Ultimele stiri

CSKA Sofia, invitată în prima ligă bulgară

tska sofia

Chinul fanilor lui ŢSKA Sofia a durat un singur an. După ce a fost retrogradat anul trecut în liga a treia din cauza datoriilor de 15 milioane de euro, cel mai titrat club bulgar a fost invitat de Federaţia Bulgară în prima divizie, din sezonul viitor.

Scrisoare inedită a lui Keșeru: "Dacă s-ar face un clasament al suporterilor, tu ești în finală!"

Keseru aplauze

Eliminarea prematură a României de la Euro 2016 nu le-a picat deloc bine tricolorilor. Aflat la primul turneu final din carieră, Claudiu Keșeru a fost și el extrem de dezamăgit de jocul tricolorilor, care au ratat calificarea în optimi în ultimul meci, după 0-1 cu Albania.

Exclusiv Problemele Rapidului nu sperie jucătorii. Nume mari aflate în pregătiri, sub comanda lui Dan Alexa

rapid pregatiri

Odată cu revenirea în Liga 1, Rapid a demarat discuțiile cu mai mulți jucători, pentru alcătuirea unui lot competitiv, care să le permită vișiniilor să se lupte cu șanse reale încă de la începutul sezonului pentru rămânerea pe prima scenă.

Varane, dorit de Bayern Munchen. Francezul poate lucra din nou cu italianul Ancelotti

Raphael Varane ar putea avea ocazia de a fi din nou antrenat de Carlo Ancelotti. Le Parisien susţine că italianul îl vrea la Bayern Munchen pe fundaşul francez, pe care l-a pregătit şi în perioada Real Madrid, între 2013 şi 2015.

Un Emery pentru PSG și-un "aeroplanino" pentru Milan

5756d96e95f9cf2c34c5a934

Prea ocupați cu Campionatul European, am trecut destul de ușor peste două informații care, în mod normal, ar fi stârnit ceva comentarii. Și asta pentru că vorbim despre două cluburi importante din fotbalul european ce tocmai și-au anunțat noii antrenori cu care vor pleca la drum în sezonul viitor

Mărire şi decădere. Graficul echipelor româneşti în Europa în ultimul deceniu

steaua rapid 2006

România are din nou dreptul de a trimite două echipe în preliminariile Ligii Campionilor în viitorul sezon, însă tremură pentru locul 15 în clasamentul coeficienţilor UEFA, ultimul care oferă acest privilegiu.

Mkhitaryan, ca și plecat la Man. United! Dortmund i-a găsit deja înlocuitorul perfect

Schurrle fotomontaj

Borussia Dortmund s-a decis să-l vândă pe Henrikh Mkhitaryan la Manchester United și pare doar o chestiune de timp până când englezii vor anunță în mod oficial transferul jucătorului armean.

Exclusiv Budescu, despre o revenirea la Astra: "Am ținut legătura cu Șumi, mi-ar plăcea să lucrez iar cu el"

budescu-1

Astra încearcă să dea două lovituri pe piața transferurilor, prin aducerea lui Săpunaru și Budescu. Președintele Dănuț Coman e în discuții avansate cu fundașul dreapta, pe care campionii îl așteaptă în zilele următoare în cantonament.

Mascherano nu e lăsat să plece la Juventus. Argentinianul continuă la Barcelona

mascherano barca

Javier Mascherano nu îl va urma pe Dani Alves la Juventus, în ciuda interesului campioanei Italiei pentru el.

Vești proaste pentru Conte! Doi oameni de bază au șanse minime să joace împotriva Germaniei

De Rossi Italia

Italia este în mare formă și s-a calificat în sferturile Campionatului European, după ce în optimi a învins Spania, scor 2-0, însă Antonio Conte nu are parte de liniște înaintea marelui meci cu Germania, de sâmbătă seara.

Unai Emery nu vine singur la PSG. Krychowiak, aproape de Paris

polonez psg

Paris Saint Germain nu i-a luat Sevillei doar antrenorul. Campioana Franţei e la un pas să şi transfere unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul andaluzilor, Grzegorz Krychowiak.

Video Impecabilii suporteri ai Irlandei, decorați de primarul Parisului

medalie irlanda

Fanii Irlandei au fost cei mai apreciați de la Campionatul European, iar eliminarea naționalei țării lor din competiție a lăsat un gol pe străzile Franței.Pentru comportamentul lor ireproșabil și distracția asigurată, suporterii lui Robbie Keane&Co. vor fi răsplătiți cu un titlu care spune totul despre imaginea pe care și-au construit-o în Hexagon: "Medalia Orașului Paris".

Federaţia i-a liniştit pe părinţii rugbyştilor de la naţionala U18. Abia azi aterizează la Istanbul

rugby U18

Federaţia Română de Rugby (FRR) îi informează pe părinţii şi apropiaţii jucătorilor echipei naţionale U18 a României, care a efectuat turneul în Georgia, că aceştia sunt bine şi nu au fost implicaţi în incidentul terorist de pe aeroportul Ataturk, din Istanbul, după cum se precizează într-o postare pe site-ul Federaţiei.

Dinamo a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor. Surprizele pregătite pentru fani

dinamovisti abonamente

Dinamoviștii au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor, echipa lui Ioan Andone urmând să joace atât în Ștefan cel Mare, cât și pe Arena Națională, acolo unde vor fi programate partidele importante din Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii.

Control antidoping în cantonamentul Franței! 4 jucători au fost testați

franta doping euro

Naționala Franței a avut parte, miercuri dimineață, de o vizită inopinată în cantonamentul de la Clairefontaine din partea a doi inspectori UEFA și 4 jucători au fost supuși unui control antidoping.

Super transfer pentru Conte! Un star al Belgiei va ajunge în Premier League

belgian Chelsea

După ce a ratat cupele europene, Chelsea promite un sezon remarcabil sub comanda italianului Antonio Conte.

Varane, cel mai aproape de un transfer de la Real la Man. United. James și Jese sunt și ei pe picior de plecare

varane jese james

Raphael Varane este tot mai aproape de o plecare de la Real Madrid, iar cea mai probabilă destinație a fundașului central francez este Manchester United, acolo unde e dorit în continuare de Jose Mourinho.

Start într-un nou sezon european! Rezultatele din turul I preliminar al UCL și UEL

buc St Patrick s

A început un nou sezon european, marți seara fiind programate întâlniri din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, dar și din primul tur al UEFA Europa League, competiție în care majoritatea partidelor se vor disputa însă joi.

Negocieri pe ultima sută de metri: "Săpunaru și Budescu au șanse peste 50% să vină"

budescu sapunaru

Astra insistă pentru aducerea celor mai importante ținte din această vară: Cristian Săpunaru și Constantin Budescu. Antrenorul campioanei României, Marius Șumudică, a anunțat că îl așteaptă în cantonament chiar în zilele următoare pe fundașul dreapta.

Video Fostul selecționer al Islandei speră la o nouă surpriză: "Francezii își fac griji și sunt preocupați!"

islanda-2

"Poate că norocul s-a schimbat", a avertizat, marţi, într-un interviu acordat Agenţiei France Presse, fostul selecţioner al echipei de fotbal a Islandei, Gudjon Thordarson, care a pierdut în faţa Franţei (2-3) în octombrie 1999, pe Stade de France, acelaşi loc în care cele două selecţionate se vor întâlni duminică, în sferturile de finală ale EURO 2016.

Exclusiv Ricardo Cadu revine în Liga 1. Va semna cu Rapid

cadu

Ricardo Cadu (34 de ani) revine în România, după doi ani. Fundaşul portughez care a scris istorie în tricoul CFR-ului va juca din sezonul viitor la Rapid.

Exclusiv Şumudică e confuz, după decizia FIFA: "Nu ştiu de când şi până când sunt suspendat"

sumu

FRF a anunţat azi că suspendarea lui Marius Şumudică a fost extinsă de FIFA şi pe plan internaţional. Sancţiunea internaţională începe însă pe 8 iunie, în timp ce pe plan intern tehnicianul este suspendat începând cu prima etapă a sezonului viitor, pe 24 iulie.

Dorinel Munteanu: "Tot timpul am promovat fotbalul german, dar să ne gândim la antrenorii români!"

Munteanu

Federația Română de Fotbal este în căutarea unui selecționer, după despărțirea de Anghel Iordănescu.

Strategia Barcelonei pentru transferul lui Andre Gomes: doi jucători la schimb, plus o sumă de bani

andre gomes-1

Campioana Spaniei este aproape să realizeze primul transfer pentru prima echipă, după ce l-a împrumutat pe Marlon Santos pentru Barcelona B. Catalanii au pornit pe urmele mijlocașului Andre Gomes, de la Valencia.

FIFA a extins la nivel internaţional suspendarea lui Marius Şumudică, dar perioada e diferită faţă de Liga 1

sumudica-2

Site-ul Federaţiei Române de Fotbal a publicat astăzi răspunsul primit de la FIFA în cazul solicitării făcute pentru precizări în cazul suspendării lui Marius Şumudică.

Video Fanii i-au așteptat pe steliști în afara stadionului după al doilea amical. Promisiunea lui Tamaș 

Tamas fani

Noile achiziţii ale Stelei l-au impresionat pe Gabi Tamaş în cele două amicale din Slovenia. Fanii au cântat alături de stelişti la finalul amicalului cu Dinamo Zagreb.

Un fost jucător al Stelei, martor la atacul terorist de la Istanbul: "Ţipete, poliţie şi frică!"

andrez

Fostul portar al Stelei, brazilianul Andrey Nazario, a fost martor la atacurile teroriste de marţi seară, de la aeroportul Ataturk din Istanbul, el descriind ceea ce a trăit şi văzut drept "multă agitaţie, ţipete, poliţie şi frică", scrie O Globo.

Într-o scrisoare emoţionantă, lui Messi i se cere că nu dea satisfacţie mediocrilor şi frustraţilor

Messi Argentina

Starul Barcelonei, Lionel Messi, este decis să se retragă de la naționala Argentinei, după un nou eșec major, finala Copa America 2016, pierdută la lovituri de departajare cu Chile (2-4).

PSG pune din nou presiune pentru Higuain. Golgheterul Italiei refuză să își prelungească înțelegerea cu Napoli

higuain-2

PSG este gata să profite de o iminentă plecare a lui Gonzalo Higuain de la Napoli.După ce agentul atacantului - citat de Gazzetta dello Sport - a spus că argentinianul are șanse mici să mai rămână la Napoli, în condițiile în care președintele clubului nu face niciun efort pentru a întări echipa în vederea participării în Champions League și a pune mai multe probleme în lupta la titlu, campioana Franței a reacționat rapid și pune presiune pentru a-l convinge pe golgheterul din Serie A TIM să vină pe Parc des Princes. PSG a contactat atât jucătorul, cât și clubul.

Au anticipat tragedia de la Istanbul? Șase cluburi din Iran n-au fost lăsate să plece în Turcia

tragedie Turcia

Sunt tot mai multe indicii că tragedia de pe aeroportul Ataturk nu a fost una întâmplătoare.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult