Ultimele stiri

Video Andone susţine că nu ține cont de fani, când vine vorba de Bălgrădean și Țucudean

andone-dinamo 1

Ioan Andone nu renunță la ideea de a-i aduce înapoi la Dinamo pe Bălgrădean și Țucudean, chiar dacă mutările nu sunt pe placul suporterilor. Noul antrenor din Ștefan cel Mare a fost marți la meciul dintre Petrolul și Concordia pentru a vedea mai mulți jucători de pe lista de achiziții. Pe cei doi i-ar aduce, dacă va avea nevoie de ei.

Video Exclusiv Când vine Andone? Prins între Cordoba și națională, sosirea lui Florin la lot depinde de un ”galben”

dilema

Toate aceste probleme, însă, s-ar putea rezolva foarte simplu astăzi, la Miranda del Ebro, în provincia Burgos. Andone are 9 cartonașe galbene acumulate în acest sezon de Segunda și, dacă va fi avertizat diseară, ar rezolva disputa FRF-Cordoba. Ar fi suspendat pentru meciul cu Mallorca și vineri, cel târziu sâmbătă dimineață, ar fi la lotul național, cu o zi înaintea meciului cu Ucraina, de la Torino.

Video Care sunt condițiile în care Sânmărtean se poate întoarce la Steaua: “Nu vine pentru bani”

sanmartean-gigi

Lucian Sânmărtean e liber de contract după despărțirea de Al Ittihad și e foarte posibil să revină la Steaua, de unde a plecat în ianuarie 2015 la formația saudită. Laurențiu Reghecampf îl dorește pe mijlocaș pentru a ataca preliminariile Champions League, iar Gigi Becali e dispus să-i ofere un contract. Are însă câteva condiții.

Video CSM Digi Oradea - Steaua 11-10. Bihorenii s-au impus dramatic, după aruncările de departajare

polo steaua digi

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Digi Oradea a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 11-10 (1-1, 1-2, 3-2, 2-2; 4-3), după aruncările de departajare, în cel de-al patrulea meci al finalei Superligii Naţionale de polo şi a restabilit egalitatea la general, 2-2.

Video Concordia a sărbătorit rămânerea în Liga 1: "Nu e uşor să te salvezi cu o echipă nouă"

concordia

VIDEO Petrolul - Chiajna 0-1. Jucătorii Concordiei au sărbătorit la vestiare după victoria cu 1-0 de la Ploieşti, care îi menţine în Liga 1 şi sezonul viitor. Gruparea din Chiajna a fost cea mai în formă echipă din play-out după ce a terminat sezonul regulat penultima, la 7 puncte în spatele Voluntariului.

Video Exclusiv Cotidianul Marca o compară pe România cu Grecia din 2004. "Va fi echipa care va primi gol cel mai greu"

romania-3

Jurnaliştii spanioli de la Marca surprind înainte de Euro 2016: ibericii cred că România poate repeta rezultatul istoric obţinut de Grecia, în 2004, atunci când elenii au câştigat Campionatul European.

Video Singurul român care a jucat la Zenit îl laudă pe Mircea Lucescu: “E numărul 1 în spațiul ex-sovietic!”

lucescu chirita

Daniel Chiriţă, singurul român din istoria lui Zenit, ştie deja ce impact va avea numirea lui Mircea Lucescu pe banca echipei din Sankt Petersburg. Bugetul de transferuri uriaş şi un stadion nou se numără printre avantajele pe care le va avea Mircea Lucescu la Zenit.

Video Autobergamo Deva a câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României la futsal

captura deva futsal

ÎN DIRECT la Digi Sport, Autobergamo Deva a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României la futsal. În ultimul act al competiţiei, echipa lui Florin Ignat s-a impus în faţa lui United Galaţi.

Contra: ”Getafe m-a trădat. Nu înțeleg de ce nu am nicio ofertă!”. Granzii pe care vrea să-i antreneze

getafecontra

Fără contract de aproape un an, de când s-a despărțit de chinezii de la Guangzhou R&F, Cosmin Contra a fost pe lista scurtă la Dinamo pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic, înainte să fie numit Ioan Andone. S-a speculat faptul că ”Guriță” nu a luat în calcul numirea la Dinamo pentru că ar fi avut oferte din Spania și chiar Portugalia, de la Boavista.

Video Milevskyi a ratat incredibil un penalty. Popescu l-a blocat în două rânduri

captura ratare milewski

VIDEO Petrolul - Concordia Chiajna. Prima repriză a meciului s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru ilfoveni, care au avut şansa, imediat după pauză, să îşi dubleze avantajul, după ce Begeorgi a comis un henţ în careu, după un duel cu Feussi.

Video Al 12-lea nume pe lista plecărilor de la Steaua. ”Nu vor, dar până la urmă ce or să facă?”

steaua carp

După ce a pierdut titlul în favoarea Astrei, Steaua se reformează din temelii. Gigi Becali dă afară mai mult de o echipă de la clubul roș-albastru. Astăzi, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, a anunțat al 12-lea jucător care o va părăsi pe Steaua.

Video Exclusiv La Lens nu se va vinde alcool în zilele cu meciuri la Euro. Anglia va întâlni aici Țara Galilor

lens-stadion

Poliția franceză împreună cu primăria din Lens a decis să interzică vânzarea și consumul de alcool în zilele în care aici se vor juca meciuri la Euro 2016. Anglia - Țara Galilor e cea mai așteptată dispută de pe stadionul Bollaert-Delelis. Alte două jocuri din grupe și o optime de finală se vor juca în comuna din nordul Franței.

Câștigătoarea UCL va putea sărbători ca acasă. Replici ale statuilor Neptuno și Cibeles la Milano

cibelessreplica

O companie din Valencia a realizat replici la scară naturală a celor două statui emblematice din piețele madrilene Cibeles și Neptun, locurile tradiționale de întâlnire și celebrare a titlurilor a celor două finaliste Champions League, Real Madrid și Atletico.

Video Astra a ratat un transfer important. ”Are oferte mai bune din punct de vedere financiar”

gorobsov-1

Până acum, Astra a reușit să-l transfere doar pe Silvu Balaure, de la FCM Baia Mare. Restul achizițiilor dorite de Marius Șumudică întârzie. ”Cu trei-patru transferuri am deveni mai puternici și ne-am bate la titlu anul viitor”, declara Șumi acum câteva zile.Marius Șumudică a dezvăluit, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, stadiul negocierilor cu jucătorii pe care și-i dorea la Astra.

Il Luce a fost prezentat pe site-ul oficial al lui Zenit în limba română: ”Bun venit, Mister!”

mircea lucescu-2

Zenit Sankt Petersburg a anunţat pe site-ul oficial numirea lui Mircea Lucescu la cârma primei echipei. Lucescu senior a semnat cu gruparea rusă după 12 ani petrecuți pe banca lui Șahtior. "Bun venit, Mister" a fost mesajul scris de ruși în limba română pentru cel care va pregăti trupa din St. Petersburg în următorii doi ani.

Echipajul de 8+1 feminin s-a calificat la Jocurile Olimpice. Și barca de dublu vâsle merge la Rio

romania rowing

Două echipaje româneşti, cel de 8+1 rame şi cel de dublu vâsle categorie uşoară, au adus marţi canotajului românesc alte calificări la Jocurile Olimpice de la Rio, cu ocazia finalelor regatei preolimpice de la Lucerna (Elveţia).

Valverde, învingător în faţa lui Kruijswijk în etapa a 16-a din Turul Italiei

valverde

Spaniolul Alejandro Valverde (Movistar) a câştigat etapa a 16-a a Turului ciclist al Italiei, marţi, la Andalo, în faţa olandezului Steven Kruijswijk (Lotto NL), purtătorul tricoului roz de lider al clasamentului general individual.

Video Steaua renunţă la Hyun-Jun Suk. "Nu poate fi alături de noi în perioada de vară"

transfer steaua

Împrumutul lui Hyun-Jun Suk la Steaua a picat, lucru recunoscut de patronul Gigi Becali, care a anunţat şi motivul pentru care fotbalistul asiatic nu mai face parte din planurile bucureştenilor. Becali a specificat şi faptul că Gonzalo Cabrera nu a fost niciodată o ţintă pentru "roş-albaştri".

Video Becali: "Golubovic este jucătorul Stelei". Ce fotbalişti mai sunt pe lista bucureştenilor

Bojan Golubovic

Gigi Becali a anunţat că Steaua l-a acontat pe Bojan Golubovic. Atacantul de 32 de ani va fi primul transfer al acestei veri pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf, dar patronul anunţă că mai vreau un atacant care evoluează în Portugalia.

Video A fost prins iar Șumudică la pariuri? ”Nu mai am voie să mă duc să mănânc și să mă uit la tenis?”

sumud

Marius Șumudică, suspendat după ce a pariat pe meciuri din Liga 1, ar fi fost din nou surprins vorbind despre banii pe care i-a făcut de curând la pariuri. E adevărat, antrenorul campioanei ar fi pariat de această dată pe tenis, la Roland Garros.

Video Gigi Becali nu crede că Steaua are șanse să se califice în grupele Champions League: “Poate play-off”

steaua becali ucl

Steaua a ratat titlul în Liga 1 în favoarea Astrei și va juca în preliminariile UEFA Champions League pe ruta non-campioanelor. Patronul echipei nu crede că are șanse de calificare în grupe, dar speră la accederea în play-off, ceea ce ar însemna prezența automată în grupele Europa League.

Rhema Obed a primit banii de la Rapid, dar încă nu a anunțat plata la FIFA

obed rapid

Promovată pe teren după 3-1 cu Academica Clinceni la finalul săptămânii trecute, Rapid așteaptă încă un răspuns final în cazul "Rhema Obed". Jucătorul britanic a recunoscut că a primit suma de bani restantă însă nu a anunțat încă FIFA, astfel că giuleștenii n-au scăpat de probleme.

Video Câștigătorul de etapă la ”Fotbalistul lunii” a ajuns la 11 goluri, după ”dubla” de sâmbătă

adrian balan

Adrian Bălan a fost primul în clasamentul de la "Fotbalistul lunii" din etapa abia încheiată. Atacantul celor de la Voluntari a marcat golurile victoriei cu Petrolul, în week-end.

Video Exclusiv Jugurtha Hamroun i-a încurajat pe tricolori, înainte de Euro 2016. Mesajul stelistului

hamroun-1

Tricolorii intră în linie dreaptă, înaintea Europeanului din Franţa şi un jucător străin al Stelei, Jugurtha Hamroun, a ţinut să îi încurajeze pe fotbaliştii României, cu 17 zile înainte de meciul cu Franţa, care va deschide întrecerea.

Presa arabă scrie că Lukasz Szukala mai are de primit de la Al Ittihad 2 milioane de euro

szukala-1

Fostul stelist Lukasz Szukala n-a avut un sezon prea bun și cea mai mare dezamăgire este neconvocarea în lotul lărgit al Poloniei pentru Euro 2016. În plus, presa arabă scrie că mai are de primit de la Al Ittihad 2 milioane de euro, dintr-un total al datoriilor clubului către foști jucători, antrenori sau agenți de jucători de 55 de milioane de euro.

Leicester, doar pe locul 5 la încasări din drepturi tv. Liderul veniturilor e unul surpriză

leicester-5

Leicester a produs cea mai mare surpriză din istoria fotbalului englez și, probabil, din cea a fotbalului mondial, câștigând campionatul în Premier League, deși avea o cotă de 5000 la 1 să reușească.

Video Exclusiv Alibec nu e 100% sigur că va fi lăsat să joace la Euro cu mâna bandajată: “E o posibilitate”

alibec-doctor

Denis Alibec continuă să aibă emoții în cantonamentul din Italia al echipei naționale și nu e 100% sigur că va fi lăsat să joace la Euro cu mâna bandajată. Doctorul echipei naționale spune și el că există o posibilitate ca UEFA să nu permită acest lucru.

Exclusiv Reghecampf insistă pentru transferul lui Sânmărtean. Cum se poate realiza transferul

sanmartean

Lucian Sânmărtean s-a despărţit de Al Ittihad şi poate fi o soluţie pentru Steaua. Chiar dacă Gigi Becali nu e convins de importanţa venirii mijlocaşului, Laurenţiu Reghecampf insistă pe lângă patronul "roş-albaştrilor" pentru aducerea "dirijorului".

Cantona l-ar fi preferat pe Guardiola la Manchester United în locul lui Mourinho

pep mourinho

Chiar dacă spune că-l ''adoră'' pe Jose Mourinho, într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, Eric Cantona nu crede că profilul antrenorului portughez îi convine lui Manchester United, scrie L'Equipe.

Barcelona a anunțat care va fi primul jucător care pleacă în această vară

sandro transfer barcelona

Atacantul spaniol Sandro Ramirez este primul jucător care va pleca de la Barcelona, în această vară.Anunțul a fost făcut de secretarul tehnic al campioanei Spaniei, Robert Fernandez, care a precizat că fotbalistui în vârstă de 20 de ani i se putea prelungi contractul pe 1 mai, dar clubul nu a activat clauza.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult