Ultimele stiri

Video Larvik HK - Vardar Skopje 28-26. Macedonencele merg în Final Four, în ciuda înfrângerii

vardar handbal liga campionilor

Vardar Skopje a pierdut cu 26-28 pe terenul lui Larvik, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, dar s-a calificat în Final Four, grație victoriei din tur, la o diferență de 14 goluri: 34-20.

Steliștii, luați prin surprindere de Rednic: ”Ne-a făcut o surpriză colosală!”

bicfalvi steaua

Derby-ul din seara aceasta, de pe ”Arena Națională”, dintre Steaua și Dinamo, care va începe la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se anunță a fi unul extrem de spectaculos. Dincolo de ce se va întâmpla pe gazon, tribunele vor fi arhipline, astfel că atmosfera va fi una incendiară, pe măsura acestui duel fără egal din fotbalul românesc.

Video Româncele, unite şi încrezătoare în faţa Germaniei. ”Publicul și terenul sunt atuurile noastre”

monica niculescu halep

Simona Halep şi Monica Niculescu au plecat încrezătoare la Cluj-Napoca, unde România va juca în Fed Cup cu Germania. "Publicul şi terenul sunt atuurile noastre", au spus sportivele.

Critici pentru aparițiile lui Cristiano: "Văd mai des abdomenul lui decât sânii soției mele"

kahn cristiano

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în ultimele două etape din La Liga: cel decisiv pentru victoria de pe Camp Nou, din El Clasico și unul în succesul cu 4-0 contra lui Eibar, dar ultimele sale apariții nu sunt pe placul tuturor.

Video După calificarea în Final Four, fetele de la CSM București vor finala Ligii!

sosire csm

Campioanele de la CSM Bucureşti au fost primite cu aplauze şi flori la sosirea din Rusia. S-au întors cu o calificare istorică in Final Four-ul Ligii Campionilor, după ce au învins-o tur-retur pe Rostov Don.

Video Lille - Monaco 4-1. Gazdele au cinci victorii la rând în campionat

lille monaco

Lille continuă să spere la calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, după 4-1 pe teren propriu cu AS Monaco, a cincea victorie consecutivă în Ligue 1.

Video Leicester, de neoprit! Claudio Ranieri, în lacrimi de fericire după victoria cu Sunderland 

Leicester

Jamie Vardy a marcat ambele goluri ale întâlnirii dintre Sunderland și Leicester, în minutele 66 și 90+5. Atacantul lui Ranieri a ajuns la 21 de goluri în acest sezon, la doar unul distanță de liderul clasamentului golgheterilor, Harry Kane (Tottenham).

Real se întărește înaintea returului cu Wolfsburg. Benzema și Varane au revenit la antrenamente

benzema varane

Karim Benzema s-a accidentat în debutul meciului cu Wolfsburg (0-2), din turul sferturilor de finală din UEFA Champions League, după un duel cu Naldo. Francezul a acuzat dureri la genunchi și a fost schimbat înainte de pauză.

Video CSVM Zalău - Știința Baia Mare 3-0. Cupa României rămâne la Zalău

captura volei zalau

CSVM Zalău a câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României la volei masculin, după o victorie în ultimul act în fața celor de la Știința Baia Mare.

Video Meci ciudat în România. Concordia 2 marcase 25 de goluri în 18 partide. Etapa asta a înscris de 17 ori 

chiajna

Meci cu desfăşurare ciudată în Liga a 3-a din România. Satelitul Concordiei Chiajna s-a impus în disputa cu Urban Titu cu scorul de 17-0.

Video Empoli - Fiorentina 2-0. Gazdele au obţinut prima victorie după trei luni

empoli fiorentina

Cu Ciprian Tătăruşanu integralist, Fiorentina a pierdut derby-ul toscan cu Empoli, scor 0-2, în deplasare. Gazdele au pus astfel capăt unei perioade de trei luni în care nu au câştigat în Serie A TIM.

Video Exclusiv Cât de sigur poate fi Euro? Teroriştii care au detonat bombele din Bruxelles voiau să atace tot Franţa

france

Teroriştii care au detonat bombe în aeroportul şi la metroul din Bruxelles pe 22 martie plănuiau să atace tot în Franţa, ţară care

Video Golul sezonului s-ar putea să fi fost marcat sâmbătă, în a zecea divizie din Anglia!

gol anglia

Numărul 14 pe tricou a fost făcut celebru de Johan Cruyff, Thierry Henry sau Theo Walcott, dar, de sâmbătă, poate fi recomandat și de Warren Byrne, un atacant în vârstă de 33 de ani din liga a zecea engleză. El a marcat un gol care candidează la reușita sezonului!

Video Sporting Gijon - Celta Vigo 0-1. Nolito a adus victoria oaspeţilor

nolito gijon

Celta Vigo este mai aproape de calificarea în viitoarea ediţie din Europa League, după ce s-a impus cu 1-0 în deplasarea cu Sporting Gijon. În urma acestui rezultat, galicienii şi-au consolidat locul 5 în La Liga.

Emoţii cu Bicfalvi. Rednic va lua o decizie privind titularizarea sa înainte de meci

eric

Deşi se părea că Eric Bicfalvi va reveni ca titular pentru Dinamo, Rednic va lua o decizie în ace

Germania ar putea veni la Cluj, pentru meciul de Fed Cup cu România, fără cea mai bună jucătoare

kerber-1

România joacă la finalul săptămânii viitoare la Cluj, contra Germaniei, meciul de Fed Cup din play-off-ul Grupei Mondiale. Adversarele ar putea avea o mare problemă de efectiv, prima lor jucătoare abandondând în semifinale la Charleston din cauza unor probleme medicale.

Video CSM Târgoviște a câștigat Cupa României, la volei feminin

Targoviste volei

Victorie surprinzătoare în finala Cupei României, la volei feminin! Vicecampioana CSM Târgovişte şi-a adjudecat trofeul, după ce a învins-o pe deţinătoarea Cupei Challenge, CSM Bucureşti.

Şumudică, încă o declaraţie neaşteptată: "Am vrut să mut meciul cu Steaua pe Giuleşti"

giulesti

Marius Şumudică îşi continuă războiul cu Steaua, echipă pe care o va întâlni etapa viitoare, în direct la Digi Sport 1, într-o partidă care poate fi decisivă pentru soarta titlului. Tehnicianul a declarat că a încercat să mute derby-ul contra campioanei

Messi, în criză. Nu a mai înscris de patru meciuri, cea mai slabă perioadă din ultimii 5 ani

messi criza

FC Barcelona a pierdut meciul cu Real Sociedad, scor 0-1, iar lupta pentru titlu în La Liga s-a relansat. Catalanii au câştigat doar un punct în ultimele trei etape, iar seria negativă a echipei lui Luis Enrique poate fi explicată şi prin faptul că Lionel Messi traversează cea mai slabă perioadă din ultimii cinci ani.

Își anunță Hummels despărțirea de Borussia? "Vreau neapărat să câștig Champions League!"

Hummels BVB

Borussia Dortmund are un sezon foarte bun cu Thomas Tuchel pe bancă și este în cursa pentru toate cele trei trofee (Bundesliga, Cupa Germaniei și UEFA Europa League), chiar dacă titlul pare un obiectiv nerealist.

Video Bogdan Stancu a marcat din nou pentru Genclerbirligi. E golgheterul echipei sale

stancu gol 1

Bogdan Stancu a devenit duminică la prânz golgheterul echipei sale, Genclerbirligi, în campionatul Turciei, după ce a marcat primul gol al disputei din deplasare cu Mersin, din etapa a 28-a. Este reușita cu numărul 8 pentru internaționalul tricolor, care doar în 2016 a punctat de șase ori.

România, locul 7 la turneul preolimpic de la Trieste

polo-1

Naţionala masculină de polo pe apă a României a ocupat locul 7 la turneul preolimpic de la Trieste (Italia), după ce a învins Germania cu scorul de 10-9 (3-2, 2-2, 3-1, 2-4), duminică, într-un meci de clasament.

Video Neşu, în stare critică! 200 de fani ai Stelei s-au strâns în Ghencea pentru a-l ajuta. Promisiunea Armatei

nesu captura.

Peluza Sud Steaua anunţă pentru astăzi un miting de amploare în Ghencea, pentru a-i determina pe reprezentanţii Armatei să îşi dea acordul pentru organizarea unui meci între Steaua 2006 şi Steaua 1986, cu scopul de a-l ajuta pe Mihăiţă Neşu.

Video Poli Timișoara - FC Voluntari 2-1. Victorie cu emoţii pentru gazde. Ilfovenii au terminat meciul în 9

poli voluntari

De la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, ACS Poli Timișoara și FC Voluntari se întâlnesc în primul meci al zilei din Liga 1, într-un duel din play-out.

Video Buffon, imbatabil şi la 38 de ani. Portarul lui Juventus a fost decisiv în victoria cu Milan

buffon milan

La 38 de ani, Gianluigi Buffon continuă să scrie istorie pentru Juventus. Portarul campioanei Italiei a avut o nouă prestaţie senzaţională în meciul pe care torinezii l-au câştigat cu 2-1 pe terenul lui AC Milan, în etapa a 32-a din Serie A TIM.

Arias, eroul negativ al lui PSV! Eliminat, columbianul s-a dezlănţuit în drum spre vestiare

arias

Santiago Arias a fost eroul negativ al partidei PSV - Willem II, scor 2-0. Eliminat, fundaşul gazdelo

Pițurcă a anunțat obiectivul pe care-l are la Al Ittihad în acest final de sezon. E susținut de conducere

piti obiectiv

Al Ittihad a învins categoric sâmbătă, 4-1, în etapa a 22-a din campionatul Arabiei Saudite, dar șansele la titlu pentru formația lui Victor Pițurcă sunt infime. Are 8 puncte mai puțin față de lider, cu 4 etape înainte de finalul competiției. Antrenorul român a anunțat ce obiectiv are în acest final de sezon, iar conducerea clubului îl susține în totalitate.

Reţetă financiară de 500.000 de euro. Steaua câştigă în meciul cu Dinamo cât în ultimul an cumulat

stea11

Reţeta financiară a meciului cu Dinamo este una excelentă pentru Steaua, care va încasa puţin peste 500.000 de euro din vânzarea biletelor. Suma reprezintă echival

Foto Echipamentele celor două formaţii, în Derby de România

ddd1

Steaua a prezentat, pe pagina oficială de Facebook, echipamentele pe care cele două formaţii le vor purta în eternul derby.

Video Campanie împotriva violenței înainte de derby! Mesajele steliștilor și dinamoviștilor

Dinamo Steaua-1

La inițiativa LPF, Înaintea marelui derby dintre Steaua și Dinamo, cele două echipe au promovat un mesaj pentru suporterii celor două cluburi: "NU VIOLENȚEI pe stadioanele din Liga I", a fost mesajul unui spot inedit.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal European
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult