Ultimele stiri

Video Gafa săptămânii! Și-a suspendat cel mai în formă coechipier, printr-un gest stupid!

zielins

Empoli a învins-o pe Fiorentina cu 2-0, obținând prima victorie după trei luni și 12 meciuri jucate în Serie A TIM. Pucciarelli și Zielinski au marcat cele două goluri ale gazdelor din derby-ul toscan. Mijlocașul polonez, care a înscris pentru 2-0 în minutul 88, va rata meciul următor, cu Lazio, din deplasare, din cauza unui gest stupid. Și nici măcar nu are vreo vină.

PSG, favorită în faţa lui Man. United pentru transferul lui CR. Francezii l-au convins pe portughez

ronaldo psg

Paris St. Germain are şanse mai mari decât Manchester United să-l transfere pe Cristiano Ronaldo în această vară, potrivit lui Guillem Balague, un foarte cunoscut şi apreciat jurnalist spaniol care acoperă fotbalul iberic pentru Sky Sports.

Meciul caritabil pentru Neşu nu se poate disputa pe stadionul din Ghencea

nesu

Fanii Stelei de la Peluza Sud au încercat să obțină un acord cu Armata pentru organizarea unui meci amical caritabil, între Steaua 1986 și Steaua 2006, pe 7 mai, urmând ca veniturile obținute să fie donate fostului fotbalist al roș-albaștrilor Mihai Neșu, a cărui stare de sănătate s-a deteriorat.

Video Botoșani - CSMS Iași 0-0. Gazdele au avut o bară și au cerut două penalty-uri

botosani - csms iasi

FC Botoșani și CSMS Iaşi au remizat, scor 0-0, în ultimul meci din etapa a 6-a a play-out-ului din Liga 1. Oaspeții nu au mai pierdut în deplasare de 10 etape și au revenit pe primul loc în turneul play-out.

Becali pune piciorul în prag: ”Reghe, MM, terminați, că sunteți penibili. Vreți să vă facă Dinamo campioni?”

reghe gigi

Patronul Stelei, Gigi Becali, a pus piciorul în prag după declarațiile războinice ale subalternilor săi, Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica, de după meciul cu Dinamo de pe Arena Națională, încheiat la egalitate, 1-1.

Șumudică, deranjat de acuzele lui Reghe: ”E o declarație gravă. N-am întâlnit așa ceva în România ultimilor ani”

sumi reghe-1

În această săptămână, urmează două dueluri Astra-Steaua, ambele la Giurgiu, miercuri, în returul semifinalelor Cupei Ligii, și sâmbătă, în etapa a șaptea a play-off-ului Ligii 1. În aceste condiții, tensiunile dintre cele două părți par să ia amploare.

Astra sacrifică finala Cupei Ligii pentru titlu: "Miercuri nu veţi vedea niciun titular"

retur astra steaua

Steaua şi Astra Giurgiu se vor întâlni de două ori în această săptămână, miercuri, în returul semifinalei din Cupa Ligii, şi sâmbătă, în campionat, dar pentru antrenorul liderului, Marius Şumudică, meciul cu adevărat important va fi cel din weekend, care poate decide campioana.

Video Derby-ul lui Gabi Tamaș. Fundașul Stelei, protagonistul unor momente inedite

tamas derby

VIDEO Steaua - Dinamo 1-1. Partida de pe Arena Națională a fost una deosebită pentru Gabi Tamaș. Fost jucător la Dinamo, apărătorul de 32 de ani a fost protagonistul unor momente inedite atât în timpul meciului cât și după finalul partidei. Suporterii au fost și de această dată "dușmanii" internaționalului român.

Mesajul postat de MM Stoica, după derby-ul Steaua - Dinamo

mm

VIDEO Steaua - Dinamo 1-1. Roş-albaştrii au acuzat arbitrajul la finalul derby-ului cu marea rivală. Mihai Pintilii a fost cel mai vehement şi i-a cerut lui Alexandru Tudor să se lase de arbitraj.

Video Florin Andone, îndemnat de fanii Cordobei să plece: ”Mulțumim pentru tot, dar meriți mai mult”

andone gol albacete

Cu toate acestea, faptul că Florin Andone pare că pedalează în gol la Cordoba nu a trecut neobservat de fanii echipei andaluze, care au apreciat și gestul său, de după marcarea golului cu Albacete, de a-și săruta stema clubului din piept. Suporterii alb-verzilor îl sfătuiesc pe atacantul de 23 de ani să își caute altă echipă, întrucât ”Cordoba nu-l merită”.

Exclusiv Dănuţ Lupu: "Stanciu şi-a cam luat nasul la purtare. Mai are mult de muncit"

captura danut lupu

Nicuşor Stanciu a pierdut mingea în propria jumătate la faza golului înscris de Dinamo în derby-ul cu Steaua (1-1) şi a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali la finalul partidei. "Dau bani să scap de el!", a tunat finanţatorul roş-albaştrilor.

Ronaldo, încrezător înaintea returului cu Wolfsburg: "Sunt sigur că va fi o seară magică"

ronaldo wolfsburg

Real Madrid riscă să rateze calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în turul cu Wolfsburg, scor 0-2. Înaintea manşei secunde, care va avea loc marţi pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo face un apel către fani şi promite "o seară magică".

Contractul lui Neymar, făcut public de Football Leaks. Brazilianul a luat 8,5 milioane € la semnătură

neymar

Transferul lui Neymar la Barcelona continuă să genereze discuții încinse și articole de presă, din cauza secretomaniei din jurul sumelor plătite pentru brazilian. Site-ul Football Leaks a dezvăluit astăzi contractul atacantului sosit de la Santos la clubul blaugrana în 2013.

Video Pintilii îl face praf pe Alexandru Tudor, după prestația de la Steaua - Dinamo: "Să se lase de arbitraj"

alexandru tudor derby

VIDEO Steaua - Dinamo 1-1. Campioana en titre a bifat al 5-lea meci fără victorie în fața lui Dinamo în acest sezon, dar la final jucătorii campioanei au acuzat arbitrajul centralului Alexandru Tudor.

Video Huiduit în momentul schimbării, Chipciu a reacţionat nervos la adresa fanilor stelişti

captura chipciu schimbare

Alex Chipciu a fost printre cei mai criticaţi jucători ai Stelei în acest sezon, iar la derby-ul cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1, şeptarul roş-albaştrilor nu a mai rezistat şi le-a răspuns fanilor.

Leicester e sigură că va juca în Champions League pentru prima oară în istoria clubului!

leis

Victoria lui Leicester, 2-0 cu Sunderland, în deplasare, coroborată cu celelalte rezultate din runda a 33-a din Premier League, îi asigură echipei lui Claudio Ranieri un loc sigur în următoarea ediție a UEFA Champions League, pentru prima oară în istoria clubului.

Video Astra răspunde acuzaţiilor lui Reghe: "E deranjant, suntem dezamăgiţi de ce am auzit"

dani coman reghecampf

Steaua rămâne fără victorie cu Dinamo în acest sezon, după remiza, scor 1-1, de pe Arena Naţională, meci la finalul căruia antrenorul campioanei, Laurenţiu Reghecampf, a lăsat de înţeles că rivala din Ştefan cel Mare nu şi-a apărat corect şansele în partida pierdută cu Astra (1-4).

Video Nicolae Stanciu și-a primit trofeul ”Fotbalistul lunii” înaintea derby-ului cu Dinamo

fotbalistul lunii duck

Decarul Stelei a fost premiat de Helmuth Duckadam înaintea meciului cu Dinamo cu trofeul ”Fotbalistul lunii” pentru luna martie. Stanciu l-a învins în concursul Digi Sport pe Denis Alibec, atacantul Astrei, grație sprijinului fanilor roș-albaștrilor.

Video Negoiță, bucuros că Dinamo a ținut-o în șah pe Steaua: ”Poate așa ia Astra campionatul”

swteaua dinamo nego

Remiză în Eternul Derby. Finanțatorul ”câinilor roșii”, Ionuț Negoiță, s-a arătat mulțumit de rezultat, cu atât mai mult cu cât Dinamo nu a pierdut în fața Stelei, în cinci meciuri jucate în acest sezon.

Video Olympique Marseille - Bordeaux 0-0. OM, la doar șase puncte de zona retrogradării

marseille bordeaux

Olympique Marseille și Bordeaux s-au anulat reciproc în etapa a 33-a din Ligue 1. A fost 0-0 și OM rămâne fără victorie în campionat, pe teren propriu, din septembrie 2015.

Video Ultima șansă de calificare la Jocurile Olimpice. Ponor și Drăgulescu, liderii loturilor de gimnastică

dragulescu gimnastica lotul romaniei

Loturile de gimnastică ale României au plecat la turneul preolimpic de la Rio, acolo unde speră să obțină in extremis calificarea la marele eveniment sportiv al verii. Doar primele 4 locuri asigura prezenta la Jocurile Olimpice din acest an.

Video Crăciunescu: ”Steaua merita un penalty!” Analiza fazelor controversate din derby

chipciu steaua dinamo-1

La finalul derby-ului de pe ”Arena Națională”, Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albaștrilor, a pus semieșecul pe câteva erori de arbitraj, produse în prima repriză, dar a amendat și evoluția rivalilor din meciul cu Astra.

Video Timișorenii speră din nou: ”Săracii! Nici nu mai știau să se bucure la o victorie”

timisoara voluntari

VIDEO Poli Timișoara-FC Voluntari 2-1. Timişoara speră din nou la salvarea de la retrogradare. După 1-6 cu Botoşani, bănăţenii au câştigat cu Voluntari, 2-1 şi au făcut 18 puncte, la egalitate cu cei de la Chiajna.

Şi Stelică e 12...

steliano filip

Toată lumea acuză pe toată lumea de manevre, de metode oculte, de conspiraţii. Mai acum câteva săptămâni, antrenorul Astrei acuza familia Reghecampf că a umplut fotbalul românesc de fini, sugerând faptul că în play-off Steaua va avea aliaţi. La finalul jocului de la Ovidiu, Şumudică spunea că va fi în peluza dinamovistă. Dacă el nu a fost fizic, ideea exspusă de el a fost prezentă. Nuanţată un pic. Asta se întâmpla în startul derbyului.

Video Palermo - Lazio 0-3. Debut perfect pentru Simone Inzaghi

lazio

Simone Inzaghi nu putea avea un debut mai fericit pe banca lui Lazio. Echipa romană s-a impus cu 3-0 în deplasare, cu Palermo, fără Ștefan Radu, care nu a fost nici măcar în lot.

Video CSM Oradea - Dinamo 88-71. Orădenii joacă finala Cupei cu U Cluj, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

captura baschet oradea

CSM Oradea s-a calificat în stil de campioană în finala Cupei României la baschet. A învins-o cu 88-71 pe Dinamo și va juca în ultimul act contra Universității Cluj, luni, 11 aprilie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Video Stephens, campioană la Charleston. La edițiile precedente, nu trecuse de turul secund

sloane

Sloane Stephens este noua campioană de la Charleston. Jucătoarea americană a câștigat finala cu Elena Vesnina, scor 7-6, 6-2.

Video Rednic i-a răspuns lui Reghe: ”Urâtă declarație, mereu ne-am apărat corect șansele!”

rednic steaua dinamo

Mircea Rednic, antrenorul roș-albilor, i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf, printr-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, după ce tehnicianul Stelei a lăsat de înțeles că dinamoviștii nu și-au apărat corect șansele în meciul cu Astra.

Video Buducnost - HCM Baia Mare 32-25. Maramureșencele și-au luat adio de la Liga Campionilor

neagu hcm

HCM Baia Mare a rezistat doar o repriză în deplasarea de la Podgorica, în returul sferturilor din Liga Campionilor. Cristina Neagu a amrcat de zece ori pentru Buducnost, care a câștigat cu 32-25.

Video ”U” Cluj - BC Mureș 73-67. ”Studenții” s-au calificat în finala Cupei României

u cluj bc mures

U Cluj s-a calificat în finala Cupei României la baschet - a câștigat cu 73-67 derby-ul Ardealului, cu BC Mureș.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult