzi argentina fractura

Calificarea Argentinei în finala Copei America a fost umbrită de o accidentare serioasă suferită de Ezequiel Lavezzi la meciul câștigat cu 4-0 în fața Statelor Unite ale Americii.

Narcis Răducan: "Mă încăpăţânez să cred că Pandurii Tg. Jiu are un viitor"

narcis

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat că mai are un an de contract cu gruparea gorjeană şi că speră să îşi pună amprenta în continuarea mandatului său.

Video Fanii galezi au impresionat la Euro! Cum s-a sărbătorit calificarea în optimi

fani galezi-1

Țara Galilor a reușit o calificare surpriză în optimile Euro 2016, izbutind chiar să termine grupa pe primul loc, în fața Angliei.

Foto Pique, acuzat că ar fi arătat semne obscene la intonarea imnului Spaniei. Explicaţia catalanului

gerard pique

VIDEO Croația - Spania 2-1. Campioana ultimelor două ediții ale Campionatului European, Spania, a pierdut surprinzător în fața Croației, iar ambii fundași centrali au fost puși la zid.

Del Bosque, dezamăgit că va juca în fața Italiei încă din optimi: "Vestiarul a amuțit!"

Spania Croatia

"Este o înfrângere neaşteptată", au fost primele cuvinte ale selecţionerului echipei Spaniei, Vicente del Bosque, la finalul partidei pe care campioana europeană en-titre a pierdut-o cu 1-2 în faţa Croaţiei, în Grupa D a EURO 2016.

Încă 3 jucători sub comanda lui Reghecampf, în cantonamentul Stelei din Slovenia

jucatori slovenia

Steliştii se află de o săptămână în primul cantonament al verii, din Slovenia. 23 de jucători a avut Reghe sub comanda sa încă de la începutul stagiului de pregătire, iar azi vor ajunge la echipă şi 3 jucători care în a doua jumătate a sezonului trecut au fost împrumutaţi la FC Voluntari: Ştefănescu, Chitoşcă şi Tudorie.

Momentul psihologic la Croația - Spania: mesajul transmis de Modric portarului, la penalty-ul lui Ramos

croatia - spania penalty

VIDEO Croația - Spania 2-1. Croația a câștigat Grupa D a Campionatului European grație victoriei obținute în fața câștigătoarei ultimelor două ediții.

Juventus chiar vrea să se bată la cucerirea UCL! Doi super atacanți sunt pe lista torinezilor

alexis sanchez

Juventus domină competițiile interne din Italia, însă torinezii vor să se bată cu șanse reale și la cucerirea UEFA Champions League.

Arsenal și Barcelona se luptă pentru semnătura "perlei" lui Atletico Mineiro

Santos

Atât Arsenal, cât și Barcelona, sunt în căutarea unui fundaș stânga, obiectivul celor două cluburi fiind unul comun: brazilianul de 22 de ani Douglas Santos, fotbalistul lui Atletico Mineiro.

Video Messi a dus Argentina în finală, a devenit golgheter all-time și un fan l-a tratat ca pe un zeu!

messi fan

Lionel Messi a marcat un gol, a dat două pase decisive și a devenit cel mai bun marcator al naționalei Argentinei, cu 55 de reușite, după victoria cu 4-0 obținută de Argentina în fața Statelor Unite ale Americii, miercuri dimineață

Video Morata l-a egalat pe Bale în clasamentul golgheterilor de la Euro. Cum arată topul

morata-6

Alvaro Morata l-a egalat pe Gareth Bale în clasamentul golgheterilor EURO 2016, după ce a reuşit să deschidă scorul în partida împotriva Croaţiei, pierdută de La Roja (1-2), marţi seara la Bordeaux, în cadrul Grupei D.

Video Încă 5 sub comanda lui Alexa. 18 jucători la al doilea antrenament al Rapidului

captura reunire rapid

Dan Alexa a avut un lot restrâns la utimele antrenamente ale Rapidului. Giuleştenii îl vor pierde pe Mădălin Martin, plecat la Iaşi, dar l-au transferat pe Saifeddine Alami de la Dunărea Călăraşi.

Video Țiriac o încurajează pe Halep înainte de Wimbledon. ”E unul dintre cele mai mari talente din ultimii 10 ani”

halep-6

Ion Tiriac are așteptări mari de la Simona Halep la turneul de la Wimbledon. Fostul campion o consideră, pe jucătoarea în vârstă de 24 de ani, printre cele mai mari talente din tenisul mondial.

Lewandowski a dezamăgit la Euro. Starulul Poloniei nu are niciun șut pe poartă în faza grupelor

lewandowski

Polonia a reușit să se califice în optimile turneului final din Franța. Polonezii au terminat pe locul doi, la egalitate de puncte cu Germania, într-o grupă din care au mai făcut parte Ucraina și Irlanda de Nord.

12 echipe calificate! Finala Euro 2012 se joacă în optimi

italia-spania

Se ştiu 12 din cele 16 formaţii calificate în optimile de finală ale Euro. După disputarea meciurilor din grupa D, Croaţia

Video Halep are planuri mari pentru Wimbledon. ”Sper să ajung cel puțin în semifinale”

halep wimbledon 1

Simona Halep a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru turneul de la Wimbledon. Jucătoarea din România speră să joace din nou o semifinală la turneul care va debuta săptămâna viitoare la All England Club din Londra.

Şi Gică Popescu îl "mitraliază" pe Iordănescu: "E total depăşit!". Tricolorii nu au scăpat mai ieftin: "Cei mai slabi din istorie"

Hagi-Gic -Popescu-1024x768

Anghel Iordănescu nu pare să mai aibă vreun aliat după prestaţia dezastruoasă a naţionalei de la Euro 2016. După ce Ganea şi Marica s-au lansat în atacuri frontal

Video Becali: "La ora asta s-ar putea să fi semnat!". Ce jucător este aproape de Steaua

bec

Steaua este foarte aproape de al patrulea transfer al verii. Becali a confirmat la Fotbal Club, pe Digi Sport, că un jucător străin s-a înţeles astăzi cu fosta campioană.

Se ştia că mulţi dintre "tricolori" nu sunt în regulă înainte de Euro: "Am vorbit cu Reghecampf. Ştiţi ce mi-a zis?"

iordanescu-romania

Discuţiile legate de eliminarea ruşinoasă a României de la Euro 2016 continuă. Reghecampf i-ar fi transmis lui Iordănescu faptul că este o greşeală să îi lase pe jucători liberi înainte de cantonamentul din Italia.Tricolorii au arătat lamentabil în multe momente la turneul fi

Video Agnieska Radwanska și Petra Kvitova sunt printre jucătoarele calificate în optimile turneului de la Eastbourne

meci radwanska

În direct la Digi Sport, ziua a doua a turneului WTA de la Eastbourne a furnizat partide spectaculoase.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 10:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult