Ultimele stiri

Au mai rămas 5! Jucătorul din capul listei lui Mihai Stoica, extrem de greu de adus

martins bun

Rafael Martins, unul dintre jucătorii aflaţi în capul listei lui Mihai Stoica, va fi foarte greu de adus. După un sezon excelent la Moreirense, brazilianul de 27 de ani se va întoarce la Levante, care se gândeşte să îl păstreze sau să îl cedeze în schimbul unei sume imp

Ghete speciale pentru vedetele lui Leicester City înaintea meciului cu Chelsea

Vardy Mahrez

Campioană în Premier League, Leicester City a produs o surpriză uriașă în Anglia, iar cei de la Nike au ales să-i premieze într-un mod special pe cei mai importanți oameni, Jamie Vardy și Riyad Mahrez.

Mergea, în semifinalele turneului de dublu de la Roma. Avantaj în fața următorilor adversari

mergea bopanna

Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Roma, după ce au trecut în sferturi de Philipp Kohlschreiber (Germania) și Viktor Troicki (Serbia), scor 6-3, 6-4.

Video BC Mureş - Steaua 75-72. Ardelenii s-au calificat în finala Ligii Naţionale

mures final baschet-1

BC Mureş va juca finala Ligii Naţionale de baschet masculin pentru al doilea an la rând. Ardelenii s-au calificat în ultimul act după ce au câştigat cu 3-1 seria cu Steaua.

Begu a făcut cel puţin sfert de finală la ultimele trei turnee importante şi va fi cap de serie la Roland Garros

begu1

Irina Begu este fără îndoială una dintre cele mai în formă jucătoare de tenis din circuit. Sportiva noastră - care s-a calificat azi în semifinale la Roma - a ati

Video Exclusiv Diego Costa ar putea rata Campionatul European! Variantele lui Del Bosque pentru atac

diego costa bosque

Spania are probleme în atac, înainte de Campionatul European: selecționerul Vicente del Bosque nu știe dacă se va putea baza pe Diego Costa, care a ieșit din calcule și la Chelsea, pe acest final de sezon.

Blanc regretă plecarea lui Ibrahimovic: "A fost un factor determinant pentru proiectul PSG"

blanc zlatan

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat plecarea de la PSG, la finalul acestui sezon, iar antrenorul campioanei Franţei, Laurent Blanc, nu şi-a ascuns dezamăgirea despărţirii de cel mai bun jucător al său.

Video Probabil punctul anului. Djokovic a închis primul set cu Nadal, după un schimb extraordinar

nole

Novak Djokovic şi Rafael Nadal, cei mai buni jucători pe zgură din acest moment, au oferit un spectacol de zile mari, în direct la Digi Sport 2, în sferturi la Roma. Punctul

Prima plecare la Dinamo, înainte de ultimul meci al sezonului

rimniceanu milevsky concordia - dinamo

Primul jucător care pleacă de la Dinamo la finalul acestui sezon este portarul Victor Rîmniceanu, care a apucat să joace doar un meci oficial în tricoul "câinilor".

Primul transfer țintit de Juve în această vară: a pregătit 15 milioane € pentru o tânără speranță a Braziliei

Gabriel Jesus

După ce a câștigat al 5-lea titlu la rând în Serie A TIM și al 32-lea din istoria clubului, Juventus încearcă deja să își contureze o strategie pentru viitor.

Dorit de Steaua şi Dinamo, Gorobsov e aproape de Astra: "Sunt discuţii, trebuie să ne înţelegem"

gorobsov astra

Astra Giurgiu este aproape să dea o lovitură atât Stelei, cât şi lui Dinamo şi să ajungă la un acord cu Nicolas Gorobsov. Mijlocaşul argentinian este la final de contract cu ASA Tg. Mureş şi poate fi transferat gratis.

Greipel, de neoprit în Giro! Grosu a reuşit cea mai bună performanţă a sa de anul acesta în Turul Italiei

greipel

Andre Greipel (Lotto Soudal) a obţinut a doua sa victorie din Giro în acest an. Cel poreclit "Gorila"

Terry rămâne la Chelsea! Anunțul făcut de londonezi

Terry Chelsea

Chelsea i-a propus căpitanului său, John Terry, o prelungire de un an a contractului său, care expiră la finalul sezonului.

Dinamovistul Gnohere a câştigat ultima etapă din play-off la "Fotbalistul lunii"

gnohere fotbalistul lunii

Dinamovistul Harlem Gnohere este primul în clasamentul de la "Fotbalistul lunii", din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Alex Chipciu (Steaua) şi Răzvan Marin (Viitorul) completează podiumul.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Marica: Steaua joacă la două capete, vârful are şanse mici să prindă lista UEFA

marica bun

Şansele ca Marica să continue la Steaua sunt minime, însă roş-albaştrii nu vor să anunţe încă acest lu

Exclusiv Mățel, dublu campion în Croația: ”Cel mai bun sezon din cariera mea”

matel zagreb

Alexandru Mățel a devenit pentru a doua oară la rând campion în Croația cu Dinamo Zagreb. Cele două titlurile câștigate de fundașul român nu sunt singurele trofee obținute de Mățel cu echipa din capitala Croației, el reușind să cucerească și Cupa Croației tot de două ori.

ISIS lovește și fotbalul. 16 morți într-un atentat la un fan club al Realului

isis

Teroriștii apraținând organizației Stat Islamic ISIS au lovit joi noaptea și fotbalul, atacând un sediu al unui fan club al Realului din Irak și ucigând 16 persoane. Alți 20 de oameni sunt grav răniți. Atentatorii au folosit arme automate, iar doi dintre ei au fost sinucigași, detonând centuri cu explozibili pe care le aveau asupra lor.

Barcelona a anulat posibila paradă de celebrare a titlului în La Liga, din motive de securitate

barcelona parada

Barcelona a decis să anuleze posibila paradă a celebrării titlului în La Liga, din motive de securitate. Catalanii joacă sâmbătă la Granada, în ultima etapă, și dacă învinge e campioană. Nu va celebra însă titlul alături de suporteri, pe străzile orașului.

Lobonț, pe viață la AS Roma! Un nou contract pentru fostul portar al naționalei

blobont

Bogdan Lobonț, care în ianuarie a împlinit 38 de ani, va semna în această vară un nou contract cu italienii de la AS Roma. Potrivit presei din Peninsulă, al treilea portar al grupării giallorossilor, al cărui actual angajament expiră la 30 iunie, este extrem de apreciat de antrenorul Luciano Spaletti.

Încă un român care visa să ajungă la Jocurile Olimpice a fost depistat pozitiv cu meldonium

mitrea

Kaiacistul Ionuţ Mitrea (foto, primul din barcă), în vârstă de 26 de ani, a fost depistat pozitiv cu meldonium la un test antidoping, a declarat, vineri, pentru Agerpres, ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

Exclusiv Florin Tănase e supărat pe Iordănescu: ”Criteriile de selecție nu au fost aceleași pentru toți”

fl tranase

Florin Tănase se află la cel mai bun sezon din carieră până acum. Mijlocașul Viitorului a reușit să înscrie 15 goluri în acest campionat, acest lucru nefiind suficient însă pentru a-l convinge pe Anghel Iordănescu că merită să facă parte din lotul României pentru Euro.

Situație inedită la Empoli. Un portar va debuta în Serie A TIM la aproape 40 de ani!

pugliese empoli

Presa de specialitate din Italia anunță faptul că Marco Giampaolo, antrenorul celor de la Empoli, îl va trimite din primul minut în teren, la meciul cu Torino, de duminică, pe Maurizio Pugliesi, portarul de rezervă.

Video Dinu Gheorghe: "S-ar putea ca pe 19 mai Rapid să aibă un alt patron"

rapid fani

Problemele de la Rapid continuă. FIFA a somat FRF să-i depuncteze pe giuleşteni, iar o eventuală pierdere de 6 puncte ar pune practic capăt speranţelor la promovare. Totuşi, preşedintele bucureştenilor e optimist şi speră ca echipa să revină în Liga 1.

Video 18 jucători din 23 de la Rapid își termină contractul la finalul sezonului

capt Alexa mana BUN

Rapid poate rămâne doar cu 5 jucători în această vară. 18 fotbaliștii din lotul condus de Dan Alexa își încheie contractul cu giuleștenii la finalul acestui sezon.

Gebhart a explicat de ce n-a jucat în ultimul meci de la Steaua. Ce spune despre viitorul său

gebhart

Steaua a încheiat sezonul cu o victorie la Târgu Mureș, 4-1 cu ASA, într-un meci în care Laurențiu Reghecampf a mizat pe mai mulți jucători care n-au prea jucat în actualul sezon. Printre aceștia nu s-a regăsit însă și Timo Gebhart, ”pariul” tehnicianului roș-albaștrilor.

COSR solicită testarea tuturor sportivilor care vor participa la JO, după noile cazuri de dopaj

donisan2

Mihai Donisan și Claudia Ștef au fost depistați pozitiv cu meldonium, a anunțat vineri Agenția Națională Antidoping, cei doi fiind calificați pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

Claudia Ștef recunoaște că a luat și ea meldonium până în decembrie: “Nu sunt vinovată!”

stef declaratii

Mihai Donisan și Claudia Ștef au fost depistați pozitiv cu meldonium, a anunțat vineri Agenția Națională Antidoping, cei doi fiind calificați pentru Jocurile Olimpice de la Rio. În vârstă de 38 de ani, Claudia Ștef, calificată la Rio în cursa de 20 km marș, a reacționat pe contul personal de pe o rețea de socializare.

Real n-a renunțat la titlu și pune presiune pe Barça. Ce le-a transmis Zidane jucătorilor

ronaldo ramos

Titlul în La Liga se va decide sâmbătă, 14 mai, atunci când sunt programate ultimele partide ale celor două mari rivale din actualul sezon de campionat. Real Madrid va merge pe ”Riazor” pentru duelul cu Deportivo, în timp ce Barcelona va juca la Granada, ambele partide de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Video Nico Rosberg, cel mai bun în antrenamentele Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei

Rosberg antrenamente

Ferrari a dominat prima sesiune de antrenamente libere disputată vineri pe circuitul catalan Montmelo, gazda Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, după ce germanul Sebastian Vettel şi finlandezul Kimi Raikkonen au reuşit cei mai buni timpi,

Primă uriașă pentru fiecare jucător, dacă Real reușește să câștige Champions League și La Liga

real premii

Real Madrid a ajuns aproape de finalul sezonului păstrând șanse de a cuceri titlul în La Liga, și de asemenea de a reuși câștigarea Champions League. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, madrilenii sunt pe doi, un punct în urma Barcelonei, și vor juca finala UCL cu Atletico. Dacă va câștiga ambele trofee, jucătorii vor încasa o primă uriașă.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult