Ultimele stiri

Video Încă o fază jenantă oferită de Joachim Low la Euro 2016. S-a întâmplat după meciul cu Ucraina

lor germ

Joachim Low nu se dezminte. După momentele jenante din timpul meciului cu Ucraina, selecţionerul Germaniei a fost surprins din nou de camere în ipostaze asemănătoare la un antrenament al campioanei mondiale.

Exclusiv Viorel Duru crede că Rapid va renunţa la competiţie după decizia de faliment

duru viorel

În acest moment, Rapid are licenţă pentru Liga 1, dar mai are doar trei jucători în lot, iar antrenorului Dan Alexa i s-a terminat contractul la finalul campionatului.

Prima reacţie a lui Alibec: "N-am fumat în vestiar, am mers doar ca să îmi schimb ghetele"

alibec fra

Denis Alibec a reacţionat după dezvăluirile Gazetei Sporturilor, potrivit cărora ar fi fost prins în timp ce fuma în vestiar, după pauza meciului cu Franţa, de la Euro 2016.

Învăţătorul şi învăţăcelul

Marc Wilmots

Barça acceptă o amendă de 5,5 milioane € în cazul transferului lui Neymar: "E mai bine aşa"

ney

FC Barcelona a anunţat că a acceptat să plătească o amendă pentru fraudă fiscală de 5,5 milioane euro pentru e evita un proces legat de transferul atacantului brazilian Neymar.

Pogba a rămas principala ţintă a lui Real Madrid. Şi Manchester United îl vrea pe mijlocaşul lui Juventus

pogba juve

Transferul bosniacului Miralem Pjanic, cumpărat cu 32 de milioane de euro de la AS Roma, e considerat de mulţi un semn că Juventus s-ar putea despărţi în această vară de cel mai bine cotat jucător din lot, Paul Pogba.

Ce înseamnă falimentul Rapidului. Moraru nu deţine decât două Cupe ale României

rapid lacat copy

Anunţul sentinţei date de Tribunalul Bucureşti în privinţa cazului "Rapid", în care se judecau mai multe cereri de faliment din cauza neplăţii datoriilor, a căzut ca un trăznet în această dimineaţă, dar era oarecum previzibil. Modul în care familia Moraru a administrat clubul Rapid nu avea cum să ducă la alt deznodământ, câtă vreme a preluat societatea cu datorii de circa 150.000 de euro din planul de insolvenţă şi alte 500.000 de lei alte plăţi care trebuiau făcute, iar acum a ajuns cu ea la circa 4,5 milioane de euro!

Englezii dau vina pe francezi pentru incidentele de la Marsilia. ”Condiții inacceptabile!”

incidente-intre-suporteri 42052900

Condiţiile de securitate au fost ”inacceptabile” pe stadionul din Marsilia, la meciul Anglia - Rusia (1-1), din cadrul Euro 2016, disputat sâmbătă şi la care suporterii ”au putut intra cu fumigene şi cu petarde” a acuzat Federaţia Engleză de Fotbal într-un comunicat transmis către UEFA.

Alertă de grad 0 în Franţa. Se anunţă noi ciocniri între fanii Angliei şi Rusiei

fani englezi-1

Incidentele violente dintre fanii Angliei şi Rusiei, de la Marsilia, s-ar putea repeta la numai câteva zile distanţă de violenţele care au şocat lumea.

Cine va juca atacant cu Elveţia? Andone şi Keşeru se luptă pentru titularizare

florin andone-1

Naționala de fotbal a României va disputa miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00 (Pro TV), pe ”Parc de Princes”, al doilea meci de la Euro 2016, contra Elveției. După eșecul la limită suferit în dauna Franței, scor 1-2, și după succesul naționalei helvete în fața Albaniei, scor 1-0, întâlnirea de mâine seară poate fi una decisivă pentru ai noștri.

Scene incredibile la naţionala României. Alibec, prins fumând în vestiar la meciul cu Franţa

alibec franta

Denis Alibec şi-a păstrat atitudinea de rebel şi la Euro 2016. Atacantul naţionalei României a fost protagonistul unei scene mai puţin întâlnite la un asemenea nivel, în timpul meciului inaugural de la Europene, contra Franţei, pierdut cu 1-2.

Wilmots: "Ceea ce îmi convine e că toată lumea a revenit cu picioarele pe pământ în Belgia"

wilmot

Selecţionerul Belgiei, Marc Wilmots, nu şi-a ascuns dezamăgirea după eşecul suferit în faţa reprezentativei Italiei (0-2), luni seara la Lyon, în cadrul Grupei E de la EURO 2016, recunoscând totodată că elevii săi au comis greşeli nepermise "la acest nivel".

Transferul lui Dan Popescu la Steaua nu este întâmplător. Reghe a oferit motivul

dan popescu steaua-1

Transferul lui Dan Popescu (28 de ani) de la retrogradata ACS Poli Timișoara la Steaua a surprins la prima vedere, mai ales că și fotbalistul a fost luat pe neașteptate de decizia oficialilor roș-albaștrilor.

Conte, extaziat după victoria cu Belgia: "Am infirmat pronosticurile"

conte italia-1

Antonio Conte e în al nouălea cer după victoria Italiei cu 2-0 contra Belgiei, într-un meci în care belgienii lui Marc Wilmots erau consideraţi mari favoriţi.

Breaking News Tribunalul București a decis: Rapid a intrat în faliment! Decizia nu e definitivă

std rapid

Decizie-șoc în fotbalul romanesc. Inevitabilul s-a produs și, la mai puțin de o lună de la promovarea în Liga 1, Rapid a intrat în faliment!

Video Reghe, despre naţională, plecările de la Steaua, transferuri şi Kharja

collage reghe

Laurenţiu Reghecampf a vorbit fără menajamente despre problemele pe care le întâmpină la Steaua, dar şi despre naţionala României, care a evoluat în multe momente entuziasmant contra Franţei.

Cu nasul spart, Conte a analizat victoria contra Belgiei: "Mă sacrific eu, măcar să câştige echipa"

conte

Aflat din 2014 pe banca Italia, Antonio Conte e la ultimele meciuri la conducerea squadrei azzurra, după

Federer și Ozil le-au pus gând rău tricolorilor

federer ozil

România va întâlni Elveția, miercuri, 15 iunie, în cel de-al doilea meci de la turneul final din Franța. Jucătorii antrenați de Vladimir Petkovic vor avea un susținător de lux la meciul cu tricolorii.

Selecționerul Suediei: "Trebuie să fim la 300% cu Italia și Belgia!" Ce spune "Ibra"

Suedia Irlanda

Selecţionerul Suediei, Erik Hamren, a fost dezamăgit de evoluţia scandinavilor în meciul cu Irlanda (1-1) și a spus că echipa sa trebuie să joace "300%" în următoarele jocuri, cu Italia şi Belgia.

Video Probleme pentru Nicușor Bancu. Accidentarea din 2014 încă-i mai dă bătăi de cap

bancu

Nicușor Bancu a suferit o accidentare gravă în 2014. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a avut o dublă fractură de tibie și peroneu. Mijlocașul a fost accidentat de Șeroni în meciul cu Viitorul din optimile Cupei României.

Video Madison Keys a trecut de Timea Babos în primul tur de la Birmingham. Heather Watson merge și ea mai departe

madison keys

Prima zi a turneului WTA de la Birmingham a fost bulversată de ploaie. Chiar dacă au avut de așteptat, Madison Keys și Timea Babos au oferit un meci spectaculos. Keys s-a impus în fața jucătoarei din ungaria cu 7-6, 6-4.

Martin O'Neill, un antrenor fericit: "L-am neutralizat pe Ibrahimovic!"

ibra irlanda

Antrenorul Irlandei Martin O'Neill şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţia din meciul cu Suedia (1-1), disputat luni în grupa E de la EURO 2016, şi nu are ce să le repr

Man. City a câștigat cursa pentru semnătura celui mai promițător jucător din Bundesliga

Sane Schalke

Leroy Sane, unul dintre cei mai căutați tineri jucători din Europa, a ales să joace pentru Manchester City, germanul urmând astfel să fie antrenat de Pep Guardiola, din sezonul viitor.

Athletic Bilbao, piedică pentru Guardiola. Clauza lui Laporte, majorată la 70 de milioane de euro

aymeric laporte

Deși părea un transfer iminent, conform presei engleze și spaniole, sosirea francezului Aymeric Laporte la Manchester City pare acum tot mai departe de a se realiza. Fundașul de 22 de ani și-a prelungit astăzi contractul cu Athletic Bilbao până în 2020, iar clauza sa de reziliere a fost majorată de la 50 de milioane de euro la 70 de milioane!

Paradă a suporterilor români la Paris, înaintea meciului cu Elveția

parada romani

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, pe site-ul oficial, că miercuri va avea loc la Paris în premieră o paradă a suporterilor români, de la fan zone-ul din Champ de Mars până la arena Parc de Princes, înaintea meciului pe care "tricolorii" îl vor disputa în compania selecţionatei Elveţiei, în grupa A de la Euro 2016.

Blatter şochează: tragerile la sorţi sunt trucate. "Am văzut cu ochii mei cum se trişează"

champions-league 3420473b

Fostul preşedinte al FIFA, elveţianul Joseph Blatter, continuă seria de dezvăluiri. De această dată, acesta a vorbit deschis despre mult discutatele trageri la sorţi, unde mulţi sunt convinşi că există jocuri de culise.După ce şi-a lansat biografia, unde a vorbit deschis despre o serie

Video Tricolorii schimbă strategia pentru meciul cu Elveția: "Să fim mai eficienți!"

Romania Elvetia colaj

România se află în faţa unui nou test dificil la Euro 2016, meciul cu Elveţia. Învinşi de Franţa, scor 1-2, tricolorii au nevoie de o victorie pentru a egala în clasamentul grupei A selecţionata pregătită de Vladimir Petkovic.

Video Mititelu, primele declaraţii: ”Pentru a face o înțelegere cu FRF e nevoie ca Burleanu să demisioneze”

mititelu adrian

Tribunalul București a dat, luni, 13 iunie, decizia în cazul dezafilierii Universității Craiova. Adrian Mititelu a reacționat după ce instanța i-a dat câștig de cauză și i-a condamnat pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir la 3 ani de închisoare cu suspendare. Conform deciziei tribunalului, FRF, LPF, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir trebuie să-i achite lui Mititelu suma de 240 de milioane de euro.

Video Planuri mari pentru olteni în noul sezon. ”Avem foame de trofee. Vrem să fim o forţă în Europa”

csu

Gigi Mulțescu a sunat adunarea la Craiova. CSU s-a reunit luni, 13 iunie, pe stadionul Extensiv. Noul antrenor al oltenilor a avut la dispoziție, în prima zi de antrenamente, 21 de jucători, restul urmând să ajungă la Craiova în zilele următoare.

Marele pariu al lui Reghe pentru viitorul sezon: "Îl vom folosi doar acolo!"

tosca

Pariul lui Gâlcă - Alin Toşca în centrul defensivei - este o variantă pe care va miza şi Reghecamp

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult