Ultimele stiri

Video România - Belarus, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 (ora 19:00). Ryde a plecat de urgență în Suedia

Ryde Neagu

Meciul cu Belarus, din preliminariile pentru Campionatul European, are miză pentru tricolore, chiar dacă naționala condusă de Tomas Ryde este deja calificată.

Edinson Cavani nu pleacă de la PSG. Şi-a prelungit contractul cu campioana Franţei

cavani psg-1

Edinson Cavani a renunţat la ideea plecării de la Paris Saint Germain.

Spaniolii anunţă că Alves s-a înţeles cu Juve. Detaliile contractului şi mesajul brazilianului

alves2

După presa din Brazilia, a venit rândul jurnaliştilor spanioli să anunţe că Dani Alves a semnat deja cu Juventus. Ziariştii de la AS confirmă că fundaşul de 33 de ani s-a înţeles cu piemontezii pentru un contract valabil pe doi ani, cu varianta de prelungire pe încă unul.

Video Astra țintește un nou transfer! Mijlocașul dorit de Șumudică, numit de bulgari "Gladiatorul olandez"

Klok

Astra Giurgiu își propune să ajungă cel puțin în grupele UEFA Europa League, însă Marius Șumudică este conștient că are nevoie de întăriri pentru a îndeplini acest obiectiv.

Video Exclusiv Sinceritatea Mariei Olaru, pusă la îndoială: "Nu îl văd pe Bellu bătând sportive"

lipa

Dezvăluirile Mariei Olaru din cartea autobiografică, "Preţul aurului, sinceritate incomodă", au fost puse la îndoială nu doar de antrenorii vizaţi, Bellu şi Bitang. Printre cele mai vehemente voci s-a numărat chiar colega de platou din emisiunea Campionii Digi Sport, Elisabeta Lipă.

Video Șeful brigăzii arbitrilor români de la Euro laudă introducerea probei video: "Va fi un plus"

hategan euro

Ovidiu Haţegan e convins că introducerea probei video în arbitraj, anunţată de FIFA pentru 2017, îi va ajuta pe "cavalerii fluierului".

Rednic, propus selecționer al României de un membru al Generației de Aur: "Are experienţă"

rednic 1

Anghel Iordănescu nu va continua, cel mai probabil, în funcţia de selecţioner al României după Euro 2016, şi Federaţia Română de Fotbal ia în calcul şi aducerea unui tehnician străin. Totuşi, Ovidiu Sabău, membru al Generaţiei de Aur, îl propune pe Mircea Rednic ca înlocuitor al "Generalului".

Video Exclusiv Maria Olaru, în război cu foştii antrenori: "Unii mă vor condamna" / "Recunosc că am fost sever"

capt Olaru

Dezvăluirile fostei gimnaste Maria Olaru despre metodele de antrenament şi vorbele dure ale foştilor antrenori au fost comentate în cadrul emisiunii Campionii Digi Sport. Medaliata cu aur, cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Sydney, a oferit detalii despre cartea pe care a scris-o, intitulată "Preţul aurului. Sinceritate incomodă".

Video Exclusiv Hora și Ropotan nu au fost păstrați în lotul pentru Euro, Pandurii reacționează

ropotan hora

andurii Tg. Jiu, echipa clasată pe locul al 3-lea în play-off-ul Ligii 1, a avut 3 jucători în lotul lărgit al echipei naționale a României. Dintre ei, doar Cristian Săpunaru a fost păstrat și pentru Campionatul European, în timp ce golgheterul României, Ioan Hora și mijlocașul la închidere Adrian Ropotan au fost trimiși acasă.

România, a patra în calificările Europenelor de gimnastică. Cătălina Ponor, în două dintre finalele pe aparate

catalina ponor

România a încheiat pe locul 4 calificările probei pe echipe de la Europenele de gimnastică feminină de la Berna.

Video CSM Oradea este noua campioană a României la baschet masculin! Victorie cu BC Mureș

Oradea baschet

Joi seara vom afla campioana Ligii Naționale de baschet masculin. CSM Oradea și BC Mureș joacă meciul decisiv, iar bihorenii par a fi în avantaj, deoarece vor avea avantajul terenului propriu. Partida începe la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2, iar fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Federer va juca la două turnee importante înainte de Wimbledon

Roger Federer

Roger Federer, numărul 3 mondial, refăcut după accidentarea la spate care l-a costat participarea la Roland Garros, va juca în turneele ATP din oraşele germane Stuttgart şi Halle, în perspectiva celui de la Wimbledon.

Se ştiu semifinalele de la Roland Garros. Revenire spectaculoasă pentru Serena Williams

williams

Serena Williams, nr. 1 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, învingând-o joi în trei seturi, 5-7, 6-4, 6-1, pe Yulia Putintseva (21 ani), nr. 60 mondial.

Cu picioare pe pământ

Lecusanu

Fosta jucatoare de handbal Narcisa Georgeta Lecușanu-Cristache, acum secretar de stat în MTS, și-a anunțat demisia din funcția de vicepreședinte al FRH. Târziu!

Solicitare incredibilă a Poliţiei Franceze: închiderea Fan Zone-urilor la Euro 2016

securitate euro

Ameninţările teroriste au pus pe jar Poliţia Franceză, care face totul pentru a elimina orice risc legat de posibile noi atentate.

Video Exclusiv Şumi, scos din minţi de ultima pedeapsă: "Deranjez. Din Şumudică am devenit 'Suspendică'"

sumi

Marius Şumudică a mai primit o veste proastă din partea Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF. Antrenorul a fost suspendat două etape şi a atacat decizia Federaţiei, într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Video Exclusiv Probleme pentru Chiricheş, înainte de meciul cu Georgia: s-a pregătit separat la antrenamentul oficial

chiriches-1

România va juca împotriva Georgiei, vineri, ultimul meci amical, înaintea plecării spre Franţa, acolo unde va participa la Campionatul European. Anghel Iordănescu şi-ar fi dorit să folosească în această partidă un prim 11 apropiat de cel pe care se va baza la Euro, dar Vlad Chiricheş i-a dat planurile peste cap.

Video Bicfalvi, aproape de plecarea de la Dinamo. Puljic n-ar refuza rivala Steaua

bicfalvi plecare

Eric Bicfalvi are şanse minime să continue şi sezonul viitor la Dinamo, deşi este dorit de noul antrenor al "câinilor", Ioan Andone.

Cristiano Ronaldo insistă pentru transferul lui Paul Pogba la Real Madrid

cristiano

Paul Pogba este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume şi reprezinta una dintre principalele ţinte ale acestei veri pentru cluburile mari ale Europei. Real Madrid este unul dintre ele şi nu şi-a ascuns dorinţa de a-l achiziţiona pe viitorul adversar al echipei noastre la Euro 2016.

Astra se reunește săptămâna viitoare! Unde vor face giurgiuvenii primul cantonament

budescu astra

Astra Giurgiu se pregătește de preliminariile UEFA Champions League, iar echipa lui Marius Șumudică este decisă să lase o impresie cât mai bună în sezonul viitor, după câștigarea campionatului.

Messi, însoțit de bodyguarzi la tribunal: "Eu am jucat fotbal, am semnat doar pentru că mi-a spus tatăl meu"

messi judecatori

Lionel Messi a apărut, joi, pentru prima dată în fața instanței, în procesul în care este acuzat că, împreună cu tatăl său, s-ar fi folosit de societăți - fantomă din Belize și Uruguay pentru a eluda fiscul în privința unor sume de bani provenite din drepturile de imagine ale fotbalistului, între 2007 şi 2009.

Aston Villa va avea în liga a doua manager câştigător de Liga Campionilor

di matteo

Aston Villa va ataca revenirea imediată în Premier League cu un fost câştigător al Ligii Campionilor pe bancă.

Dominic Thiem s-a calificat în premieră în semifinalele unui Grand Slam. Urmează Djokovic

dominic thiem

Dominic Thiem reprezintă surpriza de pe tabloul masculin al acestei ediţii de Roland Garros. Austriacul de 22 de ani s-a calificat în semifinalele turneului de la Paris, după ce l-a învins pe David Goffin, cu 4-6, 7-6, 6-4, 6-1.

"Mai am contract cu AEL" vs "E ca şi luat". Situaţia financiară la Aganovic e foarte încurcată

aganovic

După Golubovic, Steaua a anunţat că următorul jucător cu care s-a înţeles este Adnan Aganovic, croatul care a impresionat anul trecut în trupa lui Gică Hagi la Viitorul. Gigi Becali chiar a afirmat că lucrurile sunt definitivate, dar surpriza a venit dinspre jucător.

Video Exclusiv Florin Andone și-a stabilit obiectivul pentru EURO

florin andone

Florin Andone spune că obiectivul principal al echipei naţionale a României în meciul de debut la EURO 2016 cu Franţa este să nu piardă şi a menţionat că el s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate.

Djokovic, la doi paşi de singurul titlu de Grand Slam care îi lipseşte. Sârbul s-a calificat în semifinale la Roland Garros

nole

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul 1 mondial, s-a calificat în semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, în urma victoriei obţinute joi în trei seturi, 6-3, 7-5, 6-3, în faţa cehului Tomas Berdych, ca

LPF a anunțat datele meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 1

colaj nou1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial datele meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 1. FC Voluntari va întâlni, în dublă manșă, câștigătoarea duelului dintre Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă.

Șumudică a primit o nouă suspendare din partea Comisiei de Disciplină: "Am rămas mut de uimire"

sumudica bun

Marius Șumudică nu scapă de probleme nici în vacanță, acesta a mai primit o veste proastă din Comisiei de Disciplină și Etică a FRF. Antrenorul Astrei a fost suspendat două etape pentru incidentele de la meciul Târgu Mureș - Astra, scor 1-4 . Șumudică a ripostat atunci la adresa fanilor de la ASA.

Stanciu: "Îmi doresc să plec în străinătate, mi-am făcut datoria la Steaua"

stanciu steaua

Internaționalul român Nicușor Stanciu a recunoscut într-un interviu acordat pentru AGERPRES că îşi doreşte un transfer la o formaţie din străinătate deoarece şi-a făcut datoria la Steaua, club cu care în ultimii trei ani a câştigat mai multe trofee.

Narcisa Lecuşanu şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal

narcisa

După Alin Cârligeanu, fost preşedinte al CCA şi membru în Consiliul de Administraţie, Narcisa Lecuşanu şi-a anunţat, joi, demisia din funcţia Federaţiei Române de Handbal. În vârstă de 39 de ani, Narcisa Lecuşanu este vicecampioan

  • 06:15 Champions League: Rezumate
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult