Ultimele stiri

Video Bawab, motivat de criticile patronului: "Am caracter şi trec peste orice"

bucurie steaua

Tha'er Bawab a marcat primele goluri pentru Steaua, iar roş-albaştrii s-au calificat în finala Cupei Ligii, după ce s-au impus cu 2-0 pe terenul liderului Astra Giurgiu.

Video Reghecampf: "Veţi vedea ce fotbalist e Marica". Ce spune de prestaţia lui Bawab

ciprian marica-924x524

Steaua Bucureşti a învins, miercuri, scor 2-0, în meciul jucat pe stadionul Marin Anastasovici cu Astra Giurgiu, din returul semifinalelor din Cupa Ligii, iar echipa antrenată de Marius Şumudică a ratat un penalty, prin Alexandru Ioniţă, în minutul 58, la scorul de 2-0 pentru Steaua.

Video Atuul Stelei pentru finala campionatului, cu Astra: "Experienţa nu se poate antrena"

steaua-3

VIDEO Astra - Steaua 0-2. Campioana s-a calificat în finala Cupei Ligii, trofeu pe care l-a câştigat şi în sezonul precedent, după o dublă victorie în faţa liderului din Liga 1, unul cu care se va duela sâmbătă, în finala campionatului. Lucian Filip a anunţat care e principalul avantaj al "roş-albaştrilor".

Video Teixeira şi-a recunoscut vina: "Am pierdut, e responsabilitatea mea!"

tttt

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în manşa secundă a semifina

Video Rezervă de lux: Cojocaru a apărat două penalty-uri în ultimele două meciuri

captura cojocaru

VIDEO Astra - Steaua. Campionii au o rezervă de portar de lux: Valentin Cojocaru a parat două penalty-uri în ultimele două meciuri pe care le-a jucat, unul în tricoul naţionalei U21 şi celălalt în returul semifinalelor Cupei Ligii.

Video Marica a rezistat şi va fi titular în finala campionatului. Trei faze cu vârful Stelei în prim plan 

marica11

Ciprian Marica a rezistat în returul semifinalelor Cupei Ligii, cu Astra, şi şi-a asigurat un loc de

O nouă forţă în Europa? Un om de afaceri african vrea să-i concureze pe ruşi şi arabi

lens

Omul de afaceri ivorian Charles-Kader Goore, ajutat de parteneri din sultanatul Oman, este interesat să cumpere clubul de fotbal din Lens (Ligue 2), al cărui profil l-a ''sedus'', după cum explică el miercuri în publicaţia Jeune Afrique.

Video Exclusiv Karim Benzema nu va face parte din lotul Franţei pentru Euro 2016. Mesajul atacantului

benzema-2

Karim Benzema nu va face parte din lotul Franţei pentru Euro 2016. Informaţia a fost oferită chiar de atacantul lui Real Madrid, prin intermediul contului personal de Twitter.

Video Muniru şi Roşu, KO. Stelistul ratează finalul campionatului: "Multiple fracturi la pomete"

captura muniru accidentat

Sulley Muniru s-a accidentat serios în partida din semifinalele Cupei Ligii, contra Astrei, şi nu a mai putut continua.

Video Şi-a revenit Marica. A oferit un assist în meciul din Cupa Ligii, de la Giurgiu

captura marica

VIDEO Astra - Steaua. Ciprian Marica a revenit în prima echipă a campioanei şi asta s-a văzut imediat în jocul echipei lui Laurenţiu Reghecampf. Atacantul Stelei a reuşit un assist la primul gol din returul Cupei Ligii, disputat la Giurgiu.

Video Astra şi-a atins scopul: asistenţă redusă la partida contra Stelei

captura spectatori

Măsura luată de oficialii Astrei înainte de dubla cu Steaua (Cupa Ligii - campionat) şi-a atins scopul. În tribune la Giurgiu, în această seară au luat loc puţin peste 2000 de spectato

PSG a cheltuit peste o jumătate de miliard de euro, dar nu a prins o semifinală de UCL în 4 ani

psg faliment

Paris St. Germain a pierdut returul cu Manchester City, scor 0-1, şi a fost eliminată pentru a patra oară la rând în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Deşi a investit peste o jumătate de miliard de euro în transferuri de la preluarea clubului de către Qatar Sports Investment, echipa din capitala Franţei nu a reuşit încă să ajungă vreodată între primele patru ale Europei, sub actuala conducere.

"Ştirea" care a pus pe jar toţi suporterii Barcelonei: Messi s-ar fi rupt

messi bun

O ştire falsă a pus pe jar în această dimineaţă media din Spania. Pe reţelele sociale a apărut o informaţie potrivit căreia Lionel Messi ar fi suferit o accidentare gravă la ult

Video Novak Djokovic, la a doua înfrângere din 2016. Eliminare surprinzătoare la Monte Carlo

nola

Novak Djokovic a fost eliminat în turul al doilea al Mastersului de la Monte Carlo, transmis în exclusivitate de Digi Sport în perioada 11-17 aprilie. Numărul unu mondial a fost învins de Jiri Vesely (55 ATP) în trei seturi, 4-6, 6-2, 4-6.

Budescu salvează Petrolul. Oficialii "lupilor" aşteaptă banii de la chinezi pentru grila de formare a vârfului

petrolul

Gruparea din Ploieşti ocupă ultimul loc în clasamentul din play-out, dar trebuie să primească sume importante de bani de la unul dintre sponsori şi de la chinezii de la Dal

Lavric şi Tofalvi, absolvite de vină? WADA ia în calcul ca toţi sportivii depistaţi pozitiv la Meldonium să scape

collage bun-1

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a anunţat azi că prezenţa unei cantităţi mai mici de un microgram de meldonium în eşantioanele recoltate sportivilor cu ocazia controalelor antidoping efectuate înainte de 1

Ionel Ganea şi-a aflat sancţiunea, după episodul de la Iaşi, în care a jignit o jurnalistă

ganea

Ionel Ganea şi-a aflat pedeapsa după episodul de la Iaşi, atunci când a fost acuzat că a jignit o jurnalistă. Comisia de Disciplină a FRF a dat azi verdictul: tehnicianul de la FC Voluntari a fost amendat cu 3.400 de lei, anunţă site-ul LPF.

A început vânzarea online a biletelor pentru returul dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României

steaua dinamo cupa

Biletele pentru partida Steaua - Dinamo, din returul semifinalelor Cupei României, care se va disputa miercuri, pe 20 aprilie, pe Arena Naţională, au preţuri cuprinse între 15 şi 150 de lei.

"Mister Champions League". Cristiano Ronaldo domină clar duelul golurilor cu Messi

messi cristiano ronaldo

VIDEO Real - Wolfsburg 3-0. Hat-trick-ul reușit de Cristiano Ronaldo în fața lui VfL Wolfsburg a readus în prim-plan lupta de la distanță dintre starul portughez și Lionel Messi, din fruntea clasamentului golgheterilor din Liga Campionilor.

Video Șumudică a primit o nouă suspendare. Nu a stat pe bancă la meciul cu Steaua!

sumudica deget

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Astra, a primit o nouă suspendare, de data aceasta pentru semnele obscene pe care le-a făcut suporterilor la meciul tur cu Steaua din Cupa Ligii, de la Pitești, acolo unde roș-albaștrii s-au impus cu 1-0.

Semifinale la Digi Juniors Open! Câștigătorul intră în calificări la BRD Năstase Țiriac Trophy

digi juniors open

Digi Juniors Open şi-a aflat miercuri semifinaliştii. Primii doi favoriţi ai turneului, Luca Tatomir şi Bogdan Borza, şi-au respectat statutul şi se află acum la doi paşi de wild card-ul care îi va asigura câştigătorului accesul pe tabloul de calificări la BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Messi nu mai înscrie, dar Barca mizează tot pe el pentru accesul în semifinalele UCL 

messi barcelona

FC Barcelona are șansa de a se califica în semifinalele UEFA Champions League, după succesul din tur, de pe ”Camp Nou”, 2-1 cu Atletico Madrid, dar pentru asta trebuie să nu ia gol pe ”Vicente Calderon” sau să marcheze.

Video Fernando Alonso poate rata și Marele Premiu al Chinei, din cauza accidentului din Australia

fernando alonso

Spaniolul Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, anunță că ar putea să nu ia startul nici la Marele Premiu al Chinei, de la finalul acestei săptămâni, după ce nu a putut participa nici la cursa din Bahrain, în urma accidentului teribil suferit în Australia.

Ibrahimovic pune eliminarea din UCL pe seama tacticii lui Blanc: "Am jucat într-un sistem nou"

ibra city psg

Campioana Franței, Paris Saint Germain, a ratat calificarea în semifinalele UEFA Champions League, în urma eșecului de la Manchester, din fața lui City, scor 1-0, după 2-2 în tur.

Dănciulescu îl vede pe Marica la Euro: "Totul este să fie 100% din punct de vedere fizic"

Marica bucurie

Chiar dacă nu a marcat niciun gol în acest sezon, afectat şi de accidentările suferite, Ciprian Marica poate fi surpriza lui Anghel Iordănescu pentru turneul final din Franţa, susține Ionel Dănciulescu.

"El Espiritu" de Cristiano

ronaldo-blog

Reacția jucătoarelor echipei de Fed Cup a României în scandalul de doping: "Suntem foarte atente"

halep dulgheru fed cup

Lumea sportului este în alertă, după multitudinea de sportivi depistați pozitiv la controalele doping din acest an. Au fost întrebate și jucătoarele României din Fed Cup despre substanțele pe care le consumă, după ce cazul Mariei Sharapova a adus în prim-plan medicamentul Meldonium, cu care au fost depistate pozitiv și româncele Mirela Lavric și Eva Tofalvi, în ultimele zile.

Un bilet la ultimul meci al lui Kobe Bryant a ajuns să coste 28.000 de dolari

Kobe Bryant

Ultimul meci din cariera starului baschetului american Kobe Bryant, programat sâmbătă seara la Los Angeles, în NBA, generează un interes enorm în Statele Unite şi în lumea întreagă, aproximativ 500 de ziarişti anunţându-şi prezenţa la acest eveniment.

Rednic nu este mulțumit de randamentul lui Gnohere și Essombe: ”Nu sunt ceea ce vreau eu!”

gnohere dinamo 2

Dinamo a remizat cu Steaua pe ”Arena Națională”, în etapa a 6-a din play-off, datorită golului marcat de Gnohere în minutul 48 al partidei. Reușita francezului nu a fost însă în măsură de a-l mulțumi total pe Mircea Rednic, antrenorul roș-albilor.

Italienii anunță că Berlusconi negociază din nou vânzarea clubului AC Milan

berlusconi milan

Miercuri, în ziua numirii lui Christian Brocchi în funcția de antrenor la AC Milan, publicația Corriere della Serra a anunțat că patronul clubului, Silvio Berlusconi, intenționează să vândă echipa unui consorţiu chinez care beneficiază de serviciile unui consilier american.

  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • 19:00 Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult