Ultimele stiri

Andreea Mitu, out de la Wimbledon. Românca a pierdut în al doilea tur al calificărilor

mitu

Andreea Mitu (locul 160 în clasamentul mondial) a pierdut, miercuri, meciul cu rusoaica Irina Khromacheva (poziţia 123 WTA), scor 2-6, 4-6, în al doilea tur al calificărilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon

Video Exclusiv Iordănescu, atacat din toate părţile: "Selecţia a fost făcută în funcţie de anumite culori"

negoita nationala

Finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a vorbit în termeni extrem de duri despre eliminarea României de la Euro 2016. Oficialul alb-roşiilor nu l-a menajat deloc pe selecţionerul Anghel Iordănescu, pe care l-a acuzat că a făcut convocările pentru turneul final în funcţie de anumite interese.

Perisic a impresionat la Euro şi a intrat în atenţia Barcelonei. Croatul e dorit şi în Anglia

perisic

Ivan Perisic este unul dintre starurile de la Euro 2016. Croatul a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă la turneul final din Franţa, iar prestaţia din victoria cu Spania i-a adus titlul de om al meciului. În aceste condiţii, fotbalistul lui Inter Milano a intrat în atenţia mai multor cluburi, printre care şi FC Barcelona, anunţă cotidianul Sport.

A făcut vizita medicală! Al treilea transfer al verii pentru Simeone

saas

Fundaşul lateral croat Sime Vrsaljko, de la clubul italian Sassuolo, va fi transferat de Atletico Madrid pentru suma de 16 milioane euro, după efectuarea viz

Rusia, pe muzică de Bach

rusi olimpiada

Germanul din fruntea Comitetului Oimpic Internațional, Thomas Bach, a îndulcit sanțiunile dictate de Federația Internațională de Atletism, al cărui președinte este fostul campion englez Sebastian Coe.

Exclusiv Verdict teribil pentru Alibec. Astra caută de urgenţă atacant

alibec pe targa

Accidentarea lui Denis Alibec le-a dat planurile peste cap. Astra Giurgiu caută atacant. Golgheterul giurgiuvenilor, din sezonul trecut, este nevoit să ia o pauză de minim două luni. Acesta s-a accidentat în partida cu Albania, de la Euro 2016.

Nathan Junior, "adio" Steaua! Anunţul făcut de presa portugheză

n junior

Aşa cum Digi Sport v-a anunţat încă de acum două săptămâni şansele ca Steaua să îl mai ia pe Nathan Junior sunt minime. Informaţia a fost confirmată acum şi în presa portugheză, care notează că vârful de atac e aproape să îşi prelungească înţelegerea cu Tondela.

Exclusiv Revenire spectaculoasă în Liga 1! Cine l-a convins pe Eric de Oliveira să se întoarcă

eric de oliveira

La 30 de ani, Eric de Oliveira este aproape de o revenire în Liga 1. Mijlocaşul ofensiv brazilian negociază cu Gaz Metan Mediaş, formaţie pentru care a evoluat în perioada 2008-2011 şi 2012-2013.

Topul de la Euro în care Stanciu e la mică distanță de Ibrahimovic

stanciu romania-1

Văzut de mulți drept marea speranță a României la Campionatul European din Franța, decarul Nicolae Stanciu a dezamăgit la turneul final și a fost printre cei mai contestați tricolori, după eliminarea din competiție.

Video Suedia - Belgia, 0-1. Ibrahimovic, eliminat de la Euro, la ultimul său joc pentru nordici

zlatan ibra

Belgia s-a impus cu 1-0 în fața Suediei, în ultimul joc al grupelor de la turneul final din Franța. Victoria ”dracilor roșii” le aduce acestora calificare, de pe locul doi, în optimile Campionatului European. În faza următoare Hazard și compania vor întâlni Ungaria.

Video Italia - Irlanda 0-1. "Verzii" trec pentru prima oară în istorie de faza grupelor la Euro 

bucurie irlanda

Italia va câștiga grupa E, însă probabil că oamenii lui Conte nu sunt prea încântați de acest lucru, având în vedere adversarul din optimile Euro 2016, Spania.

Dezvăluiri din interior la naționala Spaniei: nu Ramos trebuia să execute penalty-ul!

ramos spania penalty euro

VIDEO Croația - Spania 2-1. Sergio Ramos a ratat un penalty la meciul pierdut în fața Croației de câștigătoarea ultimelor două Campionate Europene, iar Andres Iniesta, unul dintre cei mai buni jucători din faza grupelor la turneul final a dezvăluit că nu căpitanul ar fi trebuit să execute.

Exclusiv Mutu, antrenor cu acte în regulă! "Briliantul" îi face praf pe tricolori după eliminarea de la Euro

asa mutu

Adrian Mutu a încheiat cursurile școlii de antrenori, iar examenul a fost un succes pentru fostul star al Fiorentinei. Acum, Mutu așteaptă să antreneze în Liga 1 cât mai repede.

Video Fetele de la canotaj, ultimele pregătiri pentru JO. Joi vin alături de antrenori la "Campionii Digi Sport"

canotaj capt

Lotul feminin de canotaj a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice! Niciuna dintre componentele lotului nu are în palmares o medalie olimpică, iar Rio poate deveni oraşul în care li se împlineste acest vis. Canotoarele de la Snagov şi antrenorii lor sunt invitaţii emisiunii Campionii Digi Sport, joi, de la ora 16:30, la Digi Sport 1.

Campioana Astra are doar 2 jucători în echipa ideală a sezonului trecut din Liga 1

alibec-6

Astra Giurgiu a ieșit campioană în premieră în Liga 1, dar echipa lui Marius Șumudică are doar 2 jucători în echipa ideală a sezonului trecut, în ancheta LPF: aceștia sunt Valerică Găman și Denis Alibec.

Gazonul stadioanelor de la Euro, prioritatea maximă a cluburilor franceze: "Cel din Lille e o rușine!"

gazon euro

Starea terenurilor de joc la Campionatul European a fost afectată de vremea ploioasă din Franța din această perioadă, iar UEFA și Noel Le Graet, președintele Federației din Hexagon (FFF), au luat măsuri.

Șansa Croației

croatia2

De fapt, e vorba de șansele Croației. Pentru că-s mai multe și țin de prezent, de trecut și mai ales de viitor. Șansa prezentului, cea cu care s-a prezentat Croația la acest European, e dată de valoarea excepțională a lotului pe care selecționerul Ante Cacic îl are la dispoziție. Cred, așa la o primă vedere, poate superficială, că lotul de azi al Croației e peste cel din 1998, atunci când au prins finala mică.

Video Islanda - Austria 2-1. Calificare istorică a nordicilor în optimile de finală

bucurie islanda

Poate cel mai așteptat meci al serii de miercuri se dispută pe Stade de France, între Islanda și Austria, de la ora 19:00.

Bale, pe viață la Real Madrid? Conducerea îi pregătește un contract de lungă durată, după Euro

bale real madrid

Gareth Bale este unul dintre cei mai buni și mai prolifici fotbaliști de la Campionatul European, iar Real Madrid plănuiește să îi asigure șederea pe Santiago Bernabeu pe termen lung, odată cu încheierea turneului final din Franța.

Simona Halep - cap de serie 5 la Wimbledon; Irina Begu - cap de serie 26. Lista completă

simo

Organizatorii turneului de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului, au anunţat lista capilor de serie la feminin, în care Simona Halep figurează pe locul 5, iar Camelia Begu pe 26.

Neagu, portdrapelul României la JO 2016? "Este îndreptățită din toate punctele de vedere"

cristina neagu-1

Alexandru Dedu, preşedintele FR de Handbal, a spus că jucătoarea Cristina Neagu, declarată cea mai bună handbalistă a lumii în 2015, are toate calităţile pentru a fi portdrapelul României la JO 2016 şi este poate cea mai bună soluţie pentru COSR.

Video Cristiano Ronaldo a cedat nervos! A aruncat în lac microfonul unui reporter

cristiano-1

Tensiunea de la naționala Portugaliei și-a spus cuvântul. După prestațiile dezamăgitoare din meciurile cu Islanda (1-1) și Austria (0-0), Cristiano Ronaldo a cedat și s-a răzbunat pe un reporter de la o televiziune din țara sa.

Kroos a pasat mai mult decât toți adversarii la un loc. Statistică incredibilă a germanului

Kroos Germania

Mijlocaşul Toni Kroos a fost un adevărat "motor" al selecţionatei Germaniei în partida câştigată de echipa lui Low cu 1-0 în faţa reprezentativei Irlandei de Nord.

Video Ungaria - Portugalia, 3-3. Lusitanii se califică în optimi de pe locul 3 al grupei F 

bucurie portugalia

Cu locul asigurat în optimile Euro 2016, Ungaria poate aborda relaxată disputa cu Portugalia, echipă care trebuie neapărat să câștige pentru a avansa în competiție, după remizele cu Austria (0-0) și Islanda (1-1).

Şumudică, mulţumit de ultimul transfer: "E un jucător inteligent, în care am încredere"

astra

Albanezul Kristi Vangjeli – ultimul ajuns sub comanda lui Marius Şumudică în cantonamentul de la Moravske Toplice – Slovenia, se antrenează cot la cot cu noii săi colegi, forma fizică a acestuia fiind bună, astfel că se va putea miza pe el în partidele amicale, informează site-ul oficial al campioanei.

Scandal în timpul Euro! 15 jucători și 5 antrenori din Franța, anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri

deschidere euro

Probleme mari în fotbalul francez, chiar în timpul Campionatului European desfășurat în Hexagon! 20 de persoane sunt anchetate și urmează să se prezinte în fața Comisiei de Disciplină, pentru că ar fi jucat la pariuri, lucru total interzis de regulamentele internaționale.

Cazul Neymar se prelungește. Continuă la Barça și dacă nu semnează un nou contract?

neymar-2

Chiar dacă Neymar nu și-a prelungit contractul cu Barcelona și agentul său susține că 3 cluburi sunt gata să achite clauza de reziliere de 190 de milioane de euro, marele impediment în calea unui transfer ar fi salariul imens pe care brazilianul îl solicită.

Rusia i-a oferit postul de selecţioner lui Manuel Pellegrini, după eliminarea de la EURO 2016

manuel

Federaţia rusă de fotbal i-a oferit postul de selecţioner naţional chilianului Manuel Pellegrini, care ar urma să conducă reprezentativa Rusiei la Cupa Mondială 2018, după campania dezastruoasă de la EURO 2016, informează cotidianul sportiv AS.

Și familia lui Arda a fost afectată de tratamentul fanilor: "Au făcut-o pe mama să plângă!"

Arda suparat

Deși Turcia a încheiat în cele din urmă faza grupelor cu o victorie, prestația vedetei Arda Turan a fost una mult sub așteptări.

Cum au apărut Modric și Ramos, după ce croatul i-a trădat căpitanului său de la Real execuția la penalty

ramos modric

VIDEO Croația - Spania 2-1. Chiar dacă nu a jucat din cauza unei accidentări, Luka Modric a contribuit din plin la victoria răsunătoare a Croației în fața Spaniei, campioana ultimelor două ediții ale Campionatului European.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal European
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult