Ultimele stiri

Miză dublă pentru Barcelona. Titlul o ajută să evite granzii Europei, în Champions League

barcelona champions

Barcelona poate cuceri cu o victorie la Granada al doilea titlu consecutiv și al șaselea în ultimele opt sezoane din La Liga, dar succesul îi aduce formației catalane și un avantaj uriaș în ediția viitoare din Champions League. Astfel, miza e dublă pentru elevii lui Luis Enrique, care în cazul victoriei evită în grupele celei mai importante competiții continentale campioanele din cele mai puternice întreceri interne din Europa.

Video Show la gala Glory din Los Angeles. KO-ul serii, în mai puțin de un minut!

ko

Canadianul Simon Marcus și-a apărat cu succes centura de campion mondial al categoriei 85 kg., în gala Glory 30 din Los Angeles transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

Video Deportivo – Real 0-2. Victoria nu le-a putut aduce titlul madrilenilor, care mai speră doar la finala UCL

goluri cristiano ronaldo

Real nu trebuie doar să învingă în Galicia pentru a câștiga titlul în ultima etapă din Spania, ci are nevoie de cel puțin o remiză a Barcelonei la Granada. De aceea, Zidane le-a cerut elevilor săi să facă totul pentru a marca rapid pe El Riazor, pentru a pune presiune pe rivalii catalani.

5 pentru Steaua. MM şi Reghe au finalizat lista de transferuri a roş-albaştrilor

stelisti-1

Steaua a încheiat sezonul pe locul 2 şi speră la o calificare în grupele Champions League, în ciuda faptului că va întâlni adversari extrem de dificili. Roş-albaştrii vor intra în turul 3 preliminar, pe ruta non-campioanelor, şi pot da peste echipe ca Şahtior Doneţk, Olympiakos sau Ajax Amsterdam. Oficialii vicecampioanei şi-au conturat deja lista de transferuri pentru această vară: cel puţin 5 fotbalişti vor sosi sub comanda lui Reghecampf.

Exclusiv Mățel: ”Ar fi un vis devenit realitate să joc în deschiderea turneului final”

matel

Alexandru Mățel a prins lotul României pentru cantonamentul din Italia și are șanse foarte mari să rămînă la echipa națională și pentru turneul final din Franța.

Video CS Mioveni-Chindia 1-2. Târgoviștenii, pe primul loc, alături de Mediaș. Rezultate și clasamente din L2

bucurie mioveni

Digi Sport 1 transmite două partide din play-off-ul Ligii 2 sâmbătă, câte una din fiecare serie. Liderul seriei a doua, UTA Bătrâna Doamnă, joacă la Mediaș și un succes o poate distanța fațăd e echipa lui Cristi Pustai. Gazdele, la rândul lor, au nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse în lupta pentru primele două locuri.

Explicația staff-ului naționalei pentru lipsa lui Budescu din lotul pentru Euro. N-a îndeplinit prima condiție!

budescu nationala-3

Anghel Iordănescu a dat publicității, zilele trecute, lotul pe care-l va deplasa în cantonamentul din Italia și din care va alege cei 23 de fotbaliști care vor fi prezenți la Euro 2016 iar numele lui Constantin Budescu a fost omis.

Irina Begu - Serena Williams 4-6, 1-6. Românca părăseşte cu fruntea sus turneul de la Roma

begu serena

Irina Begu joacă sâmbătă la Roma, în semifinalele turneului feminin, împotriva liderului mondial, Serena Williams, pe care o va întâlni prima oară în carieră. Românca e la cel mai bun concurs din 2016, fiind, de asemenea, calificată și în semifinale la dublu, unde face pereche cu Monica Niculescu. Partida cu Serena nu va începe mai devreme de ora 18:00.

Harlequins – Montpellier 19-26. Finala Challenge Cup a fost decisă de o rezervă

mogg

Montpellier a cucerit vineri seara Challenge Cup, la prima finală continentală din istoria clubului. Echipa franceză a învins-o, la Lyon, pe Harlequins, scor 26-19, într-un meci decis de două rezerve.

Campioana Spaniei se decide AZI. Ultima etapă se joacă ÎN DIRECT pe Digi Sport (ora 18:00)

msn bbc

Suspansul se menţine până în ultima clipă în lupta pentru titlu în Spania. Campioana se decide sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport - Barcelona și Real Madrid joacă de la ora 18:00.

CSKA Moscova şi Fenerbahce s-au calificat în finala Euroligii

final four berlin

CSKA Moscova este aproape de a câştiga Euroliga pentru a şaptea oară în istorie. La a 13-a prezenţă din ultimii 14 ani în Final Four, baschetbaliştii din capitala Rusiei au trecut fără mari emoţii de conaţionalii de la Lokomotiv Kuban Krasnodar, scor 88-81.

Video Exclusiv Cea mai frumoasă săptămână din cariera Irinei Begu: "Mă bucur să joc cu Serena"

begu roma

Irina Begu traversează o formă extraordinară, iar acest lucru este dovedit de faptul că, la turneul WTA de la Roma, s-a calificat în semifinale atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu, unde face pereche cu Monica Niculescu. În aceste condiţii, nu este o surpriză că a 35-a jucătoare a lumii crede că are parte de cea mai frumoasă săptămână a carierei.

Video Steaua, beneficiara retrogradării Voluntariului. "Cum naiba să nu vrea Becali să pună mâna pe aşa bază?"

baza

Dumitru Dragomir a vorbit în această seară, în direct la Digi Sport Special, despre situaţia echipei pe care a condus-o în ultima jumătate de an.

Video Exclusiv Mergea, optimist înainte de semifinala de la Roma: "Turneul de la București ne-a prins bine"

MERGEA EXCLUSIV

Florin Mergea s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de dublu de la Roma, alături de partenerul său, Rohan Bopanna, după victoria cu 6-3, 6-4 contra lui Philipp Kohlschreiber (Germania) și Viktor Troicki (Serbia).

Video U Cluj- CSM Oradea 56-76. A doua finală în ultimii trei ani pentru orădeni

u cluj oradea baschet

CSM Oradea s-a calificat în finala Ligii Naţionale de baschet, unde va juca împotriva celor de la BC Mureş. Elevii lui Cristian Achim au învins cu 76-56 pe U Cluj, în deplasare, şi, cu scorul general de 3-1, merg în ultimul act.

Video Disputa cu Voluntari e istorie pentru CFR. Doar finala Cupei contează: "Nu e normal că se joacă în Bucureşti"

tm

CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, în prima partidă din etapa a 11-a a fazei play-out-ului Ligii I de fotbal.

Video Speranţele lui Vătăjelu: "Voi munci până se anunţă lotul final pentru Euro!"

vata

Bogdan Vătăjelu nu a prins lotul lărgit al naţionalei pentru Euro 2016. Fundaşul olt

Video E oficial: Rasmussen pleacă de la CSM Bucureşti! Anunțul antrenorului danez

rasmussen csm bucuresti

VIDEO Rapid - CSM București 30-45. CSM Bucureşti s-a calificat în "careul de ași" al Cupei României, dar a primit o veste proastă, la finalul meciului din Sala Rapid: va rămâne fără antrenor. Kim Rasmussen a confirmat pentru Digi Sport că va pleca de la campioana României și a Europei după Final Four-ul Cupei, programat săptămâna viitoare la Cluj.

Video Sânmărtean, gol la ultimul meci pentru Al Ittihad: reacţii superbe ale fanilor. Variantă pentru Steaua?

sanmartean bun

Lucian Sânmărtean a jucat în această seară ultima sa partidă pentru Al Ittihad. Fanii grupării din Arabia Saudită au împânzit astăzi reţelele de socializare cu mesaje d

Video Un portar argentinian, eroul săptămânii în Copa Libertadores. Trei parade incredibile în aceeaşi fază

armani libertadores

Argentinianul Franco Armani a fost protagonistul celei mai spectaculoase faze a săptămânii în Copa Libertadores. Portarul lui Atletico Nacional a reuşit o triplă paradă în meciul din deplasare cu Rosario Central.

Video Demisie la Rapid: a plecat administratorul special, Dinu Gheorghe acuză: "E principalul vinovat!"

birlica dinu gheorghe

VIDEO Dunărea Călărași - Rapid 0-3. După înfrângerea de la Călărași, la Rapid s-a anunțat și prima plecare: administratorul special Radu Birlică și-a dat demisia.

Video Djokovic, victorie în faţa lui Nadal, în direct la Digi Sport 2. Duel fantastic între cei doi titani

nole roma

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a trecut de Rafael Nadal, în direct la Digi Sport 2, în sferturile turneului de la Roma, scor 7-5, 7-6 (4). Cei doi au evoluat aproape de potenţialul maxim, oferind una dintre cele mai bune dispute din 2016.

Video Dinu Gheorghe rămâne la Rapid fără condiții: "Clubul nu dispare, dar e important să mai vină acționari"

dinu gheorghe rapid

VIDEO Dunărea Călărași - Rapid 0-3. După înfrângerea de miercuri, de la Călărași, giuleștenii au pierdut primul loc în Seria 1 a Ligii a 2-a și se tem că ar putea rata promovarea în prima ligă.

Video Rapid - CSM Bucureşti 30-45. Calificare fără emoţii în Final Four-ul Cupei României

csm rapid

CSM Bucureşti s-a calificat fără probleme în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin, după ce a câştigat cu 45-30 meciul cu Rapid, ultimul din sferturile de finală.

Irina, de neoprit! Begu şi Niculescu s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Roma 

begu niculescu-1

Perechea Begu/Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului de dublu de la Roma. Româncele au trecut în

Au mai rămas 5! Jucătorul din capul listei lui Mihai Stoica, extrem de greu de adus

martins bun

Rafael Martins, unul dintre jucătorii aflaţi în capul listei lui Mihai Stoica, va fi foarte greu de adus. După un sezon excelent la Moreirense, brazilianul de 27 de ani se va întoarce la Levante, care se gândeşte să îl păstreze sau să îl cedeze în schimbul unei sume imp

Ghete speciale pentru vedetele lui Leicester City înaintea meciului cu Chelsea

Vardy Mahrez

Campioană în Premier League, Leicester City a produs o surpriză uriașă în Anglia, iar cei de la Nike au ales să-i premieze într-un mod special pe cei mai importanți oameni, Jamie Vardy și Riyad Mahrez.

Mergea, în semifinalele turneului de dublu de la Roma. Avantaj în fața următorilor adversari

mergea bopanna

Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Roma, după ce au trecut în sferturi de Philipp Kohlschreiber (Germania) și Viktor Troicki (Serbia), scor 6-3, 6-4.

Video BC Mureş - Steaua 75-72. Ardelenii s-au calificat în finala Ligii Naţionale

mures final baschet-1

BC Mureş va juca finala Ligii Naţionale de baschet masculin pentru al doilea an la rând. Ardelenii s-au calificat în ultimul act după ce au câştigat cu 3-1 seria cu Steaua.

Begu a făcut cel puţin sfert de finală la ultimele trei turnee importante şi va fi cap de serie la Roland Garros

begu1

Irina Begu este fără îndoială una dintre cele mai în formă jucătoare de tenis din circuit. Sportiva noastră - care s-a calificat azi în semifinale la Roma - a ati

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult