Ultimele stiri

Video Bourceanu surprinde, înainte de derby: “Primul meci adevărat pe care-l jucăm sezonul ăsta”

bourceanu

Steaua – Dinamo e principala atracție a etapei a șasea din play-off-ul Ligii 1, partida fiind importantă nu doar prin prisma istoriei derby-ului, ci și a clasamentului. Astra e lider înaintea rundei, iar Alex Bourceanu surprinde cu o declarație care sugerează că disputele cu alți adversari decât Dinamo sunt mai puțin importante.

Video Viitorul - Astra 1-3. 4 goluri, 2 eliminați, un gol anulat și un penalty cerut de gazde

alta bucurie astra

Meciul zilei în Liga 1 se joacă de la ora 20:30, la Ovidiu, acolo unde Viitorul lui Gică Hagi o întâlnește pe Astra Giurgiu.

Video Rostov Don - CSM Bucuresti 28-29. Calificare spectaculoasă în Final Four-ul Ligii Campionilor

csm bucurie

CSM Bucureşti se luptă sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, pentru calificarea în ultima fază a Ligii Campionilor. Are de apărat un avantaj de un gol în Rusia, cu Rostov Don.

Steliștii n-au uitat că astăzi e ziua lui Mircea Rednic. Ce i-au transmis, chiar înainte de derby

rednic reghecampf derby

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic împlinește 54 de ani chiar în preziua marelui derby Steaua, care se joacă duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Pep Guardiola vrea la Manchester City un jucător de la Real Madrid

carvajal pep

Pep Guardiola se gândește deja la sezonul viitor, când va fi pe banca lui Manchester City, și vrea la noua sa echipă un jucător de la Real Madrid. Principala grijă a antrenorului catalan pare a fi defensiva și de aceea se gândește deja la mai multe soluții pentru apărarea englezilor.

Video Mihai Stoica se ia de Marius Șumudică, antrenorul rivalei la titlu: "Te îmbraci pe întuneric?"

sumudica reghecampf steaua - astra

Înaintea derby-ului cu Dinamo, reprezentanții Stelei continuă conflictul cu antrenorul Astrei, Marius Șumudică, unul dintre cei mai mari contestatari ai campioanei și un antistelist convins.

Video Real Madrid-Eibar 4-0. Repetiție cu public înaintea returului cu Wolfsburg

gol real jese

De la ora 17:00, spectacolul din Primera Division revine pe canalele Digi Sport! Mai mult cu gândul la parcursul din UEFA Champions League, Real o întâlnește pe teren propriu pe Eibar, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Marica ratează derby-ul! Reghecampf a anunțat când revine atacantul la antrenamente, cu echipa

marica steaua dinamo

Ciprian Marica ratează derby-ul cu Dinamo din returul play-off-ului Ligii 1, după ce s-a accidentat la duelul din tur. Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf a anunțat că nouarul campioanei nu este în lot pentru meciul de pe Arena Națională și că încă se antrenează separat, după ce a acuzat din nou probleme medicale la meciul cu Pandurii, din urmă cu o săptămână și jumătate.

Video Ultrașii Stelei sunt certați de conducere: "Nu i-am simțit aproape, nu au cântat o dată..."

coregrafie steaua

Arena Națională se anunță arhiplină la derby-ul de duminică, dintre Steaua și Dinamo. Campioana e din nou gazdă pe cel mai mare stadion al țării și s-au vândut aproape 39.000 de bilete, dar lucrurile sunt departe de normalitate.

Steliștii fac scut în fața lui Nicușor Stanciu, care poate fi suspendat: “A făcut un gest nevinovat!”

stanciu dgest

Nicușor Stanciu ar putea fi jduecat de Comisia de Disciplină, la sesizarea Federației Române de Fotbal, după gesturile făcute spre tribună la finalul partidei cu Pandurii, din deplasare, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Conducerea Stelei face scut în în fața mijlocașului și spune că acesta a făcut un gest nevinovat.

Video CSU Craiova - CFR Cluj 1-1. Primele puncte pierdute acasă de olteni în play-out. Un eliminat!

cfr cluj craiova

De la ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, CSU Craiova și CFR Cluj se întâlnesc în Bănie, într-un meci din play-out.

Video Mitriță a marcat primul gol pentru Pescara, într-un meci oficial

mitrita

Alexandru Mitriţă (21 ani) a marcat primul său gol pentru formaţia Pescara, vineri seara, în meciul câştigat cu scorul de 3-1 pe terenul lui Avellino, în etapa a 35-a a ligii secunde italiene de fotbal.

Video Revine "arma secretă" din derby! Bicfalvi s-a refăcut și Rednic mizează pe el contra Stelei

bicfalvi dinamo steaua

Erik Bicfalvi este "arma secretă" a lui Mircea Rednic în derby-ul cu Steaua, programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Cu casa plină! 45.000 de bilete vândute până sâmbătă seară pentru derby-ul Steaua-Dinamo! 

Dinamo Arena Nationala-1

Se anunță o atmosferă de excepție la marele derby dintre Steaua și Dinamo, programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Video Gaz Metan - Mioveni 3-1. Rezultatele și clasamentele din Liga 2

captura bucurie medias

UTA și FC Brașov se întâlnesc în prima etapă a play-off-ului în seria 2 a Ligii 2, într-un meci care, măcar pentru o zi, poate stabili noul lider din clasament. Gaz Metan joacă duminică, de la ora 15:00, de asemenea în direct la Digi Sport 1, gazdele fiind primele în irarhie înaintea rundei.

Video Eroarea căpitanului a costat-o două puncte pe Petrolul. 3 eliminări în două meciuri

cobrea petrolul

VIDEO Concordia - Petrolul 1-1. Petrolul, ultima clasată din play-out-ul Ligii 1, a fost, vineri, la un pas să obțină o victorie care i-ar fi crescut șansele de salvare de la retrogradare, dar a pierdut două puncte tocmai pe mâna unuia dintre cei mai în formă jucători din ultimele etape: portarul Alberto Cobrea.

Zidane a convocat pentru meciul cu Eibar al treilea portar de la echipa a doua

Craninx

Real Madrid este la 7 puncte în spatele rivalei Barcelona, iar Zinedine Zidane este cu gândul mai mult la UEFA Champions League și la returul din sferturi cu Wolfsburg, după înfrângerea cu 0-2 din Germania.

Miroase a scandal: Barca a cerut ca Neymar să nu joace la Copa America, federația braziliană a răspuns

neymar scandal

FC Barcelona vrea să-l determine pe Neymar să participe în vară doar la Jocurile Olimpice, nu și la Copa America. I-a comunciat acest lucru fotbalistului și a trimis de asemenea o scrisoare Federației braziliene de fotbal. Răspunsul venit de la Rio deschide porțile unui scandal.

Video Semifinale tari la Charleston: Kerber - Stephens și Errani - Vesnina

kerber

Sloane Stephens a trecut în 3 seturi de Darya Kasatkina și o va înfrunta în semifinalele turneului de la Charleston pe principala favorită, Angelique Kerber. În cealălalt duel pentru accederea în ultimul act se întâlnesc Sara Errani și Elena Vesnina.

Video Denis Alibec i-a răspuns dur unuia dintre contestatarii săi: “Să nu mai vorbească!”

alibec marin

Denis Alibec a devenit o problemă națională înainte de Euro 2016 și atacantul Astrei e subiectul cel mai dezbătut înaintea de anunțarea lotului final al naționalei pentru turneul din Franța. Ion Marin a vorbit vineri despre selecționarea sa, crezând că nu e o soluție, iar jucătorul a răspuns dur.

Video Olympiakos - CSKA Moscova 96-99. Ruşii s-au calificat în play-off de pe primul loc în grupă

oly cska

CSKA Moscova a câştigat şi ultimul meci din grupele TOP 16 ale Euroligii. Ruşii s-au impus în faţa lui Olympiakos cu 99-96, în deplasare, şi au avansat în play-off de pe primul loc în grupa F.

Video Rivalii Stelei insistă pentru suspendarea lui Stanciu: ”Îi amintesc lui MM că atunci urla!”

stanc u

Nicușor Stanciu nu a fost chemat la Comisia de Disciplină, după gesturile obscene făcute la finalul partidei de la Severin, cu Pandurii, dar rivalii Stelei nu vor ca lucrurile să rămână așa.

Video Mircea Lucescu, tot mai aproape de o revenire la națională? Burleanu: "Ar antrena România gratis!"

iordanescu lucescu

Posibilitatea unei reveniri a lui Mircea Lucescu în funcția de selecționer la echipa națională a României a revenit în prim-plan în aceste zile. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că "Il Luce" ar fi dispus să antreneze și gratis prima reprezentativă.

Video Montpellier - Lyon 0-2. Maxwell Cornet a reuşit prima dublă a carierei

cornet yon

Olympique Lyon a urcat pentru moment pe locul 2 în Franţa, după victoria 2-0 obţinută pe terenul lui Montpellier. Puştiul Maxwell Cornet a marcat ambele goluri ale întâlnirii.

După egalul nimănui, jucătorii Chiajnei și ai Petrolului speră încă la salvare: ”Până în ultima etapă!”

chiajna petrol 1

Concordia se stinge treptat, după începutul excelent din play-out. Ilfovenii au ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, după 1-1 la Chiajna, cu Petrolul. Cu 18 puncte, echipa pregătită de Adrian Falub se află pe locul şase, care duce în barajul pentru menţinerea în Liga 1.

Șumi îl înțeapă pe Hagi înaintea meciului direct: ”Îi mulțumesc că m-a făcut antrenor! Nu cred că trage cu FCSB”

sumudica

Prima etapă din returul play-off-ului propune un meci spectaculos între două dintre cele mai ofensive echipe din Liga 1. Viitorul primeşte vizita Astrei, în această seară, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Video România - Italia 7-8. "Tricolorii" au ratat dramatic calificarea la Jocurile Olimpice

polo preolimpic

Înfrângere pentru naţionala de polo a România. "Tricolorii" au fost învinşi de Italia, scor 7-8, în sferturile turneului preolimpic şi au ratat calificarea pentru Rio de Janeiro. Golul care a făcut diferenţa a fost marcat când mai erau de jucat doar 7 secunde.

Video Marquez își confirmă supremația pe pământ american. Lider în prima zi din Texas

marquez austin texas

Marc Marquez (Honda Repsol) a obținut cel mai bun rezultat la finalul primelor două antrenamente MotoGP din Texas, înainte de Marele Premiu al Americilor, a treia etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză.

Video Exclusiv Platini e sceptic în privinţa lui Benzema: "Nu ştiu dacă se poate spune că e un jucător de top"

Karim Benzema - Naționala Franței

Deşi este al doilea golgheter al lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo, Karim Benzema nu îl convinge pe preşedintele suspendat al UEFA, Michel Platini.

Video A câștigat trofee cu ambii granzi și amintește de atmosfera derby-urilor: "Nu dormeam înainte"

galamaz steaua dinamo

George Galamaz este pe lista jucătorilor care au jucat şi au cucerit trofee pentru ambele rivale din cel mai important derby al României. Fostul fundaş central, cu o Cupă şi un titlu în palmares în tricoul lui Dinamo şi o Cupă câştigată la Steaua, ştie care ar putea fi atuul alb-roşiilor în faţa campioanei în derby-ul de duminică, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • 19:00 Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult